Pa kada neznas zasto diskutujes o tome u nekativnom smislu to je pitanje? A ako ti je odgovor praviti se glup oda imaj raspravu pored ogledala.TRENT wrote: Pa kad se vec pravis pametan onda me prosvijetli sta to ima znacajno na face tv ?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- BHCluster
#2676 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
ek0
#2677 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
Last edited by ek0 on 08/11/2016 22:36, edited 2 times in total.
- TRENT
#2678 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
BHCluster wrote:Pa kada neznas zasto diskutujes o tome u nekativnom smislu to je pitanje? A ako ti je odgovor praviti se glup oda imaj raspravu pored ogledala.TRENT wrote: Pa kad se vec pravis pametan onda me prosvijetli sta to ima znacajno na face tv ?
Po 2x ,P R O S V I J E T L I M E ! ! !
- luckylaka
#2679 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jednostavno rjesenje za sve ,kome se gleda neka plati,kome se ne gleda neka ne kaki bezze
- Havatar
#2680 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
van helsing wrote:Kartica je za mene koji živim u BiH preskupa. Međutim,dijaspora je kupuje. I koliko sam upoznat sasvim dobro ide prodaja. Ja licno bih je volio imati,ali preskupa za mene. Dalje,navodite cijene Sky kartica i Hrt. Pa malo odite na službenu stranicu bilo kojeg Sky,pa pokušajte kupiti za 100€ bilo koju njihovu karticu. Pa cijena osnovnog paketa skoro da kosta za mjesec dana kao ova za godinu. Cijena HRT kartice za godinu dana je 270KM,i otvara tri kanala,dok HRT-4 emituje nekodirano.
Opet kazem,Face kartica za mene je skupa,ali imam osjecaj da je bitno popljuvat sve ono sto je probosanski orijentirano.
Tapatalk 2
- It_is_a_Leclerc
#2681 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je bilo očekivano. Onog momenta kad se pročula tragična vijest da je ova televizija u pokušaju (dajte ljudi pogledajte njihovu programsku shemu),otkupila utakmice bh. reprezentacije, znao sam da će Hadžifejzović skontati odličan način da opelješi dijasporu i sve ostalo što bi željelo gledati utakmice reprezentacije BIH.
100 eura ?! Hajte, molim vas.
Vrlo je zabavno da se u ovom dibidus nepismenom "saopćenju" FACE-a na lijep način reklamiraju određene IPTV platforme. Istovremeno ignorišući druge. Npr. Telemach, Moja TV i druge koje prikazuju ovaj kanal već više od godne dana, ali je bitno preveslati narod da se prebaci na ovu njihovu neku platformu.
100 eura ?! Hajte, molim vas.
Vrlo je zabavno da se u ovom dibidus nepismenom "saopćenju" FACE-a na lijep način reklamiraju određene IPTV platforme. Istovremeno ignorišući druge. Npr. Telemach, Moja TV i druge koje prikazuju ovaj kanal već više od godne dana, ali je bitno preveslati narod da se prebaci na ovu njihovu neku platformu.
- agnostic_front
#2682 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čekajte, da li ovo znači da će ga i u BiH zaključati?
- karanana
#2683 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kad bi, osim sto dodjete nahajcani i spremni na pljuvanje, sve malo bolje culi i skontali, mozda bi i razumjeli da se radi o iptv platformama van BiH, gdje su neke od njih tipa one bosnatv ilegalno preuzimale signal i streamovale ga za njihove korisnike, sto se ni u kom slucaju ne odnosi na iptv platforme u BiH.
koju je bh iptv platformu reklamirao u saopcenju?
- It_is_a_Leclerc
#2684 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa umjesto da mi pokušavamo donotati šta je u moru apozicija, zareza, rečenica bez glave i repa želio reći autor ovog proglasa FACE TV-a, moglo se jednostavno napisati da se pomenuto odnosi na IPTV platforme izvan BiH, a ne da se 5-6 IPTV platformi u BIH okarakterizira kao neke što rade ilegalno, jer je nekom bilo mrsko pojasniti.karanana wrote:kad bi, osim sto dodjete nahajcani i spremni na pljuvanje, sve malo bolje culi i skontali, mozda bi i razumjeli da se radi o iptv platformama van BiH, gdje su neke od njih tipa one bosnatv ilegalno preuzimale signal i streamovale ga za njihove korisnike, sto se ni u kom slucaju ne odnosi na iptv platforme u BiH.
-
Mr. Brightside
#2685 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
za sve je kriv Ramiz Dž. 
-
lik5
#2686 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pitao bi senada,dal bi toliko pricao o ramizu dz. da mu je ovaj dao kredit.ocito da nebi,vec mu vokri sto mu nije dao kredu pa ga kroz medije pljuje.to je skola radoncica i avaza,tako i oni blate one koji se ne slazu sa njima.
-
lik5
#2687 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
tacno tako,marijan pretjeruje u svojim prenosima,sad zeli da bude veci bosanac pa jos koristi ba.pa na svaki dodir lopte on svrsava,isto kao da je nedozivljen pa onda ljeci neke svoje komplekse tokom prenosa.dosta pokusava na silu da imitira stare komentatore iz bivse juge,to je tako ofirno kako to on radi.njegovi najbolji komentari su bili ns sportklubu kad je prenosi drugu bundesligu,i to vrlo profesionalno je prenosio a onda kad je dosao u bih je poludiooIt_is_a_Leclerc wrote:Da se Marjan nakon "bljeska" u Belgiji zadržao na pristojnoj i svrsishodnoj euforiji pri komentiranju, definitivno bi se moglo govoriti o velikom komentatoru. No, zanešen pljeskanjem javnosti i medijskom pažnjom isti od svakog svog prenosa reprezentacije (a dosad ih je radio 7-8) radi neviđen cirkus sa željama i pozdravima u stilu Radio Drine, razračunava se s onima kojima ne odgovara njegov "stil", tuši li tuši nebitnim informacijama o tome gdje su se i kako upoznali roditelji Emira Spahića, i radi bukvalno sve kako bi ponovio Belgiju...
Lopta pređe centar, a on počne, da izvinete, da sere o "šansi", da uzdiše, puše, i ponaša se kao da je Džeko u petercu primio loptu, do mjere da više niko i ne zna šta se zbiva na terenu..
Ne radi se samo o jednoj utakmici koju je loše odradio. Dapače. Radi se o samo jednoj koju je odradio dobro. Sve ostalo je loše što su prepoznali i svi njegovi raniji poslodavci - od Hayata, FTV-a do RSG-a.
-
lik5
#2688 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e upravo to,bravo.pa na sportklubu je isto bio emotivan al profesionalno emotivan kod golova,i tad ga je i raja primjetila jer od jedne druge njemacke lige je svojim prenosom napravio kao da se igra liga prvaka.al onda kad je dosao u bih a pogotovo na fejs ,on je postao neki drugi marijan sa masu bezpotrebnih hvaljenja i dizanja euforije.pa on ce bit medju glavnim krivcima kad repku krene lose,on ih toliko hvali da ce se ovi umislit da su bas dijamanti,lepi i smekeriMr. Brightside wrote:Marjan sa Sporkluba i Marjan s Fejsa, Hajata(ili čega već) su potpuno različite osobe, jer ovaj prvi je bio u jako pristojan i slušljiv...
- Havatar
#2689 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
wolf07 wrote:Ode ti daleko, al' hajde da to postavimo ovako. Ja mislim da je Marjan u utakmici protiv Belgije podigao nivo komentarisanja sportskih dogadjaja na jedan nivo koji je do tad bio na ovim nasim prostorima nezamisliv.It_is_a_Leclerc wrote:Ma nije do toga, vjeruj mi.
Da mi dobijemo Brazil u polufinalu SP-a uz Marjanovo urlanje - "Pozdrav Avdo, kako si ?", "Moj duhovni guru je Senad Hadžifejzović", "Ovaj prenos je za muškarčine", "Sad ću da razbijem ovo staklo" i sl. ja bih i dalje tvrdio da se radi o lošem komentatoru koji nema pojma.
To što je on autor "Zmajeva" je plod spontanog i srčanog rada. Poslije toga je počeo silovati s nadimcima, u pokušaju da proizvede nešto slično. Jednostavno, čovjek je loš, loš, loš...
Vec smo decenijama trpili Zorana Popovskog, Seada Hadzijahica, pa se to onda poslije rata malo pomaklo naprijed sa Bahom Topalbecirevicem, pa onda opet nazad sa Velidom Spahom i Kemalom Ahmetovicem, pa jos nize sa Bilicem Jr. i ostatkom one bezlicne mase sportskih novinara. One s Hajata i OBN-a da i ne pominjem. Jednostavno, Sarajevo je imalo najlosije sportske komentatore na ovim prostorima ex-Yu od pamtivijeka. Onda to Marjan pretrese i napravi cudo od komentarisanja utakmice. Meni osim onog Delicevog "pa ljudi moji, je li to moguuuuce... ludnica, sta je ovo" jedini komentar koji pamtim je ono "dijamantuuuuu". I sad kad malo losije odradi neku utakmicu treba da ga sahranimo jel'? Pa ni taj pomenuti Mladen Delic nije vise nikad bljesnuo onim sjajem kao u onom prenosu s Poljuda ali to ne znaci da je nakon toga popljuvan. Zbog toga smatram da ni Marjanu ne treba pisati u facu ako svaki put ne odradi prenos onako kako je to bilo u Belgiji.
-
Smetnje
#2690 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta je 100 eura za dijasporu bolje na njima da zaradjuje nego na ovim smrtnicima i kokuzima iz bih
- dustaban
#2691 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
... s tim sto je Mladen Delic bio u neuporedivo boljoj pozicije. Onakve utakmice i onakva navijacka baza se vise nece ponoviti. Danasnji komentatori moraju od utakmica Posusje-Kalesija praviti derbije kola! Nama je plasman na neko prvenstvo vrh vrhova (do sada i nedostizan) a nekd smo bili sportska sila.wolf07 wrote: Vec smo decenijama trpili Zorana Popovskog, Seada Hadzijahica, pa se to onda poslije rata malo pomaklo naprijed sa Bahom Topalbecirevicem, pa onda opet nazad sa Velidom Spahom i Kemalom Ahmetovicem, pa jos nize sa Bilicem Jr. i ostatkom one bezlicne mase sportskih novinara. One s Hajata i OBN-a da i ne pominjem. Jednostavno, Sarajevo je imalo najlosije sportske komentatore na ovim prostorima ex-Yu od pamtivijeka. Onda to Marjan pretrese i napravi cudo od komentarisanja utakmice. Meni osim onog Delicevog "pa ljudi moji, je li to moguuuuce... ludnica, sta je ovo" jedini komentar koji pamtim je ono "dijamantuuuuu". I sad kad malo losije odradi neku utakmicu treba da ga sahranimo jel'? Pa ni taj pomenuti Mladen Delic nije vise nikad bljesnuo onim sjajem kao u onom prenosu s Poljuda ali to ne znaci da je nakon toga popljuvan. Zbog toga smatram da ni Marjanu ne treba pisati u facu ako svaki put ne odradi prenos onako kako je to bilo u Belgiji.
I ja zato jako dobro razumijem Marjana i jos vise ga respektujem. On jadan mora vjestacki nahajcati atmosferu i to radi najbolje sto umije. Naravno, po ocjeni mnogih, on tu i pretjera ali... budimo realni, sport je opcenito pretjerivanje i daje mu se vaznost veca od realne. Pa pogledajte samo, svaki dnevnik zavrsava sportom cak i kad se tu nema sta reci. A najcesce i nema.
Dobar je Marjan, on od dosade pravi frku.
- Erzsebet
#2692 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lud sam za ovim što misle kako je dijaspori 100€ ništa. Dijaspora je vrlo svjesna šta znači sto eura i kako ih zaraditi. Ja imam sto eura da dam za svašta, ali nikad ne bih dao Senadu, jer znam da ne vrijedi. Radije ću uzeti Sport1 ili Al Jazeeru Sport za te pare, pa ću opet gledati sve utakmice koje me zanimaju.Smetnje wrote:sta je 100 eura za dijasporu bolje na njima da zaradjuje nego na ovim smrtnicima i kokuzima iz bih
-
wolf07
#2693 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
100 eura jeste previse ali obzirom da je to privatni medij ja prema toj odluci imam odnos kao i prema nekom tipu koji prodaje golfa 2 za 5000KM - hvala, meni ne treba a ti ako nadjes ko ce da kupi samo izvoli!
BTW, ne bi valjalo da se rasprava na ovoj temi nastavi u duhu pitanja da li je 100 eura puno ili malo, tema je sama TV i njen program, sadrzaji i sl. a ne eventualna cijena kartice. Tu se nema sta raspravljati, neko ce kupit - neko nece!
BTW, ne bi valjalo da se rasprava na ovoj temi nastavi u duhu pitanja da li je 100 eura puno ili malo, tema je sama TV i njen program, sadrzaji i sl. a ne eventualna cijena kartice. Tu se nema sta raspravljati, neko ce kupit - neko nece!
- simonese
#2694 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
tebi ako nije nahajcano upali grijanje,meni se na terenu dovoljno hajcadustaban wrote:... s tim sto je Mladen Delic bio u neuporedivo boljoj pozicije. Onakve utakmice i onakva navijacka baza se vise nece ponoviti. Danasnji komentatori moraju od utakmica Posusje-Kalesija praviti derbije kola! Nama je plasman na neko prvenstvo vrh vrhova (do sada i nedostizan) a nekd smo bili sportska sila.wolf07 wrote: Vec smo decenijama trpili Zorana Popovskog, Seada Hadzijahica, pa se to onda poslije rata malo pomaklo naprijed sa Bahom Topalbecirevicem, pa onda opet nazad sa Velidom Spahom i Kemalom Ahmetovicem, pa jos nize sa Bilicem Jr. i ostatkom one bezlicne mase sportskih novinara. One s Hajata i OBN-a da i ne pominjem. Jednostavno, Sarajevo je imalo najlosije sportske komentatore na ovim prostorima ex-Yu od pamtivijeka. Onda to Marjan pretrese i napravi cudo od komentarisanja utakmice. Meni osim onog Delicevog "pa ljudi moji, je li to moguuuuce... ludnica, sta je ovo" jedini komentar koji pamtim je ono "dijamantuuuuu". I sad kad malo losije odradi neku utakmicu treba da ga sahranimo jel'? Pa ni taj pomenuti Mladen Delic nije vise nikad bljesnuo onim sjajem kao u onom prenosu s Poljuda ali to ne znaci da je nakon toga popljuvan. Zbog toga smatram da ni Marjanu ne treba pisati u facu ako svaki put ne odradi prenos onako kako je to bilo u Belgiji.
I ja zato jako dobro razumijem Marjana i jos vise ga respektujem. On jadan mora vjestacki nahajcati atmosferu i to radi najbolje sto umije. Naravno, po ocjeni mnogih, on tu i pretjera ali... budimo realni, sport je opcenito pretjerivanje i daje mu se vaznost veca od realne. Pa pogledajte samo, svaki dnevnik zavrsava sportom cak i kad se tu nema sta reci. A najcesce i nema.
Dobar je Marjan, on od dosade pravi frku.
mojne da mi Krestalo hajca
- DoZeN
#2695 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imas FACE Tv na Balkaniyum,imas istu na Net Plus Tv uz razne druge programe.
Eto rjesenja za ljude izvan BIH
Eto rjesenja za ljude izvan BIH
-
baxul
#2696 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hm senad ih samo dočekuje abdić pa sad ovaj

- van helsing
#2697 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po ovoj slici izgleda da je on dočekao Face tv negde na palama 
Ne kontam zašto mu trebaju takve osobe u dnevniku.
-
Barbate
#2698 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Novinari ne biraju gosta po moralu nego interesovanju. Može dovesti neku časnu sestru iz samostana, sumnjam da će nekome biti tako zanimljiva kao Krajišnik koji ne samo da je sudionik svih dešavanja prelomnih za ovu zemlju, nego i onaj koji se Srbima rekao da se dignu i maknu iz Sarajeva poslije Deytona. Preme tome, vrlo interesantan gost.van helsing wrote:Po ovoj slici izgleda da je on dočekao Face tv negde na palama
- karanana
#2699 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vrlo interesantan gost, nebitno o nasem misljenju o njemu i onome za sto je osudjen. treba cuti i sta zlocinci kazu sa ove distance. ne zaboravimo da je ovaj zahvaljujuci aliji i sjedio nekoliko godina u predsjednistvu u sarajevu i nakon rata i zlocina.
- It_is_a_Leclerc
#2700 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Novinari i ne trebaju da biraju svoje goste na osnovu toga da li ih javnost voli ili ne voli. Pravi novinar, upravo suprotno, treba da radi intervjue sa kontraverznim osobama, osobama koje javnost prezire ili smatra štetnim, te ih, ako je potrebno, argumentacijom potući u toku intervjua.
Evo recimo u SAD-u, rijetko ko je gledao CNN-ov intervju sa Collinom Powellom. Ali kad su napravili intervju sa Ahmadinedzadom svi politički obrazovani građani SAD-a su pratili..
Evo recimo u SAD-u, rijetko ko je gledao CNN-ov intervju sa Collinom Powellom. Ali kad su napravili intervju sa Ahmadinedzadom svi politički obrazovani građani SAD-a su pratili..