English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Neelix

#2676 Re: English Premier League

Post by Neelix »

Edin H. wrote: Kritikovali su Fergusona sto nije htio potrositi skoro £80 miliona sto je dobio za Ronalda. Ali eto kazu zadrzao je vjeru u igrace koje posjeduje i ponizise Milana, koji kazu je sa megalomanijakom Berlusconijem ciljao na najveca imena svjetskog fudbala, ali ostao bez novca i zacrsio sa gerijatrijom.
To je kazu dokaz da pravi menadzeri, koji znaju fudbal i kojima je dozvoljeno da vode ekipu ce uvijek napraviti uspjeh prije lutaka koje se rukovode svojim egom.
cekaj malo druze edine, nije mi jasno jel ti ovdje iznosis svoje stavove ili prenosis natpise engleskih medija?

jer su teze ovdje totalno zamijenjene.

kad smo kod potrosnje, koliko stotina miliona funti je manchester united u dugu? koliko su placeni carrick, rooney, hargreaves, berbatov, ferdinand, da ne nabrajam?

Sto se tice Milana, poslovanje je sasvim uredu. Nisu uopste u dugu. Istina, rezultati ispastaju zbog toga. Shevchenko je placen 20 miliona eura, i znamo svi koliko je trofeja donio. Ronaldinho je placen oko 20, Pato isto toliko. Nesta je svojevremeno kostao 30 miliona, i on je tu najskuplji. Kaka je placen 8 miliona eura. Seedorf doso u zamjenu za Francesca Coca :-) da ne idem dalje u detalje.

Dakle, samo sto se tice ovog poslovanja, il ti, il engleski mediji, neko pojma nema :D
ja.neron

#2677 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

W.Rooney

Image
*nemam podataka koliko ima asistencija i mrsko mi tražiti

L.Messi

Image
rado_vidjen

#2678 Re: English Premier League

Post by rado_vidjen »

Ne znam sta se ceka, dajte mu vec danas zlatnu loptu. Hvala. Image
Edin H.

#2679 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Neelix wrote:
Edin H. wrote: Kritikovali su Fergusona sto nije htio potrositi skoro £80 miliona sto je dobio za Ronalda. Ali eto kazu zadrzao je vjeru u igrace koje posjeduje i ponizise Milana, koji kazu je sa megalomanijakom Berlusconijem ciljao na najveca imena svjetskog fudbala, ali ostao bez novca i zacrsio sa gerijatrijom.
To je kazu dokaz da pravi menadzeri, koji znaju fudbal i kojima je dozvoljeno da vode ekipu ce uvijek napraviti uspjeh prije lutaka koje se rukovode svojim egom.
cekaj malo druze edine, nije mi jasno jel ti ovdje iznosis svoje stavove ili prenosis natpise engleskih medija?

jer su teze ovdje totalno zamijenjene.

kad smo kod potrosnje, koliko stotina miliona funti je manchester united u dugu? koliko su placeni carrick, rooney, hargreaves, berbatov, ferdinand, da ne nabrajam?

Sto se tice Milana, poslovanje je sasvim uredu. Nisu uopste u dugu. Istina, rezultati ispastaju zbog toga. Shevchenko je placen 20 miliona eura, i znamo svi koliko je trofeja donio. Ronaldinho je placen oko 20, Pato isto toliko. Nesta je svojevremeno kostao 30 miliona, i on je tu najskuplji. Kaka je placen 8 miliona eura. Seedorf doso u zamjenu za Francesca Coca :-) da ne idem dalje u detalje.

Dakle, samo sto se tice ovog poslovanja, il ti, il engleski mediji, neko pojma nema :D

Pitanje se odnosilo na engleske medije, pa ovo je sazeto iz nekih jucerasnjih novina.
Sto se mene tice ne bih nista imao protiv da Manchester bankrotira, da im uzmu bodove i idu pod administraciju :oops:
Premda se slazem sa onim dijelom da su igraci Milana za gerijatrije :mrgreen:
burek_in_space

#2680 Re: English Premier League

Post by burek_in_space »

Zaboravih ranije :-) , @Edin H. hvala na informacijama.
Edin H.

#2681 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:Zaboravih ranije :-) , @Edin H. hvala na informacijama.
Nazalost nisam bas odgovorio na tvoje pitanje, ali ako se nesto pojavi interesantno u vezi transfera postavicu.
ultima_palabra

#2682 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Evo javno da kažem da sam pogriješio kad sam rekao da Rooney nije golgeter, mislio sam da je nekoliko godina igranja kao radilica u njemu ubilo taj instinkt. Svaka mu čast :thumbup:
Trasimaco

#2683 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

ultima_palabra wrote:Evo javno da kažem da sam pogriješio kad sam rekao da Rooney nije golgeter, mislio sam da je nekoliko godina igranja kao radilica u njemu ubilo taj instinkt. Svaka mu čast :thumbup:
Nisam bio bas siguran ko je ovo rekao. Ti ili profil. Drago mi je da su se neke sumnje otklonile, mada sam onda imao dojam da je to samo provokacija. Nisam vjerovao da neko moze biti ozbiljan po tom pitanju.

EDIT: Kad ce se ovi avatari vratiti? :? Nikoga ne prepoznajem.
todd_smith

#2684 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

najbolja stvar sto se mogla desiti rooney-iju je odlazak ronalda
Djokej

#2685 Re: English Premier League

Post by Djokej »

Rooney s Ronaldom je bio ko pas na lancu, zato je ove sezone ko pusten s lanca :lol: :D Divim se raznolikosti njegove igre.
Trasimaco

#2686 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Image Image

Engleska princeza ce se vjerovatno opet izvuci. :-)
krusty

#2687 Re: English Premier League

Post by krusty »

i Gerrard se poseljacio ko i citav loserpool, koliko su ocajni ove sezone

ovo je stvarno ruzno
ultima_palabra

#2688 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Trasimaco wrote:
ultima_palabra wrote:Evo javno da kažem da sam pogriješio kad sam rekao da Rooney nije golgeter, mislio sam da je nekoliko godina igranja kao radilica u njemu ubilo taj instinkt. Svaka mu čast :thumbup:
Nisam bio bas siguran ko je ovo rekao. Ti ili profil. Drago mi je da su se neke sumnje otklonile, mada sam onda imao dojam da je to samo provokacija. Nisam vjerovao da neko moze biti ozbiljan po tom pitanju.

EDIT: Kad ce se ovi avatari vratiti? :? Nikoga ne prepoznajem.
Ma ja, you knew it all along :skoljka:
U Engleskoj ima dosta igrača čiji je talenat ubijen pretvaranjem u pčele radilice, kao što su Anderson, Obi Mikel, pa i Babel. Izgledalo je jedno vrijeme da će i Rooney tim putem :D
Trasimaco

#2689 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

ultima_palabra wrote:Ma ja, you knew it all along :skoljka:
U Engleskoj ima dosta igrača čiji je talenat ubijen pretvaranjem u pčele radilice, kao što su Anderson, Obi Mikel, pa i Babel. Izgledalo je jedno vrijeme da će i Rooney tim putem :D
Normalno da sam znao. 8-) Kad god je igrao glavnog napadaca, zabijao je redovno. I prije ove sezone je imao jako dobru statistiku. Sad mu je ova pozicija zagarantovana i covjek naravno demantuje sve one oni koji su sumnjali i govorili da nije sposoban za ovo.

Sto se tice Gerrarda... sramota za FA! On i Terry su nedodirljivi.
ultima_palabra

#2690 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Novi incident
John Terry autom pregazio navijača Chelseaja
Jedan je od Chelseajevih navijača nakon završetka utakmice između Chelseaja i Intera pokušao fotografirati Johna Terryja i njegovu suprugu u automobilu. Nogometaš je nagazio na papučicu gasa...
Dotičnog je navijača-paparazza Terry autom udario u predio koljena. Nesretnik ja pao ostavši ležati na asfaltu. Stoper se nije zaustavio provjeriti zdravlje čovjeka kojeg je pregazio.

Očevici ipak tvrde da navijač nije bio u životnoj opasnosti.

Incident se dogodio na parkiralištu stadiona Stamford Bridge malo iza 11 sati po srednjeevropskom vremenu, nešto više od pola sata nakon završetka utakmice kojom je Chelsea ispao iz Lige prvaka.

Navodno je pregaženi navijač bio jedan od više njih koji su molili Terryja za zajedničku fotografiju, a nogometaša i suprugu mu Toni uslikao je u automobilu nakon što engleski reprezentativac nije udovoljio njegovoj želji.
Pa šta se treba desiti da ovaj lik zaglavi u zatvrou? :-)
bingov buraz

#2691 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

ultima_palabra wrote:
Novi incident
Jedan je od Chelseajevih navijača nakon završetka utakmice između Chelseaja i Intera pokušao fotografirati Johna Terryja i njegovu suprugu u automobilu. Nogometaš je nagazio na papučicu gasa...
Dotičnog je navijača-paparazza Terry autom udario u predio koljena. Nesretnik ja pao ostavši ležati na asfaltu. Stoper se nije zaustavio provjeriti zdravlje čovjeka kojeg je pregazio.

Incident se dogodio na parkiralištu stadiona Stamford Bridge malo iza 11 sati po srednjeevropskom vremenu, nešto više od pola sata nakon završetka utakmice kojom je Chelsea ispao iz Lige prvaka.

Navodno je pregaženi navijač bio jedan od više njih koji su molili Terryja za zajedničku fotografiju, a nogometaša i suprugu mu Toni uslikao je u automobilu nakon što engleski reprezentativac nije udovoljio njegovoj želji.
Covjek je psihicki totalna pukotina...
Edin H.

#2692 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

ultima_palabra wrote:
Novi incident

Nije uopste spucao navijaca nego stewarta
Murija tvrdi da mu je slomio nogu, ali Chelsea kaze da je noga samo nagnjecena
I sta vi sada ocekujete od covjeka, em mu je sudija upropastio utakmicu, em mu ne pustaju vozilo da prodje :mrgreen:

Optuzuju ga i da je uzimao £10.000 po obilasku Stamford Bridge-a.
E sada se postavlja pitanje, a sta drugo covjek da radi kada je placen bijednih £180.000 sedmicno :-)

Pa morao je onoj Bridge-voj platiti £900.000 da ne laprda po medijima. On mora tesko raditi minimum 5 nedjelja za taj novac.

Pa Terry je ostavio neki dan baksis u restoranu £10.000 :thumbup:

Covjek ima troskove.
belafonte

#2694 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Vrijeme je za X definitivno, nije ga bilo od 2005 :dance: :dance:
Kumerle

#2695 Re: English Premier League

Post by Kumerle »

Liverpool ovo uzima, Torresa ne mogu zaustaviti ni po 2 Vidica i Ferdinanda.
todd_smith

#2696 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

rooney najmanje 2 gola ovog vikenda
Edin H.

#2697 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Kumerle wrote:Liverpool ovo uzima, Torresa ne mogu zaustaviti ni po 2 Vidica i Ferdinanda.
Rutinski :oops:

West Ham fulio penal :x
Arsenalov igrac iskljucen
Kumerle

#2698 Re: English Premier League

Post by Kumerle »

Rutinska pobjeda nad zapadnim fenjerasem!
Dammme

#2699 Re: English Premier League

Post by Dammme »

Po meni rutinska pobjeda Uniteda. Sve što je Liverpool uradio je odlična igra u prvih 15 minuta utakmice. Ostatak utakmice je igrao samo jedan tim. Znam da će sad biti penal ovako, penal onako, ali igrom Liverpool nije zaslužio ništa više od minimalnog poraza.
johntra

#2700 Re: English Premier League

Post by johntra »

ču fol penal ovako, penal onako...to, prema tebi, bio je kao penal? daj ba, nemoj biti smiješan...Crveni smradovi su jedna smiješna ekipa, vidš šta se desi kad im uštopaš Čunija...ipak, meni najdraži igrač MU dade go protiv Livdže...ironija čista...realna je bila podjela bodova, ali opet, MU je favorit za titulu, pa se zna kako to ide....
Post Reply