Ahaaaa. Ljeto pocelokonektovan wrote:Sta je poguzije,jeste li to na dijeti ovih dana?????
Rece ona dok zvace princes krofnu
Moderator: anex
Ahaaaa. Ljeto pocelokonektovan wrote:Sta je poguzije,jeste li to na dijeti ovih dana?????
I meni je bila jedna od drazih ali je u toj novoj promjeni ambalaze nisam ni upratila ni u jednoj trgovini. Ne znam sta im diktira te odluke da mijenjaju proizvode koji su toliko dobri da bi se mogli prodavati i u celofanu. Ambalaza moze prodati proizvod jedanput ali svako ko proba los proizvod nece ponoviti gresku ma kako dobra ambalaza bila. Meni su bile drage i Goga i Dado cokolade koje nisu vise ni nalik nekadasnjim cokoladama. Zapravo, sad mi skoro sve Kandit cokolade imaju isti okus.brown.sugar wrote:A ovu su upropastili. Bila mi je jedna od najdrazih i u zadnje 3 godine 2 puta su joj mijenjali sastav (zajedno s ambalazom).![]()
Hah,ja ipak mislim da su vec pocele pripreme za more. Treba lijepo izgledati na plazi.Michun wrote:Ahaaaa. Ljeto pocelokonektovan wrote:Sta je poguzije,jeste li to na dijeti ovih dana?????
Rece ona dok zvace princes krofnu
Vala meni je ona cocta smece pravo. Koliko vidim po marketima,ne prodaje se gotovo nikako.sheilak wrote:nije bolan, nema veze s tim. vec nema nekih noviteta narocitih, osim ovog kinder pinguias malinom.
a inace, iako nije slatkis, probala sam onu cocktu black tonic, pregorka.razocarana sam.
i da, spomenula bih kao jednog od jacih slatkisa nicka batemana
Te slatkiše trazi na drugom pdf-u,mislim da se zove ljubav i sKeks.sheilak wrote:slatkis
Ja sam ovu uzela u Hr i bas sam se iznenadila jer su prosle ili pretprosle godine mijenjali ambalazu. Doci ce sigurno i kod nas uskoro, nisam je vidjala dugo po trgovinama. Ali okus nema veze s originalom. Pojacani su ljesnjaci, skoro da ih osjecas u komadicima i preslatka je. Stara mi je bila taman. Slazem se u potpunosti za ambalazu i kvalitet proizvoda.dobar osjecaj wrote: I meni je bila jedna od drazih ali je u toj novoj promjeni ambalaze nisam ni upratila ni u jednoj trgovini. Ne znam sta im diktira te odluke da mijenjaju proizvode koji su toliko dobri da bi se mogli prodavati i u celofanu. Ambalaza moze prodati proizvod jedanput ali svako ko proba los proizvod nece ponoviti gresku ma kako dobra ambalaza bila. Meni su bile drage i Goga i Dado cokolade koje nisu vise ni nalik nekadasnjim cokoladama. Zapravo, sad mi skoro sve Kandit cokolade imaju isti okus.
sheilak wrote:nije bolan, nema veze s tim. vec nema nekih noviteta narocitih, osim ovog kinder pinguias malinom.

I naravno ne'a u BiH.SmokingMan wrote:Stvarno dobra čokolada...![]()
O da,itekako ima,ja kupio jučer u Bingu (bivši Interex),3,90 KM.Kataklinger wrote:I naravno ne'a u BiH.SmokingMan wrote:Stvarno dobra čokolada...![]()
SmokingMan wrote:O da,itekako ima,ja kupio jučer u Bingu (bivši Interex),3,90 KM.Kataklinger wrote:I naravno ne'a u BiH.SmokingMan wrote:Stvarno dobra čokolada...![]()

Ja sam bolesnik za ovim slatkišima,al ipak nekako kontrolišem nagon,probat ću bez presedana...Kataklinger wrote:
Kad smo već kod ove teme, preporuka za :

Majke mi moje,evo vec dva dana se natezem da postavim sliku euro blokića,al' mi mrsko to preko mobitela.brown.sugar wrote:
Uzela danas u Bingu. Inace, ovih dana su na repertoaru sladoledne verzije Snickersa, Bounty-ja i Marsa.
Code: Select all
Imas fit keksice od klasa,skoro u svim jacim trgovinama.artime wrote:da li znate slucajnogdje ima kupiti domace integralne keksice?
Mogu proci.artime wrote:jesu li cemu
Nije losa ni ona creme brulee... Meni su sve ove malo preslatke.SmokingMan wrote:Stvarno dobra čokolada...![]()