Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
policija nije prva pocela, vec oni, ko i sve i onda krive policiju,,.
Last edited by -LIBERO- on 21/03/2015 20:38, edited 1 time in total.
Reason:Dio posta ti je izbrisan, jer prizeljkujes da neko dobije metak, dakle smrt, warning si dobio zbog toga. Prizivanje metka za nekoga je neprihvatljivo. trebao si dobiti ban, al eto nisii
Ljudi daju besplatan ulaz na tekmu a ova stoka pravi nerede, u vecini situacija sam na strani navijaca zbog drotova i njihove represije, ali ovo je dno dna, praviti belaj tamo gdje ga nema iz njima znanin razlloga ...
sema911s wrote:pitar sam, i ova bagra jedino zasluzuje metak u guzicu da isti izadje na potiljak, niko od njih nije dosao gledat utakmicu vec da laje,psuje,pravi nerede i sta vec,.,
A ti znaš tačno kako je bilo ili se bezveze preseravaš?
sema911s wrote:pitar sam, i ova bagra jedino zasluzuje metak u guzicu da isti izadje na potiljak, niko od njih nije dosao gledat utakmicu vec da laje,psuje,pravi nerede i sta vec,.,
Pa vecinom pocnu narkomani da preseravaju, sto Na drugom dijelu stadiona nije policija bacila suzavac,
Nemoj da kenjas I branis narkomane
sema911s wrote:
Pa vecinom pocnu narkomani da preseravaju, sto Na drugom dijelu stadiona nije policija bacila suzavac,
Ne branim nikoga. Ako nisi bio dole, ako nisi pratio šta se dešava, onda nemoj ni srati. Jasno k'o dan.
BOSANAC_PATRIOTA wrote:Ljudi daju besplatan ulaz na tekmu a ova stoka pravi nerede, u vecini situacija sam na strani navijaca zbog drotova i njihove represije, ali ovo je dno dna, praviti belaj tamo gdje ga nema iz njima znanin razlloga ...
Vidim bio si prisutan pa tako pricas.
Hajd nam onda prenesi sta je tacno bilo... Pa da i mi znamo.
Ti momcino bas serendas, onako na daljinski.Kako mozes pricati o necemu gdje nisi bio i koliko uopste veze imas sa ovim i sl desavanjima na stadionima i oko.Ja nisam nikakav belajsuz,narkoman i sl, ali sam bezbroj puta dozivio sranja kad to uopste nije trebalo biti, a najcesce zbog nerezonskih odluka i reakcija dijela milicije.Jedna utakmica gdje smo fakticki pomijesani na citavom stadionu, gdje satima prije po Mostaru raja kafe pije sa nasim obiljezjima, gdje cak na citavoj utakmici danas psovku nisam cuo prema nama i obratno, neki isfrustrirani debil umalo sranje ne napravi sa ogromnom kolicinom profesionalnosti u sluzbi koju obavlja.Ovu reakciju su danas osudili i ljudi iz njihove loze,svi koji su tu bili ibretili su se "zasto" primjena sile, Niksic je skocio medju raju da smiri bespotrebne tenzije.Ovo danas je bas bespotrebno bilo, i to bas vecinski od strane organa.
Nikad, al' nikad nisam vidio da je neko sa sjevera namjerno fizicki nasrnuo na policiju s namjerom da bude haos..
Dakle gostovanja pun 'urac i jedino što se uvijek desi je ovo..
Drot krene na pojedinca ( uvijek ) pojedinac odmahne ovaj krene pendrekom i tako nastane sranje svaki put..
Da ne pricam koliko su puta krenuli isto tako na pojedince s strane i krenu da ih tuku bez razloga.
Bez obzira koja je policija u pitanju!
Svi koji tvrde suprotno nikad nisu otisli na neko gostovanje.
I ovo što sam napisao oni ce i dalje tvrditi da nije istina i da izmišljam stvari.