Moderator: Benq

Ako nisi na podobnom podrucju i u podobnom toru, tad se seli ili trpilokalni_razdjevicar wrote:Na kojem kanalu od ovih 300 mogu da pratim EP u rukometu?
Molim telemach da odgovori
Što se tiče EP-a, u Sarajevu ga ne možeš gledati ni na jednom kanalu, a što se broja kanala tiče računica je sljedeća: 197 kanala (od toga 35 HD i 162 SD rezolucije) i 74 radio kanala (32 domaća i 42 Music Choice).semirsar wrote:Ako nisi na podobnom podrucju i u podobnom toru, tad se seli ili trpilokalni_razdjevicar wrote:Na kojem kanalu od ovih 300 mogu da pratim EP u rukometu?
P.S. Jes pitanje upuceno Telemach nicku, ali ti on sigurno nece odgovorit
P.P.S. Kako zivotati dodje do cifre od 300 kanala pa ni sa radiJonom hi nejma tolko

Na Dobrinji sve OK:traver wrote:@ Telemach
ovo više nema nikakvog smisla.....

Nisam, izvorni Telemach, Ilidža.crnivrag wrote:Na Dobrinji sve OK:traver wrote:@ Telemach
ovo više nema nikakvog smisla.....
Ako si slučajno sa HS područja, još uvijek uštimavaju internet, pa je konekcija ovih dana klimava.
E ne znam, nedavno su na Ilidži HS korisnicima pustili novu digitalnu shemu, moguće da vrše uštimavanja na tom području.traver wrote:
Nisam, izvorni Telemach, Ilidža.
lokalni_razdjevicar wrote:Na kojem kanalu od ovih 300 mogu da pratim EP u rukometu?
Ma znamo ba, pitanja i odgovori su samo mala doza sarkazma. A bas i mene zanima, vidim i @danak isto pitacrnivrag wrote:Što se tiče EP-a, u Sarajevu ga ne možeš gledati ni na jednom kanalu, a što se broja kanala tiče računica je sljedeća: 197 kanala (od toga 35 HD i 162 SD rezolucije) i 74 radio kanala (32 domaća i 42 Music Choice).semirsar wrote:Ako nisi na podobnom podrucju i u podobnom toru, tad se seli ili trpilokalni_razdjevicar wrote:Na kojem kanalu od ovih 300 mogu da pratim EP u rukometu?
P.P.S. Kako zivotati dodje do cifre od 300 kanala pa ni sa radiJonom hi nejma tolko
Ma znamo ba, pitanja i odgovori su samo mala doza sarkazma. A bas i mene zanima, vidim i @danak isto pitasemirsar wrote:Što se tiče EP-a, u Sarajevu ga ne možeš gledati ni na jednom kanalu, a što se broja kanala tiče računica je sljedeća: 197 kanala (od toga 35 HD i 162 SD rezolucije) i 74 radio kanala (32 domaća i 42 Music Choice).crnivrag wrote:Ako nisi na podobnom podrucju i u podobnom toru, tad se seli ili trpilokalni_razdjevicar wrote:Na kojem kanalu od ovih 300 mogu da pratim EP u rukometu?
Javio sam se korisniku Telemach, međutim nije online, stoji mi poruka u outboxu....zvao sam i 1360, oni su kao napravili reklamaciju pa ćemo vidjeti, kažu signal prema meni je odličan....ovo se javlja samo u periodu od 17-24 h.....prijepodne je OK.....crnivrag wrote:E ne znam, nedavno su na Ilidži HS korisnicima pustili novu digitalnu shemu, moguće da vrše uštimavanja na tom području.traver wrote:
Nisam, izvorni Telemach, Ilidža.
U svakom slučaju ti predlažem da se javiš korisniku Telemach na PP, ili ako ne možeš čekati nazovi 1360 pa prijavi problem.
Jer kao što vidiš iz mog prethodnog testa brzine, nije u pitanju nikakav globalni problem na području Sarajeva.
Dosta ljudi ih je već pitalo za EP na facebook-u, i svima su odgovarali sa copy-paste tekstom da su dobili zahtjev od emitera sadržaja za zatamnjivanjem EP-a na RTL-u i RTS-u, te da oni nisu ni na koji način odgovorni za to što nijedna BiH TV kuća nije otkupila prava na reemitiranje istog.semirsar wrote:
Ma znamo ba, pitanja i odgovori su samo mala doza sarkazma. A bas i mene zanima, vidim i @danak isto pita
Što se tiče korisnika Telemach, on ti bude tu u periodu od 9 do 14, a ako su ti napravili reklamaciju, vjerovatno će izdati nalog da tehničari izađu na teren i provjere instalacije.traver wrote: Javio sam se korisniku Telemach, međutim nije online, stoji mi poruka u outboxu....zvao sam i 1360, oni su kao napravili reklamaciju pa ćemo vidjeti....ovo se javlja samo u periodu od 17-24 h.....prijepodne je OK.....
Ma da hi zoves po sluzbenoj duznosti nece piti vode pa se nemoj djaba ni mucitikakavdanakneiskustvu wrote: a obojica znamo da pravog i konkretnog odgovora nece biti,dolazim u iskusenje da ih sutra sa posla zovem i to priupitam
E vidis znamo i za te copy/paste odgovore, vec odavLe, a fejsTHEpljuc profila nejmam pa fala Bogu nejmam pojma sta tamo seruckaju, u stvari i znam odavle, ali se pravim flJegmancrnivrag wrote:Dosta ljudi ih je već pitalo za EP na facebook-u, i svima su odgovarali sa copy-paste tekstom da su dobili zahtjev od emitera sadržaja za zatamnjivanjem EP-a na RTL-u i RTS-u, te da oni nisu ni na koji način odgovorni za to što nijedna BiH TV kuća nije otkupila prava na reemitiranje istog.semirsar wrote:
Ma znamo ba, pitanja i odgovori su samo mala doza sarkazma. A bas i mene zanima, vidim i @danak isto pita
odmor wrote:Zalosno je sto jedni gledaju a jednima zatamnjuju rukomet..
Sve ocekujem da neko potegne pitanje da li ce se umanjit racun ovima sto se zatamnjuje..
odmor wrote:Zalosno je sto jedni gledaju a jednima zatamnjuju rukomet..
Sve ocekujem da neko potegne pitanje da li ce se umanjit racun ovima sto se zatamnjuje..
A zašto se ti propisi ne poštuju na tzv. hrvatskim dijelovima fbihkakavdanakneiskustvu wrote:odmor wrote:Zalosno je sto jedni gledaju a jednima zatamnjuju rukomet..
nece,u sustini i nije do Telemacha,nego do nakaradnih propisa RAK-a
Ne mora niko imati ekskluzivu u BiH da bi morali zatamniti RTL i Prvu. RTL je otkupio prava za prikazivanje na prostoru RH a Prva za RS. Famozna autorska prava...micho_shaft wrote:@telemach
Pitanje što zatamnjujete RTL kad je vrijeme Andrije i Anđelke????
Tko to ima ekskluzivu u BIH pa se mora zatamniti i RTL i PRVA ??
Ali se onda ti programi nebi smjeli nigdje pustati na bilo kojem dijelu teritorija Bosne i Hercegovine, ali svi smo svjedoci da to nije tako.doff wrote:Ne mora niko imati ekskluzivu u BiH da bi morali zatamniti RTL i Prvu. RTL je otkupio prava za prikazivanje na prostoru RH a Prva za RS. Famozna autorska prava...micho_shaft wrote:@telemach
Pitanje što zatamnjujete RTL kad je vrijeme Andrije i Anđelke????
Tko to ima ekskluzivu u BIH pa se mora zatamniti i RTL i PRVA ??