Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
zippoo87

#26751 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

zforumas wrote:
sabina1 wrote: ..... i rukovodstava svih ostalih bosanskohercegovačkih političkih partija bez obzira na njihovo porijeklu , naciju , religiju ili ne daj Bože ideologiju....

Pozdrav. ;-)
Dajte molim Vas, kao jedna akademski obrazovana osoba, osoba koja to akademsko znanje prenosi na mladje narastaje, osoba koja je umalo postala Gradonacelnica Galvnog grada, obratite paznju na zarez i razmak. Znam da je forumsko tipkanje, nisam od onih forumskih gramatickih ratnika, ali zaista para oci nacin na koji Vi stavljate nepotrebni razmak prije znaka interpunkcije (u ovom slucaju zareza).

Da je bilo ko drugi u pitanju suzdrzao bih se komentara.
koliko jos puta treba ponoviti ovdje da sabina1 nije Sabina Cudic ????
pa sama sabina1 je xx puta rekla da ona nije Cudicka a evo njen diskurs i razmisljanje meni nisu ni slicni Cudickinom...ne znam po kojoj logici ti i jos neki forumasi mislite da je ovo Sabina Cudic?
objasni nam
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#26752 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

zforumas wrote:
sabina1 wrote: ..... i rukovodstava svih ostalih bosanskohercegovačkih političkih partija bez obzira na njihovo porijeklu , naciju , religiju ili ne daj Bože ideologiju....

Pozdrav. ;-)
Dajte molim Vas, kao jedna akademski obrazovana osoba, osoba koja to akademsko znanje prenosi na mladje narastaje, osoba koja je umalo postala Gradonacelnica Galvnog grada, obratite paznju na zarez i razmak. Znam da je forumsko tipkanje, nisam od onih forumskih gramatickih ratnika, ali zaista para oci nacin na koji Vi stavljate nepotrebni razmak prije znaka interpunkcije (u ovom slucaju zareza).

Da je bilo ko drugi u pitanju suzdrzao bih se komentara.
zforumas , hvala na uputama zbog gramaticke greske. Tako kucam od kako sam pocela kucati sms-ove na telefonu a to je odavnoooo..navika.

Hvala na komplimentu ali ja nisam Sabina Ćudić i to sam napisala najmanje 10 puta dosada.
Pozdrav
zforumas

#26753 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zforumas »

Izvinjavam se na previdu!

Prijedlog, savjet, opaska vrijedi i za "neSabinu Cudic" :mrgreen:
Ko zna, mozda i ova Sabina bude u poziciji da se bori za fotelju.
Maystor

#26754 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Za Peđu i članove rukovodstva NS koji čitaju temu

Gospodo, u više navrata ste izlazili u javnost sa tezom da su izbori 2018.g. prekretnica i pitanje opstanka .. da ne citiram detalje.
U početku jesam, ali sada ne dijelim vaše mišljenje. Imam utisak da će do izbora 2018.g. biti sve gotovo. Izetbegović je namjerno proizveo krizu sa revizijom presude, kako bi izvukao SDA, da ih niko više ne pita zašto su izgradili nula kilometera autoputa, zašto nema vode, zašto penzije kasne ...

Danas smo saznali da je i prof. Kacila napustio KCUS. Sada možemo i formalno konstatovati da je projekat uništenja KCUS-a od strane Sebije Izetbegović završen. Prof. Kacila je (bar u mojim očima) bio neka nada da će poneko od stručnjaka (možda) preživjeti Sebiju Izetbegović.

Mislim da ste neadekvatno reagovali u slučaju izbora gradonačelnika Sarajeva. Najmanje što ste morali učiniti je podnošenje krivične prijave protiv NN lica iz SDA, te Stojnića i Miladina, uz trajnu blokadu GV-a dok se ne razjasne okolnosti ove političke korupcije. Jednostavno, morate se suprotstaviti. Više nije dovoljno reći "mi smo alternativa na izborima". Ovakvi nasrtaji Izetbegovića na temeljne vrijednosti našeg društva, zahtijevaju aktivan otpor. Mnogi ljudi koje poznajem u vama vide nadu i imaju neka očekivanja. Razgovarate li još uvijek sa građanima, kao nekada? Znate li koliko je ogorčenje prisutno kod ljudi? Razmislite da li vam je strategija dobra.

Pozdrav!
mario001

#26755 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

Maystor wrote:Za Peđu i članove rukovodstva NS koji čitaju temu

Gospodo, u više navrata ste izlazili u javnost sa tezom da su izbori 2018.g. prekretnica i pitanje opstanka .. da ne citiram detalje.
U početku jesam, ali sada ne dijelim vaše mišljenje. Imam utisak da će do izbora 2018.g. biti sve gotovo. Izetbegović je namjerno proizveo krizu sa revizijom presude, kako bi izvukao SDA, da ih niko više ne pita zašto su izgradili nula kilometera autoputa, zašto nema vode, zašto penzije kasne ...

Danas smo saznali da je i prof. Kacila napustio KCUS. Sada možemo i formalno konstatovati da je projekat uništenja KCUS-a od strane Sebije Izetbegović završen. Prof. Kacila je (bar u mojim očima) bio neka nada da će poneko od stručnjaka (možda) preživjeti Sebiju Izetbegović.

Mislim da ste neadekvatno reagovali u slučaju izbora gradonačelnika Sarajeva. Najmanje što ste morali učiniti je podnošenje krivične prijave protiv NN lica iz SDA, te Stojnića i Miladina, uz trajnu blokadu GV-a dok se ne razjasne okolnosti ove političke korupcije. Jednostavno, morate se suprotstaviti. Više nije dovoljno reći "mi smo alternativa na izborima". Ovakvi nasrtaji Izetbegovića na temeljne vrijednosti našeg društva, zahtijevaju aktivan otpor. Mnogi ljudi koje poznajem u vama vide nadu i imaju neka očekivanja. Razgovarate li još uvijek sa građanima, kao nekada? Znate li koliko je ogorčenje prisutno kod ljudi? Razmislite da li vam je strategija dobra.

Pozdrav!
Za tvoju informaciju Kacila vec godinu ne dolazi na posao, ima ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih napusta praksu.
Maystor

#26756 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Je li i dr. Edin Omerbašić bolestan? Jesu li desetine vrhunskih ljekara napustili KCUS zato što su bolesni?

I ko je tebe šta pitao? Znaš li čitati, vidiš li kome je poruka upućena??
sabina1

#26757 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Dozer wrote:

...i rukovodstava svih ostalih bosanskohercegovačkih političkih partija, bez obzira na njihovo porijeklu, naciju, religiju ili, ne daj Bože, ideologiju....

Mor'o kono :D
:kiss:
kluz franjo

#26758 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Dozer wrote:Pitanje za NS, Pedju, Danisa, itd. - Zasto se ne predloze izmjene izbornog zakona u smislu da je glasanje obavezna gradjanska duznost, i da je kazna za neopravdani neizlazak na glasanje, recimo, 100 KM?
Evo smijem li ja ponuditi mogući odgovor.
NS se "krsti" kao socijal-LIBERALNA stranka. Liberalna znači (a to se može i u programskim dokumentima vidjeti), da su INDIVIDUALNA prava iznad KOLEKTIVNIH obaveza.
Iako pitanje kao takvo u našem političkom kontekstu ima smisla, bilo bi kontradiktorno da liberalna stranka NAMEĆE obavezu glasanja.
Ali da pogledamo SUŠTINU problema gore navedenog pitanja. A uzećemo tu kao primjer kantonalne izbore 2014.
Od nešto oko 407K registriranih birača u KS, na izbore je izašlo 227K.
Znači 180K zvanično registriranih nije iskoristilo svoje biračko pravo. Poznati su nam problemi sa biračkim spiskovima, ali je broj neglasača opet značajan i znakovit.
od 227K njih 16K (znači 7-8%) su bili navodno nevažeći. Poznat nam je problem biračkih odbora na biračkim mjestima.
Od 211K važećih cca. 33K su bili "rasuti" (znači 15%) ispod cenzusa.
SDA dobija najviše glasova sa 53K (znači nešto malo više od zbira nevažećih i "rasutih")
Dvije godine nakon izbora u Skupštini KS imamo 10 "nezavisnih" zastupnika. To odgovara cca. 50K glasova.
Sve u svemu, nije poenta u izlaznosti ili neizlasnosti.
Problem je u katastrofalnom odnosu ljudi prema svom civilizacijski stečenom pravu BIRANJA.
Tu kazne ne pomažu. Ili si svjestan moći svog GLASA i BIRAŠ ili od 407K glasova imaš na vlasti opciju koja je dobila 53K.
PS: sabina1 nije Sabina Ćudić
A što bi sabina1 rekla
lijep pozdrav
kluz franjo

#26759 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Novak20 wrote: I to i da se omogući realan institut vanrednih parlamentarnih izbora u slučaju blokade formiranja izvršne vlasti.

Mada podržavam rad NS, mislim da nije u redu odluka da se ne odgovara na pitanja sa ovog foruma. Tim prije što su sami otvorili temu. Jbg. političkih kukavica imamo i previše.

Rukovodstvo NS, a ne samo P.K., treba odgovoriti na ovakva, čisto politička pitanja koja se tiču NS, članstva i potencijalnih glasača. Na provokacije i insinuacije ličnog karaktera mogu odgovarati smajlijem ili ne odgovarati nikako. Ne bih im zamjerio.
Da se osvrnem i na dvije teze kolege forumaša kojega cijenim.

1. vanredni izbori: Smatram da je izmjena izbornog zakona u smislu omogućivanja vanrednih izbora u situaciji blokade formiranja/rada izvršne vlasti preduslov za svaku buduću koaliciju na svakom nivou vlasti. Obrazloženje je svakom jasno. Nadam se...
2. učešće @pk u forumu: Ja nikada na ovom podforumu nisam tretirao @pk kao svetu kravu, već kao običnog forumaša. Mora se priznati da se kao takav najeo govana kao nijedan od nas. Kao političaru nije mu mjesto na forumu. Kao forumaš treba uživati istu zaštitu kao i ostali forumaši, a posebno jer nastupa pod punim imenom i prezimenom.
Po mom mišljenju, nije pitanje bježi li @pk od pitanja forumaša. Pitanje je koliko smo mi kao forumaši imali potrebu za direktnim odgovorima forumaša/političara ili smo više uživali u prizemnom ponižavanju političara/forumaša.
VjecitiStudent

#26760 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

kluz franjo wrote:
Dozer wrote:Pitanje za NS, Pedju, Danisa, itd. - Zasto se ne predloze izmjene izbornog zakona u smislu da je glasanje obavezna gradjanska duznost, i da je kazna za neopravdani neizlazak na glasanje, recimo, 100 KM?
Evo smijem li ja ponuditi mogući odgovor.
NS se "krsti" kao socijal-LIBERALNA stranka. Liberalna znači (a to se može i u programskim dokumentima vidjeti), da su INDIVIDUALNA prava iznad KOLEKTIVNIH obaveza.
Iako pitanje kao takvo u našem političkom kontekstu ima smisla, bilo bi kontradiktorno da liberalna stranka NAMEĆE obavezu glasanja.
Ali da pogledamo SUŠTINU problema gore navedenog pitanja. A uzećemo tu kao primjer kantonalne izbore 2014.
Od nešto oko 407K registriranih birača u KS, na izbore je izašlo 227K.
Znači 180K zvanično registriranih nije iskoristilo svoje biračko pravo. Poznati su nam problemi sa biračkim spiskovima, ali je broj neglasača opet značajan i znakovit.
od 227K njih 16K (znači 7-8%) su bili navodno nevažeći. Poznat nam je problem biračkih odbora na biračkim mjestima.
Od 211K važećih cca. 33K su bili "rasuti" (znači 15%) ispod cenzusa.
SDA dobija najviše glasova sa 53K (znači nešto malo više od zbira nevažećih i "rasutih")
Dvije godine nakon izbora u Skupštini KS imamo 10 "nezavisnih" zastupnika. To odgovara cca. 50K glasova.
Sve u svemu, nije poenta u izlaznosti ili neizlasnosti.
Problem je u katastrofalnom odnosu ljudi prema svom civilizacijski stečenom pravu BIRANJA.
Tu kazne ne pomažu. Ili si svjestan moći svog GLASA i BIRAŠ ili od 407K glasova imaš na vlasti opciju koja je dobila 53K.
PS: sabina1 nije Sabina Ćudić
A što bi sabina1 rekla
lijep pozdrav
Fula.
Npr., u Centru prijavljeno bilo 61.007 birača, po popisu živi svega ukupno 59.238 stanovnika. Kad se odbiju oni maloljetni bez prava glasa, ispada da je stvarni broj glasača u Centru, oko 45 000.
Po biračkom spisku izlaznost jadnih 43%, po broju popisanih izlaznost vrlo pristojnih 59%.
Slično je i ostatku gradskih općina.

Tako da od izlaznosti, puno veći problem ove navodne anti-SDA opcije je rasipanje glasova na penzionere, sduove i milion uzaludnih građanskih i "lijevih" frakcija, što opet, s obzirom na (ne)kvalitet onog što im nude 'velike' stranke nije nikakvo čudo.

Zapravo je stvarno čudo, s obzirom na skoro pa nepostojeće razlike među stvarnim politikama stranaka kad jednom osvoje vlast, da i ovoliki broj građana izlazi na izbore.
mario001

#26761 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

Maystor wrote:Je li i dr. Edin Omerbašić bolestan? Jesu li desetine vrhunskih ljekara napustili KCUS zato što su bolesni?

I ko je tebe šta pitao? Znaš li čitati, vidiš li kome je poruka upućena??
Nije bolestan Edo je oduvijek bio cudak po malo, po meni najveci gubitak za KC, on po meni vrijedi vise nego svi koji su do sada otisli iz KC.
On je dosta vremena proveo vani, uglavnom u Svedskoj gdje je radio sa Dr. Johansonom starijim i mladjim, u njega su ulozene stotine hiljada maraka (obrazovanje) i kada je bio sposoban da krene sam on napusta klinicki.
Njegova zena je odrasla u Svedskoj tako da je to bio logican izbor za njega.
Sa druge strane je greska sto ga se ugovorom nije vezano najmanje deset godina.

Pa pisem ti za tvoje dobro, da se ne sramotis bez veze i ne smaras Pedju koji je takvima porucio da ga mogu naci na FB, citaj nesto
Last edited by mario001 on 18/02/2017 09:58, edited 1 time in total.
sabina1

#26762 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

VjecitiStudent wrote: Zapravo je stvarno čudo, s obzirom na skoro pa nepostojeće razlike među stvarnim politikama stranaka kad jednom osvoje vlast, da i ovoliki broj građana izlazi na izbore.
Da.
SDA je sistematski uništavala i obezvrijeđivala logiku izlaska na izbore svojom vladavinom , obezvrijeđivanjem koalicionih partnera u kontekstu identifikacije samo po grijehu nikako po "zaslugama" i uz pomoc službi sistema koje nikada ni jedan sekund nije ispustala iz šaka prikazivala zapravo pravo lice opozicionih stranaka kada bi se dokopali vlasti.

Opet grad Sarajevo je odmah nakon rata podijeljen na dvije izborne jedinice za više nivoe sa dominantno pro-SDA stanovništvom upravo da bi se obezvrijedio smisao glasanja u kom uvijek pobjedi SDA.
Pozdrav.
mario001

#26763 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

sabina1 wrote:
VjecitiStudent wrote: Zapravo je stvarno čudo, s obzirom na skoro pa nepostojeće razlike među stvarnim politikama stranaka kad jednom osvoje vlast, da i ovoliki broj građana izlazi na izbore.
Da.
SDA je sistematski uništavala i obezvrijeđivala logiku izlaska na izbore svojom vladavinom , obezvrijeđivanjem koalicionih partnera u kontekstu identifikacije samo po grijehu nikako po "zaslugama" i uz pomoc službi sistema koje nikada ni jedan sekund nije ispustala iz šaka prikazivala zapravo pravo lice opozicionih stranaka kada bi se dokopali vlasti.

Opet grad Sarajevo je odmah nakon rata podijeljen na dvije izborne jedinice za više nivoe sa dominantno pro-SDA stanovništvom upravo da bi se obezvrijedio smisao glasanja u kom uvijek pobjedi SDA.
Pozdrav.
Po meni to je vise ucinila SBIH, pa SDP, pa DF i sada SBB, stranke za koje se misliolo da ce skinuti SDA sa vlasti, prva ponuda koja je dosla od SDA bila je dovoljna da budu skupa.
SDA je vjesta u preraspodjeli krivice, iskusnija od svih nabrojanih
sabina1

#26764 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

mario001 wrote:
sabina1 wrote:
Da.

Pozdrav.
Po meni to je vise ucinila SBIH, pa SDP, pa DF i sada SBB, stranke za koje se misliolo da ce skinuti SDA sa vlasti, prva ponuda koja je dosla od SDA bila je dovoljna da budu skupa.
SDA je vjesta u preraspodjeli krivice, iskusnija od svih nabrojanih
Ovo sto si rekao sam zapravo navela u nastavku recenice.
Ako vladas na takav nacin da ubijas svaku nadu u sutra ljudima , logicno je da su im izbori besmisleni.
Pozdrav.
jefff

#26765 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

HI. Kako hi raja izvlači na čistinu.
homar

#26766 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

Slučajno navratih na ovu temu, pa me zainteresova kako jastrebovi NŠ komentarišu predizborna obećanja P.K. i NŠ, te sadašnje povlačenje u mišije rupe, čekajući svoju šansu na izborima 2018.g.

Ništa se nije promijenilo u NŠ poslije dobijanja podobrog dijela glasačkog tijela u odnosu na predhodni mandat. Niti jedno predizborno obećanje NŠ nije pokrenula, već tavori uljuljkana u poslaničkim platama i honorarima.

Uporedite aktivnosti NŠ i GS, pa ćete vidjeti koja je to razlika. NS nema niti jedan odgovor na strateška niti aktuelna politička i ekonomska pitanja u BiH. Pogledajte reakcije Građanskog saveza, od ličnog primjera svojih vijećnika, do vodećih političara. Ne udvaraju se vladajućim strukturama, a eto fašisti ih nazvaše "najveća politička desnica", zbog toga što javno rasklinjkavaju sprovođenje fašističke ideologije i pljački koje se odvijaju pod tim šinjelom. GS ima "m.da" da pokrene krivične prijave za sve takve koji atakuju na državu BiH i njene građane.

Naša stranka je bila i ostala lijevo krilo SDA.

Opletite peđini jurišnici.
Novak20

#26767 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

homar wrote:Slučajno navratih na ovu temu, pa me zainteresova kako jastrebovi NŠ komentarišu predizborna obećanja P.K. i NŠ, te sadašnje povlačenje u mišije rupe, čekajući svoju šansu na izborima 2018.g.

Ništa se nije promijenilo u NŠ poslije dobijanja podobrog dijela glasačkog tijela u odnosu na predhodni mandat. Niti jedno predizborno obećanje NŠ nije pokrenula, već tavori uljuljkana u poslaničkim platama i honorarima.

Uporedite aktivnosti NŠ i GS, pa ćete vidjeti koja je to razlika. NS nema niti jedan odgovor na strateška niti aktuelna politička i ekonomska pitanja u BiH. Pogledajte reakcije Građanskog saveza, od ličnog primjera svojih vijećnika, do vodećih političara. Ne udvaraju se vladajućim strukturama, a eto fašisti ih nazvaše "najveća politička desnica", zbog toga što javno rasklinjkavaju sprovođenje fašističke ideologije i pljački koje se odvijaju pod tim šinjelom. GS ima "m.da" da pokrene krivične prijave za sve takve koji atakuju na državu BiH i njene građane.

Naša stranka je bila i ostala lijevo krilo SDA.

Opletite peđini jurišnici.
:-)

Zašto bi neko opleo po tvojim tvrdnjama koje, uzgred, tek treba provjeriti i dokazati ?

Politika je puno više od toga da oblatiš "konkurenciju" iz "opozicije". Vrijeme i resurse vrijedi trošiti samo na "poziciju" koja nas dvadeset godina drži na dnu razvoja Evropskih zemalja. J.be mi se za opravdanja, rat, rahat patnju, ovo-ono. Prođe mi život, sve su prilike, u životarenju.

Kao što podržavam rad NS tako podržavam rad i GS. Svaka od stranaka ima pravo na svoj put koji smatra ispravnim. Zajednički cilj ove dvije stranke trebalo bi biti rušenje ne samo "pozicije" nego i od "pozicije" uspostavljenog nakaradnog i nefunkcionalnog sistema vladanja kroz reforme svega i svačega. Osim toga, prioritet je i gradnja stranačke infrastrukture koja može donijeti stvarne promjene a ne da nastavi uhodanom praksom korupcije i nepotizma.

Budimo realni. Ni jedna od ove dvije gore pomenute stranke trenutno nema potencijal za preuzimanje bilo kojeg nivoa vlasti. To naravno nije razlog da se stagnira ili nazaduje u radu jer mnogi u ove dvije stranke vide nadu da se nešto može promijeniti nabolje. Da bi se napredovalo nije dovoljno piskarati na forumu i blatiti (vjerovatno) budućeg koalicionog partnera. Mora se nešto i konkretno raditi prvenstveno na uključivanju nekompromitovanih ljudi u politiku ove dvije stranke i animiranje pasivnih birača koje ovakve priče "uvjeravaju" da su svi isti.

Šicanje tvrdnjama bez dokaza između "opozicije" koristi samo jednoj strani. Onoj koja je već na vlasti.
sabina1

#26768 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

homar wrote: Uporedite aktivnosti NŠ i GS, pa ćete vidjeti koja je to razlika.....
:pisnula: :pisnula: :pisnula:

Post je prijavljen zbog trolovanja i off-topicarenja.
Pozdrav
Promoe

#26769 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Promoe »

Sta kaze slucajno navratih na ovu temu :lol: :lol: :sax:
homar

#26770 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

sabina1 wrote:
homar wrote: Uporedite aktivnosti NŠ i GS, pa ćete vidjeti koja je to razlika.....
:pisnula: :pisnula: :pisnula:

Post je prijavljen zbog trolovanja i off-topicarenja.
Pozdrav
Ako si mislila da je forum za tebe rezervisan da promovišeš voljenog vođu, da niko drugi ne može iznijeti svoje mišljenje, onda je to trolanje. Prošla su ta vremena. Pogledaj svoje komentare pa ćeš vidjeti ko je dežurni, ko non stop ponavlja jedno te isto, te kada se neko pojavi ko poremeti tu koncepciju, onda je frka.
InvalidUsername

#26771 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by InvalidUsername »

Zbog čega su prošle godine prilikom donošenja odluke o stipendiranju nadarenih učenika i studenata u sarajevskoj općini Novo Sarajevo vijećnici ove stranke bez nekog jakog argumenta opstruirali istu i protivili se? Jesu li samo oni Bogom dati za budžetski keš ili treba nešto ići i na omladinu koja to zaslužuje?
sabina1

#26772 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

homar wrote: Ako si mislila da je forum za tebe rezervisan da promovišeš voljenog vođu, da niko drugi ne može iznijeti svoje mišljenje, onda je to trolanje. Prošla su ta vremena. Pogledaj svoje komentare pa ćeš vidjeti ko je dežurni, ko non stop ponavlja jedno te isto, te kada se neko pojavi ko poremeti tu koncepciju, onda je frka.
Ako imaš bilo kakvih problema sa mojim pisanjem - samo pucaj prijave postova.
KB9

#26773 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KB9 »

cekaj malo sabina, jel tvoja uloga na forumu da prijavljujes ljude koji nisu simpatizeri stranke koju slijepo branis ili sta? po cemu te to cini drugacijom od zatucanih zelenih i crvenih fanatika koji se evo 20+ godina vode onom "samo nek je nas"?
jefff

#26774 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

Oni prijavljuju one koji nisu za SDA.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#26775 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

KB9 wrote:cekaj malo sabina, jel tvoja uloga na forumu da prijavljujes ljude koji nisu simpatizeri stranke koju slijepo branis ili sta? po cemu te to cini drugacijom od zatucanih zelenih i crvenih fanatika koji se evo 20+ godina vode onom "samo nek je nas"?

ma to se Binasa malo opuščala :D no ako nastavi istim putem ništa od ringišpila
Locked