SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Arc_Angel
#2676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Opet kazem djevojci svaka cast, i samo nek Dragi Bog podari da prezivi, nedo im Bog Dragi da bilo kakav postupak bude pokrenut protiv nje, svi koji postavljaju pitanja tipa "odakle joj pistolj" "odakle joj pravo" i slicne nebuloze koje samo moze neka maloumna jednika da izusti( kazem jednika jer to nije covjek, sigurno nije humanoid nego je negdje izmedju čimpanze i pračovjeka) zelim da porucim da je za razliku od vas ta djevojka stala iza svojih stavova i ubjedjenja i idela stala po cijenu svog zivota, da bi odbranila svoj zivot, branila je svoju krvavo zaradjenu platu, i BRANILA JE SVOJ ZIVOT.
ako ima neko ko misli da je mangup sto je dosao da opljacka radnicu hejj RADNICU zensku osobu, i to malo jedan konj nego dvojica, pa jos i sa pistoljiam na jednu zenu takve osobe su najobicnije vaške, uši i gnjide, nikakvi ljudi ponovo kazem o tome da li su uopste muskraci necu ni da komentarisem.
ako bude bilo kakav postupak protiv ove djevojke Sarajevo mora da gori, dosta je vise i ovih maloumnih debila, i gnjida i robovlasnika.
ako ima neko ko misli da je mangup sto je dosao da opljacka radnicu hejj RADNICU zensku osobu, i to malo jedan konj nego dvojica, pa jos i sa pistoljiam na jednu zenu takve osobe su najobicnije vaške, uši i gnjide, nikakvi ljudi ponovo kazem o tome da li su uopste muskraci necu ni da komentarisem.
ako bude bilo kakav postupak protiv ove djevojke Sarajevo mora da gori, dosta je vise i ovih maloumnih debila, i gnjida i robovlasnika.
- aerosa
#2677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma bravo majstore, pitanje ti je za zatvora odmah.Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
Pitaš se otkud nekom ko je već bio žrtva pljačke oružje a ne pitaš se otkud pljačkašima oružje...
- ultima_palabra
#2678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
fixer wrote:Hum ti je nesto poput Smokvice samo za kriminalce. To je najbolji servis da upoznas onakve kakav si i sam, pa da svoja djela vise ne cinis samostalno, nego u paru ili u nekoj grupici. Sumnjam da su se ova dva izvrsioca znala prije nego su postali "sticenici".
- Alfons Kauders
#2679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
u rangu s "otkud nasim 1992 puske"...aerosa wrote:Ma bravo majstore, pitanje ti je za zatvora odmah.Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
Pitaš se otkud nekom ko je već bio žrtva pljačke oružje a ne pitaš se otkud pljačkašima oružje...
![]()
![]()
- Fair Life
#2680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Prisjetite se pastora Martina Niemöllera i sutnje i nereagovanja njemackih intelektualaca...
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni
- cappy_tempo
#2681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vec sam ovo stavio na onoj drugoj temi,a evo i ovdje http://www.youtube.com/watch?v=iUVymStU ... re=related i moze li meni neko objasniti zasto se danas ne moze ovako uraditi? vidjeli smo poslje smrti Denisa i poslje protesta da se kriminal u gradu na par mjeseci smanjio,ja se ne sjecam da sam za to vrijeme procitao "ubijen ovaj,upucan onaj...". znaci to jednostavno ide vako: mi strahujemo od ovih nafuranih debila i balavaca, vlast strahuje od gradjana, a balavci ne strahuju od nikoga osim kad neko od nas izvadi pistolj upuca ga ili ga dozivtno posalje u invalidska kolica ili ako vlast zaprijeti zatvorima,jacim zakonima i kad se policija rasiri po gradu pogotovo ovim mjestima gdje je opasno i kad zaprijete ovim idiotima. jedna glupost,zalosno ali istinito,a to je da policija prije gleda navijaca koji je baklju zapalio na utakmici i njega ganja da ga uhapsi kao da je ratni zlocinac ili pisu kazne za neke banalne gluposti,a vamo sto se puca po gradu,otimaju stvari jebo to (znam da ih sud na kraju pusti ali moze i policija mnogo sta uciniti). u spanij navijaci betisa izasli na ulice i to koliko se sjecam u hiljadama(10 000?) ih je bilo i to samo da bi smjenili predsjednika kluba,a kod nas bukvalno divlji zapad i niko nista i kad su protesti dodje 3000 ljudi i protesti prodju tako sto iz DOSTA onaj celavi idiot dodje i preko megafona kaze ajmo urlat "lopovi lopovi",a politicare boli neka stvar sto mi to govorimo,ali zato kad se napadne zgrada u kojoj se nalaze politicari, kad je njihova sigurnost ugrozena onda se DOSTA povlaci i prelazi na stranu politicara ili se ispali sa protesta(uzeo sam DOSTA jer su oni najglasnij i na svake proteste se zaljecu,osim za proteste za Vedrana Puljica), politicari pljuju gradjane ali se opet uradi nesta jer vide da im gradjani disu za vratom. Nista od ovog grada i ove drzave dok ljudi ne popizde i silom otjeraju sve redom,a vidjeli smo da su neki spremni i do kraja ici (protesti boraca).opet kazem Ameli svaka cast i ona je stvarno HEROJ i zelim joj brz oporavak.
-
Omerovim_Koracima
#2682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Aj sto su pljackasi nego su i maloljetni...Niko se to ne pita,vec odakle njoj,kako ima retardiranih ljudi da se najezisFair Life wrote:Nisi pitao odakle pljackasu utoka...Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Steta sto nije imala sacmaricu pa da raznese obojicu!!!!!Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
-
samo malo
#2684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Na zatvorenoj temi neko rece da bi ove sticenike vaspiavao elektricnim kablovima, e vala ja bi elektricnim kablovima vaspitao sve one koji nam ovakvu vlast i ovakvu drzavu izglasase u izbornim kucicama.
Pa p mu materina, sta se treba jos desiti da shvatite da ovo treba mijenjat, hocu policijsku drzavu ako treba, necu da se pitam ko je sljedeci, mozda ja, mozda ti, mozda svi.
Djevojci svaka cast sto je imala hrabrosti, ali ipak je pametnije bilo dati novac bagri i spasiti sebe.
Za ubijeno govno mogu samo reci jedan manje.
Pa p mu materina, sta se treba jos desiti da shvatite da ovo treba mijenjat, hocu policijsku drzavu ako treba, necu da se pitam ko je sljedeci, mozda ja, mozda ti, mozda svi.
Djevojci svaka cast sto je imala hrabrosti, ali ipak je pametnije bilo dati novac bagri i spasiti sebe.
Za ubijeno govno mogu samo reci jedan manje.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#2685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa on je kriminalac, to mu je BiH omogucila i tako je odrastaoFair Life wrote:Nisi pitao odakle pljackasu utoka...Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
krim miljo mu je ideal za kojim se vodi
znaci li to da ce i radnice na OMV-u nositi utoke, uposlenice granapa itd
sad ce svako poceti da puca kako mu ceif
znaci udjem ja u ribarnicu, autopraonicu, DM, ili bilo sta preko puta kladionice i zijanim jer je uposlenica pucala u na pljackase
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#2686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
retardiran samOmerovim_Koracima wrote:Aj sto su pljackasi nego su i maloljetni...Niko se to ne pita,vec odakle njoj,kako ima retardiranih ljudi da se najezisFair Life wrote:Nisi pitao odakle pljackasu utoka...Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
jesam
znaci li to da se osim pljackasa moram bojati i kasirke u LORI?
samo da znam posto sam retardiran pa ne kopcam
-
samo malo
#2687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Valjda otud sto je to zadnja linija odbrane, u koga se pouzdati, u policiju? u pravosudje? u drzavu?Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
Uskoro cemo svi morati nositi oruzje, a po kucama ga vecina ionako vec ima.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@Faruk,Faruk wrote:pa on je kriminalac, to mu je BiH omogucila i tako je odrastaoFair Life wrote:Nisi pitao odakle pljackasu utoka...Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?
krim milje mu je ideal za kojim se vodi
znaci li to da ce i radnice na OMV-u nositi utoke, uposlenice granapa itd
sad ce svako poceti da puca kako mu ceif
znaci udjem ja u ribarnicu, autopraonicu, DM, ili bilo sta preko puta kladionice i zijanim jer je uposlenica pucala u na pljackase
S obzirom na tekst ispod tvog avatara, ja mislim da ti nikada nisi bio u mrtvačnici medju mrtvim.
Last edited by PipiDugaDevetka on 16/02/2010 14:26, edited 1 time in total.
-
skojotovski
#2689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Goste, slazem se u potpunosti. medutim, licno mi naroda sekunde jedne nije zao. zasto ga zaliti, kad on sam sebe ne zali i ne dolazi pameti? ta cuvene fraze: "ma, dobro je, samo nek ne puca" i "bice bolje"... hoce, al' u k.rcu! pa, svaki dan radnici neke propale i sjebane firme traze svoja prava. i umjesto da svi krenu na ulice i podrze bilo koju radnicku grupu, vecina se ceska po mudima, jer njih se tog momenta direktno ne tice. a svi, polako, dolaze na red. osim guzonja, naravno. oni ce tek sada da pocnu bacati sol svojim glupim ovcicama u torovima. ovo je davno otislo u tri lijepe. i ja bih radije da nam fino daju mogucnost da majmune rokamo, like America roules, nego da cekamo Bogojavljenje i guzonje da donesu nekakve zakone, izgrade zatvore, da se Sud i Tuzilastvo pocne mjesati u svoj posao....uvjek dobar gost wrote:Narod jeste gladan, ali ne u Sarajevu u tolikoj mjeri... jer većina je dio tala u sjabavanju ove zemlje u svakom pogledu.skojotovski wrote:narod gladan??? jes' al' u k..cu! odi malo u trzne centre, pa se uvjeri kako je "gladan" i kakva "besparica" vlada! ili su to sada neke moderne korpe koje se same pune i prolaze pored kasa, onako gratis!
Sigurnost i glad su univerzalne stvari... one ne znaju za nacion, za bilo šta... ne znam imamo li mi muda da se ujedinimo i zahtjevamo sigurnost za sebe i svoju djecu, a potom i hljeba, a ne samo igara ?!?!?!?
Ja sam često van Sarajeva i mogu Vam reći da situacija je grozna !
Nadalje prjestupništvo i kriminal u porastu su posljedica nerada nacionalnih stranaka na svim nivoima (od poslije agresije do danas), pobrjao sam ja gore odgovorne !
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#2690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Za velike proteste NEMA DOVOLJNOG INTERESA i to je jedna strasna cinjenica. Nasim intelektualcima i politicarima ocito odgovara bas ovakvo stanje da bi lakse skrenuli paznju sa svog nerada, nepostenja i neodogovornosti. Dokaz za to je... kako se oni tretiraju kad im neko stane na zulj. Dize se sve na noge i suta u guzicu sve dok se stvar ne rijesi. Eto, samo napises grafit na zgradi gdje zivi "faca"... i, nema da nema.
Tuzna cinjenica je kad ljudi pocnu uzimati oruzje i zakon u svoje ruke, ali to je samo jos jedan veliki DOKAZ da nam je kompletna drzava u k*rcu i da, opet nazalost, treba lose da nagazi dovoljnu masu da bi ona postala kriticna i promijenila nesto u ovoj nasoj stvarnosti.
Nista nije nemoguce... dok ima volje, nadje se i nacin. Znaci, ovdje hronicno nema dovoljno volje ali se na sav glas vice... kad svi krenu, ja cu biti prvi.
Do tada cemo ovako nijemo posmatrati i medjusobno neproduktivno palamuditi kako, zasto i kuda. A belaj ce ici za belajom... pa koga prije stigne.
Tuzna cinjenica je kad ljudi pocnu uzimati oruzje i zakon u svoje ruke, ali to je samo jos jedan veliki DOKAZ da nam je kompletna drzava u k*rcu i da, opet nazalost, treba lose da nagazi dovoljnu masu da bi ona postala kriticna i promijenila nesto u ovoj nasoj stvarnosti.
Nista nije nemoguce... dok ima volje, nadje se i nacin. Znaci, ovdje hronicno nema dovoljno volje ali se na sav glas vice... kad svi krenu, ja cu biti prvi.
Do tada cemo ovako nijemo posmatrati i medjusobno neproduktivno palamuditi kako, zasto i kuda. A belaj ce ici za belajom... pa koga prije stigne.
-
Omerovim_Koracima
#2691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@Faruk
Ako bude potrebno,da moras,jbga takvo vrijeme dolazi,definitivno...
Ako bude potrebno,da moras,jbga takvo vrijeme dolazi,definitivno...
- Fair Life
#2692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da li ste zaboravili 27. septembar 2006. pred zgradom Predsjednistva ?
Da li ste zaboravili Tutto Completo i Mladena Tomica, Kakanjskog Robina Hooda ?
Tada je njegova subverzivna akcija kao odraz gradjanske neposlusnosti naisla na ostre kritike kako onih u vlasti tako i gradjanstva. Dobio je Mladen i podosta pendreka po glavi, ledjima...
Ali je to uradio...
Ima li danas pet stotina onih koji ce to isto uraditi ??
Ima li ih pedeset koji ce to ponoviti ne bojeci se svojoj guzici ??
Ima li vas barem pet... vas koji zivite i kucate iz Sarajeva... ??
Gdje su one galamdzije koje bi se primale oruzja i isle u boj casni protiv Dodika i RS ??
Nema ih...
Tada je njegova subverzivna akcija kao odraz gradjanske neposlusnosti naisla na ostre kritike kako onih u vlasti tako i gradjanstva. Dobio je Mladen i podosta pendreka po glavi, ledjima...
Ali je to uradio...
Ima li vas barem pet... vas koji zivite i kucate iz Sarajeva... ??
Gdje su one galamdzije koje bi se primale oruzja i isle u boj casni protiv Dodika i RS ??
Nema ih...
Last edited by Fair Life on 16/02/2010 12:50, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zaista rijetko ili nikako ne komentarisem za ovih 6 godina moderatorske odluke i opomene ali ovdje mi zaista nije jasno u cemu ti vidis problem osim jedne psovkice a sve ostalo je samo jedno razmisljanje koje je 99% tacno. Pa ne pricamo ovdje o baletnoj predstavi ili o Bakingemskoj palaci nego o stravicnom zlocinu i zlocinima koji nam se desavaju na kucnim pragovima. Zlocinima koji se sutra mogu desiti i tebi i meni i svakome od nas a ti ocekujes da pricamo ovdje u stihovima. Ovaj forum jeste jedina zdrava stvar u nasem drustvu i u masi situacija pokretacka snaga a moderator biti ne znaci tjerati forumase da ne pisu iz srca.moderator wrote:Nacin izrazavanja nije primjeren komunikaciji na ovom forumu.cappy_tempo wrote:vec sam ovo stavio na onoj drugoj temi,a evo i ovdje http://www.youtube.com/watch?v=iUVymStU ... re=related i moze li meni neko objasniti zasto se danas ne moze ovako uraditi? vidjeli smo poslje smrti Denisa i poslje protesta da se kriminal u gradu na par mjeseci smanjio,ja se ne sjecam da sam za to vrijeme procitao "ubijen ovaj,upucan onaj...". znaci to jednostavno ide vako: mi strahujemo od ovih nafuranih debila i balavaca, vlast strahuje od gradjana, a balavci ne strahuju od nikoga osim kad neko od nas izvadi pistolj upuca ga ili ga dozivtno posalje u invalidska kolica ili ako vlast zaprijeti zatvorima,jacim zakonima i kad se policija rasiri po gradu pogotovo ovim mjestima gdje je opasno i kad zaprijete ovim idiotima. jedna glupost,zalosno ali istinito,a to je da policija prije gleda navijaca koji je baklju zapalio na utakmici i njega ganja da ga uhapsi kao da je ratni zlocinac ili pisu kazne za neke banalne gluposti,a vamo sto se puca po gradu,otimaju stvari jebo to (znam da ih sud na kraju pusti ali moze i policija mnogo sta uciniti). u spanij navijaci betisa izasli na ulice i to koliko se sjecam u hiljadama(10 000?) ih je bilo i to samo da bi smjenili predsjednika kluba,a kod nas bukvalno divlji zapad i niko nista i kad su protesti dodje 3000 ljudi i protesti prodju tako sto iz DOSTA onaj celavi idiot dodje i preko megafona kaze ajmo urlat "lopovi lopovi",a politicare boli neka stvar sto mi to govorimo,ali zato kad se napadne zgrada u kojoj se nalaze politicari, kad je njihova sigurnost ugrozena onda se DOSTA povlaci i prelazi na stranu politicara ili se ispali sa protesta(uzeo sam DOSTA jer su oni najglasnij i na svake proteste se zaljecu,osim za proteste za Vedrana Puljica), politicari pljuju gradjane ali se opet uradi nesta jer vide da im gradjani disu za vratom. Nista od ovog grada i ove drzave dok ljudi ne popizde i silom otjeraju sve redom,a vidjeli smo da su neki spremni i do kraja ici (protesti boraca).opet kazem Ameli svaka cast i ona je stvarno HEROJ i zelim joj brz oporavak.
- O'zone
- Globalni moderator
#2694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nemoj mješati Dodika i RS u ovo to su tamo njihovi lako je protiv njih sutra će internet ratnici da se pokrenu možda ipak prekosutra, ne stani kad polje razmislim zakosutra je pravo vrijeme a joj imam tad nešto zakazano ne mogu .....Fair Life wrote:Da li ste zaboravili 27. septembar 2006. pred zgradom Predsjednistva ?
Ali je to uradio...
Ima li vas barem petororo, vas koji zivite i kucate iz Sarajeva... ??
Nema ih...
Lako je palamuditi kao sad što ja to radim al treba se pokrenuti a niko neće da bude prvi ako niko neće da bude prvi neće niko ni krenuti. Sa druge strane ako neko i krene drugi neće jer što se to njih tiče pa ko je je tjerao da radi u kladionici zna da je to opasno ili ako su je već jednom napali što nije dala otkaz ili odakle joj pištolj... Milion razloga za ostati kod kuće ili otići na kaficu a niti jedan za izaći.
- uvjek dobar gost
#2695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kad se budemo pitali ima li nas, a ne ima li Vas.... možda nešto i bude !
- Drvosjeca iz Dejcica
#2696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Na zatvorenoj temi, konkretno o ucestalim pljackama kladionica, sam napisao ovo:
Ovo sa kladionicama je jednostavno, treba napraviti adekvatan zakon i zatvarati one koje ne ispostuju propise.
Konkretno:
Radnik u kladionici mora biti iza neprobijnog stakla u tzv. kavezu.
Minim dva radnika u istoj smjeni, nikako jedan.
Mora imat minimum tajni alarm spojen na security servis ili na policiju, video nadzor visoke rezolucije sa sirokokutnim kamerama. One video nadzore sa pijace i rezolucijom 1x1 piksel spaliti javno na trgu.
Kladionice koje imaju veci promet od X iznosa moraju imati fizicko osiguranje.
Eto, ove tri - cetiri jednostavne stvari bi umnogome doprinijele ne samo zastiti radnika koji rade u kladionici vec i zatvaranju kladionica koje ne mogu osigurati, platiti i zastiti svoje radnike i svoje poslovanje.
Ovo sa kladionicama je jednostavno, treba napraviti adekvatan zakon i zatvarati one koje ne ispostuju propise.
Konkretno:
Mora imat minimum tajni alarm spojen na security servis ili na policiju, video nadzor visoke rezolucije sa sirokokutnim kamerama. One video nadzore sa pijace i rezolucijom 1x1 piksel spaliti javno na trgu.
Eto, ove tri - cetiri jednostavne stvari bi umnogome doprinijele ne samo zastiti radnika koji rade u kladionici vec i zatvaranju kladionica koje ne mogu osigurati, platiti i zastiti svoje radnike i svoje poslovanje.
- Fair Life
#2697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Daleko sam jedno 15.000 km.uvjek dobar gost wrote:kad se budemo pitali ima li nas, a ne ima li Vas.... možda nešto i bude !
Ipak je do tebe i tvojih sugradjana.
Ne rjesite li to moze vam se desiti da vam vec sutra neko vasa vlastita crijeva objesi na tarabu...
- O'zone
- Globalni moderator
#2698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Moj dobri Drvosječa slažem se ja u potpunosti s tobom trebaju da obezbjede radnike u kladionicama ali kriminalac je kriminalac ako ne može opljačkat kaldionicu na redu je benzinska pumpa pa samoposluga pa granap pa trafika...itd jel sad treba da se svi ogradimo u neprobojno staklo i da nabavimo zaštitare? Evo ja radim u maloprodaji daj mi prijedlog?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Na zatvorenoj temi, konkretno o ucestalim pljackama kladionica, sam napisao ovo:
Konkretno:
- uvjek dobar gost
#2699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Do mene nije, ako idem tvojom logikom. Bio sam na svim protestima, aktivno radim na edukaciji populacije te sam uključen u društvene procese zadnjih tri il četri godine.. il do mene je vrlo malo ..... no i do Vas je koji jte podvili repove i ostavili nas da se bakćemo sa provincijskom vlasti koja ima sve odlike fašizma i djelovanja na tom principu !Fair Life wrote:Daleko sam jedno 15.000 km.uvjek dobar gost wrote:kad se budemo pitali ima li nas, a ne ima li Vas.... možda nešto i bude !
Ipak je do tebe i tvojih sugradjana.
Ne rjesite li to moze vam se desiti da vam vec sutra neko vasa vlastita crijeva objesi na tarabu...
Odgovornost je podjednakana svim stranama.... šutnja znači odobravanje, a mi šutimo li šutimo, odnosno većina šuti i dura što je za sociološke analize !
- aerosa
#2700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ccc a kako bi bilo da to gledaš ovako, majmun koji je ubijen i njegov kolega su ugrozili NJEN i ŽIVOT NJENOG DJETETA.seka wrote:ugrozila je svoj i djetetov zivot ovim cinom.uvjek dobar gost wrote:Prema nekim informacijama koje su došle do mene koje bih da provjerim sa Vama.... Žrtva radnica kladionice Amela je navodno samohrana majka koja je išla u III Gimnaziju koju je napustila jer je ostala u drugom stanju i od tada se bori za sebe i svoje djete...?!?!?!?
MOlim one koji je znaju il imaju info da mi pomognu !
Ona je stala u odbranu svog života i posla bog ti pamet dao...