Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Mela23

#2676 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Mela23 »

Ja se samo nadam da niko od njegove porodice nece procitati ove gadosti koje pisete i kako aplaudirate njegovoj pogibiji....a ustvari uopste nemate pojma o cemu pricate...ni sta se desilo....nek Allah olaksa njgovoj porodici i njemu da lijepi Dzenet....a vas sve koji ste tako odvratni i ogavni isto Akobogda da zadesi....stidite se...
BSn

#2677 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by BSn »

Dile wrote:
DaysleepeR wrote:nažalost čin ovog "profi vozača" dugoročno izbija argument kako po gradu ne bi bilo divljanja da eto kojim slučajem imamo stazu na kojoj bi se ljudi mogli malo ispuhati...

eto momak je vozio trke profesionalno, imao je milion prilika da se ispuše ali ni to nije bilo dovoljno nego je morao malo po gradu...

stoga hajdemo taj argument već jednom da zaboravimo kao validan kad se već u praksi pokazalo drugačije...
bas zato nam treba staza, jer ljudi koji se bave profesionalno trkama, nemaju gdje da isprobaju auto koje uzmu za trke, i prinudjeni su to raditi na cesti... ja koliko sam cula Emir je hondu ovu uzeo prije par dana, i morao je isprobati. niko ne moze uzeti auto za trke i samo ga izvesti na trku... mora ga prije isprobati. meni je zao momka, i ovih iz taxija, daleko od toga da ne osudjujem sve sto se desilo, al alal nam vjera kad se radujemo necijoj smrti...
Cuj morao isprobati?! Zemljo Sirijo! Je li i necije dijete treba platiti glavom, jer on mora isprobati trkaci auto na gradskoj cesti? Hej, u gradu isprobavati trkaci auto?!

Mom komsiji ost'o kalasnjikov od rata, a i sad dobio novi, pa posto nema strjeljana, sutra ga mozete vidjeti u gradu kako testira.

Drzava je kriva, aha. Nelegalno voziti auto po gradu i drzava kriva, kriv nedostatak staza...
DaysleepeR

#2678 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

Dile wrote:
DaysleepeR wrote:nažalost čin ovog "profi vozača" dugoročno izbija argument kako po gradu ne bi bilo divljanja da eto kojim slučajem imamo stazu na kojoj bi se ljudi mogli malo ispuhati...

eto momak je vozio trke profesionalno, imao je milion prilika da se ispuše ali ni to nije bilo dovoljno nego je morao malo po gradu...

stoga hajdemo taj argument već jednom da zaboravimo kao validan kad se već u praksi pokazalo drugačije...
bas zato nam treba staza, jer ljudi koji se bave profesionalno trkama, nemaju gdje da isprobaju auto koje uzmu za trke, i prinudjeni su to raditi na cesti... ja koliko sam cula Emir je hondu ovu uzeo prije par dana, i morao je isprobati. niko ne moze uzeti auto za trke i samo ga izvesti na trku... mora ga prije isprobati. meni je zao momka, i ovih iz taxija, daleko od toga da ne osudjujem sve sto se desilo, al alal nam vjera kad se radujemo necijoj smrti...
ama nema opravdanja za nelegalno isprobavanje isto kao da ja kupim pištolj pa ga malo isprobam po Bičakčiću
nemojte molim vas pretjerivati, ja se ne slažem sa komentarima tipa "nek je poginuo" ali nemojte opravdavati nečiju grešku koja stvarno nema opravdanja...
Bakir1

#2679 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Bakir1 »

ukoliko nam ove cinjenice o brzini ne pisu sudski vjestaci koji su odavno na forumu,one nisu relevantne.
emir je mrtav,imao je 25 nepunih godina,poginuo je ispred svoje kuce.
bio je da bio je profesionalni vozac i svoju voznju je upraznjavao na stazama.
hondu je kupio prije par dana a dugo ju je prizeljkivao i eto na zalost u njoj i poginuo.
dalje kakite o tome otkud trkaci auto na cesti,pa ako niste znali od 8 automobila koji su nastupili u skradinu iz BiH sve i jedan je uredno registrovan,i zasto mislite da trkaci auti ne ispunjavaju 10 puta vece standarde od nekog auta koji je za 20 maraka na kafu prosao tehnicki?
meni je zao ljudi iz taksija,molim Boga da budu dobro.
zbog gluposti se glave gube sto je pokazano i u ovom slucaju.
posto niko od nas nije bio u taksiju i posto istraga nije zavrsena a okolnosti utvrdjene nemojte naglabati o tome ko je koliko isao i ko je sta radio.
sve i da emir jeste kriv meni ga je zao.
a vama ce uvijek,pojedincima biti kriv,jer ako nije bio babin sin onda je bio debeli vrat,ako nije bio debeli vrat onda je bio narkoman,ako nije ni to bio onda je bio debil koji je vozio 150,argumenata protiv nekoga ko je poginuo nikada vam nece nestati.
emire neka ti je rahmet dusi i laka crna zemlja bosanska
denis.istok

#2680 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by denis.istok »

Mela23 wrote:Ja se samo nadam da niko od njegove porodice nece procitati ove gadosti koje pisete i kako aplaudirate njegovoj pogibiji....a ustvari uopste nemate pojma o cemu pricate...ni sta se desilo....nek Allah olaksa njgovoj porodici i njemu da lijepi Dzenet....a vas sve koji ste tako odvratni i ogavni isto Akobogda da zadesi....stidite se...
hajd ne kaki, gdje si procitala da se neko raduje necijoj smrti? pogotovu momka koji je do jucer zivio ovdje i dijelio sa nama sve "prednosti" zivota u BIH?

ljudi pisu cinjenice a ne gadosti, jel neko napisao da "babin sin, debeli vrat, narkoman"??? NIKO! Samo da je on iskljucivi krivac za ovo sto se desilo da tu nije toliki profesionalac kako pisete i nema ga ko sta pravdati testiranjem auta, nepostojanjem staze i sl.

momku rahmet dusi, ima neko ko sve gleda i zna i On ce suditi, nismo mi mjerodavni za to.... i neka bude zadnji koji je ovako glupo izgubio glavu, a posebno da je ugrozio druge oko sebe zbog svoje gluposti i viska adrenalina.
johntra

#2681 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by johntra »

ovima što pišu komentare tipa jedan manje, želim da im se u auto zabije onaj lik sa Audijem osmicom od neki dan...pa da znam da ne biste preživili...ustvari, malo vam je on, možda FAP trineska...
law2

#2682 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by law2 »

johntra wrote:ovima što pišu komentare tipa jedan manje, želim da im se u auto zabije onaj lik sa Audijem osmicom od neki dan...pa da znam da ne biste preživili...ustvari, malo vam je on, možda FAP trineska...
i cekaj znaci ti sad prizeljkujes tudju smrt, a napadas za ovu hondu....cek stani, daj objasni ovo malo zbunio si me... :-)
DaysleepeR

#2683 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

Bakir1 wrote:ukoliko nam ove cinjenice o brzini ne pisu sudski vjestaci koji su odavno na forumu,one nisu relevantne.
hondu je kupio prije par dana a dugo ju je prizeljkivao i eto na zalost u njoj i poginuo.
dalje kakite o tome otkud trkaci auto na cesti,pa ako niste znali od 8 automobila koji su nastupili u skradinu iz BiH sve i jedan je uredno registrovan,i zasto mislite da trkaci auti ne ispunjavaju 10 puta vece standarde od nekog auta koji je za 20 maraka na kafu prosao tehnicki?
posto niko od nas nije bio u taksiju i posto istraga nije zavrsena a okolnosti utvrdjene nemojte naglabati o tome ko je koliko isao i ko je sta radio.
a vama ce uvijek,pojedincima biti kriv,jer ako nije bio babin sin onda je bio debeli vrat,ako nije bio debeli vrat onda je bio narkoman,ako nije ni to bio onda je bio debil koji je vozio 150,argumenata protiv nekoga ko je poginuo nikada vam nece nestati.
stvarno i pored toga što si znao momka zaista ne znam kako možeš opravdati sad već evidentnu brzu vožnju (citiram "isprobavanje") auta koje nije registrovano?

a da je tehnički ispravno, vidjeli smo nažalost koliko je tehnički ispravno, kad je izgubio kontrolu nad istim...

zaista ovo postaje odron i ja napuštam temu nemam živaca fakat :run:
Bakir1

#2684 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Bakir1 »

DaysleepeR wrote:
stvarno i pored toga što si znao momka zaista ne znam kako možeš opravdati sad već evidentnu brzu vožnju (citiram "isprobavanje") auta koje nije registrovano?

a da je tehnički ispravno, vidjeli smo nažalost koliko je tehnički ispravno, kad je izgubio kontrolu nad istim...

cime sam ga ja opravdao?od koga citiras isprobavanje?
po cemu tehnicki ispravno vozilo ne moze izgubiti kontrolu?
odron je sto si ti vozac motora i kao takav trebao bi znati kako se glava lako gubi radi svoje ili tudje gluposti a pises ovakve stvari
johntra

#2685 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by johntra »

law2 wrote:
johntra wrote:ovima što pišu komentare tipa jedan manje, želim da im se u auto zabije onaj lik sa Audijem osmicom od neki dan...pa da znam da ne biste preživili...ustvari, malo vam je on, možda FAP trineska...
i cekaj znaci ti sad prizeljkujes tudju smrt, a napadas za ovu hondu....cek stani, daj objasni ovo malo zbunio si me... :-)
nemam ja tebi šta objašnjavati...ako dobro ne vidiš, hoćeš da napišem ponovo?
DaysleepeR

#2686 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

Bakir1 wrote:
DaysleepeR wrote:

cime sam ga ja opravdao?od koga citiras isprobavanje?
po cemu tehnicki ispravno vozilo ne moze izgubiti kontrolu?
odron je sto si ti vozac motora i kao takav trebao bi znati kako se glava lako gubi radi svoje ili tudje gluposti a pises ovakve stvari
slušaj buraz, što se tiče poštivanja propisa, zakona, opreme pristupa vožnji te uticaja na svoju okolinu te neopravdavanja kršenja svega prije navedenog za tebe i tebi slične sam 5 klasa iznad, stoga nemoj da idemo u tu tematiku donji si u startu...

zaboravljaš da ja vozim i auto i motor, a u oboma sam besprijekornog dosijea već 13 godina bez ijedne prijave, da ne pričam kako sam siguran da od tebe bolje vozim i jedno i drugo, stoga šššššš
Vikicevac

#2687 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Vikicevac »

Bakir1 wrote:ukoliko nam ove cinjenice o brzini ne pisu sudski vjestaci koji su odavno na forumu,one nisu relevantne.
Zamisli samo da ideš sa autom i u tebe se sa 150km na sat zabije neko ko pretiće na punoj ili neprilagođena brzina,pogine ti dvoje djece šta bi ti uradio?
maxell_sarajevo

#2688 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by maxell_sarajevo »

Opravdavate da je on "morao" isprobati trkace auto na tranzitu gdje su sve same krivine i gdje je ogranicenje 50Km/h, :-) pa zasto samo nije otisao tamo gdje postoje staze za utrke nego luđaka glumio po gradu i kad je najveca spica, toliko o tom profesionalizmu.Ovo jedino kod nas u Bosni ima da od ubice pravis heroja.Tako je isto bilo sa onom Amelom ubicom iz kladionice koju su svi branili.Boze sacuvaj, izgleda da ona radijacija iz Hadzica pravo utice na vase mozgove. :x
denis.istok

#2689 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by denis.istok »

maxell ne mozes mjesati amelu i ovog momka, to ti je valjda jasno jer je ona bila u poziciji da izgubi zivot zbog druge osobe i bilo je u samoodbrani, a koliko znam i tuzilastvo (bez obzira kakvo je jedino je meritorno ovdje, makar na forumu bilo i doktora pravnih nauka) je odbacilo slucaj ubistva na mah.
Cyrax

#2690 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Cyrax »

Ovi sto kunu garant nisu znali da se kletva vraca pa bi mogli manje da jedu...Uredu zao vam je momka,bio vam je drug ali za te seljacke kletve "dabogda se u tebe zabio" i sl. nemam rijeci.Niko ni slova o onoj dvojici jadnika za koje je upitno jos hoce li prezivjeti a da ne govorim hoce li se ikad oporaviti u potpunosti.Nek je bitno je li krivo sunce,cesta,motor,drzava,policija,polozaj planeta sto se mora onakvim autom divljati.Bog je dao pamet ljudima da je koriste.
Locked