Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nice Guy Eddie wrote:Hey Sun...prazni HD što pre jer stiže slastica na 20cd-ova
a jesi ga usro, danas sam mislio biti dobar muž, a umjesto toga bum cijelu noć skidal ovo.
nadam se da bum uspio prije Medulina servisirat i gospođu, da ne potraži zamjenu tamo u obilju masnih kosa
sun56 wrote:....a jesi ga usro, danas sam mislio biti dobar muž, a umjesto toga bum cijelu noć skidal ovo.
nadam se da bum uspio prije Medulina servisirat i gospođu, da ne potraži zamjenu tamo u obilju masnih kosa
Instaliraj ga, sačekaš 5-10 min dok ne poskida plugins i na gumbić "+" dodaš sa copy/paste svih 20 rapid linkova klikneš na start, i on sam krene da skida fajl po fajl a ti u međuvremenu odradiš tih cca. 7,5 min bračnih obaveza
naruchi ja neki dan fake tatoo sleve $ 12
cekam da dodje
u cetvrtak 28 maja u centralnom zatvoru cje gorit Diplomatz
pa Lab overi i oni koji mogu gledat ftv
01 - Budi dobar
02 - Daj lovu za novu haljinu koja joj se svidila
03 - Dodaj jos malo love da sebi kupi jos nesto
04 - Izvedi je na veceru
05 - Budi pravo DOOOOOBAR nakon vecere
.za moj skromni ukus na prvo slušanje "I'm Going Home" mi je naj-naj,fenomenalna je a za "You,You,You" bi vam i sam J.Horton skinuo kapu...i "Cincinatti Fireball" odlično zvuči,nije se mnogo bendova odlučilo to da obradi!!!
.odličan album!!!
Uh!Hvala na lijepim riječima!
Da,unijeli smo nešto novo u Hortona i srećom to napravili s ukusom...(i sa cincinattijem koji je najviše hvaljen,isto...)...Posebno mi je drago da ne misliš da si bacio lovu na glupost...
...ma kakvi bacio...s'obzirom da vas već duže vreme jurim leglo je super!!!
.a inače,s'obzirom na krizu vodim računa da se ne razbacujem sa originalima ali ipak sam ovo morao da kupim
Hej Nick i GoCat,
Karlos je već spomenuo, poslušajte si njegov side projekt
Hillbilly Preachers - Welcome To Confession,
meni su neke stvari legle bolje i od MQ
uglavnom *ebeno dobar album http://cdbaby.com/cd/hillbillypreachers
sun56 wrote:Hej Nick i GoCat,
Karlos je već spomenuo, poslušajte si njegov side projekt
Hillbilly Preachers - Welcome To Confession,
meni su neke stvari legle bolje i od MQ
uglavnom *ebeno dobar album http://cdbaby.com/cd/hillbillypreachers
.pazi, ako je album upola dobar kao omot biće fenomenalno!!!
.thanx
Evo da vam malo prijavim stanje sa poslednje svirke u petak 22.maja u Ostersund-u
koji je inace 600 kilometara sjeverno od Stockholma.
Primjeticete da za razliku od onih slika koje je objavila BG ekipa, na mojim svirkama je bilo vise trebica