Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑05/01/2024 12:43
vjerujes li da ga poredim sa kangoo, doblom, berlingom i ne mogu se nacudit koliko je kompletniji i bolje napravljen...
da li vrijedi za koliko se prodaje ne znam, al da je dobar bas je dobar
btw.bivsi kolega mi kaze da je letva volana otisla na doblu, oko 30kkm presao trenutno
vjerujes li da ga poredim sa kangoo, doblom, berlingom i ne mogu se nacudit koliko je kompletniji i bolje napravljen...
Kao i skoro svaki VW. Bar pola koplja ispred konkurencije kada se sagleda kompletan paket.
btw.bivsi kolega mi kaze da je letva volana otisla na doblu, oko 30kkm presao trenutno
Doblo i Tipo (i 500X, Renegade...) iz zadnje godine proizvodnje su sklapani s koca i konopca, biće tu puno negativnih iskustava. Imala je Zastava od koga da se nauči nekvalitetu.
Kao i skoro svaki VW. Bar pola koplja ispred konkurencije kada se sagleda kompletan paket.
Doblo i Tipo (i 500X, Renegade...) iz zadnje godine proizvodnje su sklapani s koca i konopca, biće tu puno negativnih iskustava. Imala je Zastava od koga da se nauči nekvalitetu.
Ne moze niko sa VW, uvijek pola koplja iza konkurencije kad se citav paket gleda, sta svi imaju ko standard opremu kod njih se nadoplacuje. Sto se tice tih "gospodarskih" vozila, tu moze biti jer su im konkurencija francuzi i talijani. A i tu nisu za pohvalit.
dr_Evil wrote: ↑05/01/2024 14:55
sta svi imaju ko standard opremu kod njih se nadoplacuje
Oni postavljaju standarde kada govorimo i opremi vozila, opcijama opremanja, tehnologijama. To što traže nadoplate i što kupci na to pristaju samo bolje za proizvođača.
Golf 3 je još imao u ponudi automatski klimu, dok su Tipo, 306... o tome samo mogli sanjati.
Last edited by ElRe on 05/01/2024 15:01, edited 1 time in total.
dr_Evil wrote: ↑05/01/2024 14:55
sta svi imaju ko standard opremu kod njih se nadoplacuje
Oni postavljaju standarde kada govorimo i opremi vozila, opcijama opremanja, tehnologijama. To što traže nadoplate i što kupci na to pristaju samo bolje za proizvođača.
To mi zvuci kao recenica koju svaki proizvodjac kaze za sebe, idemo prvi dajemo vise. Realnost je nesto drugo. Jedino sta sam primjetio da su dobro uradili u zadnjih 10 godina je automatski mjenjac, za to im kapa do poda.