Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebiga i meni je glupo sto je igrao ali eto hoce covjek Evo sad ga onaj pita koliko je svjez i nisam cuo sta kaze (smeta onaj srpski komentator kod prevoda samo ujebe stvar) Igra veoma dobro ..ali sve mi vuce nesto da se nece dugo zadrzavati ovdje ali opet ..ne znam
Amer Delic je razocarao danas bh. navijace jer Juznoafrikanac jeste pokretljiv i solidan igrac nije neko protiv koga ne mozes uzeti 'break', ali kakoje Delic izraziti igrac tvrdih podloga, produkt americke skole, potajno se nadam da ce biti bolje u nastavku sezone kad se vrati u Ameriku. On vec sada ima poziciju za siguran ulazak u kvale US Opena i napredak na listi je siguran. Preduga je bila povreda, isti put prolazi Australac Guccione, recimo koji nikako u Top 200 a vrlo solidan bio prije 2-3 godine. Nadam se da ce godinuz avrsiti u Top 150 pa da u narednoj se vrati u Top 100. Od ove ocigledno nema nista.
leo johnson wrote:nece sva djeca postati astronauti. amer delic nece sigurno, a ni damir dzumhur.
ignoriso ti ne ignoriso.
Delić se kao 14-godišnjak otisnuo u bijeli svijet i bez ikakve podrške uspio postati profesionalni teniser. Igrao 3.kolo AO, dvaput uzimao po set Đokoviću, od tenisa zaradio blizu milion dolara, pobijedio Davydenka, bio 60. na svijetu. I na kraju svega, vratio se da igra DC mečeve i čelendžere u zemlji koja mu ništa nije dala.
To za mene jeste astronaut... a vjerujem da bi i za tebe bio kad bi se mogao otresti tog nekog samomrzilačkog kompleksa
Covjek je uvijek nosio Bosnu u srcu, nastupao na svim najvecim turnirima i priznao da mu je neostvarena zelja nastup pod zastavom domovine,igra u Davis cup-u i nastup na Olimpijskim igrama. Za ovo posljednje ce se morati jos potruditi ali imaju kvote za male zemlje koji nemaju igrace u prvih Top 60 pa mozda mu se i ta zelja ostvari. Amer jos nije rekao posljednju rijec i nadam se radostima, nakon Tuzle i Davis cup-a , na tour-u u avgustu i septembru , sasvim sigurno.
zimzelen wrote:Covjek je uvijek nosio Bosnu u srcu, nastupao na svim najvecim turnirima i priznao da mu je neostvarena zelja nastup pod zastavom domovine,igra u Davis cup-u i nastup na Olimpijskim igrama. Za ovo posljednje ce se morati jos potruditi ali imaju kvote za male zemlje koji nemaju igrace u prvih Top 60 pa mozda mu se i ta zelja ostvari. Amer jos nije rekao posljednju rijec i nadam se radostima, nakon Tuzle i Davis cup-a , na tour-u u avgustu i septembru , sasvim sigurno.
Ma sve to stoji ali kad nije uspio u Vimbldonu(koji njemu najviše odgovara)... Teško da će bilo gdje drugo bolje proći.
zimzelen wrote:Covjek je uvijek nosio Bosnu u srcu, nastupao na svim najvecim turnirima i priznao da mu je neostvarena zelja nastup pod zastavom domovine,igra u Davis cup-u i nastup na Olimpijskim igrama. Za ovo posljednje ce se morati jos potruditi ali imaju kvote za male zemlje koji nemaju igrace u prvih Top 60 pa mozda mu se i ta zelja ostvari. Amer jos nije rekao posljednju rijec i nadam se radostima, nakon Tuzle i Davis cup-a , na tour-u u avgustu i septembru , sasvim sigurno.
Ma sve to stoji ali kad nije uspio u Vimbldonu(koji njemu najviše odgovara)... Teško da će bilo gdje drugo bolje proći.
taj delic je obicna kljusina.
Ne bih se složio sa tobom.Gledao sam ga oba puta protiv Novaka(Australia i Vimbldon ako se ne varam).Nije nimalo naivan bio.Samo je kasnije uslijedio veliki pad iz ko zna kojih razloga.
Hoce, na betonu. Statsticki tu ima preko 70% pobjeda u karijeri a upravo dolazi sezona betona u Americi. do septembra ne brani niti bod i napredak ce biti siguran. Samo polahko!
Jeste da je to onaj Delić od prije nekoliko godina ali u zadnje vrijeme sva igra mu se svodi na servis a na betonu se malo više "igra" nego li na travi
Ne znam ..Sacekajmo barem prvi set .. Mislim da ce Serena rutinski kao i jucer uzeti mec ..na iskustvo ..A Wozniacki sad ovo gleda i place i moli boga da ne igra protiv Venus ili Serene
Serena prokockala svoju sansu kad je servirala za mec ... i sad se vec muci .. nema snage vise umrijet ce na terenu Ali ko ce sa njima znati na cemu si