Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- OldMayor
#2676 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jeste bilo malog kontakta, da je sudija svirao faul ne bi nimalo pogrijesio. Ali jbg, pitanje je koliko bi sudija ono sviralo i kome.
Spahic je napravio gresku jer se bukvalno sam unio u igraca i molio da ga ovaj faulira, nije isao za loptom, nego za igracem. Sam je kriv sto ga je Emenike sapleo.
Da je isao za loptom, Emenike bi vjerovatno prosao jer je brzi, ali ne bi to bilo ovako drasticno i ne bi sigurno imao otvoren prostor za asistenciju. I ne moze se pricati o nekom umoru, 30' minuta utakmice.
Spahic je napravio gresku jer se bukvalno sam unio u igraca i molio da ga ovaj faulira, nije isao za loptom, nego za igracem. Sam je kriv sto ga je Emenike sapleo.
Da je isao za loptom, Emenike bi vjerovatno prosao jer je brzi, ali ne bi to bilo ovako drasticno i ne bi sigurno imao otvoren prostor za asistenciju. I ne moze se pricati o nekom umoru, 30' minuta utakmice.
- Digla_da_kreci
#2677 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dzeko preuzeo kapitensku traku 
- Lakat Jebić
#2678 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
opet ako-nisi-sa-mnom-onda-si-protiv-mene logika.
svaki problem u reprezentaciji od hasanovog naprasnog odlaska do svjetskog prvenstva veze se za spahica. da se pola odvadi, puno je.
pape je tvrdoglavi ublehas i taldzija.
obojica bi trebali ici.
svaki problem u reprezentaciji od hasanovog naprasnog odlaska do svjetskog prvenstva veze se za spahica. da se pola odvadi, puno je.
pape je tvrdoglavi ublehas i taldzija.
obojica bi trebali ici.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2679 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa ako se oprosti i Miske kapiten ce biti igrac sa najvise odigranih utakmica za BiH, najbolji strijelac BiH svih vremena, najskuplji igrac BiH svih vremena i zaista po tom pitanju nema konkurencije. Edin Dzeko je fudbalsko BH ime No1 u svijetu fudbala.Digla_da_kreci wrote:Dzeko preuzeo kapitensku traku
- insomnia78
#2680 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eno i Drogba se oprostio od reprezentacije
-
Korisničkoime
#2681 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Daj molim te, čuj realnosti. Svi njegovi tzv. kiksevi a to su dva a ako ćemo mak na konac onda nijedan nisu ni blizu onoga na šta nam je ličila odbrana prije. Jbt mi smo imali ispade protiv trećerazrednih ekipa, nije se znalo ni ko pije ni ko plaća. Nema stopera na svijetu ili igrača koji nekad nije pogriješio, kod nas je Spaha bio taj koji je najmanje griješio i ako je iko krpio rupe to je onda bio on pogotovo na SP protiv Nigerije, gdje je krpio rupe Safetove taktike. Čuj Šunjić da pokriva Spahu pa daj majke ti ovdje bi trebalo uvesti porez na budalaštine.Pismonosa wrote:Pa nije kod Spahića sve bilo baš tako idealno i bajno.Korisničkoime wrote: Hvala Bogu da ce neko igrati samo ko kod to bio nije kvaliteta Spahica i ako zamjenis jednog igraca sa drugim koji je manje kvalitete jel logicno ocekivati neke probleme. Sad treba furat neku kontru ima se, ima se, radi cega jer se Spahica nije gotivilo. Na stranu to, ovdje govorimo o fudblaskim kvalitetama. Mozemo mi do sutra sami sebi pucant kontru ima se ima se kad se ima qurac, nerazumijem taj stav. Nemamo nikoga i to moze biti problem.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Kad te lik zavali u par bitnih utakmica onda ne možeš o njemu pričati kao o nekom nezamjenjivom i bezgrešnom. Po toj logici onda ni Šunjić nije ništa lošije rješenje od Spahića. Neka nas i on zavali par tekmi, pa su onda on i Spaha na istom. Kakva je razlika?
Istom tom Šunjiću je na SP najteži zadatak bio da pokriva Spahu i da popravlja njegove greške. Dajte malo realnosti.
- Tito_i_Partija
#2682 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Posto vidim da se ne slazemo, ukratko: Taj njegov "faul" je jako dobro uskladjen sa njegovim performansom za vrijeme te cijele utakmice. Davanje lopte protivniku, lose citanje igre, fizicka kondicija nula...i sad kao on lafo mogao da stigne napadaca i da sprijeci gol, ali eto, bio je faul, sta ce jadan covjek.ultima_palabra wrote: Kao prvo, čovjek je bio objektivan i kad igra Hrvatska, ne vidim zašto bi nešto drugo radio za BiH.
Gdje ga obilazi? U futuru drugom? Nije ga obišao dok ovaj nije završio na zemlji.
Saplitanje protivnika u punom trku koljenom je nešto što se često vidi na fudbalskoj utakmici.
Koja komedija.
- bingov buraz
#2683 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
uspjeh je relativna stvar,nekom je vrhunac igranje u ligi prvaka a nekom anonimno forumsko pljuckanje
pravicemo mi Spahu od blata siguran sam
- Mali_Vuk
#2684 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Na fejsbuku se barem jasno vidi ko su ti kritičari i pljuvači. Obično to izgleda ovako nekakobingov buraz wrote:uspjeh je relativna stvar,nekom je vrhunac igranje u ligi prvaka a nekom anonimno forumsko pljuckanje

- Mali_Vuk
#2685 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ili najčešće bude slika - selfie pred ogledalom u WC-u sa sestrinim ružičastim ajfonom. On sa kilom gela na kosi, uz šeretski nabačen osmjeh, sa blago pulsirajućim aknama na faci i istaknutim pilećim rebarcima. 5. b razred.
-
lazna desetka
#2686 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha ce uvijek ostati u srcima navijaca i to niko ne moze reci da nece bit tako

- Tahta
#2687 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ko ono reče i prenesoše "objektivni " portali da Spahi nema mjesta u Byeru i da su mu doveli zamjenu ???
-
poostar
#2688 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa doveli su zamjenu, Papadopulosa iz Salkea..Tahta wrote:Ko ono reče i prenesoše "objektivni " portali da Spahi nema mjesta u Byeru i da su mu doveli zamjenu ???
Trenutno je povrijedjen...
-
Iker C
#2689 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hvala ti Spaha na svemu samo mi je žao što na kraju nisi išamarao onu karikaturu od selektora.
- hrasno38
#2690 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
He ne moze Spaha nikako samo 90 i kusur minuta protiv Borusie Dortmund a sigurno da nije valjo bio bi zamjenjen a "veliki" Besic vec dvije utakmice grije klupu. Obicno je to tako kad hoces prije vremena da odrastes.
- bingov buraz
#2692 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kakve veze ima Besic?Zasto ponizavas jednog igraca da bi uzdigao drugog?hrasno38 wrote:He ne moze Spaha nikako samo 90 i kusur minuta protiv Borusie Dortmund a sigurno da nije valjo bio bi zamjenjen a "veliki" Besic vec dvije utakmice grije klupu. Obicno je to tako kad hoces prije vremena da odrastes.
Spaha
- studeni76
#2693 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I kako da mu čovjek ne kaže da kenja, eto kako! Jbt koji bolesnik moraš biti da se raduješ što Bešić još nije dobio šansu u PLhrasno38 wrote:He ne moze Spaha nikako samo 90 i kusur minuta protiv Borusie Dortmund a sigurno da nije valjo bio bi zamjenjen a "veliki" Besic vec dvije utakmice grije klupu. Obicno je to tako kad hoces prije vremena da odrastes.
- hrasno38
#2694 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne radujem se ja sto Besic nije dobio ni minute, naprotiv, nego sto ovdje kenjate po tom istom Spahicu mjesecima a u zvijezde okivate jednog jos uvijek djecaka koji nije postenih 10 utakmica odigrao u zivotu. I to nije samo u fudbalu nego i u drugim sportovima gdje od djece pravite zvijezde a pljujete po ljudima koji su sve dali za BiH.studeni76 wrote:I kako da mu čovjek ne kaže da kenja, eto kako! Jbt koji bolesnik moraš biti da se raduješ što Bešić još nije dobio šansu u PLhrasno38 wrote:He ne moze Spaha nikako samo 90 i kusur minuta protiv Borusie Dortmund a sigurno da nije valjo bio bi zamjenjen a "veliki" Besic vec dvije utakmice grije klupu. Obicno je to tako kad hoces prije vremena da odrastes.
- Bosanski_kralj
#2695 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
hrasno38 wrote:Ne radujem se ja sto Besic nije dobio ni minute, naprotiv, nego sto ovdje kenjate po tom istom Spahicu mjesecima a u zvijezde okivate jednog jos uvijek djecaka koji nije postenih 10 utakmica odigrao u zivotu. I to nije samo u fudbalu nego i u drugim sportovima gdje od djece pravite zvijezde a pljujete po ljudima koji su sve dali za BiH.studeni76 wrote:I kako da mu čovjek ne kaže da kenja, eto kako! Jbt koji bolesnik moraš biti da se raduješ što Bešić još nije dobio šansu u PLhrasno38 wrote:He ne moze Spaha nikako samo 90 i kusur minuta protiv Borusie Dortmund a sigurno da nije valjo bio bi zamjenjen a "veliki" Besic vec dvije utakmice grije klupu. Obicno je to tako kad hoces prije vremena da odrastes.
- hrasno38
- House
#2697 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahara prekucao BVB
-
bosanska senzacija
#2698 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pravićemo mi Spahića od blata još u ovim kvalifikacijama.
Ja nemam ni malo sumnje u to.
Ja nemam ni malo sumnje u to.
- Tahta
#2699 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma nemoj ? haj nemoj zaebavat ti to ozbiljno ? a Spaha igra cijelu utakmicu i to nako rutinerski kao najbolji na terenupoostar wrote:Pa doveli su zamjenu, Papadopulosa iz Salkea..Tahta wrote:Ko ono reče i prenesoše "objektivni " portali da Spahi nema mjesta u Byeru i da su mu doveli zamjenu ???
Trenutno je povrijedjen...
e moji stručnjaci
- N.N.
#2700 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha je igracina.
Ali u drzavi sa vise menadzera od npr. jednog Meksika, raznih strucnjaka i sarlatanskih novinarcica, Spaha je kita. I neka je.
Oprostio se i dobro mu. Ko ce se jos zajebavati sa budaletinama
Ali u drzavi sa vise menadzera od npr. jednog Meksika, raznih strucnjaka i sarlatanskih novinarcica, Spaha je kita. I neka je.
Oprostio se i dobro mu. Ko ce se jos zajebavati sa budaletinama