Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fidoremilienko wrote:Najveca je tuga, kad studenti dospiju na te liste+nemaju dana radnog iskustva...i oni ce sutra nesto odlucivati o znakovima, o saobracajnicama, o vodi...
Zato i jeste znak za tramvaj na kruznom toku u S.K.
Neće tom trasom nikad tramvaj proći,nego u najboljem slučaju parna lokomotiva.
Zato predlažem da lokomotivu sa Grbavice postavimo na jarbol kružnok toka.
p.s.
Zaista,šta je projektant predvidio?
Kuda i kako?
FOČANSKI PROPISI wrote:Hoće li neko obavijesti Muhameda Omerovića,istaknutog člana SDA,da je u toku registracija za glasanje u Srebrenici.
Možda bi ličnim primjerom potaknuo ostale Srebreničane da učine isto.
Svakako,to mu je bolje,nego da organizuje nekakve marševe,našim parama.
FOČANSKI PROPISI wrote:Hoće li neko obavijesti Muhameda Omerovića,istaknutog člana SDA,da je u toku registracija za glasanje u Srebrenici.
Možda bi ličnim primjerom potaknuo ostale Srebreničane da učine isto.
Svakako,to mu je bolje,nego da organizuje nekakve marševe,našim parama.
Cestitam na komentaru za zamjenika predsjedavajuce opstinskog vijeca Ilidza.
DELEGACIJA wrote:Aaaaaa što se nađosmo (tatina princeza) uvrijeđeni
Pa kako vratiti kredite za kandidaturu od plate sigurno NEEEEE, jer ipak mislim da vrijedi pomenuta parola
Volio bih vidjeti nekoga tko će za "DŽ" raditit 1 godinu
Postoje alternativni načini finansiranja a to vam ja ne mogu objašnjavati za sve informacije možete se obratiti ovlaštenim osobama u PR ili sekretarskoj službi. Isto tako nisam ovlaštena da iznosim informacije o listama. Kada bude vrijeme svi će te dobiti potrebne informacije.
ALTERNATIVA JE ZIHER KOD FAHRA NA SEMAFORU AVAZ PRODAVATI
SBB - HVALA
dame wrote:Kuha se kuha evo koliko je meni poznato svi kandidati za nacelnika
SDA-"lopov" Senaid Memic
NDS-"lopov" Husein Mahmutovic
SDP - Mustafa Sinanovic manje poznat covjek al posto nije eksponiran ne znam da je "lopov"
ZaBiH-"Dugi" Godinjak isto tako manje poznat pa se ne zna za to da li je "lopov"
SBB- Ihsan Nalbantic (na osnovu zakljucaka koje smo culi od @Tatina princeza ceka se aminovanje od FahrA, jer se KO izgleda za to nista ne pita)
[/quo
Nedostaje Narodna stranka Radob za boljitak - Ismir Šalaka
DELEGACIJA wrote:Aaaaaa što se nađosmo (tatina princeza) uvrijeđeni
Pa kako vratiti kredite za kandidaturu od plate sigurno NEEEEE, jer ipak mislim da vrijedi pomenuta parola
Volio bih vidjeti nekoga tko će za "DŽ" raditit 1 godinu
Postoje alternativni načini finansiranja a to vam ja ne mogu objašnjavati za sve informacije možete se obratiti ovlaštenim osobama u PR ili sekretarskoj službi. Isto tako nisam ovlaštena da iznosim informacije o listama. Kada bude vrijeme svi će te dobiti potrebne informacije.
SBB - HVALA
Raskrsnice popunjene do daljnjeg
Pripravnički raditi na nekim od prigradskih raskrsnica
Postoje alternativni načini finansiranja a to vam ja ne mogu objašnjavati za sve informacije možete se obratiti ovlaštenim osobama u PR ili sekretarskoj službi. Isto tako nisam ovlaštena da iznosim informacije o listama. Kada bude vrijeme svi će te dobiti potrebne informacije.[/quote]
SBB - HVALA [/quote]
Pripravnički raditi na nekim od prigradskih raskrsnica [/quote]
Ne volem wrote:Postoje alternativni načini finansiranja a to vam ja ne mogu objašnjavati za sve informacije možete se obratiti ovlaštenim osobama u PR ili sekretarskoj službi. Isto tako nisam ovlaštena da iznosim informacije o listama. Kada bude vrijeme svi će te dobiti potrebne informacije.
SBB - HVALA [/quote]
MOŽE NOVA KRUŽNA U SK [/quote]
Pored tramvajski šina (kod znaka) vjerovatno će biti u blizini i tramvajska
Ne volem wrote:Postoje alternativni načini finansiranja a to vam ja ne mogu objašnjavati za sve informacije možete se obratiti ovlaštenim osobama u PR ili sekretarskoj službi. Isto tako nisam ovlaštena da iznosim informacije o listama. Kada bude vrijeme svi će te dobiti potrebne informacije.
SBB - HVALA
Pored tramvajski šina (kod znaka) vjerovatno će biti u blizini i tramvajska [/quote]
Jako zanimljive teorije ) Alternativni način finansiranja je da se Savez kreditno zaduži a rate bi se vraćale od sredstava koja se dobiju na osnovu broja osvojenih vijećničkih mandata a to je 10% od iznosa paušala koji na Ilidži iznosi oko 350 KM.
SBB - HVALA
Pripravnički raditi na nekim od prigradskih raskrsnica
Pored tramvajski šina (kod znaka) vjerovatno će biti u blizini i tramvajska [/quote]
Jako zanimljive teorije ) Alternativni način finansiranja je da se Savez kreditno zaduži a rate bi se vraćale od sredstava koja se dobiju na osnovu broja osvojenih vijećničkih mandata a to je 10% od iznosa paušala koji na Ilidži iznosi oko 350 KM.[/quote]
A šta ukoliko NE BUDE vijećničkih mandata (teoretski moguće)
Inace Kazazovic je clan OO SDA Ilidza (mozda cak i KO SDA) i bio bih los covjek da bilo sta lose kazem protiv njega, jer koliko ga znam cini mi se kao dobar i pametan covjek.
One tezge tj. mini pijaca na trotarima su i ruglo i sramota za Kanton Sarajevo i Ilidzu jer pola drzave i kamiondzija prolazi tim putem na putu za Hercegovinu.
Kretenizmu u Opcini i Kantonu ide u rilog i i cinjenica o nedavnom uredjenju pjesacke staze i parka koji se nalazi izmedju Stupske petlje i Hecco pijace, a pred pocetak gradnje i prosirivanja stupske petlje.
Stup..sklonjene tezge..jedan korak naprijed,iduci je traziti da nam upale semafore...
Inace Kazazovic je clan OO SDA Ilidza (mozda cak i KO SDA) i bio bih los covjek da bilo sta lose kazem protiv njega, jer koliko ga znam cini mi se kao dobar i pametan covjek.
One tezge tj. mini pijaca na trotarima su i ruglo i sramota za Kanton Sarajevo i Ilidzu jer pola drzave i kamiondzija prolazi tim putem na putu za Hercegovinu.
Kretenizmu u Opcini i Kantonu ide u rilog i i cinjenica o nedavnom uredjenju pjesacke staze i parka koji se nalazi izmedju Stupske petlje i Hecco pijace, a pred pocetak gradnje i prosirivanja stupske petlje.
Inace su ga zvali "šerpa" ! Znam lika, i nije me nikad dojmio inteligencijom, ali eto doguro je do doktorata tamo na tom FASTO.
Tatina princeza wrote:
Jako zanimljive teorije ) Alternativni način finansiranja je da se Savez kreditno zaduži a rate bi se vraćale od sredstava koja se dobiju na osnovu broja osvojenih vijećničkih mandata a to je 10% od iznosa paušala koji na Ilidži iznosi oko 350 KM.
Dobro sam rekao. Taman do oktobra i uz tvoju svesrdnu pomoc SBB ce moci jedino korito zeljeznice da cisti. Samo nastavi tako jer imas potencijala... pod uslovom da bude sobna temperatura.
Drago mi je sto jedan od alternativnih nacina finansiranja (prema izjavama @Tatina princeza) nece biti reketiranje nas forumasa, kao i ostalih gradjana i seljaka Opcine Ilidza. Ipak je Fahro dobar s Keljmendijima, a ti si kako stvari stoje njihov forumaski PR.
_Reds_ wrote:
Inace su ga zvali "šerpa" ! Znam lika, i nije me nikad dojmio inteligencijom, ali eto doguro je do doktorata tamo na tom FASTO.
Ne znam ga bas dobro, ali na prvu mi se ucinio OK. Ti ga bolje znas pa mozes suditi o njemu i njegovim postupcima.
Poceo si kao @Tatina princeza da mjeris ljudima IQ. Zato imam jedno pitanje. U slucaju kada te nije dojmio inteligencijom, je li to bilo na sobnoj temperaturi ili na +40°C? Mislim da ce informaciju @FOCANSKI PROPISI moci iskoristiti da se malo nasmije.
_Reds_ wrote:
Ne znam ga bas dobro, ali na prvu mi se ucinio OK. Ti ga bolje znas pa mozes suditi o njemu i njegovim postupcima.
Poceo si kao @Tatina princeza da mjeris ljudima IQ. Zato imam jedno pitanje. U slucaju kada te nije dojmio inteligencijom, je li to bilo na sobnoj temperaturi ili na +40°C? Mislim da ce informaciju @FOCANSKI PROPISI moci iskoristiti da se malo nasmije.
Pa obzirom da je neko profesor, tj. doktotrirao je mislim ocekujes da je taj neko neki zanalac i struacnjak, i od njega ocekujes vise nego od obicnog covjeka, to je tako nekako prirodno, a on mi se nije dojmio kao znalac i strucanjak. Mozda je to moje subjektivno misljenje, ali kazem takav dojam je na mene ostavio, a nekog drugo bi mozda neki drugaciji. Obzirom da rece da je u SDA, onda hm....
Ah gluposti nema kraja na Stupu
Neko gore reče i potvrđeno je širi se Stupska petlja oni napravili park i stavili zastavu BiH
Ko vam garantuje da se ti prodavači neće vratiti?
Eno džamija se pravi tik uz Stupsku petlju i nemam pojma kako će se uklopiti u sve ali eto
Pink panter ja shvatam da si ti glavni i odgovorni urednik ezooma i da ti je stalo do broja klikova al molim te prestani nas bombardovati linkovima. Oticemo mi sami tamo jer imate super portal. Ne moras nas napominjati.
Nisam ba uradnik, aal poznajem istog, štoviše dobar mi jaran pravo. Samo me interesovali mišljenje i komentari raje iskreno. Od posla ne stižem da ´pofatam´ utiske i uvijek slušam samo jednu stranu priče. Nije problem, izvini ako sam te opterećavao linkovima. Al u svakom slučaju radije ću staviti njihov link nego nekog drugog
hy ilidžanska raja ! od početka pratim ovaj forum , i nisam mogla da se ne priključim . zaista ima dobrih komentara, zapažanja ... ali ne pročitah ni jedan konstruktivan prijedlog kako riješiti probleme na ilidži ? šta možemo uraditi sa spasimo ilidžu ? pogotovo kad imamo u vidu činjenicu da samo 20-ak % mlađe populacije izlazi na izbore , a sudbinu nam kroje nane i dede postajemo tamni vilajet
vjetropirka wrote:hy ilidžanska raja ! od početka pratim ovaj forum , i nisam mogla da se ne priključim . zaista ima dobrih komentara, zapažanja ... ali ne pročitah ni jedan konstruktivan prijedlog kako riješiti probleme na ilidži ? šta možemo uraditi sa spasimo ilidžu ? pogotovo kad imamo u vidu činjenicu da samo 20-ak % mlađe populacije izlazi na izbore , a sudbinu nam kroje nane i dede postajemo tamni vilajet
Da bi nam bilo bolje, ne bi smjeli glasati za bilo koga, ko je bio u vijeću općine u prošlom sazivu,a naročito ne za:
!. VRETO ELVIS (mlakonja)
2.FIKRET PREVLJAK (penzioner)
3.OMEROVIĆ MUHAMED (jad)
4.LOKVANČIĆ MAHIR (prebjegao u SDP))
5.LOKVANČIĆ FADIL-ĆORKA (prebjegao u SDP)
6.SEAD KEČO (ulizica,prebjegao u SDA))
7.AIDA STAMBOLIĆ (ikebana)
8.AMINA ČENANOVIĆ (ikebana 2)
9.SENADIJA HADROVIĆ ("stotinu će promjeniti vjera dok ne nađe za čim srce žudi",prebjegla u SDP)
10.BELMA BAJROVIĆ (prebjegla u SDP)
11.MUAMER GILIĆ (prebjegao u SDP
12.SEAD PAMUK (prebjegao u SDP)
13.MIRSAD ŠABOTIĆ (prebjegao u SDP)
...
Ko glasa za načelnika SENA(H)IDA MEMIĆA, dabogda ga majka, kukom, tražila po Neretvi
Glasajte za mog komšiju,jer je on, jedina, svijetla tačka vijeća