Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
jasmina94
#2676 Re: Sarajevo shoping
ne znam da li vise iko ulazi na ovu tema,ali ako jeste da li neko zna ima li trenutno ikakvih snizenja u sarajevu? gdje i dokada ? 
-
zamzija
#2677 Re: Sarajevo shoping
Imaš sniženja svuda, od BBI centra pa do radnji u gradu. Vidjela sam mango, sisley, orsay, oviesse, motivi itd itd...jasmina94 wrote:ne znam da li vise iko ulazi na ovu tema,ali ako jeste da li neko zna ima li trenutno ikakvih snizenja u sarajevu? gdje i dokada ?
A sniženja će vjerovatno trajati dok ne rasprodaju višak robe, možda do polovine februara, radnje se polako spremaju za dolazak proljetnih kolekcija
-
orange
#2678 Re: Sarajevo shoping
Help please...
Gdje u Sa mogu naci musku kabanicu, po mogucnosti da izgleda ovako:

-
Ambrozija
#2679 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam u jysk-u ali je jednokratnaorange wrote:Help please...
A nekad je bilo u Mercatoru, dobrih i kvalitetnih
- Nadinka
#2680 Re: Sarajevo shoping
GMS radnje imaju kivalitetne kabanice-Northland, ali su cini mi se oko 50-60 KMorange wrote:Help please...
-
orange
#2681 Re: Sarajevo shoping
@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.
Nadinka, koje su GMS radnje i gdje se nalaze? Sorry ako se provaljujem al fakat ne znam..

Nadinka, koje su GMS radnje i gdje se nalaze? Sorry ako se provaljujem al fakat ne znam..
-
Malogradjanin
#2682 Re: Sarajevo shoping
Zna li iko koja od prodavnica tehničke robe isporučuje kupljenu robu na adresu u Kantonu Sarajevo? Unaprijed hvala 
-
Ambrozija
#2683 Re: Sarajevo shoping
Bilo je i u Intersportu, vjerovatno je nestalo jer je velika rasprodaja, ali bilo je i u hipermarketu...Cini mi se oko 15 do 20 KM, cini mi se bas ove dvije boje s tim da je u kompletu pored ovog standardnog gornjeg dijela bio i donji dio, odnosno pantole (ako se tako kaze za kabanicuorange wrote:@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.
Nadinka, koje su GMS radnje i gdje se nalaze? Sorry ako se provaljujem al fakat ne znam..![]()
-
Ambrozija
#2684 Re: Sarajevo shoping
Tehno Market kod Konzuma, ali mislim da racun mora biti veci od odredjene sume, samo ne znam kojeMalogradjanin wrote:Zna li iko koja od prodavnica tehničke robe isporučuje kupljenu robu na adresu u Kantonu Sarajevo? Unaprijed hvala
-
orange
#2685 Re: Sarajevo shoping
Ambrozija wrote:Bilo je i u Intersportu, vjerovatno je nestalo jer je velika rasprodaja, ali bilo je i u hipermarketu...Cini mi se oko 15 do 20 KM, cini mi se bas ove dvije boje s tim da je u kompletu pored ovog standardnog gornjeg dijela bio i donji dio, odnosno pantole (ako se tako kaze za kabanicuorange wrote:@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.
Nadinka, koje su GMS radnje i gdje se nalaze? Sorry ako se provaljujem al fakat ne znam..![]()
)
Thanx
-
kojeime
#2686 Re: Sarajevo shoping
Kabanice pogledaj u prodavnici Lafuma, ulica Turhanija (Ulica je paralelna sa Vrazovom, izmedju Vrazove i hotela Zagreb, na cosku ulice je antologijska birtija Jagoda. Ako ni Jagoda ne pomogne, onda nema spasa.
). CIjene su od 30 do oko 100KM, zavisi od materijala i ostalog.
-
orange
#2687 Re: Sarajevo shoping
@kojeime: najljepsa hvala, sve sam ukapirala, idem danas odmah da pogledam... 
- Nadinka
#2688 Re: Sarajevo shoping
GMS imas u BBI i Alta centru u sarajevu, a najveca im je radnja ona u njihovom centru tamo prkeo puta Fisa. Oni inace uvoze northland pa imaju svu njihovu opremu, izmedjuostalog i kabanice i sve za planinarenje, izlete islorange wrote:@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.
-
orange
#2689 Re: Sarajevo shoping
Nadinka wrote:GMS imas u BBI i Alta centru u sarajevu, a najveca im je radnja ona u njihovom centru tamo prkeo puta Fisa. Oni inace uvoze northland pa imaju svu njihovu opremu, izmedjuostalog i kabanice i sve za planinarenje, izlete islorange wrote:@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.
Hvala jos jednom
-
jasmina94
#2690 Re: Sarajevo shoping
hvalazamzija wrote:Imaš sniženja svuda, od BBI centra pa do radnji u gradu. Vidjela sam mango, sisley, orsay, oviesse, motivi itd itd...jasmina94 wrote:ne znam da li vise iko ulazi na ovu tema,ali ako jeste da li neko zna ima li trenutno ikakvih snizenja u sarajevu? gdje i dokada ?
A sniženja će vjerovatno trajati dok ne rasprodaju višak robe, možda do polovine februara, radnje se polako spremaju za dolazak proljetnih kolekcija
-
Adi_vp
#2691 Re: Sarajevo shoping
Je li zna neko gdje trenutno ima sniženja muških zimskih jakni u Sa? Hvala 
- Lady Godiva
#2692 Re: Sarajevo shoping
Adi_vp wrote:Je li zna neko gdje trenutno ima sniženja muških zimskih jakni u Sa? Hvala
ammmmmmmmm... u svakoj radnji koja prodaje i mušku garderobu...
-
Adi_vp
#2693 Re: Sarajevo shoping
Nešto konkretno? Cijene, radnje?
-
zamzija
#2694 Re: Sarajevo shoping
gdje ćeš konkretnije
Odvoji dva sata, zaredaj jedan dan od radnji BBI-ja do radnji u gradu npr Springfielda, Bennetona, Sisley-a ( ovo samo nasumice nabrajam radnje ) i nađi nešto za sebe.
Ko što u izlogu manga fino na tabli piše: Sniženje još traje
I mislim da će trajati do polovine februara još nekih 10ak dana jer već nova proljetna roba stiže i izlažu je. A cijene na sniženjima ovise od radnje do radnje. Znam ja da je muškima mrsko kupovati, ali učini taj napor za sebe
Odvoji dva sata, zaredaj jedan dan od radnji BBI-ja do radnji u gradu npr Springfielda, Bennetona, Sisley-a ( ovo samo nasumice nabrajam radnje ) i nađi nešto za sebe.
Ko što u izlogu manga fino na tabli piše: Sniženje još traje
I mislim da će trajati do polovine februara još nekih 10ak dana jer već nova proljetna roba stiže i izlažu je. A cijene na sniženjima ovise od radnje do radnje. Znam ja da je muškima mrsko kupovati, ali učini taj napor za sebe
- me22
#2695 Re: Sarajevo shoping
Treba mi dzemper, malo duzi, deblji, na raskopcavanje, da ima kapuljacu i krzno oko kapuljace
Jel' neko vidio nesto slicno? 
- CherryLips
#2696 Re: Sarajevo shoping
Drvene kutije za nakit,kao male sehare,ali da su glat bez ikakvih ukrasa i izrade po njima? Ili opcenito drvene kutije ali da cijene nisu svemirske?
- Ma.Le.Na
#2697 Re: Sarajevo shoping
OBI...tamo na odjelu onih farbi i ostalog pribora za arts and craftsCherryLips wrote:Drvene kutije za nakit,kao male sehare,ali da su glat bez ikakvih ukrasa i izrade po njima? Ili opcenito drvene kutije ali da cijene nisu svemirske?
- CherryLips
#2698 Re: Sarajevo shoping
Kad sam skoro u OBI-ju bila na odjelu za hoby i ostale djidje je bila promaha,ali bukvalno-nigdje nista,police prazne..Ma.Le.Na wrote:OBI...tamo na odjelu onih farbi i ostalog pribora za arts and craftsCherryLips wrote:Drvene kutije za nakit,kao male sehare,ali da su glat bez ikakvih ukrasa i izrade po njima? Ili opcenito drvene kutije ali da cijene nisu svemirske?
- Ma.Le.Na
#2699 Re: Sarajevo shoping
hmmm ja sam to tamo vidjala..
mislim da sam vidjela i u ovim djecijim radnjama..one to play i sl...ali ne samo kutija nego dodju i boje kao da je ti oslikas i uredis...
ali ti mozes iskoristiti samo kutiju ako ti pase
i da! ovo isto imas u knjizari..vec sam je veceras spominjala
...preko puta bombona i mamceta u kralja tomislava (kosevska sada)
mislim da sam vidjela i u ovim djecijim radnjama..one to play i sl...ali ne samo kutija nego dodju i boje kao da je ti oslikas i uredis...
ali ti mozes iskoristiti samo kutiju ako ti pase
i da! ovo isto imas u knjizari..vec sam je veceras spominjala