Moram reci da ste mi dali dobar update o zenickim kafanama. Vazda kukamo kako nam je nocni zivot los, ali fkt imamo mnogo mjesta za izaci, izuzev onih sto rade do zore. Nisam znao za ovaj Bonaparte, tj. zadnji put sam u tom prostoru bio u januaru ove godine dok je jos bila cerimova rupa

Nafljosko' sam se te noci sa uglednim boemima poput Zeljka Skuljevica i Jasmina Kukavice. Nisam bas siguran, ali mislim da je i Haris Burina bio tu

Ili sam njegovo prisustvo pomjesao sa onim u Hej Dzo

Lijepo izgleda ovako na slikama, moglo bi se to obici kad dodjem iduci put.
Zao mi one stare birtijetine na uglu kod Lutve. Kad god bih prolazio tuda, nanovo sam se ibretio dopola odrezanoj dvoguzi koja je glumila saksiju, alkoholnom zadahu i vazda istim ljudima koji su tu pili dok ne popadaju. Ali valjda ce ovaj Cheers postati ozbiljnija alternativa kantini na pravnom faxu. Doduse cini mi se da i ona pravo propada, ali nisam bio dugo
Ima li ikakvih novosti za onaj Hope u Crkvicama? Hoce li fakat biti diskoteka? I jel' istina da se Collegium otvara nanovo (opet ha ha)?
Sto se tice cijena, meni je Gatto po tom pitanju zakletva i jedno od rijetkih mjesta gdje se za male pare mozes anestezirat
PS Radi li jos In stajl?