Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja ne znam skoro nikoga ko je zadovoljan mojom tv, većina ih se već prešaltala na telemah koji realno jeste najbolji u državi sa skoro svakog aspekta.
posebno si najebo ako živiš van grada, moja tetka iz pehara je svako malo imala problema sa gubitkom slike i interneta dok joj nije puko film i dok ne pređe na tm, sad joj ko sat radi.
čak sami kažu da okologradska naselja slabo hvataju signal i da može biti problema s tim, pa jebo te to onda
ja sam dugo guslao telemah a onda su poceli povecavati cijenu pa sam se jednom iznervir'o,plus dzeko poceo zabijati u italijanskoj ligi i presao sam kod zelenih
realno nemam nikakvih problema a zbog grupisanja kanala jednostavniji je za koristenje
kako je mimo carsije nemam pojma
kamen spoticanja wrote:ja sam dugo guslao telemah a onda su poceli povecavati cijenu pa sam se jednom iznervir'o,plus dzeko poceo zabijati u italijanskoj ligi i presao sam kod zelenih
realno nemam nikakvih problema a zbog grupisanja kanala jednostavniji je za koristenje
kamen spoticanja wrote:ja sam dugo guslao telemah a onda su poceli povecavati cijenu pa sam se jednom iznervir'o,plus dzeko poceo zabijati u italijanskoj ligi i presao sam kod zelenih
channel10 wrote:Ali zato je ponuda kanala odron. Mislim da se u ovom trenutku TM i BHT ne mogu porediti. Sve je na strani TM.
Kako kome, ja gledam pretezno filmove i humoristicke serije tako da mi onih tona Pinkova na Mojatv vise odgovara. Telemah uopste nije imao neke filmske kanale dok sam ja koristio-u redovnom paketu. Sport ne gledam tako da me taj segment ne zanima. Također, ima par dokumentarnih programa više na MojaTv
kakavdanakneiskustvu wrote:kad se bazeni otvaraju?
Dok Fedja isposti.. tj. 15.6. tj. prvi dan bajrama
nije valjda da se cekalo da ramazan prodje
Kako drugacije objasniti cinjenicu da je vec mjesec dana 25+ i da se skoro svaki dan moglo kupati.. S obzirom da je tu gdje jeste zahvaljujuci SDA predpostavljam da mu je skrenuta paznja da je haram u mubarek mjesecu gledati sise ili jos gore progutati malo vode dok se kupas.
Ja koliko se sjecam uvijek taj prvi dan bude lose vrijeme, sada bajram, kao da ce izgubiti milione ako prvi dan bude suncana subota recimo. Ako ne zelis da ti dodje puno raje nemoj ni stavljati besplatno.
A sve vise raje ide jedan dan na more nego jedan dan na bazen.
Kako drugacije objasniti cinjenicu da je vec mjesec dana 25+ i da se skoro svaki dan moglo kupati.. S obzirom da je tu gdje jeste zahvaljujuci SDA predpostavljam da mu je skrenuta paznja da je haram u mubarek mjesecu gledati sise ili jos gore progutati malo vode dok se kupas.
Nema veze ramazan s bazenom. Nego, nikad se nije otvarao u maju nego pocetkom juna, a obzirom da je bilo kise a samim tim babina rijeka zamucena, nisu mogli izvrsit punjenje bazena.
Vrana vrani oči ne vadi.
nabijem te
Zbog grupisanja kanala je malo sporije jer dok prebaciš sa filmskih na domaće, zna se dobro odužiti dok kod telemacha samo broj ukucaš.
podrzajem parking, a za igralista idu sportsko-rekreativni centri, bazeni i slicno...ali to ovi novopridosli ne znaju ko i za normalan parking jer su navikli da parkiravaju gdje mu naumpadne, a ovi sto bi pravili vasar i ciganluk u po grada nek prave igraliste na svojoj njivi..usput prilika da se vrate na svoje prvobitno ognjiste odakle je sljego...
Zbog grupisanja kanala je malo sporije jer dok prebaciš sa filmskih na domaće, zna se dobro odužiti dok kod telemacha samo broj ukucaš.
kakav crni broj
ne mogu zapamtiti vlastiti broj telefona
Pa vremenom bi upamtio jer svi većinom gledamo cca 10-15 kanala . I na Telemachu su kategorisani kanali od do pa nije problem naći kanal, ali na kraju krajeva, svako zna svoje.
kakav crni broj
ne mogu zapamtiti vlastiti broj telefona
Pa vremenom bi upamtio jer svi većinom gledamo cca 10-15 kanala . I na Telemachu su kategorisani kanali od do pa nije problem naći kanal, ali na kraju krajeva, svako zna svoje.
ma slazem se
kazem,dzeko je uz ona bezobrazna povecanja cijene bio najveci razlog zasto sam promjenio platformu
mada tv gledam nikako
Gleda li ko rtvze? Eno ih u Seocima i dijele one svoje pakete za ramazan. Idu ulicom i prodjose nekoliko kuća i drito u kuću oca od vlasnika fantazija, onog Avdića
A ebali majku svoju lopovsku
channel10 wrote:Gleda li ko rtvze? Eno ih u Seocima i dijele one svoje pakete za ramazan. Idu ulicom i prodjose nekoliko kuća i drito u kuću oca od vlasnika fantazija, onog Avdića
A ebali majku svoju lopovsku