Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
gigana

#2676 Re: Haram im bilo.....

Post by gigana »

Dragi moji,

evo registrovah se i ja samo zbog ove teme.
Prvo, zelim da vas sve lijepo pozdravim i cestitam na velikoj humanosti koju ste pokazali. Procitala sam svih 109 stranica na ovoj temi, oplakala najmanje 5 puta dok sam citala i gledala Edisove slike, a onda sam fino sjela za racunar i uplatila novac za Edisa (samo 40 KM, ali od srca, a nadam se da cu biti u prilici da uplatim jos). Cekam jos samo potvrdu od Kurtyja da li je novac stigao na racun. Juce sam mu poslala poruku na mobitel (poruka od Dijane J. - napisala sam svoje ime i puno prezime u poruci), ali nisam dobila nikakav odgovor, pa ga ovim putem molim da mi javi je li novac legao na racun. Razumijem da ga raja zatrpavaju porukama i momak nema vremena da odgovara na sve SMS-ove, ali, eto, mozda mi moze na forumu odgovoriti.

Jos jednom, svaka vam cast na organizaciji, ovo je milina gledati i čitati.

Veliki pozdrav!
nineinchnails

#2677 Re: Haram im bilo.....

Post by nineinchnails »

gigana wrote:Dragi moji,

evo registrovah se i ja samo zbog ove teme.
Prvo, zelim da vas sve lijepo pozdravim i cestitam na velikoj humanosti koju ste pokazali. Procitala sam svih 109 stranica na ovoj temi, oplakala najmanje 5 puta dok sam citala i gledala Edisove slike, a onda sam fino sjela za racunar i uplatila novac za Edisa (samo 40 KM, ali od srca, a nadam se da cu biti u prilici da uplatim jos). Cekam jos samo potvrdu od Kurtyja da li je novac stigao na racun. Juce sam mu poslala poruku na mobitel (poruka od Dijane J. - napisala sam svoje ime i puno prezime u poruci), ali nisam dobila nikakav odgovor, pa ga ovim putem molim da mi javi je li novac legao na racun. Razumijem da ga raja zatrpavaju porukama i momak nema vremena da odgovara na sve SMS-ove, ali, eto, mozda mi moze na forumu odgovoriti.

Jos jednom, svaka vam cast na organizaciji, ovo je milina gledati i čitati.

Veliki pozdrav!
Dobrodosla :thumbup:
ružmarin-a

#2678 Re: Haram im bilo.....

Post by ružmarin-a »

Osvanou je i poziv na poljoprivreda.ba
Desni ugao na stranici, ima i Edisova slika zeza me konekcija pa ne mogu da kopiram link...
Čekamo Pustopoljinu ili magičnu cifru 75440 da update-uje ovu info
Nadamo se i berićetnom odzivu poljoprivrednika kojima je uvaženi gospodin poslao e-mailove svakom ponaosob
Svaka čast skromnom gospodinu koji insistira da mu se ne zahvaljuje i lejli tab koja je uskočila ovdje u pomoć :thumbup:
Pozdrav svima
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2680 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

funky_

#2681 Re: Haram im bilo.....

Post by funky_ »

nacitah se ja podosta oko ovoga..
samo da napomenem da i mi (forumasi bhtuning portala) smo skupili i dalje skupljamo kako materijalnu tako i finansijsku pomoc :)
u ovoj drzavi ima jos LJUDI!!
svaka vam cast, pratim ovo od pocetka, i morao sam se registrovati..
@kurty, havana, istina ziva, mircerka, for....(srry nisam zapamtio ime :D), i ostali, vi ste ponos drzave, znajte da imate uvijek podrsku :)

ps. sta ono bi ta gradjevinska dozvola :D (morao sam :D)
sretno u nastavku
mIRCerka

#2682 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

funky, nemoj da ti oduzmem vozachku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
funky_

#2683 Re: Haram im bilo.....

Post by funky_ »

mIRCerka wrote:funky, nemoj da ti oduzmem vozachku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
samo to ne :( :-D
lelica

#2684 Re: Haram im bilo.....

Post by lelica »

evo da se i ja javim i da vas sve redom srdačno pozdravim i kažem jedno veliko SVAKA ČAST :thumbup: ..........pratim temu od početka ali se nisam javljala ranije jer ne mogu da pomognem finansijski (duboki minus na računu a plate nemaaaaaaaaaa mjesecima)...........ali danas odlučih da se javim i da dam jedan prijedlog ako to može da se iskoristi.........e ovako vidim da je problem da se nađe firma koja bi napravila štalu jer je potrebno pravdati račun (mislim da su pare od službenog lista namjenjene za štalu)...........e ja mislim da se službenom listu mogu pravdati pare i nekim drugim računima npr. kupi se građevinski materijal za štalu, uzme se račun i pravdaju se pare............jedino ako oni insistiraju da se njihov novac utroši u izgradnju štale to je druga priča..............mislim da su ponude građevinskih firmi nepovoljne jer oni moraju platiti porez na svoj rad, mislim na račun koji izdaju, a takođe mislim da je bolje naći nekog privatno da napravi tu štalu i njemu platiti dnevnice............ili druga stvar ako se ne nađe donator za onaj krasni kultivator i ako se isti bude kupovao od prikupljenog novca može se i taj račun dati u službeni list da se pravdaju pare..........eto toliko od mene nadam se da će se nešto od ovoga moći pozitivno iskoristiti a ja ću nastaviti da pratim akciju i akobogda ćim budem "pozitivna" na računu šaljem svoj prilog...........ostajte mi svi zdravo veselo i samo da kažem da mi je drago da ima još "LJUDI" na ovom svijetu :-D
mojgrad

#2685 Re: Haram im bilo.....

Post by mojgrad »

Uplata legla :)
gigana

#2686 Re: Haram im bilo.....

Post by gigana »

mojgrad wrote:Uplata legla :)
je li se ovo na mene odnosi?
ružmarin-a

#2687 Re: Haram im bilo.....

Post by ružmarin-a »

kurty wrote:ovako...ja sam iz Breze ...
...dajte da to bude organizovano malo bolje....da par dana skupljamo pa da se onda nadjemo....imam nesto novca koje sam skupio za neki dio bicikla i voljan sam ga halalit...imam i neke odjece koja je meni pomala....malo visok 190 a i pouska malo se udebljao koju bih isto tako rado poklonio....dajte da se vidi da se kaze hajmo neki drugi dan kad su ljudi malo aktivniji...neko rece nedjelja je pa se svi razbjezali....SPREMAN SAM POMOCI i Bilo bi mi drago pomoci
Malo osvrta na plemenitost
Ja moradoh ovo da citiram, nekako mi se dopalo.

Druže Kurty, nije ni čudo što si popularan u Danskoj :) i gdje sve ne, ljudi su prepoznali u tebi heroja.

Odreći se nečeg što je tebi drago (dio bicikla), pa to je osobina samo onih pravih i iskrenih.

Nek ljudi ne izvlače iz konteksta ono što im je po volji već nek proprate postove ako ih interesuje, pa onda nek sude...
:bih:
Last edited by ružmarin-a on 24/04/2009 12:46, edited 1 time in total.
mIRCerka

#2688 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

I tako ja morala hitno do stupa...i sta cu, uzmem taksi... i sjedim, sutim...ispred nas bijesno auto a vozi ga neko dijete... i ocepi taksista...i oca i majku.... i drzavu i politicare...i kaze IMA DJECE HLJEBA ZELJNIH A VIDI OVU PASJANIJU...ja sutim i dalje...a on psuje li psuje...i pita me... JESTE LI CULI DA IMA NEKA GRUPA NE ZNAM NI KO SU STO POMAZU ONOJ CELJADI U BRATUNCU...
ja kazem CULA CULA JASHTA... kaze on DA IM BOG ZDRAVLJE PODARI DA DJETETU HRANE ODNESU...
i ja mu kazem, koliko sam se mogla sjetiti sa spiska sta je uradjeno... covjek se raspekmezio, voznju od 15 KM naplatio 10 a rekao mi je petaka da dam "onima koji to skupljaju" :D
Tako da znate :D ima jos petak kod mene :D
zlatanko

#2689 Re: Haram im bilo.....

Post by zlatanko »

Ako bude raja sa foruma isla da gradi stalu, hocu obavezno da idem pomoci..Nisam majstor,ali mogu biti irgejt,dodavati alat,mjesati beton, ma sta mi god kazete..Student sam, nemam svoje auto, pa me vodite molim vaaas! :sad:
mIRCerka

#2690 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

madner wrote:
mIRCerka wrote:I tako ja morala hitno do stupa...i sta cu, uzmem taksi... i sjedim, sutim...ispred nas bijesno auto a vozi ga neko dijete... i ocepi taksista...i oca i majku.... i drzavu i politicare...i kaze IMA DJECE HLJEBA ZELJNIH A VIDI OVU PASJANIJU...ja sutim i dalje...a on psuje li psuje...i pita me... JESTE LI CULI DA IMA NEKA GRUPA NE ZNAM NI KO SU STO POMAZU ONOJ CELJADI U BRATUNCU...
ja kazem CULA CULA JASHTA... kaze on DA IM BOG ZDRAVLJE PODARI DA DJETETU HRANE ODNESU...
i ja mu kazem, koliko sam se mogla sjetiti sa spiska sta je uradjeno... covjek se raspekmezio, voznju od 15 KM naplatio 10 a rekao mi je petaka da dam "onima koji to skupljaju" :D
Tako da znate :D ima jos petak kod mene :D
:shock:
Auuuu, pa ovo postaje drustveni fenomen. Kada taksista naplati manje more bit bidne svasta.
zato i podijelih s vama ovaj svoj shok...
kakav sastanak u 7 ne kontam...
HAVANA

#2691 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Službeni list izvršio uplatu za prikolicu motokultivatora i veliko im hvala. :thumbup:
Molio bih pojedine da ne miniraju temu i ovu do sada fenomenalno provedenu akciju.
Sve što vas interesuje imate na ovoj temi,čitajte.I mi smo svih 100 i nešto stranica čitali , pisali i smišljali...
Last edited by HAVANA on 24/04/2009 12:52, edited 1 time in total.
mojgrad

#2692 Re: Haram im bilo.....

Post by mojgrad »

gigana wrote:
mojgrad wrote:Uplata legla :)
je li se ovo na mene odnosi?
uplata legla za Ajdina
strongwoman

#2693 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

lelica wrote:evo da se i ja javim i da vas sve redom srdačno pozdravim i kažem jedno veliko SVAKA ČAST :thumbup: ..........pratim temu od početka ali se nisam javljala ranije jer ne mogu da pomognem finansijski (duboki minus na računu a plate nemaaaaaaaaaa mjesecima)...........ali danas odlučih da se javim i da dam jedan prijedlog ako to može da se iskoristi.........e ovako vidim da je problem da se nađe firma koja bi napravila štalu jer je potrebno pravdati račun (mislim da su pare od službenog lista namjenjene za štalu)...........e ja mislim da se službenom listu mogu pravdati pare i nekim drugim računima npr. kupi se građevinski materijal za štalu, uzme se račun i pravdaju se pare............jedino ako oni insistiraju da se njihov novac utroši u izgradnju štale to je druga priča..............mislim da su ponude građevinskih firmi nepovoljne jer oni moraju platiti porez na svoj rad, mislim na račun koji izdaju, a takođe mislim da je bolje naći nekog privatno da napravi tu štalu i njemu platiti dnevnice............ili druga stvar ako se ne nađe donator za onaj krasni kultivator i ako se isti bude kupovao od prikupljenog novca može se i taj račun dati u službeni list da se pravdaju pare..........eto toliko od mene nadam se da će se nešto od ovoga moći pozitivno iskoristiti a ja ću nastaviti da pratim akciju i akobogda ćim budem "pozitivna" na računu šaljem svoj prilog...........ostajte mi svi zdravo veselo i samo da kažem da mi je drago da ima još "LJUDI" na ovom svijetu :-D
Lelice,,
moram te ispraviti, novac je od Sindikata Sluzbenog lista (znaci to su pare od radnika, koji svaki mjesec odvajaju od plate za isti). Radnici su se jednoglasno potpisali da odvoje 1.300 KM za kupovinu freze ili neke druge alatke.. To je zavrseno...
juli

#2694 Re: Haram im bilo.....

Post by juli »

lejlatab wrote:
lelica wrote:evo da se i ja javim i da vas sve redom srdačno pozdravim i kažem jedno veliko SVAKA ČAST :thumbup: ..........pratim temu od početka ali se nisam javljala ranije jer ne mogu da pomognem finansijski (duboki minus na računu a plate nemaaaaaaaaaa mjesecima)...........ali danas odlučih da se javim i da dam jedan prijedlog ako to može da se iskoristi.........e ovako vidim da je problem da se nađe firma koja bi napravila štalu jer je potrebno pravdati račun (mislim da su pare od službenog lista namjenjene za štalu)...........e ja mislim da se službenom listu mogu pravdati pare i nekim drugim računima npr. kupi se građevinski materijal za štalu, uzme se račun i pravdaju se pare............jedino ako oni insistiraju da se njihov novac utroši u izgradnju štale to je druga priča..............mislim da su ponude građevinskih firmi nepovoljne jer oni moraju platiti porez na svoj rad, mislim na račun koji izdaju, a takođe mislim da je bolje naći nekog privatno da napravi tu štalu i njemu platiti dnevnice............ili druga stvar ako se ne nađe donator za onaj krasni kultivator i ako se isti bude kupovao od prikupljenog novca može se i taj račun dati u službeni list da se pravdaju pare..........eto toliko od mene nadam se da će se nešto od ovoga moći pozitivno iskoristiti a ja ću nastaviti da pratim akciju i akobogda ćim budem "pozitivna" na računu šaljem svoj prilog...........ostajte mi svi zdravo veselo i samo da kažem da mi je drago da ima još "LJUDI" na ovom svijetu :-D
Lelice,,
moram te ispraviti, novac je od Sindikata Sluzbenog lista (znaci to su pare od radnika, koji svaki mjesec odvajaju od plate za isti). Radnici su se jednoglasno potpisali da odvoje 1.300 KM za kupovinu freze ili neke druge alatke.. To je zavrseno...
novac namijenjen za stalu nije od sindikata sluzebnog lista, mislim da je od neke druge institicije. sindikat sluzbenog lista je donirao prikolicu. mislim da sam dobro upratio. :)
lelica

#2695 Re: Haram im bilo.....

Post by lelica »

@lejlatab znam da je novac od sindikata nisam ni mislila na instituciju službeni list samo se nisam dobro izrazila............ a vidjela sam da je havan napisao da su pare utrošene za prikolicu i baš mi je drago jer je to bio i moj prijedlog ali mi se čini da je priča bila da sindikat sl. lista plaća izgradnju štale pa se zato tražila građevinska firma da bi se pare mogle pravdati.........ako ne griješim mislim da sada ostaje mogućnost da se nađe neki majstor privatnio da napravi štalu a nre da se ide preko firme...........ako griješim ispravite me............u svakom slučaju pratim sve od početka, gledala sam i munirinu emisiju i cd tako da mislim da nisam ništa propustila ali nikad se ne zna............drago mi ja akcija napreduje iz dana u dan sve bolje i bolje a i ja vam se uskoro pridružujem...............
pustopoljina

#2696 Re: Haram im bilo.....

Post by pustopoljina »

privremeni update 24.april, 13:40,dopisivano ruzicastim,da se drugarica 75440 lakse snadje kad radi zvanicni update :razz:
p.s.@BRINA:hvala ti! dakle-mijesam malter,motam zicu :razz: da nam zivi,zivi rad!
ona cura Alena05-sto pita moze li na kurtyjevu adresu slati paket-nije dobila odgovor?!
tetak,rodjak,dajdza od BOS.NOM :thumbup:
i svi ovi ljudi koji se jave i samo kazu:uplatili :thumbup: legende
taksista-isto da sam bila tamo :lol:

75440 wrote:Kurty :thumbup: i naravno hvala svima koji su do sad donirali...

A evo i update za danas 23. april 18:15 h

1. Stala

Uradjeno: Kurty je napravio plan. Stala ce se sastojati od dvije prostorije. Jedna prostorija ce biti 4m x 4m (za kravu/e), a druga 3m x 4m (za ovcice). Uz to ide jos jedna natkrivena prostorija, gdje bi mogao stojati motokultivator. Tavan (gdje bi se moglo drzati sijeno) bi bio velicine 9m x 4m, sa strane 1,20m visine, a u sredini 2,5m.
Treba rijesiti pitanje da li treba gradjevinska dozvola i ostala papirologija - nick brina kaze-samo naprijed,ali paraleno sredjivati dokumentaciju-obratiti se za pomoc. Hvala!!

Planirano:
- gradnja stale - Firma koja je se ponudila graditi stalu "dize" cijenu. Trenutno su kod 11,000 KM. Trazimo dalje!!!
- Zeljezni prozori – cini mi se da je Havana rekao da moze nesto organizovati (jeli to tacno, ili da prebacim da to jos treba?)

Potrebno za pocetak:
- Vrata za stalu Ima HAVANA i prozore (drveni prozori i vrata,ne zeljezni):D
- krava
- ovcice i ovan (ne smije biti iz istog stada) – ciko iz Visokog planira donirati dvije ovcice i dvoje janjadi, novac iz Chikaga zele da bude namjenjen za ovce
- pilici,
- stocna hrana,
- konopac za kravu, lanci itd.
- veterinar da pregleda zivotnje (ima li neko medju nama da je veterinar i da bi to mozda uradio dobrovoljno?)…
istina ziva:(veterinar iz ustikoline se ponudio da pregleda sav stocni fond kad se skupi).

Novac ulozen u ovu sekciju: ?

2. Obrada zemljista

Uradjeno: Havana je pronasao motokultivator. Kompletna cijena je 8,300 KM. Havana je sa Matom bio u Visokom, predracun je zavrsen. http://img261.imageshack.us/my.php?imag ... or001u.jpg
Predračun br.1 glasi na edisa hodžića -motokultivator,prikolica i kosa=7000,00km nije još plačeno.
Predračun nr.2 je na službeni list- freza,plug obrtni sa spojkom i plug razgrtač=1300,00km uplata izvršena od strane službenog lista.

Planirano: Zlatiborka je poslala pismo mogucem donatoru. Cekamo na odgovor.

Potrebno za pocetak:
- asov,
- krampa,
- lopata,
- grablje,
- rukavice,
- sikira,
- najloni - drugarica ucesnica ORA 2009 :D Nanny-se zauzela da momentalno nabavi lopatu,grablje,rukavice,sjekire, najloni.inace,ko i sav posten svIt ceka platu za drugi vid pomoci :D )
- sjeme - ruzmarin-a: za sjemena i alatke, i ostali materijal, također poslala zahtjev poljoprivreda.ba, osvanula edisova slika i poziv na akciju na stranici poljoprivreda.ba-bice nesto

Novac ulozen u ovu sekciju: ?

3. Kuca

Uradjeno: familija Hodzic je dobila od nepoznatog donatora 16 vreca brasna (8 vreca je podjeljeno u komsiluku sa Edisove strane). Cijevi za kanalizaciju su postavljene i zatrpane. Dobili su zito (da li je to donirano ili se mora jos platiti?). Pri prvoj posjeti kupljene su namirnice u iznosu od 340 KM i garderoba od forumasa je donirana

Potrebno/ planirano:
- kauc na razvlacenje – rodica od teAMICA donira, kauc je prebacen na lager.
- kauc - A&L je ponudila dvosjed i trosjed – ko ovo moze prebaciti do Printexa?
- protocni bojler – melbaa zeli donirati a i Senad-drug od lejlatab)
- frizder (Senad zeli donirati)
- vodokotlic – melbaa zeli donirati
- stiropror za izolaciju na krovu i drvo za podkovicu – donira otac od Kurty-jeve djevojke
- zamrzivac – Lerdi je bio u pregovorima sa jednom tetom, ima li update?
- Bojler za kupatilo – cini mi se da Papacja zeli da to donira.
- Bunar, da bi se mogli sami snadbjevati vodom, jer inace imaju vodu samo 2-3 sata na dan
- Pod u kuci
- Kuhinja – mogucnost doniranja od Domavije – Kurty jesi dobio vise detalja?
- Prozori – Havana je u pregovorima
- Treba li jos sta? Posudje, serpe, serpice, krpe, sudopere itd.?
- ves masina/perilica rublja :D

Novac ulozen u ovu sekciju: 340 KM

4. Ostalo

- Odjeca – Edis je visok 180cm, Elvis 170-175 cm. Broj obuce Edis 42, Elvis 39. Mama?
- Penzija – HakimO je proslijedio detalje u Tuzlu. Pravo na penziju postoji. Ceka se na papir iz PIO RS-a i nakon toga moze poceti isplata. Izostala penzija ce biti placena, od dana podnosenja zahtjeva.
- Mobilni telefon – teAMICA ima stariji telefon koji moze posluziti kao zamjena za Kurty-jev broj.
- Stipendija za Elvisa – Bistra Boza garantuje Elvisu USD 100 mjesecno za dalje skolovanje

- Kontakt telefoni – 5ar 5rovic (063-895 015), Munira (062-419 388), Kurty (ovo je Ajdin Cubro) (061-788 614)
- Izdavac za Munirinu/ nasu knjigu - Anibas je ponudila da vidi nesto sa svojom profersoricom BHS-a Hankom Vajzovic

- Ako trebaju prevodi za video na njemacki, javiti se macanu
- Donacija traje do 10. maja 2009. Trebamo rijesiti kako da proslijedimo Edisu novac koji poslije stigne?

Ako ima negdje greske u tekstu, javite, da to prepravim. Inace aktualizirat cemo ovu listu zavisno od broja prijedloga/ promjene itd.
Last edited by pustopoljina on 24/04/2009 14:16, edited 4 times in total.
bevomill77

#2697 Re: Haram im bilo.....

Post by bevomill77 »

Selam svima ja sam na ovoj temi iskljucivo radi EDISA HODIZCA , jer zelim ta se tom momku i njgovOj porodici pomogne, ljudi zeljni popularnosti me ne zanimaju.
Ne zelim skretati s teme , tema je pozitivna i svi mi zelimo da ona to i ostane, zato smo tu , zato se vracamo iz nova da vidimo dokle smo stigli i zato nam je krivo kad neko kaze da naglabamo o humanosti nista ne pomazemo :x Takvi neka nas zaobidju.
Pozdrav Svima koji su zrtvovali svoje vrijeme i trud , jer bez vas ovo nebi bilo moguce .Mi koji smo daleko nismo u stanju otoci do momka i pitati ga sta mu treba . Mi mozemo samo poslati svoje skromne donacije i to je to , vi ste ti koji zasluzujete pohvale od svih nas sa foruma :sax: Hvala svima
biscanka2

#2698 Re: Haram im bilo.....

Post by biscanka2 »

HAVANA wrote:Službeni list izvršio uplatu za prikolicu motokultivatora i veliko im hvala. :thumbup:
Molio bih pojedine da ne miniraju temu i ovu do sada fenomenalno provedenu akciju.
Sve što vas interesuje imate na ovoj temi,čitajte.I mi smo svih 100 i nešto stranica čitali , pisali i smišljali...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: :thumbup:
mIRCerka

#2699 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

bevomill77 wrote:Selam svima ja sam na ovoj temi iskljucivo radi EDISA HODIZCA , jer zelim ta se tom momku i njgovOj porodici pomogne, ljudi zeljni popularnosti me ne zanimaju.
Ne zelim skretati s teme , tema je pozitivna i svi mi zelimo da ona to i ostane, zato smo tu , zato se vracamo iz nova da vidimo dokle smo stigli i zato nam je krivo kad neko kaze da naglabamo o humanosti nista ne pomazemo :x Takvi neka nas zaobidju.
Pozdrav Svima koji su zrtvovali svoje vrijeme i trud , jer bez vas ovo nebi bilo moguce .Mi koji smo daleko nismo u stanju otoci do momka i pitati ga sta mu treba . Mi mozemo samo poslati svoje skromne donacije i to je to , vi ste ti koji zasluzujete pohvale od svih nas sa foruma :sax: Hvala svima
Nemoj me pogreshno shvatiti, i ja se zahvaljujem svima, ali zar ne zvuci cudno HVALA VAM STO STE LJUDI :D

Hvala i vama svima tamo na ucescu, ne sjecam se bolje akcije na ovom forumu, a bilo ih je bukadar :D

Samo meni se ovo sve nesto oteglo, ja bih sad da vidim Edisa na motokultivatoru da pici po njivi...
HAVANA

#2700 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

lejlatab wrote:
Lelice,,

Aaa.,vidi mene budale.Pardon, nije prikolice nego freze,obrtnog pluga i pluga razgrtača.
Prikolica je na predračunu sa motokultivatorom.
Locked