Ovako je moj jaran umislio da ga gleda konobarica, a ona samo provjeravala da li je pepeljara punadamke_85 wrote: a to sto te je gledala je vjerovatno bilo jer je konobarica![]()
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
shin
#2676 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- illuminated
#2677 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ruzna_koka wrote:Ljudi moji, ja kao da sam s Traktorom imala date večeras. Sat vremena je ponavljao "poljubi me, poljubi me". Pokupim stvari i kući.
-
quarterback
#2678 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo sjetih se i ja jednog svog odrona, jedva nekako 
Ne sjecam se vise godine, mozda je bila 98 ili 99, uglavnom nekako nakon raskida jedne veze od 6 godina oporavim se i krenem tako malo da izlazim sa nekadasnjom ekipom sa fakulteta. Jedan dan sjednemo tako u Plazu na vrhu Robota Hrasno, muska ekipa, zezancija i tako to. Za stolom ispred nas ugledam prelijepu djevojku. Nisam je dobro vidio jer je bilo s ledja ali onako u trenucima kada ona pogleda prijateljice sa kojima je sjedila vidim ja da je stvarno lijepa i simpaticna.
U neko doba one krenu kuci i djevojka koja je sjedila u toj ekipi ugleda mog prijatelja. Pridje, te kako si, sta ima, klsicna suplja - dobar ti ?
Pomislim - odlicno, znaju se !
Kazem njemu - meni se ona njena prijateljica pravo svidja, daj imas li neki telefon od ove sto te pozdravila pa da vidimo ko je prijateljica i kako se mozemo upoznati.
Ma nije nikakva frka, kaze on. Prijateljica joj je konobarica u kaficu preko puta Zeljinog stadiona, cini mi se da se zvao Makijato.
Sutra, ni pet, ni sest, nas dva odmah ujutro u Makijato. Srecom, ova konobarica u smjeni i odmah me prijatelj poce "prodavati", znas, evo moj prijatelj, vidi kako je fin samo, lijep i zgodan decko. Eto, bas on se zanima za tvoju prelijepu prijateljicu sa kojom si sinoc sjedila!
Gleda nas djevojka, pa joj nista nije jasno, u neko doba progovori - Lela (recimo Lela, ne sjecam se vise imena) ?
Kaze ovaj moj - ja, ja, Lela !
Kaze ona - Paaaaaa, Lela je na terminu.
Sad se on i ja pogledamo, kakvom terminu? Nogomet, tenis, rukomet, kosarka? Smijesno nama pravo, kontamo kakve ima veze sto je na terminu, pa vratice se sa termina...
Ma ne, kaze ona, Lela je na terminu u bolnici.
Poradja se

Ne sjecam se vise godine, mozda je bila 98 ili 99, uglavnom nekako nakon raskida jedne veze od 6 godina oporavim se i krenem tako malo da izlazim sa nekadasnjom ekipom sa fakulteta. Jedan dan sjednemo tako u Plazu na vrhu Robota Hrasno, muska ekipa, zezancija i tako to. Za stolom ispred nas ugledam prelijepu djevojku. Nisam je dobro vidio jer je bilo s ledja ali onako u trenucima kada ona pogleda prijateljice sa kojima je sjedila vidim ja da je stvarno lijepa i simpaticna.
U neko doba one krenu kuci i djevojka koja je sjedila u toj ekipi ugleda mog prijatelja. Pridje, te kako si, sta ima, klsicna suplja - dobar ti ?
Kazem njemu - meni se ona njena prijateljica pravo svidja, daj imas li neki telefon od ove sto te pozdravila pa da vidimo ko je prijateljica i kako se mozemo upoznati.
Ma nije nikakva frka, kaze on. Prijateljica joj je konobarica u kaficu preko puta Zeljinog stadiona, cini mi se da se zvao Makijato.
Sutra, ni pet, ni sest, nas dva odmah ujutro u Makijato. Srecom, ova konobarica u smjeni i odmah me prijatelj poce "prodavati", znas, evo moj prijatelj, vidi kako je fin samo, lijep i zgodan decko. Eto, bas on se zanima za tvoju prelijepu prijateljicu sa kojom si sinoc sjedila!
Gleda nas djevojka, pa joj nista nije jasno, u neko doba progovori - Lela (recimo Lela, ne sjecam se vise imena) ?
Sad se on i ja pogledamo, kakvom terminu? Nogomet, tenis, rukomet, kosarka? Smijesno nama pravo, kontamo kakve ima veze sto je na terminu, pa vratice se sa termina...
Poradja se
Last edited by quarterback on 12/10/2012 00:59, edited 2 times in total.
- Ductus Holedocus
#2679 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
quarterback
#2680 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to to to ! 
- Ductus Holedocus
#2681 Re: Vasa najgora date iskustva :P
majke mi,ne znam otkud mi to pade na pamet..quarterback wrote:to to to !
Ne slusam takve stvari
bitno je da uvijek nadjem prave rijeci u pravo vrijeme
- kokuz_sa
#2682 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sveje dobro dok se ne nadju krive rijeci u pravom trenutnu..ili prave rijeci u krivom trenutkuDuctus Holedocus wrote:majke mi,ne znam otkud mi to pade na pamet..quarterback wrote:to to to !![]()
Ne slusam takve stvari![]()
bitno je da uvijek nadjem prave rijeci u pravo vrijeme
kako god okrenes..najebes
- B6Redhell
#2683 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ebiga u sto si ti gledo noc prije? Jarane ja to dobroquarterback wrote:evo sjetih se i ja jednog svog odrona, jedva nekako
Sad se on i ja pogledamo, kakvom terminu? Nogomet, tenis, rukomet, kosarka? Smijesno nama pravo, kontamo kakve ima veze sto je na terminu, pa vratice se sa termina...![]()
Poradja se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
quarterback
#2684 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa pise ti da sam je vidio s ledja 
- Ductus Holedocus
#2685 Re: Vasa najgora date iskustva :P
taman je u kafani mogo stomak vidajeti..
ko je kad usmjerio patnju na stomak?
ko je kad usmjerio patnju na stomak?
-
Heller
#2686 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Juce sam je vidio pa sam se opet prisjetio, izlazio ja tako 2 sedmice sa jednom djevojkom, na pocetku mi bilo zanimljivo sto je luda, vesela al skontam ja da ona fakat nije cista u glavi, i kontam kako bi je napuco, kad se ona potuče s nekom djevojkom i rastavimo ih i ja joj kazem nema od ovog nista nisi ti normalna sekunde, braco mila kako me u jaja spucala....

Tako meni mase drugarica skolska neki dan dok sam pio kafu, a kolega s fakulteta jel ovo ona nas smekashin wrote:Ovako je moj jaran umislio da ga gleda konobarica, a ona samo provjeravala da li je pepeljara punadamke_85 wrote: a to sto te je gledala je vjerovatno bilo jer je konobarica![]()
- irac300
#2687 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Paša, nemoj se ljutit', ali očito da te je kulturno odyebala.rootba wrote:Evo da i ja napisem nesto, nije date al' eto...
Nekad davno pred kraj srednje skole, otisli da cugamo u Korner ( ne sjecam se povoda, kao da nam je trebao, samo nam je trebao cash), i jbga zalomilo se, stalno neko isao do sanka da narucuje ture , uhvatiti konobaricu je bila nemoguca misija.Tako jednom ja odem do sanka, kad dvije cure sjede odmah do sanka i jedna od njih me kao nesto gleda, kontam ja mozda sam malo vise pjan pa joj to cudno ili sta vec, a mozda joj se svidjam , pa sam onako pjanski vec sam je odveo kuci
Drugi put odem opet ja odem do sanka, kad ta cura sto me je kao gledala stoji takodjer hoce da naruci nesto i meni se obraca " zdravo, ja sam ... (pojma neam kako je rekla da se zove) Mukelefa, bas te nesto posmatram , kako si sladak bla bla bla....
Hajd mi se kao upoznali kod sanka i dobila ona pice ode sjede sa drugaricom.
Slijedeci put odem po turu da bih jos malo pricao sa njom , i hajd mi malo u pricu bezze , muntam ja nju da njih dvije predju za nas sto, kad u po frke ona meni govori "Znas , ja sam lezbejka !" rekoh hajd bar imamo nesto zajednicko, oboje volimo zeneona se kao uvrijedi na tu zajebanciju , pocela srat kako sam nekulturan, pjandura sta ja znam sta je vec pricala, ja se lijepo pokupim i odem. Nakon toga me je dugo poprijeko gledala, i samo znam kad sam se okrenuo jednom njih nije bilo...
nije bas interesantno ali eto...
-
quarterback
#2688 Re: Vasa najgora date iskustva :P
moda56 wrote: da si se patio k'o on 6 godina , ne bi ti tako pric'o
godine su prosle pune muka
- rootba
#2689 Re: Vasa najgora date iskustva :P
irac300 wrote:Paša, nemoj se ljutit', ali očito da te je kulturno odyebala.rootba wrote:Evo da i ja napisem nesto, nije date al' eto...
Nekad davno pred kraj srednje skole, otisli da cugamo u Korner ( ne sjecam se povoda, kao da nam je trebao, samo nam je trebao cash), i jbga zalomilo se, stalno neko isao do sanka da narucuje ture , uhvatiti konobaricu je bila nemoguca misija.Tako jednom ja odem do sanka, kad dvije cure sjede odmah do sanka i jedna od njih me kao nesto gleda, kontam ja mozda sam malo vise pjan pa joj to cudno ili sta vec, a mozda joj se svidjam , pa sam onako pjanski vec sam je odveo kuci
Drugi put odem opet ja odem do sanka, kad ta cura sto me je kao gledala stoji takodjer hoce da naruci nesto i meni se obraca " zdravo, ja sam ... (pojma neam kako je rekla da se zove) Mukelefa, bas te nesto posmatram , kako si sladak bla bla bla....
Hajd mi se kao upoznali kod sanka i dobila ona pice ode sjede sa drugaricom.
Slijedeci put odem po turu da bih jos malo pricao sa njom , i hajd mi malo u pricu bezze , muntam ja nju da njih dvije predju za nas sto, kad u po frke ona meni govori "Znas , ja sam lezbejka !" rekoh hajd bar imamo nesto zajednicko, oboje volimo zeneona se kao uvrijedi na tu zajebanciju , pocela srat kako sam nekulturan, pjandura sta ja znam sta je vec pricala, ja se lijepo pokupim i odem. Nakon toga me je dugo poprijeko gledala, i samo znam kad sam se okrenuo jednom njih nije bilo...
nije bas interesantno ali eto...Mislim, lezbejka ovo ono, a govoriš da te je cijelo vrijeme gledala, prva ti se javila, rekla da si sladak..Al' kad si joj progovorio, njoj je splasnulo oduševljenje.
Hahaha , ma moze biti svasta
P.S. A moze biti i da je bila konobarica kao sto neko rece , ko zna... bilo je mracno
- Michun
#2690 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Trudnjaca je hit
ismijala sam se 
-
A1B
#2691 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ah dozivljaja 
- partybrakerica
#2692 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A kod mene je vise bilo finih iskustava za prepricat,nekih stvari za pamtiti godinama ,valjda sam uvijek nalijetala na likove koji se zaljube,finjake,obicno sam takve privlacila,ali sjecam se u srednjoj skoli,mozda 3. razred,izlazila ja sa tipom moje godiste.inace volim starije,ali taj mi bio pravo sladak i simpa pa eto prohodasmo.helem,lik skoro nikad nije platio kafu!uvijek sam imala para uz sebe,roditelji mi davali fin dzeparac,hajd kontam,neka bolje je tako,covjek nema para,necu da ga dovodim u situaciju da nece van zbog para,placat cu ja kad god treba,bolje cu se i osjecat!i mjesecima mi po kafama,on najvise ima marku u dzepu i to je sve. i kad treba platiti kafu dam ja njemu pare i on ode da plati. mene vise to poslo nervirat...
kasnije saznam da covjek pusi marihuanu i valjda na to trosi sve pare,pa nema za kafe
ko bi reko,ne bih nikad posumnjala da je takav...
ubrzo smo i prekinuli,on otisao vani negdje...
ima jedan opet lik koji me ganjao dok sam djevojcica bila-tek krenula u srednju a on 3. godina faxa.i jos nizi od mene...nisam htjela ni prosetati s njim...hajd proslo neko vrijeme,cujem od zajednicke raje da svaki put kad ih vidi pita za mene.svako malo,cujem on se raspitivao za mene...jao mene poslo kopkat,sto nisam izasla makar s njim,vidi kako je uporan,mozda lik valja,al et dijete bila,sta ces...
poslije on mene doda na msn,i mi se dopisivali,kad kaze ima curu -jbg,kaze nisi ti htjela pa nasao nju.al ja i ona smo njemu naj naj,jedino bi s nama furao,jedino mi valjamo u gradu itd..hahha meni nista nije jasno,ima curu a otvoreno se upucava...i kaze on meni,bil se ti udala za mene?
- Pitarrr82
#2693 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa zar nije vec logicno bilo da nesto ne stima ako ima djevojku a tebe "napada" i onda izadjes s njim i pitas se...

- skafiskafsnjak
#2694 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja vala nisam imao nekih "losih" dejt iskustava . Ali bilo je losih iskustava poslije dejta... i te stvari nikad nisam kontao.
Npr. izadjem s djevojkom, sve super , fino . Ono sto kazu, po propisima, hahaha.
Nasli se i sjeli na kafu/sok/caj , malo setali i na kraju otpratim je kuci. Naravno, bez ikakvih pokusaja poljupca i zagrljaja ako mi u toku veceri nije dala do znanja da to zeli. Danima poslije smo se culi, pricali normalno . Ono , covjek pomisli evo ga, jedna normalna , bit' ce nesto.
Nakon par dana dolazi poruka da ne dosadjujem, stotinu puta mi je to rekla bla bla.
Ja ono, dva puta procitam, nije mi jasno. Isto kao da me zamjenula s nekim.
Nisam je vise nikad ni kontaktirao ... ono kontam, psiha zeMska
Npr. izadjem s djevojkom, sve super , fino . Ono sto kazu, po propisima, hahaha.
Nasli se i sjeli na kafu/sok/caj , malo setali i na kraju otpratim je kuci. Naravno, bez ikakvih pokusaja poljupca i zagrljaja ako mi u toku veceri nije dala do znanja da to zeli. Danima poslije smo se culi, pricali normalno . Ono , covjek pomisli evo ga, jedna normalna , bit' ce nesto.
Nakon par dana dolazi poruka da ne dosadjujem, stotinu puta mi je to rekla bla bla.
-
A1B
- _amy_
#2696 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Srednja škola (bila je to davno nekad) izlazila vec jednom s tim momkom i kao hajd ok je bilo pa se opet dogovorimo. Vikend, subota, naravno on kasni, ali nije da kasni 5-10 minuta nego on baš pošteno kasni i naravno ni izvini kad je konačno došao, ali nije to najveći belaj. Kako je bio vikedend tako je s rajom negdje roštiljao i pravo sa roštiljade tako pijan na date :/ Vidim ja sve, a i osjetim (smrdi na alkohol na kilometar) al hajd kad smo već tu da to završimo. I kako smo se našli kod Predsjedništva idemo prošetati pa ćemo do Berlin (kafić kod Prve) osim što me ne sluša niti može sastaviti rečenicu normalno, još ni ne hoda najsretnije, pa je uspio zakačiti govornicu kod pošte preko puta Vatre, to je tako odjeknulo, da sam sigurna da je i ona plastika pukla kako se on u to zabio, a meni u zemlju da je propastii. Iako date nije trajao dugo highlight večeri je bio kad je rekao "Hajd plati", da se razumijemo nije meni belaj platiti čak šta više na tome insistiram, ali kad mi to tako kaže grrrr da je pogled ubija već na licu mjesta bi bio mrtav. 
- Joker88
#2697 Re: Vasa najgora date iskustva :P
odjednom ih 3 otvorilo dusu 
-
A1B
#2698 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sta rece ba 
-
Heller
#2699 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nikad ne znaš na čemu siL00d wrote:Ja vala nisam imao nekih "losih" dejt iskustava . Ali bilo je losih iskustava poslije dejta... i te stvari nikad nisam kontao.
-
damke_85
#2700 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pusio travu?? Strasno!!!!partybrakerica wrote:trudnica je do sad ubjedljivo najjaca!
A kod mene je vise bilo finih iskustava za prepricat,nekih stvari za pamtiti godinama ,valjda sam uvijek nalijetala na likove koji se zaljube,finjake,obicno sam takve privlacila,ali sjecam se u srednjoj skoli,mozda 3. razred,izlazila ja sa tipom moje godiste.inace volim starije,ali taj mi bio pravo sladak i simpa pa eto prohodasmo.helem,lik skoro nikad nije platio kafu!uvijek sam imala para uz sebe,roditelji mi davali fin dzeparac,hajd kontam,neka bolje je tako,covjek nema para,necu da ga dovodim u situaciju da nece van zbog para,placat cu ja kad god treba,bolje cu se i osjecat!i mjesecima mi po kafama,on najvise ima marku u dzepu i to je sve. i kad treba platiti kafu dam ja njemu pare i on ode da plati. mene vise to poslo nervirat...
kasnije saznam da covjek pusi marihuanu i valjda na to trosi sve pare,pa nema za kafe![]()
ko bi reko,ne bih nikad posumnjala da je takav...
ubrzo smo i prekinuli,on otisao vani negdje...
ima jedan opet lik koji me ganjao dok sam djevojcica bila-tek krenula u srednju a on 3. godina faxa.i jos nizi od mene...nisam htjela ni prosetati s njim...hajd proslo neko vrijeme,cujem od zajednicke raje da svaki put kad ih vidi pita za mene.svako malo,cujem on se raspitivao za mene...jao mene poslo kopkat,sto nisam izasla makar s njim,vidi kako je uporan,mozda lik valja,al et dijete bila,sta ces...
poslije on mene doda na msn,i mi se dopisivali,kad kaze ima curu -jbg,kaze nisi ti htjela pa nasao nju.al ja i ona smo njemu naj naj,jedino bi s nama furao,jedino mi valjamo u gradu itd..hahha meni nista nije jasno,ima curu a otvoreno se upucava...i kaze on meni,bil se ti udala za mene?ja reko a sta je s curom kaze on,ona hoce da zavrsi fax ,ne mogu je cekat,hoces li ti?(a ja tad bila tek fax upisala)..reko nisi normalan,hocu i ja fax,posao,kakva udaja..hahha i on mene nastavio ubjedjivati kako se po kuci ima uvijek nesto raditi,bit ce posla hahhaha... dugo se nismo culi, al prekinuo on s njom i zove mene.Dogovorili se mi izac u kafic gdje izlazimo inace.Ja se spremila kad on dodje po mene autom
. to mi je bio najgori izlazak u zivotu.isprepadala sam se ko nikad.bio je tako nasrtljiv da sam se bas bojala iako su mi ga svi nahvalili,poznat je kao finjak.ja sam se uvjerila tu noc da nije ono sto misle o njemu.fuj!i poslije kad sam se posla ozbiljno zabavljat sa ljubavi mog zivota
,on me zvao i nudio svata,kao ne mora on znat,to je sad moderno,ako ti "sta"zafali u vezi,braku,samo me zovni,to je sad moderno kao hahah...jest mi postao odvratan od tad.ne volim ga ni na ulici sresti.cujem ozenio je onu s pocetka price i ceka njegovo dijete.pitam se sta bi on rekao da neko njoj ponudi ono o cemu je on pricao na mom najgorem dejtu!
mrzim ove laznje finjake!
a mogla si sad da tipkas dzegod iz svecke...