Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dosao covjek u restoran i pita konobara sto mu
moze preporuciti.
Kaze konobar:
-imamo izvrsne puzeve..
Kaze covjek:
-to znam,jucer me je jedan posluzivao..
eurosmijeh wrote:Dosao covjek u restoran i pita konobara sto mu
moze preporuciti.
Kaze konobar:
-imamo izvrsne puzeve..
Kaze covjek:
eurosmijeh wrote:Dosao covjek u restoran i pita konobara sto mu
moze preporuciti.
Kaze konobar:
-imamo izvrsne puzeve..
Kaze covjek:
Pozvao Mujo Fatu na sastanak u jedan exkluzivan restoran. Sjedose oni, i Mujo naruci puzeve. Zabrinu se Fata, ne zna kako se jedu, pa gleda u Muju da vidi kako on. Uze Mujo puža prinese ga ustima i usrknu. Vidje Fata to pa poce i ona. Usrknu jednom, dvaput, triput...nista. Proviri ona u kucicu kad tamo puz se uhvatio za zidove i vice:
- "TO LUTKO!"
Pozvao Ante Magdalenu na sastanak u jedan exkluzivan restoran. Sjedose oni, i Ante naruci puzeve. Zabrinu se Magdalena, ne zna kako se jedu, pa gleda u Antu da vidi kako on. Uze Ante puža prinese ga ustima i usrknu. Vidje Magdalena to pa poce i ona. Usrknu jednom, dvaput, triput...nista. Proviri ona u kucicu kad tamo puz se uhvatio za zidove i vice:
- "TO LUTKO!"
thekupus wrote:Pozvao Ante Magdalenu na sastanak u jedan exkluzivan restoran. Sjedose oni, i Ante naruci puzeve. Zabrinu se Magdalena, ne zna kako se jedu, pa gleda u Antu da vidi kako on. Uze Ante puža prinese ga ustima i usrknu. Vidje Magdalena to pa poce i ona. Usrknu jednom, dvaput, triput...nista. Proviri ona u kucicu kad tamo puz se uhvatio za zidove i vice:
- "TO LUTKO!"
thekupus wrote:Pozvao Ante Magdalenu na sastanak u jedan exkluzivan restoran. Sjedose oni, i Ante naruci puzeve. Zabrinu se Magdalena, ne zna kako se jedu, pa gleda u Antu da vidi kako on. Uze Ante puža prinese ga ustima i usrknu. Vidje Magdalena to pa poce i ona. Usrknu jednom, dvaput, triput...nista. Proviri ona u kucicu kad tamo puz se uhvatio za zidove i vice:
- "TO LUTKO!"
Meni ovako duplo duhovitiji.
Sjeba vic totalno...
ma logican i duhovitiji... magdalena iz kamenjara svakako nikad nije vidjela puza
Ulična anketa u Bosni, navatali Muju pa ga pitaju:
- reci te nam šta vi mislite da je gore, biti neznalica ili nezainteresovan?
A Mujo kao iz topa:
- ne znam i ne zanima me!
Klali Pero i Đuro kravu i kaže Đuro:
- Ja ću je držati, a ti je lupi čekićem po glavi da se onesvijesti.
I lupi Pero, krava stoji mirna. Pero opet lupi, krava ni muu. Pero treći put lupi i krava opet ništa.
Kad čuješ Đuru:
- Pero još jednom me lupi, pustit ću kravu.
Tata zec uci sina zeca jebavati.
Postrojio 3 zecice i kaze mu:
-Gledaj: jen.dva.tri.gotovo.
Postavi i njemu tri komada i kaze:
-Hajde sada ti.
I mali krenu:
-Jen.dva.tri.izvini tata nisam htio.
mediumx wrote:Klali Pero i Đuro kravu i kaže Đuro:
- Ja ću je držati, a ti je lupi čekićem po glavi da se onesvijesti.
I lupi Pero, krava stoji mirna. Pero opet lupi, krava ni muu. Pero treći put lupi i krava opet ništa.
Kad čuješ Đuru:
- Pero još jednom me lupi, pustit ću kravu.
Kako i bajati vicevi postanu smiješni kad se likovi promijene
Poslala zena muza da kupi kilo puzeva na pijaci... Medjutim,muz sreo prijatelja kog dugo nije vidio,pa ode kod njega da se malo ispricaju. Pricali ,pricali uz rakijicu pa tako prosao cijeli bozji dan.... Covjek poso kuci i razmislja kako da se izvuce pred zenom. Na kraju se sjeti , poslaze puzeve pred vrata i pozvoni... kad je zena otvorila vrata pocela da galami:
-idiote jedan pa gdje si ti..
A muz ce:
- ''Ajmo, momci, jos samo malo pa smo stigli!