FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#26751 Re: FC Barcelona
najbolje sto mu se moglo desit je da se u potpunosti oporavio jos od one sa psg.om...
- skenderija04
#26752 Re: FC Barcelona
Tacno, ali tada je mislio da moze. Dok nije lupio glavom u zid nije bilo nacina. Neka, nije fudbal samo med i mlijeko. Ponekad i ovakve stvari dobro dodju.sumirprimus wrote:najbolje sto mu se moglo desit je da se u potpunosti oporavio jos od one sa psg.om...
-
omar little
#26753 Re: FC Barcelona
samo da se messika sad oporavi i izlijeci 100% 
a, vidim u medjuvremenu vi prodadoste iniestu i kupiste ikera i benzemu, hm.
- suncica24
#26754 Re: FC Barcelona
Stavila se na njegovu stranu, a sad neka se stavi i on na moju i sjeti svih zaklinjanja njegovih imenom i, eto, ni ne pomišlja na taj odlazakskenderija04 wrote:Emocije na stranu, probaj se postaviti na njegovo mjesto.suncica24 wrote:De ba, nemojte se ni saliti s ovim.skenderija04 wrote:Vjerovatno, ali ako ne potpise novi ugovor sta da se radi. Za dvije godine necemo moci prepoznati Barcelonu. Nekada mi se cini i da je samim igracima dopizdilo sve ovo. Odlazak Inieste nije nemoguc e sad u Madrid to ne znam
Nema toga!
1. Pare nisu problem
2. Vidi da je postao rezerva.
3. 30-ta za vratom
4. Jedan po jedan odlaze mu najbolji prijatelji
5. Novi izazovi
Naravno, ne kazem da ide ali bi mogao shvatiti da razmislja o toj mogucnosti.
PS: A ti mene prije neki dan "ubjedjivao" da je neobnavljanje ugovora sa Iniestom samo "sitna tehnicka zavrzlama"
PPS: Ovo sa Leom je cak i dobra vijest.
Nema ga 2mj. Dovoljno vremena za oporavak i poboljsanje fizicke spreme (eno mu Ronalda, neka se i on malo ugleda
Tacka.
- suncica24
#26755 Re: FC Barcelona
Presla "uspjesna" Barcina kupo-prodajna politika i medju forumaseomar little wrote:samo da se messika sad oporavi i izlijeci 100%
- skenderija04
#26756 Re: FC Barcelona
@ suncica 24
Ja? Ja sam vec dva mjeseca skeptican oko potpisivanja a ujedno sam i najveci spletkaros oko transfera u Barceloni
Dok ne vidim da je potpisao za mene je na pragu izzlaznih vrata.
Ja? Ja sam vec dva mjeseca skeptican oko potpisivanja a ujedno sam i najveci spletkaros oko transfera u Barceloni
Dok ne vidim da je potpisao za mene je na pragu izzlaznih vrata.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#26757 Re: FC Barcelona

Pročitah da je otpustio Braua, fizioterapeuta s kojim je do sad radio i koji je tretirao mnoge igrače Barcelone.
- hoćeli_ko_rasol
#26758 Re: FC Barcelona
Entropio wrote:
Pročitah da je otpustio Braua, fizioterapeuta s kojim je do sad radio i koji je tretirao mnoge igrače Barcelone.

Što si radio, radio si, berem što se tiče FC Barcelone!
-
Kontra__
#26759 Re: FC Barcelona
Je li zaista moguce da on ima toliku moc odlucivanja u BArcelonu, ili su to samo medijska napuhivanja? Tipa da odredjuje taktiku, da je zahtjevao da igra u spicu napada, a ne po strani, da je kumovao odlasku Zlatana, da se za mnoooge stvari pita itd..?skenderija04 wrote: I to je moguce. Juznoamerikanci imaju takav vid zajebancije. Moguce je da mu je rekao" kako ti vrijedis tolike novce" samo ne znamo ton u kojem mu je to rekao.
- hoćeli_ko_rasol
#26760 Re: FC Barcelona
nevjerujemKontra__ wrote:Je li zaista moguce da on ima toliku moc odlucivanja u BArcelonu, ili su to samo medijska napuhivanja? Tipa da odredjuje taktiku, da je zahtjevao da igra u spicu napada, a ne po strani, da je kumovao odlasku Zlatana, da se za mnoooge stvari pita itd..?skenderija04 wrote: I to je moguce. Juznoamerikanci imaju takav vid zajebancije. Moguce je da mu je rekao" kako ti vrijedis tolike novce" samo ne znamo ton u kojem mu je to rekao.
-
Rob_Atl
#26761 Re: FC Barcelona
Barceloni je bolje da ga prodaju sad za 250 miliona , dok ga povrede nisu unistile jer kako je krenulo ne ide na dobro. Uzet dobru lovu i onda mozes dovest koga god hoces ha ja
- skenderija04
#26762 Re: FC Barcelona
Podjela minuta zadnje tri sezone na sredini terena
SEZONA 2013/14 TATA
Xavi – 81%
Iniesta – 75%
Cesc – 65%
SEZONA 2012/13 TITO
Xavi – 67%
Iniesta – 65%
Cesc – 60%
SEZONA 2011/12 PEP
Xavi – 64%
Cesc – 57%
Iniesta – 56%
SEZONA 2013/14 TATA
Xavi – 81%
Iniesta – 75%
Cesc – 65%
SEZONA 2012/13 TITO
Xavi – 67%
Iniesta – 65%
Cesc – 60%
SEZONA 2011/12 PEP
Xavi – 64%
Cesc – 57%
Iniesta – 56%
- skenderija04
#26764 Re: FC Barcelona
To majstore. E sad, da li je ovo malo? Koliko on ima na drugim tekmama. Juce mi se cinilo da nije ni pomirisaoo loptu.
-
5 0 5
#26765 Re: FC Barcelona
ne samo da nije pomirisao. nego na mjestima gdje je igrao. mrsavo za njegov standard.skenderija04 wrote:To majstore. E sad, da li je ovo malo? Koliko on ima na drugim tekmama. Juce mi se cinilo da nije ni pomirisaoo loptu.
neki dan protiv milana npr. 136(145). pretrcao preko 11km.

Last edited by 5 0 5 on 12/11/2013 01:24, edited 1 time in total.
- skenderija04
#26766 Re: FC Barcelona
duplo
sad mozemo o stilu.. Ovo je pokazatelj, na gostovanjima cemo se nagledati ovoga. I sad bez Messija opravdanje i ne treba
sad mozemo o stilu.. Ovo je pokazatelj, na gostovanjima cemo se nagledati ovoga. I sad bez Messija opravdanje i ne treba
-
5 0 5
#26767 Re: FC Barcelona
nadam se da necemo. ne znam sta je gore. parkirane autobuse je mucno gledati. ono sinoc isto. sve se nesto nadam da ce to tatino izgledati puno bolje poslije nove godine. srecom atletico zijani bodove juce. sada se moze malo lakse disati, par kola ako gdje zaskripi.
- skenderija04
#26768 Re: FC Barcelona
Pazi, ja mislim da je dobro imati uigranu ovu varijantu i primjenjivati je u odredjenim utakmicama i protiv nekih protivnika. Nisam odusevljen idejom da ovo gledam svakih 15 dana.505sCrtom wrote:nadam se da necemo. ne znam sta je gore. parkirane autobuse je mucno gledati. ono sinoc isto. sve se nesto nadam da ce to tatino izgledati puno bolje poslije nove godine. srecom atletico zijani bodove juce. sada se moze malo lakse disati, par kola ako gdje zaskripi.
Ali sta da radi Tata? Dolazi u Barcelonu skoro pa slucajno. Ekipa izlazi iz prosle sezone sa oziljcima. Predsesona mu je sve osim priprema, Messi nikako da se oporavi....Jedino sto zna je da ce rezultati kupiti vrijeme i mir. Ali ni to
Pa zamisli da je treci sa 6 bodova iza Reala? Objesili bi ga.
-
LSD
#26769 Re: FC Barcelona
Zayeban je ovaj Martino, opasan igrac
....takav je trebao Barci, covjek sa strane.....meni se pocinje sviđati ova anarhija na gostujucim utakmica i neka fura to svaki put, covjek je pragmatican i mjenja neke stvari.....još kad bi mu dali odriješene ruke da radi po svojoj volji do kraja (kao što je Pep imao svojevremeno) bio bi još bolji...ovako i sam mora praviti kompromise i ne čačkati u sveti posjed.
A Fabregas je s pravom ljut na minutažu u vecim utakmicama (poput Milana u LP)....covjek je ocigledno u boljoj formi od Inieste, a i Xavia....zapravo Cesc je ponajbolji igrac citave Barce.
A Fabregas je s pravom ljut na minutažu u vecim utakmicama (poput Milana u LP)....covjek je ocigledno u boljoj formi od Inieste, a i Xavia....zapravo Cesc je ponajbolji igrac citave Barce.
-
5 0 5
#26770 Re: FC Barcelona
@skenderija
pa eto,vidjet cemo koliko ce ga trpiti. neki dan gledam karikaturu, tata ispod kisobrana, kritike liju, govori, a kako ce tek padati kad izgubim utakmicu. to nekako dobro oslikava njegovu poziciju. u svakom slucaju mi je drago da polako rijesava "messi dependenciu".
da je 6 bodova iza atletica (jer madrid je trenutno nista), zahvalili bi mu se oko nove godine, i to bi bilo to sto se tate tice i evropskog fudbala. i jos jedna usporedba sa madridom. on je bar dobio, manje vise, proslogodisnji tim, dok je carlo zamjenio 5-6 bitnih igraca iz prosle sezone. opet, carlo je znao par mjeseci prije da ce zavrsiti tamo, pa je bar mogao pripremati tim na papiru. dok je tata uletio s neba pa u rebra, sto se kaze.
cinjenica da jos uvijek nije izgubio utakmicu, i da su primili jako mali broj golova, je fascinantna.
jos jedna stvar. sve se nadam da je jucerasnje igranje najvise posljedica loseg terena. betis je igrao zadnju liniju jako visoko, pa su i oni dugi pasovi cesto dobro prolazili.
pa eto,vidjet cemo koliko ce ga trpiti. neki dan gledam karikaturu, tata ispod kisobrana, kritike liju, govori, a kako ce tek padati kad izgubim utakmicu. to nekako dobro oslikava njegovu poziciju. u svakom slucaju mi je drago da polako rijesava "messi dependenciu".
da je 6 bodova iza atletica (jer madrid je trenutno nista), zahvalili bi mu se oko nove godine, i to bi bilo to sto se tate tice i evropskog fudbala. i jos jedna usporedba sa madridom. on je bar dobio, manje vise, proslogodisnji tim, dok je carlo zamjenio 5-6 bitnih igraca iz prosle sezone. opet, carlo je znao par mjeseci prije da ce zavrsiti tamo, pa je bar mogao pripremati tim na papiru. dok je tata uletio s neba pa u rebra, sto se kaze.
cinjenica da jos uvijek nije izgubio utakmicu, i da su primili jako mali broj golova, je fascinantna.
jos jedna stvar. sve se nadam da je jucerasnje igranje najvise posljedica loseg terena. betis je igrao zadnju liniju jako visoko, pa su i oni dugi pasovi cesto dobro prolazili.
-
5 0 5
#26771 Re: FC Barcelona
podsjetio si me na onu pjesmu iz krakovije, sto je tata pjeva.LSD wrote:Zayeban je ovaj Martino, opasan igrac....takav je trebao Barci, covjek sa strane.....meni se pocinje sviđati ova anarhija na gostujucim utakmica i neka fura to svaki put, covjek je pragmatican i mjenja neke stvari.....još kad bi mu dali odriješene ruke da radi po svojoj volji do kraja (kao što je Pep imao svojevremeno) bio bi još bolji...ovako i sam mora praviti kompromise i ne čačkati u sveti posjed.
sjeti se samo van gaala kad je on poceo gubiti utakmice. zivog su ga pojeli.
cesc je poceo 10 od 13 ligaskih utakmica ove sezone.
-
5 0 5
#26772 Re: FC Barcelona
Diego Simeone (coach Atletico Madrid): "I would give the Ballon d'Or to Messi, no doubt about that." [cope]
-
Crvena Tifoza
#26773 Re: FC Barcelona
Rob_Atl wrote:Barceloni je bolje da ga prodaju sad za 250 miliona , dok ga povrede nisu unistile jer kako je krenulo ne ide na dobro. Uzet dobru lovu i onda mozes dovest koga god hoces ha ja
Kako to vole simpatizeri Madrida pričati da su za dresove Kake uzeli 100 miliona. Onda je Barça za Leove uzela makar šest puta toliko.
Messi ne ide nigdje. Rehabilitacija od dva mjeseca i opet gledamo najboljeg igrača danjašnice u Barçi.
-
5 0 5
#26775 Re: FC Barcelona
Barcelona je produžila sponzorski ugovor sa UNICEF-om do 2016. godine. (€1.5M godišnje).