Prvo moras dati dokaze da je liga "namjestena" pa onda mozemo pricati o tome ALI ne na ovoj temi nego na nekoj drugoj, koja je vezana za nasu ligu. Ako imas dokaze i hoces da podjelis sa svima ja cu maksuz otvoriti temu za to.Yahel wrote:@ Plavih_11
Ok znaci nema pricanja o namjestenoj ligiali jbg i to je vezano za nase klubove u evropi.
BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#2676 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
- nosara
#2677 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Posteno... Jos samo na terenu VI dokazite da nas neko u drzavi moze zaustavit... Imate priliku dva puta godisnje, neposredno...Yahel wrote:Amara ne mogu ocima gledati i vase price o nezaustavljivom Zelji i tako to... samo mi je zbog takvih "drago"
- vozač
#2678 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
pa ja i jesam opušten,Plavih_11 wrote:Drzi se teme i nece ti se brisati. Nisi jedini vjeruj mi, od sinoc sam ih pobrisao tovar.vozač wrote:jesam li ja nešto pobrkao il mi neko briše postove,izgleda da moramo navijati za želju da prođe komentar
Samo opusteno ..
ali nije u redu da se ne dopušta bockanje, pa makar i u opuštenom stanju
- Charuga
- Globalni moderator
#2679 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Otkud ovoliko ispisanih stranica od sinoc do jutros ako nije dozvoljeno bockanje? Sve u okvirima teme ..vozač wrote:pa ja i jesam opušten,Plavih_11 wrote:Drzi se teme i nece ti se brisati. Nisi jedini vjeruj mi, od sinoc sam ih pobrisao tovar.vozač wrote:jesam li ja nešto pobrkao il mi neko briše postove,izgleda da moramo navijati za želju da prođe komentar
Samo opusteno ..
ali nije u redu da se ne dopušta bockanje, pa makar i u opuštenom stanju
-
LSD
#2680 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Vi niži sa -17 i duboke hladovine, nemate pravo glasa o šampionu koji igra u elitnom takmicenjuleo karan wrote:jucer sam iskreno od srca navijao za zelju,
drugarski, komsijski i patriotski
al danas mogu reci da su vas omlatili ko mlade majmune
i to slinavi slovenci.
misljenja sam da imate previse protekcija kod sudija u PL
i da se niste bas namucili za te bodove sto ste osvojili kod nas u ligi.
zato ste i popusili ovako amaterski, ljudi su vas ko djecu presaltali. zaboravili ste se nadmetati takmicarski.
niste fajterska ekipa, jer vam se sklanjaju svi ovdje pa ne znate sta znaci boriti se za jebeni bod
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2681 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Upravu si nema smisla voditi raspravu oko necega sto se ne moze dokazati.
Bilo kako bilo, manijaci nece da prihvate cinjenice... a to je da Sarajevo nije nista gore od vas, i da nam je nogomet los kao i predhodnih sezona. Amar nije donio nikakavu revolociju, sve je ostalo isto nazalost.
Ja bi bio najsretniji da iducu sezonu lige prvaka i kupa uefa zajedno gledamo na kosevu, ali nazalost nista od toga...ostaje da navijamo za Bareslonu,Real,Juventus.....
Bilo kako bilo, manijaci nece da prihvate cinjenice... a to je da Sarajevo nije nista gore od vas, i da nam je nogomet los kao i predhodnih sezona. Amar nije donio nikakavu revolociju, sve je ostalo isto nazalost.
Ja bi bio najsretniji da iducu sezonu lige prvaka i kupa uefa zajedno gledamo na kosevu, ali nazalost nista od toga...ostaje da navijamo za Bareslonu,Real,Juventus.....
-
todd_smith
#2682 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ako je ono sinoc ta elita i sampion, vjeruje mi ne zelim to pravo glasa ondaLSD wrote:Vi niži sa -17 i duboke hladovine, nemate pravo glasa o šampionu koji igra u elitnom takmicenjuleo karan wrote:jucer sam iskreno od srca navijao za zelju,
drugarski, komsijski i patriotski
al danas mogu reci da su vas omlatili ko mlade majmune
i to slinavi slovenci.
misljenja sam da imate previse protekcija kod sudija u PL
i da se niste bas namucili za te bodove sto ste osvojili kod nas u ligi.
zato ste i popusili ovako amaterski, ljudi su vas ko djecu presaltali. zaboravili ste se nadmetati takmicarski.
niste fajterska ekipa, jer vam se sklanjaju svi ovdje pa ne znate sta znaci boriti se za jebeni bod
-
LSD
#2683 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Naprotiv , manijaci prihvataju cinjenice.... -17 i niža kategorija su te nepobitne cinjenice....Željo se takmici sa šampionima država, jer to je LP...dok Sarajevo igra sa tokarima ,molerima, bravarima u nižem takmicenju.Yahel wrote:Upravu si nema smisla voditi raspravu oko necega sto se ne moze dokazati.
- emigrazione
#2684 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
S kim se ba vi takmicite
smucari i planinari vas ponizili
smucari i planinari vas ponizili
- vozač
#2685 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
kao maloljetnik (balavac) sam išao da gledam velež - željo, finale kupa, putovao cijelu noć vozom do bgd-a, navijao za želju iako sam pitar, kad smo išli na finale dinamo - sarajevo išli sa nama i navijači želje itd.,
danas, među ovom djecom na utakmici, nebitno željo ili sarajevo, mislim da nema teoretskih šansi da pronađeš na oba stadiona jednog jedinog navijača do 20-25 godina starosti koji bi bio u stanju tako rezonovati i uraditi ono što smo mi radili
zato mi je sve ovo smiješno, pa još kad pročitam ove gluposti o navodnim bacanjima navijača sarajeva zbog amara osima, koja ličnost i predmet interesovanja, pa on još nije naučio (niti će ikad naučiti) da izvadi ruke iz džepova pred kamerama i da izbaci žvaku kad se obraća javnosti, o krivljenju usta i podrigivanju na pres konferencijama da i ne pričamo, meni je on rame uz rame sa blekićem otprilike, samo što se ovaj sklonio iz kluba, hvala bogu, amar osim, koja ubleha, ali i dokaz da svako pravilo pa tako i ono "kakav otac, takav sin" ima izuzetaka
danas, među ovom djecom na utakmici, nebitno željo ili sarajevo, mislim da nema teoretskih šansi da pronađeš na oba stadiona jednog jedinog navijača do 20-25 godina starosti koji bi bio u stanju tako rezonovati i uraditi ono što smo mi radili
zato mi je sve ovo smiješno, pa još kad pročitam ove gluposti o navodnim bacanjima navijača sarajeva zbog amara osima, koja ličnost i predmet interesovanja, pa on još nije naučio (niti će ikad naučiti) da izvadi ruke iz džepova pred kamerama i da izbaci žvaku kad se obraća javnosti, o krivljenju usta i podrigivanju na pres konferencijama da i ne pričamo, meni je on rame uz rame sa blekićem otprilike, samo što se ovaj sklonio iz kluba, hvala bogu, amar osim, koja ubleha, ali i dokaz da svako pravilo pa tako i ono "kakav otac, takav sin" ima izuzetaka
- nosara
#2686 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Yahel wrote:ostaje da navijamo za Bareslonu,Real,Juventus.....
Pa navijaj, ko ti brani... Oni barem nekad nesto osvoje...
Na cemu se zasnivaju...? Kako moze bit isto umirat za bilo kakvim trofejem godinama i osvajat sve godinama...?Bilo kako bilo, manijaci nece da prihvate cinjenice... a to je da Sarajevo nije nista gore od vas, i da nam je nogomet los kao i predhodnih sezona. Amar nije donio nikakavu revolociju, sve je ostalo isto nazalost.
Postavi novu teoriju, proslavi se...
-
lider
#2687 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nije mi jasno kako ih nije stid nešto prigovarati sudiji, svaka odluka 100% ispravna. Ofsajd kod gola očigledan, svaki start pravilno kažnjen.
Toliko krkanske igre, klizećih startova sa leđa sa dvije noge, na svaku odluku okruže sudiju... To može proći samo u našj ligi, a jasno je i zašto.
- ultima_palabra
#2688 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Svakako... isto je boriti se do zadnjeg kola za četvrto mjesto sa Gracićevom igračkom i ispasti u četvrtfinalu kupa i osigurati prvenstvo tri kola prije kraja i još pride osvojiti kup bez porazaYahel wrote:Upravu si nema smisla voditi raspravu oko necega sto se ne moze dokazati.
Ti navijaj za koga hoćeš, ja ću za Želju
- nosara
#2689 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mi ga volimo bas zbog toga...vozač wrote:kao maloljetnik (balavac) sam išao da gledam velež - željo, finale kupa, putovao cijelu noć vozom do bgd-a, navijao za želju iako sam pitar, kad smo išli na finale dinamo - sarajevo išli sa nama i navijači želje itd.,
- JThomas
#2690 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

trenutak upućivanja lopte i "očigledni ofsajd". toliko o objektivnosti divova.
-
todd_smith
#2691 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
to je otprilike 99% trenera nase ligevozač wrote:kao maloljetnik (balavac) sam išao da gledam velež - željo, finale kupa, putovao cijelu noć vozom do bgd-a, navijao za želju iako sam pitar, kad smo išli na finale dinamo - sarajevo išli sa nama i navijači želje itd.,
-
todd_smith
#2692 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
pa po novim "pravilima" vidi se zasto je pomocni svirao ofsajd, da je bilo tu metar/pola razlike pa hajde, dio tijela kojim moze postici gol tj glava/prsa su u ofsajdu i zato je vjerovatno sviranoJThomas wrote:
slicno penalu u Sloveniji, bio minimalni kontakt, igrac se bacio i penal je po pravilima
- nosara
#2693 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne vide od mrznje...JThomas wrote:
-
LSD
#2694 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Samo o Amaru pricaju, optereceni su tim covjekom, analiziraju svaki njegov pokret, svaku rijec mu vagaju...a kako i ne bi, razumljivo- muka je to golema
...ocekujemo uskoro nove pjesmice hora Blekićevih djecaka u cast Sira.
-
cittaeterna
#2695 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
sta ima ugrozeninosara wrote:Ne vide od mrznje...JThomas wrote:
- nosara
#2696 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Sudija uopste nije u liniji, a igrac koji blokira centarsut je blizi aut liniji od Adilovica...todd_smith wrote:pa po novim "pravilima" vidi se zasto je pomocni svirao ofsajd, da je bilo tu metar/pola razlike pa hajde, dio tijela kojim moze postici gol tj glava/prsa su u ofsajdu i zato je vjerovatno sviranoJThomas wrote:
slicno penalu u Sloveniji, bio minimalni kontakt, igrac se bacio i penal je po pravilima
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2697 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ultima_palabra wrote:Svakako... isto je boriti se do zadnjeg kola za četvrto mjesto sa Gracićevom igračkom i ispasti u četvrtfinalu kupa i osigurati prvenstvo tri kola prije kraja i još pride osvojiti kup bez porazaYahel wrote:Upravu si nema smisla voditi raspravu oko necega sto se ne moze dokazati.
Ja bi bio najsretniji da iducu sezonu lige prvaka i kupa uefa zajedno gledamo na kosevu, ali nazalost nista od toga...ostaje da navijamo za Bareslonu,Real,Juventus.....![]()
Ti navijaj za koga hoćeš, ja ću za Želju
Znam da ces, idi na kosevo kada bude grupna faza lige prvaka
- veljaca
#2698 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ljubomora je cudo ....
Najvaznije ( za pojedine ovdje ) je " Neka komsiji crkne krava ...."
Isto tako - KOMPLEKS je cudo ....

Najvaznije ( za pojedine ovdje ) je " Neka komsiji crkne krava ...."
Isto tako - KOMPLEKS je cudo ....
- JThomas
#2699 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
eto, ako je ovo evropsko suđenje i kriterij koji priželjkujete u našoj ligi, od srca vam želim samo potpuno isto sutra...ni manje ni više 
-
tcz
#2700 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ti imas problem momcino, pogledaj svoje postove. Samo Sarajevo i nista vise.LSD wrote:Samo o Amaru pricaju, optereceni su tim covjekom, analiziraju svaki njegov pokret, svaku rijec mu vagaju...a kako i ne bi, razumljivo- muka je to golema...ocekujemo uskoro nove pjesmice hora Blekićevih djecaka u cast Sira.
i gore si napisao da se takmicite izvini molim vas tim se takmiciO ako se ono moze nazvati takmicenjem.
idi se spremaj navijat za bugare jer imas jos Levskog u takmicenjU