Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2407 wrote:Pa naravno, to govori i medjusobni omjer i historija jednog i drugog kluba da je prirodno da Juventus bude bolji i uspjesniji.
Jel se čuješ ba?
Imate više titula, pa je vaše prirodno pravo da pobjeđujete
Bukvalac, biti bolji i uspjesniji znaci u ovom slucaju pobjedjivati vise od nekog drugog. Ko je spominjao prirodno pravo da samo mi pobjedjujemo. Citaj malo izmedju redova
Prirodno stanje o kojem pricam je da je Juventus dominantniji od intera(kojeg cesce pobjedjuje nego inter njih) i bolja pozicioniranost na tabeli u odnosu na inter.
hvala bogu dragom..nadam se da ga nece upropastit jer je vrlo talentovan trener i bilo bi steta..
sigurno da nece bit gori od ranierija i mislim da ce dat vecu minutazu mladjim igracima..ako pokaze da moze vodit ovaj tim onda ga ostavit i nakon ove sezone..
AVB je on bi Inter mogao preporoditi.On je u Chelsiu imao problem sa igacima starim i zasicenim,ali ako i Inter dovede jos par mladih igraca sa ovim iskusnim to bi bilo odlicno
on je vec radio u interu kao "visi scoute asisent", dok je mourinho bio trener. bio bi odlican za inter trenutno. (osim ako ne planiraju kupiti guardiolu na ljeto).
505sCrtom wrote:on je vec radio u interu kao "visi scoute asisent", dok je mourinho bio trener. bio bi odlican za inter trenutno. (osim ako ne planiraju kupiti guardiolu na ljeto).
Možda se Moratti nada da će Stramaccioni biti Interov Guardiola...
Što bih volio da ovaj Stramaccioni uspije kao trener. Generalno, uvijek gotivim nove trenere u fudbalu, zato su mi dragi i Boas i Conte i Matteo. Sad ide nova revolucija Intera, nekih 7-8 pobjeda uzastopno. Da vidimo hoće li biti dovoljno za Ligu prvaka