Ima tu kandidata
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Međutim, to nije zaustavilo italijanske medije da nastave razne špekulacije za 40-godišnjeg golmana. Naime, na Apeninima se danas pojavila informacija koja je šokirala mnoge, a to je da bi Buffon karijeru mogao nastaviti u Engleskoj.
Navodno, interes za Buffona pokazao je Liverpool koji je spreman da mu ponudi ugovor na jednu sezonu.
Međutim, s dosta rezerve treba uzeti ovu informaciju koja je najvjerovatnije još jedna u nizu običnih špekulacija.
E dugo je i izdrzaoFormer Liverpool coach Pep Lijnders has been sacked as coach of Dutch side NEC Nijmegen.
BREAKING
Liverpool have signed Chelsea midfielder Isaac Christie-Davies on a free transfer from Chelsea, Anfield Edition understands.
The 20-year old midfielder wasn’t handed a contract extension at Chelsea and was available on a free transfer.
Christie-Davies had a trial with Liverpool back in March and was successful, putting pen to paper on a deal to join the Reds’.

Sve je dobro dok nema đuturumaTito_i_Partija wrote:Vi poceli k'o italijani, daj stagod dzabali.
Toliko o tomeBREAKING: Jorginho will join Manchester City if they can agree terms with Napoli, according to the midfielder's agent, Joao Santos.
A-ali nije im lajkao instagram pageAmiĐa_Idriz wrote:Toliko o tomeBREAKING: Jorginho will join Manchester City if they can agree terms with Napoli, according to the midfielder's agent, Joao Santos.
To lajka iz ljubavi, a vamo ce hloptati za parezomri wrote:A-ali nije im lajkao instagram pageAmiĐa_Idriz wrote:Toliko o tomeBREAKING: Jorginho will join Manchester City if they can agree terms with Napoli, according to the midfielder's agent, Joao Santos.
Govorio je nesto skoro za njega kako mu nece praviti probleme ukoliko izrazi zelju da ide. Mada kakva je budaletina nista ne reciTito_i_Partija wrote:Jes' ako Aurelio ne bude trazio 500 miliona, k'o sto mu je inace obicaj. On i Levy u pet deka.
“U autobusu za zračnu luku došao je do mene i onako, usput, me pitao znam li išta o selektorovom popisu. Rekao sam da još nema nikakvih vijesti, a on me onda pitao imam li kakvih planova u vrijeme Svjetskog prvenstva, neki godišnji odmor ili slično. Odgovorio sam da nemam. Tada mi je rekao ‘E, pa odlično, jer putuješ na Svjetsko prvenstvo!” – otkrio je Arnold
“To je sjajna priča. Gareth Southgate me nazvao to jutro i zamolio me da mu kažem da je pozvan za Svjetsko prvenstvo. Da ste samo vidjeli izraz njegova lica kad sam mu rekao, fantastično! Apsolutno je zaslužio biti u reprezentaciji. Je li premlad? Ne, nikada nisi premlad za tako nešto. Možeš jedino biti nedovoljno dobar, a Trent je, vjerujte mi, jako, jako dobar” – rekao je Klopp.
Gianluigi Buffon has multiple proposals after he announced he won’t play for Juventus next season, but the only concrete offer comes from Liverpool. The German boss wants to add the experience of the 40-year old next season. [@tancredipalmeri]
Tancredi is a correspondent for @beINSPORTS & claims that if Liverpool win the Champions League & manage to sign Buffon, they will sell Mignolet and play Karius in League games while the Italian keeper in the Champions League.
zomri wrote:Ovo još smanjuje šanse za povratak velikog Gospodina i Znalca. Šuška se da je i on dobio nogu u Frankfurtu, ostaje mu još rola pomoćnog u Arsenalu
Kaze King da ce mu ponuditi Buvacevu poziciju, ukoliko ovaj opet ne bude trazio mjesto manager negdje.Liverpool will consider offering former coach Pep Lijnders an immediate return to the club after his exit from Dutch side NEC Nijmegen.
Može i u PP, znamo da nas čitadrugi profil wrote:Gospon Buvač pod hitno da se javi forumskom puku i da objasni svoje dalje namjere.
Ovo više vako nemre...