Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li vama zao mazati Nutelu na palacinke?!
Sve vise cujem da ljudi kazu da je grehota, jedino kasikom ili na hljeb, a koja je razlika kriska ili palacinak, pojede se oboje
Nisrin wrote: ↑24/12/2020 00:08
Sve vise cujem da ljudi kazu da je grehota, jedino kasikom ili na hljeb, a koja je razlika kriska ili palacinak, pojede se oboje
Prvi put to čujem
Ne bi da je bacam u wc šolju pa prehota.. Osobno, to je jedini način da ću ja pojesti bilo koju inačicu čoko krem namaza
Razumijem to razmisljanje... preukusna je da bi je mazao na palacinke gdje se izgubi malo okus. Preukusna je i kad je samo kasikas. Ali mazem ja nju svugdje, pa i na palacinke.
Dok sam bio u Njemackoj, mazao sam sve sto se moglo mazati Nutellom. Od kako sam se vratio u BiH, palacinke samo sa dzemom, Nutella za desert, nema razbacivanja. Pokrij se koliko si dug, jbg.
Dok sam bio u Njemackoj, mazao sam sve sto se moglo mazati Nutellom. Od kako sam se vratio u BiH, palacinke samo sa dzemom, Nutella za desert, nema razbacivanja. Pokrij se koliko si dug, jbg.
Pa sto se vrati?? Ma nama je i u Bosni kila bila po pola godine, a i ovdje bude... Zato se nama isplati Lindt, Movenpick, ovi talijanski itd haha
Pa sto se vrati?? Ma nama je i u Bosni kila bila po pola godine, a i ovdje bude... Zato se nama isplati Lindt, Movenpick, ovi talijanski itd haha
Nisi me haman pratila na temi za vize. Doduse, tamo samo psujem, pa me i ne cudi.
Kako mi nije zao,zao mi ici u wc poslje nutele,znam po 10 dana zaobilazit solju nakon nutele
Entropio wrote: ↑24/12/2020 11:19
Razumijem to razmisljanje... preukusna je da bi je mazao na palacinke gdje se izgubi malo okus. Preukusna je i kad je samo kasikas. Ali mazem ja nju svugdje, pa i na palacinke.
Upravo, temperatura joj uzme nesto ukusa. Bolja je na hljebu iki kasikom.
Najukusnija je Nutella kad je namazes po trebi i lizes s nje. Taman konzistencija, taman temperatura...
Najukusnija je Nutella kad je namazes po trebi i lizes s nje. Taman konzistencija, taman temperatura...
sa takvom konzumacijom ubrzo bih imao 200kg
Ono k'o fol cesto je(D)em
Ukusan mnogo i manje sladak od Nutele, ko voli ove fazone kao usitnjeni keks u njemu...
Pa sto ne napisete odmah gdje ste kupili,isto kao da ima na svakom cosku
Ma nema ovdje kod nas,...ona u svabiji kupuje. @Nisrin
I ovomaltine i nutella imaju gotovo isto secera i kalorija na 100 g. I nisu komadici keksa, vec crunchy kakao iz njihovog napitka....
Okus je keksa, zar je bitno gdje se kupuje, svaki dan hiljade ljudi idu dole i puno je preprodavaca.. stavljali su se vec neki iz Ita i Uk, kojih nema ni u De..
Definitivno je manje slatka od Nutele
Nisrin wrote: ↑28/12/2020 21:28
Okus je keksa, zar je bitno gdje se kupuje, svaki dan hiljade ljudi idu dole i puno je preprodavaca.. stavljali su se vec neki iz Ita i Uk, kojih nema ni u De..
Definitivno je manje slatka od Nutele
Jako je bitno jer niko od nas iz zajebancije ne ide u njemacku a kod pijacara do skoro nije bilo ni milka namaza prema tome spika ti ne pije vode,nisi na njemackom forumu.....
Nisrin wrote: ↑28/12/2020 23:23
Sta cemo sa talijanskim i UK namazima o kojima je vec rijeci bilo?! Tema nije namazi u Bosni, negon opcenito krem namazi, ‘ajd zdravo!
Ljudi putuju i isprobavaju svasta!
Napisala si tako kao da ima kupit na svakom koraku,ko voli...pa volim ja ali nemam gdje kupit sta sad?Da si napisala kupila u njemackoj i probala nebi ti se ni obratio.I tema je eurokrem ili nutela to sto se pise o drugim namazima je prica za sebe.Aj zdrao
Sad zavrsio uporedjivanje nutelle (talijanske) i milka namaza.
Milka je obicna splacina u poredjenju sa nutellom, fakat. Ne bacajte pare na milku.....moj savjet.