Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisrin wrote:Kakve su pizze u Picolu trenutno? Vrijedi li otici?
Najbolje u BiH!
Xaxaxaxa...
Koji im je stručnjak sastavljao ove nazive, koliko samo grešaka za jedan restoran koji drži do sebe?!
SALAMI PROSCIUTTO 7/8/9
PROSCIUTTO SALAMI 8/9/10
CAPRICIOSA
HAWAI
VEGETERIANA
Jbte prosciutto - juneća šunka, nisam zao za taj detalj?
Ja kontao da mora biti od klempe inače nije prosciutto?!
Pošto vidim da su u komentarima na YT mnogi nasjeli da je video o Vinćencu koji je ovaj Alen Avdić postavio neki dan na svoj kanal frišak, samo da obavijestim da sam prošli vikend prošao onuda i još uvijek je zatvoreno "renovira se"
Food market u SCCu je imao jako dobru hranu, Cordoba takodjer...
Ovaj prvi se bas pokvario, totalno je sve sfušereno, nimalo estetski lijepa hrana, kao sto je na početku bila
Šteta, volim onaj ambijent i pogled ...
nova_ja wrote:Food market u SCCu je imao jako dobru hranu, Cordoba takodjer...
Ovaj prvi se bas pokvario, totalno je sve sfušereno, nimalo estetski lijepa hrana, kao sto je na početku bila
Meni su OK nudle, ali samo one tajlandske...pa teriyaki sos...pizze su isto OK..ostalo ne znam ni sta je valjalo
nova_ja wrote:Food market u SCCu je imao jako dobru hranu, Cordoba takodjer...
Meni su OK nudle, ali samo one tajlandske...pa teriyaki sos...pizze su isto OK..ostalo ne znam ni sta je valjalo
Azijski onaj dio menija je bio super...wokovi, sad je sve srednja žalost
rajvosaxo wrote:Vezano za kartice, kako cesce idem vani poslom I ja sam se navikao.
Suludo je da neko kaze da ne prima kartice. To nama na prvu izgleda kao zaostalost i primitivizam , ali je ustvari lopovluk.
S jagnjetinom kod Gojka sam zauvijek zavrsio zbog kartice.
Kad je gdja koja naplacuje rekla da ne prima karticu, ja platim i onako iz inata zatrazim fiskalni...pocese traziti printer i na kraju se poinadise izmedju sebe
rajvosaxo wrote:Vezano za kartice, kako cesce idem vani poslom I ja sam se navikao.
Suludo je da neko kaze da ne prima kartice. To nama na prvu izgleda kao zaostalost i primitivizam , ali je ustvari lopovluk.
Kad je gdja koja naplacuje rekla da ne prima karticu, ja platim i onako iz inata zatrazim fiskalni...pocese traziti printer i na kraju se poinadise izmedju sebe
Kod Kovačevića uvijek pitaju je li plaćanje karticom ili keš. Mada se i kod njih nešto pokvarilo u zadnje vrijeme...
Izdrzi Gojko
Iskreno, ne kontam sta hoces da kazes, mane online komunikacije valjda…
Izdrzace oni i bez mene, naravno. Poenta je seljakluk i lopovluk. A koliko vidim i u sirokim masama se kartica jos uvijek smatra glumatanjem ili iznudom u svrhu placanja poreza.
Ja kakva smo mi rupa, tj. supak svijeta, cuj kartica ili POS terminal je abuzenze, a platiti karticom je preseravanje ili kokuzluk
Vela havle, vela luka.
I da, ovo nije bio Gojko, nego mu nasljednici u njega.
Isti slucaj imao nedavno kod gojka. Htio platiti karticom 1 kg mesa, kad teta kaze samo kes....
Ja u novcanik, 15 KM a 30 KM kila janjetine.
Iskupi zena nekakve sice, i naguramo na 25 KM, i reko daj nam koliko moze....Boze sacuvaj, ja kontam nesto valjda ce biti obrazli i dati cijeli kg, ali jok, uze noz i odvoji ostatak....
Nevezano za kartice, ali Kovacevic i Zdrava Voda ubise, nemas gdje auto parkirati nekad. Kod Gojka skroz slabo raje bude. Cak i kod Maksumica je manje nego sto je znalo biti. Oba su dobro ofalila.
sime_cipol wrote:Nevezano za kartice, ali Kovacevic i Zdrava Voda ubise, nemas gdje auto parkirati nekad. Kod Gojka skroz slabo raje bude. Cak i kod Maksumica je manje nego sto je znalo biti. Oba su dobro ofalila.
Hajde mi poredajte, po vašem mišljenju, ona mjesta gdje se jede krepavština, top 5.
Mi se nafurali u Zdravu vodu jer nismo dugo, a u zivotu ruzniju jagnjetinu ne pojedosmo...isto kurbansko meso, garant staro bilo..neka hvala, barem ne u sezoni...
A ovo s karticama je vise smijesno komentarisati, meni je to laksi i jednostavniji nacin placanja, ne zajebavam se sa sicom, kusurom, a to sto oni zavrcu drzavu je drugi par cipela, pa im je kao jednostavnije u kesu, a nikad sitno nema niko da vrati kusur!