Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ins wrote:Ja da se pitam, ja bi produzio ugovor sa Legeom, uz naravno daleko vecu lovu.
Bili su sa nama kada niko od ovih spominjanih nije to zelio biti
Nike je bilo vaznije sa Miskovic misli o tome a Adidasu sta Star-sport iz Sirokog...
Hajd ne lupetaj.Ko bi htio raditi iz Addidasa ili Nike sa Munjom i kriminalcima iz onog vremena.Ti mislis da ovi nabrojani nisu htjeli oblaciti nasu reprezentaciju,jesu itekako,medjutim to Munji i kriminlacima nije odgovaralo.Ovako je pao dogovor sa talijanskim mafiozerima u kome je Munib zvani Munja sa ostalim ostetio savez za vise stotina hiljada maraka,ako ne i vise.Zbog cega mislis da je Munib iza resetaka?
Ma Adidas i Svabe su mama svih dresova.
I onako obozavam, i rado nosim, vecinu od Adidasa, eto super prilika da kupim i dres.
Pojedinci se kao sekiraju kakvi ce biti dresovi i slicno...to je bespotrebna prica, mismo sada sudionoci SP, pa koja god firma da nam radi dresove sasvim sigurno dace svoj maksimum. Jer nema bolje reklame za neku firmu nego bilo koja reprezentacija na SP u napucanom dresu sa logim te firme, i stotine miliona gledalaca pred malim ekranima.
-LIBERO- wrote:Ma Adidas i Svabe su mama svih dresova.
I onako obozavam, i rado nosim, vecinu od Adidasa, eto super prilika da kupim i dres.
Pojedinci se kao sekiraju kakvi ce biti dresovi i slicno...to je bespotrebna prica, mismo sada sudionoci SP, pa koja god firma da nam radi dresove sasvim sigurno dace svoj maksimum. Jer nema bolje reklame za neku firmu nego bilo koja reprezentacija na SP u napucanom dresu sa logim te firme, i stotine miliona gledalaca pred malim ekranima.
Slažem se. A i koji K mi moramo biti kao susjedi da nosimo Nike, uvijek smo težili originalnosti , pa smo prvi uveli Legea-u dok Crnogorci nisu prepisali od nas, zato ćemo sada opet biti originalni na prostoru bivše države i jedini nositi Adidas.
mevkobass wrote:bilo je price u Zenici ( ne medju navijacima) da kad pobjedimo slovake abd. Adidas oblaci Zmajeve
u savezu rade nesto po tom pitanju
poznato je isto da se Adidas i Nike uvjek na svakom prvenstvu utrkuju ko ce vise timova obuci i u cijoj opremi ce biti vise pobjeda
sad kad smo pobjedili grke , Adidas je napravio jedan korak , a i nasi igraci vise nisu jeftini i nepoznati
tako sam najavio 07.04. , sada poslije svega i raznih saznanja o Nike , ipak sam za Adidas
Jebeš marku, da on lijepo izgleda, taman ga pravio Borac Travnik.
Ne bih samo volio neki defaultni dres, a kao da gledam da će tako biti.
Meni ne bi ni Legea smetala, da su se gmazovi ikad potrudili da nešto kvalitetno naprave. Nije pravljenje dresa samo odabrati odgovarajuću boju za pojedinu reprezentaciju i zalijepiti na nju grb, broj i ime igrača.
Procitao sam ovdje negdje da ugovor s Legeom vrijedi do pocetka prvenstva.
Ne znam da li je to istina, ali i ako jeste ne vidim smisao igranja pripremnih utakmica u njihovoj opremi.
Ne vidim ni smisao za tog novog dobavljaca opreme i da bi im to bilo u interesu (pripreme za SP i promocija u jednoj opremi, a onda nastup na SP u drugoj)
Promocije novih dresova za SP svih reprezentacija pocinju vec sad u novembru i decembru, radi bolje prodaje.
tako da mi ili cemo dobiti novog dobavljaca sad odmah u narednih mjesec dana, ili cemo igrat u Legei i na SP.