Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako drugacije objasniti cinjenicu da je vec mjesec dana 25+ i da se skoro svaki dan moglo kupati.. S obzirom da je tu gdje jeste zahvaljujuci SDA predpostavljam da mu je skrenuta paznja da je haram u mubarek mjesecu gledati sise ili jos gore progutati malo vode dok se kupas.
Nema veze ramazan s bazenom. Nego, nikad se nije otvarao u maju nego pocetkom juna, a obzirom da je bilo kise a samim tim babina rijeka zamucena, nisu mogli izvrsit punjenje bazena.
U evropskoj Zenici bi bazen radio kad je vruce.. a ne kad je ovo ili ono . I Lubenica je najbolja u Augustu ali je ima i u Decembru
Kako drugacije objasniti cinjenicu da je vec mjesec dana 25+ i da se skoro svaki dan moglo kupati.. S obzirom da je tu gdje jeste zahvaljujuci SDA predpostavljam da mu je skrenuta paznja da je haram u mubarek mjesecu gledati sise ili jos gore progutati malo vode dok se kupas.
Nema veze ramazan s bazenom. Nego, nikad se nije otvarao u maju nego pocetkom juna, a obzirom da je bilo kise a samim tim babina rijeka zamucena, nisu mogli izvrsit punjenje bazena.
nekoliko zadnjih godina uvijek je bilo 1.6. otvaranje bazena,sad je ovo malo simptomaticno da se bas 15.6. otvaraju a ne 14.6.,ako cemo biti maliciozni,jer je 15.6. bajram
podrzajem parking, a za igralista idu sportsko-rekreativni centri, bazeni i slicno...ali to ovi novopridosli ne znaju ko i za normalan parking jer su navikli da parkiravaju gdje mu naumpadne, a ovi sto bi pravili vasar i ciganluk u po grada nek prave igraliste na svojoj njivi..usput prilika da se vrate na svoje prvobitno ognjiste odakle je sljego...
pa vec postoji parking,i ne kaze se podrzajem nego podrzavam
ima tu mjesta i za parking i za igralište.
Vjerujte ovo igralište koje je izgrađeno prije par mjeseci ispred Merhameta u Radakovu se već otplatilo. Uvijek je puno djece, igraju se čak i kad je slabija kiša.
Ci-Nick wrote:ima tu mjesta i za parking i za igralište.
Vjerujte ovo igralište koje je izgrađeno prije par mjeseci ispred Merhameta u Radakovu se već otplatilo. Uvijek je puno djece, igraju se čak i kad je slabija kiša.
kakavdanakneiskustvu wrote:
pa vec postoji parking,i ne kaze se podrzajem nego podrzavam
eto te gramaticki drot..pardoniram, mislio sam da je to pravilno od podrzati...inace pocetno slovo ti ide velikim, a ispred i ne stavlja se zarez..kad vec zarezujes...inace gdje god je parking obavezno treba puknuti i igraliste..logicno..
podrzajem parking, a za igralista idu sportsko-rekreativni centri, bazeni i slicno...ali to ovi novopridosli ne znaju ko i za normalan parking jer su navikli da parkiravaju gdje mu naumpadne, a ovi sto bi pravili vasar i ciganluk u po grada nek prave igraliste na svojoj njivi..usput prilika da se vrate na svoje prvobitno ognjiste odakle je sljego...
podrzaji, podrzaji, da ne parkiravaju gdje mu naupadne.
Tempo wrote:
treba podrzati i masne kazne za pogresno parkiranje je l tako?
Ja prvi podržavam kazne za nepropisno parkiranje, ali tu mislim na parkiranje vozila koje nije unutar ocrtanog parking mjesta. Jbt odeš u centar i hoćeš parkirati auto u hladu, kad ku.ko nurko. Na tri parking mjesta parkirana dva auta pa se ti ebi i parkiraj na suncu po ovom zvizdanu zbog bezobrazluka drugih.
channel10 wrote:
Ja prvi podržavam kazne za nepropisno parkiranje, ali tu mislim na parkiranje vozila koje nije unutar ocrtanog parking mjesta. Jbt odeš u centar i hoćeš parkirati auto u hladu, kad ku.ko nurko. Na tri parking mjesta parkirana dva auta pa se ti ebi i parkiraj na suncu po ovom zvizdanu zbog bezobrazluka drugih.
naravno..ali da se prvo ocrtaju realno upotrebljiva parking mjesta, a ne usko ko da svi vozimo motore...ako se ne varam mislis na shopping centre..ako odes na thread 'majstori parkiranja' vidjeces da je ta sirina parkinga masovni problem u gotovo svim centrima...
Tempo wrote:
treba podrzati i masne kazne za pogresno parkiranje je l tako?
Ona parking mjesta su dovoljno široka za fiće,.. stane čovjek sa autom vrijednim 500 maraka pored auta od 100 hiljada i onda židne vrata, pa gdje se zaustave,.. ja tu ispred tržnog parkiram što dalje, najbolje tamo gdje parkiraju autobusi.
Ova parkirna mjesta koja su pod kontrolom JP parkinzi su OK.
Ja sam mislio da su ta parking mjesta mala dok prvi put nisam morao parkirat u Sarajevu Sad imam osjećaj da bi ispred Shoppinga na ono jedno parking mjesto mogao utjerat FAP-a