Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
jasmina94

#2676 Re: Sarajevo shoping

Post by jasmina94 »

ne znam da li vise iko ulazi na ovu tema,ali ako jeste da li neko zna ima li trenutno ikakvih snizenja u sarajevu? gdje i dokada ? :)
zamzija

#2677 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

jasmina94 wrote:ne znam da li vise iko ulazi na ovu tema,ali ako jeste da li neko zna ima li trenutno ikakvih snizenja u sarajevu? gdje i dokada ? :)
Imaš sniženja svuda, od BBI centra pa do radnji u gradu. Vidjela sam mango, sisley, orsay, oviesse, motivi itd itd...
A sniženja će vjerovatno trajati dok ne rasprodaju višak robe, možda do polovine februara, radnje se polako spremaju za dolazak proljetnih kolekcija
orange

#2678 Re: Sarajevo shoping

Post by orange »

Help please...

Gdje u Sa mogu naci musku kabanicu, po mogucnosti da izgleda ovako:

Image
Ambrozija

#2679 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

orange wrote:Help please...

Vidjela sam u jysk-u ali je jednokratna :D
A nekad je bilo u Mercatoru, dobrih i kvalitetnih :) ne znam ima li ih jos, vidjela sam to ima par mjeseci :)
Nadinka

#2680 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

orange wrote:Help please...

Image
GMS radnje imaju kivalitetne kabanice-Northland, ali su cini mi se oko 50-60 KM
orange

#2681 Re: Sarajevo shoping

Post by orange »

@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.

Nadinka, koje su GMS radnje i gdje se nalaze? Sorry ako se provaljujem al fakat ne znam.. :-? :sad:
Malogradjanin

#2682 Re: Sarajevo shoping

Post by Malogradjanin »

Zna li iko koja od prodavnica tehničke robe isporučuje kupljenu robu na adresu u Kantonu Sarajevo? Unaprijed hvala :)
Ambrozija

#2683 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

orange wrote:@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.

Nadinka, koje su GMS radnje i gdje se nalaze? Sorry ako se provaljujem al fakat ne znam.. :-? :sad:
Bilo je i u Intersportu, vjerovatno je nestalo jer je velika rasprodaja, ali bilo je i u hipermarketu...Cini mi se oko 15 do 20 KM, cini mi se bas ove dvije boje s tim da je u kompletu pored ovog standardnog gornjeg dijela bio i donji dio, odnosno pantole (ako se tako kaze za kabanicu :D)
Ambrozija

#2684 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

Malogradjanin wrote:Zna li iko koja od prodavnica tehničke robe isporučuje kupljenu robu na adresu u Kantonu Sarajevo? Unaprijed hvala :)
Tehno Market kod Konzuma, ali mislim da racun mora biti veci od odredjene sume, samo ne znam koje :D
orange

#2685 Re: Sarajevo shoping

Post by orange »

Ambrozija wrote:
orange wrote:@Ambrozija i Nadinka, hvala vam za informacije... Ambrozija, jel mislis na Mercator hipermarket ili neku drugu radnju? Ja sam provjeravala u Intersportu nekidan ali nije bilo... ne znam gdje drugo da potrazim osim u hipermarketu.

Bilo je i u Intersportu, vjerovatno je nestalo jer je velika rasprodaja, ali bilo je i u hipermarketu...Cini mi se oko 15 do 20 KM, cini mi se bas ove dvije boje s tim da je u kompletu pored ovog standardnog gornjeg dijela bio i donji dio, odnosno pantole (ako se tako kaze za kabanicu :D)

Thanx :)
kojeime

#2686 Re: Sarajevo shoping

Post by kojeime »

Kabanice pogledaj u prodavnici Lafuma, ulica Turhanija (Ulica je paralelna sa Vrazovom, izmedju Vrazove i hotela Zagreb, na cosku ulice je antologijska birtija Jagoda. Ako ni Jagoda ne pomogne, onda nema spasa. :)). CIjene su od 30 do oko 100KM, zavisi od materijala i ostalog.
orange

#2687 Re: Sarajevo shoping

Post by orange »

@kojeime: najljepsa hvala, sve sam ukapirala, idem danas odmah da pogledam... :)
Nadinka

#2688 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

GMS imas u BBI i Alta centru u sarajevu, a najveca im je radnja ona u njihovom centru tamo prkeo puta Fisa. Oni inace uvoze northland pa imaju svu njihovu opremu, izmedjuostalog i kabanice i sve za planinarenje, izlete isl
orange

#2689 Re: Sarajevo shoping

Post by orange »

Nadinka wrote:

GMS imas u BBI i Alta centru u sarajevu, a najveca im je radnja ona u njihovom centru tamo prkeo puta Fisa. Oni inace uvoze northland pa imaju svu njihovu opremu, izmedjuostalog i kabanice i sve za planinarenje, izlete isl

Hvala jos jednom :)
jasmina94

#2690 Re: Sarajevo shoping

Post by jasmina94 »

zamzija wrote:
jasmina94 wrote:ne znam da li vise iko ulazi na ovu tema,ali ako jeste da li neko zna ima li trenutno ikakvih snizenja u sarajevu? gdje i dokada ? :)
Imaš sniženja svuda, od BBI centra pa do radnji u gradu. Vidjela sam mango, sisley, orsay, oviesse, motivi itd itd...
A sniženja će vjerovatno trajati dok ne rasprodaju višak robe, možda do polovine februara, radnje se polako spremaju za dolazak proljetnih kolekcija
hvala :)
Adi_vp

#2691 Re: Sarajevo shoping

Post by Adi_vp »

Je li zna neko gdje trenutno ima sniženja muških zimskih jakni u Sa? Hvala :)
Lady Godiva

#2692 Re: Sarajevo shoping

Post by Lady Godiva »

Adi_vp wrote:Je li zna neko gdje trenutno ima sniženja muških zimskih jakni u Sa? Hvala :)

ammmmmmmmm... u svakoj radnji koja prodaje i mušku garderobu...
Adi_vp

#2693 Re: Sarajevo shoping

Post by Adi_vp »

Nešto konkretno? Cijene, radnje?
zamzija

#2694 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

gdje ćeš konkretnije :D

Odvoji dva sata, zaredaj jedan dan od radnji BBI-ja do radnji u gradu npr Springfielda, Bennetona, Sisley-a ( ovo samo nasumice nabrajam radnje ) i nađi nešto za sebe.
Ko što u izlogu manga fino na tabli piše: Sniženje još traje :lol: :D
I mislim da će trajati do polovine februara još nekih 10ak dana jer već nova proljetna roba stiže i izlažu je. A cijene na sniženjima ovise od radnje do radnje. Znam ja da je muškima mrsko kupovati, ali učini taj napor za sebe :D
me22

#2695 Re: Sarajevo shoping

Post by me22 »

Treba mi dzemper, malo duzi, deblji, na raskopcavanje, da ima kapuljacu i krzno oko kapuljace :D Jel' neko vidio nesto slicno? :-D
CherryLips

#2696 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Drvene kutije za nakit,kao male sehare,ali da su glat bez ikakvih ukrasa i izrade po njima? Ili opcenito drvene kutije ali da cijene nisu svemirske?
Ma.Le.Na

#2697 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

CherryLips wrote:Drvene kutije za nakit,kao male sehare,ali da su glat bez ikakvih ukrasa i izrade po njima? Ili opcenito drvene kutije ali da cijene nisu svemirske?
OBI...tamo na odjelu onih farbi i ostalog pribora za arts and crafts
CherryLips

#2698 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Ma.Le.Na wrote:
CherryLips wrote:Drvene kutije za nakit,kao male sehare,ali da su glat bez ikakvih ukrasa i izrade po njima? Ili opcenito drvene kutije ali da cijene nisu svemirske?
OBI...tamo na odjelu onih farbi i ostalog pribora za arts and crafts
Kad sam skoro u OBI-ju bila na odjelu za hoby i ostale djidje je bila promaha,ali bukvalno-nigdje nista,police prazne..
Ma.Le.Na

#2699 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

hmmm ja sam to tamo vidjala..
mislim da sam vidjela i u ovim djecijim radnjama..one to play i sl...ali ne samo kutija nego dodju i boje kao da je ti oslikas i uredis...
ali ti mozes iskoristiti samo kutiju ako ti pase
i da! ovo isto imas u knjizari..vec sam je veceras spominjala :D...preko puta bombona i mamceta u kralja tomislava (kosevska sada)
CherryLips

#2700 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Hvala... :-D
Post Reply