Nego ima li kakav mod da učini da su svi likovi goli samo kad trebaju biti goli?
Vidim ovi modderi napaćeni, pa sve nešto da su sve ženske stalno gole itd. Neću to. Hoću realno da bude
Moderator: Benq
A ja se sve cudio zasto toliki hype oko TW3 a ja odustao nakon nekoliko odigranih sati a sad tek razumijem da nije u pitanju igra kao igra niti gameplay nego te neke gole zene sto su vam zapele za ociAverus wrote:Ja to odavno govorim![]()
Nego ima li kakav mod da učini da su svi likovi goli samo kad trebaju biti goli?
Vidim ovi modderi napaćeni, pa sve nešto da su sve ženske stalno gole itd. Neću to. Hoću realno da bude
arnes_king wrote:A ja se sve cudio zasto toliki hype oko TW3 a ja odustao nakon nekoliko odigranih sati a sad tek razumijem da nije u pitanju igra kao igra niti gameplay nego te neke gole zene sto su vam zapele za ociAverus wrote:Ja to odavno govorim![]()
Averus wrote:Mass Effect i Dragon Age nisu daleko po mom mišljenju (i u mom srcu)
Velkoski wrote:
mudblood!!!
REDDEVILS wrote:Subnautica i Super Meat Boy Free from 14.12.2018 do 27.12.2018
https://www.epicgames.com/store/en-US/
razumijem šta hoćeš reći, franšize su manje više sve iste ali ipak AC je zabavan jer možeš igrati cijeli dan igru bez prelaziš misije..ovaj SOTR je najgori do sada, a ni grafika nije nešto pa da me bar to zadrži..ne znam, počeo sam je igrati a da li ću završiti...budeemo vidjeliVelkoski wrote:sve tri igre identične s dosadnom pričom... podsjeća na AC nastavke
Ne pamtim kad sam imo više sažaljenja prema nečemu tako ružnom.SanskiBiser wrote:Averus wrote:Zajebavao sam se s modovima u utorak i pokušavao izvuči max od grafike, a da leti na 60fpsavaks wrote:ne sumnjam u to, što jes jes
![]()
Ide li Witcher? Jesi li prve dijelove prekuco'?
Jučer i prekjučer bio na službenom putu, večeras nisam kući, tako da ću preko vikenda tek dobiti priliku
A igrao sam ja pirat prije, završio onu misiju sa onom bebom što izgleda k'o Bičakćić i stao jer nisam htio pirat da nastavim dok ne nabavim original GOTY
Fakat![]()
yepOptimus09 wrote:Ide jedno glupo pitanje,moram li instalirati steam da bih igrao cs go?
Hajd zivio ti meni,idem napraviti profilRaigor Stonehoof wrote:yepOptimus09 wrote:Ide jedno glupo pitanje,moram li instalirati steam da bih igrao cs go?