Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1.Eto nije bilo Karima. Ko je sada kriv?
2.Luka i Kroos očajni pogotovo ovaj prvi.
3.Keylor nije za prvog golmana Reala.
Ne bi mi bilo krivo ni da su ispali realno ali drago mi je samo zbog aparatića
Dobro smo prošli. Penal i crveni su zasluženi al' ljudi moji jes Zidane loše postavio ekipu večeras. Tačno kako ne treba protiv Juventusa I polufinalu treba bolje i daj da izvučemo Romu
Pa penal nije samo ovim iskompleksiranim navijačima separatističkog kluba koji više mrze Real nego što vole svoj klub. Valjda im vuna što nisu mogli najstatičniju ekipu proć. Neka pogledaju šta je svirano Arsenalu protiv Milana, pa nek uporede s ovim - poslije nek šute.
Nije krađa. Možeš ponavljati tri dana, ali nije.
Pišeš krađa, kad sam te pitao što je krađa, ne znaš.
Drži te još od sinoć, popustiće.
Za mene ono nije penal ni u ludilu, jer je počeo padati i prije kontakta... ti imaš svoje mišljenje ja svoje.. za mene je krađa sudije, očigledno mu se nije radilo prekovremeno za iste pare..
jučer je bila bruka "mojih" jer su igrali ko kakvi amateri i sami su krivi..
uživajte...ako možete... ja ne bi mogao, kao što nisam poslije Chelsea i Ovreba
p206 wrote:
Za mene ono nije penal ni u ludilu, jer je počeo padati i prije kontakta... ti imaš svoje mišljenje ja svoje.. za mene je krađa sudije, očigledno mu se nije radilo prekovremeno za iste pare..
jučer je bila bruka "mojih" jer su igrali ko kakvi amateri i sami su krivi..
uživajte...ako možete... ja ne bi mogao, kao što nisam poslije Chelsea i Ovreba
Ja nisam nigdje napisao da uživam.
Da su ispali, ne bi a rekao. Večerašnjom utakmicom su to bili zaslužili.
Al priča oko penala je prenapuhana, samo zbog momentuma kad se to desilo.
Isto tako ne bi niko a rekao da je to bilo nekad u ranijoj fazi utakmice.
valjda se tu vidi fino, trzaj tijelom od tog nekog udara rukama sa ledja
ovdje je vise raji krivo jer je to na samom kraju utakmice, ispade u nadoknadi smijes sta hoces
Šta je ovo bilo večeras? Šta je reći? Pobijediš 3:0 u gostima Juventusa i onda nakon 7 dana protiv istog tog Juventusa ti se patiš i gubiš 3:0. I zabijš gol za prolazak dalje u 93. minuti iz penala. Ne znam da li je bio penal, nekako mi izgleda navučen. Treba pregledati opet.
Juce sam napisao i plasio sam se rezultata. Juve igro utakmicu zivota. Real izgubljen.
Sad individualci
Keylor navas jedan od najvecih promasaja. Imas dobar tim i kontas ne treba ti golman. On je supljak zesci. Jednu izvadi tri zasere. Frajer ne moze uhvatiti lopte. Jako los po tom pitanju
Sva tri gola dosla sa marcelove strane. Jos jedan koji igra toplo/hladno.
Nije bilo nacha i ramosa. Znalo se.
sredina tanka.
Mandjukic im je supljak zesci. A od šale golove davao. Ustvari niko ga nije ni cuvao..
Balea govnjivom motkom protjerati. Kakva sramotna predstava. Toliko nedostatka volje i zelje dugo kod igraca nisam vidio. Benzema se trudi ali ga ne ide, ovaj nista. Trckara po terenu, nijedan duel, pa usudio bih se reci nijedan sprint, apsolutno nista.
Zidane postavio ekipu kao da igraju protiv Eibara i kao da oni ganjaju rezultat iz prve utakmice. Igrali tacno onako kako Juventusu godi, da Real napada a da oni nesto probaju iz kontri.
Greska golmana amaterska, nekad brani sjajno nekad pogrijesi, kao i svaki golman. Ako ne mogu dovesti De Geau ili ovog iz rome, ne znam koliko jos boljih golmana od navasa ima. Sjetite se kakve je golove courtios primio. Top 5 je golman svakako, ova dvojica su bolji a ostali su tu negdje.
Svaka cast Ronaldu, koliko je trcao i koliko se borio, ono je stvarno nevjerovatno. Da svi onako grizu svima bi tricu uvalili.