FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#2676 Re: FC Barcelona

Post by bingov buraz »

Kapa dole za najbolju ekipu na svijetu.Volim Arsenal a u nastavku LS svim srcem uz Barcu
ultima_palabra

#2677 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Danss wrote:
ultima_palabra wrote:
Danss wrote:Sretan, odbila, itd. :-) pa lopta je, nije cigla, hebem mu, jednostavno priznas, Messi razmontiao Arsenal i to je to. Nek mole da ne bude gore, jer bolja ekipa ide dalje.
A i Bendtneru se odbila lopta :mrgreen:
Daj makar da bude neizvjesno do kraja, da ne mogu ovi odmarat igrače prije Clasica :-D
Ma treba samo ovog 'malog zelenog' ucuvati i nece biti problema :D
E, sad, treba recept za to
Ne dati da primi loptu :D Opasniji je ovako kad je u sredini, ne znaš gdje će krenuti. Kad je na desnoj strani, znaš da će lijevo 8-)
Djokej

#2678 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ave, Nijaz! wrote: 1.Puyol i Pique nisu mogli cuvati Mocne Topnike, a kamo li nekakvi diletanti Milito i Marquez.
2.Maxwella je Walcott pretrcavao kao malo dijete, a taj Maxwell je ispodprosjecan igrac koji je jedva dobivvao
sansu u Ajaxu i Interu.
3.Iniesta i Keita, tu je to negdje, nemaju veze sa loptom niti jedan ni drugi.
4.Krkic moze davat Bilbau, al' su vamo Big Boys.
5.Henry je legenda kluba i odan je klubu kojeg voli, a to naravno niti navijaci, niti igraci Barce ne mogu da razumiju. Zao mi je.

Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.
In Wenger we trust!
Kontam nesto da isprinatam ovaj dio foruma pa da sutra lijepim po gradu.. Mozda ce onda ciki skontati sta je rekao... :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2679 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Djokej wrote:
Ave, Nijaz! wrote: 1.Puyol i Pique nisu mogli cuvati Mocne Topnike, a kamo li nekakvi diletanti Milito i Marquez.
2.Maxwella je Walcott pretrcavao kao malo dijete, a taj Maxwell je ispodprosjecan igrac koji je jedva dobivvao
sansu u Ajaxu i Interu.
5.Henry je legenda kluba i odan je klubu kojeg voli, a to naravno niti navijaci, niti igraci Barce ne mogu da razumiju. Zao mi je.

Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.
In Wenger we trust!
Kontam nesto da isprinatam ovaj dio foruma pa da sutra lijepim po gradu.. Mozda ce onda ciki skontati sta je rekao... :D
Spomenuo sam mu ovo, on je rekao d aje to sve cista sreca, a na moju konstataciju da je on rekao da Messi ne moze Arsenalu gola dati ni pomocu filmskih trikova jos nishta nije odgovorio
Ave, Nijaz!

#2680 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Silvestre mu je omogucio to, nisam ocekivao da ce on igrati jer nije pravi Topnik, razocarao me, a i sve istinske sljedbenike naseg Vode.

In Wenger we trust!
Djokej

#2681 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Eh ciki ciki, da ga nema trebalo bi ga izmisliti.. Next stop: Madrid...
Veliki respect za Cikija sto se nije izbriso s foruma nakon ovoga.. :thumbup:
Fordas

#2682 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

ma stipu cikija, ima malo poremecene arsine za preve stvari pa u zivotu uvijek bira one losije i gore :D

a i nije mu lako, dolazi messi u goste...

:lol: :lol: :lol:

P.S. nego, fino je rekoh da se opustite i uzivate gledajuci najveceg svih vremena ;-)
Last edited by Fordas on 06/04/2010 23:28, edited 1 time in total.
Djokej

#2683 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Eh imat cemo potomcima o cemu pricati sto se fudbala tice :D
Bušman

#2684 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Sve se kanim da odgovorim na ovih 6 "konstatacija cikija/nijaza, ali sam sad dovoljno nabrijan pa cu to da ipak uradim :D
sansu u Ajaxu i Interu.

In Wenger we trust!
Dakle,
1. Arsenal je u toj utakmici imao milion sreca pa nije izgubio 10-1. Prvi gol Arsenala je plod pogresne postave Guardiole, znao je da je Wallcott brz i da ga treba zatvoriti, no to iz nekog razloga nije uradio. Drugi gol, po mom misljenju ono i nije neki penal, jer je Fabregas htio da sutne i zapeo za Puyola :D :D u svakom slucaju penal vise sretan nego spretan.
2. Dugo sam mislio da Arsenal ima najbolje bocne igrace (Sagna i Clichy), valjda od previse igranja FM fransize. Veceras se nisu vidjeli, proslu utakmicu slicna stvar.
3. No comment
4. Krkic ima 19 godina, nekim igracima je uopce pojam davat golove sa toliko godina :-)
5. Iako mi je Henry pravo drag igrac, pokazao je koliko je neprofesionalan. Ako Beckham daje sve od sebe u dresu Milana na Old Traffordu, Fabregas protiv Barce igra sa slomljenom nogom, vala je i Henry bez glumljenja placipicke.

6. Messi - Arsenal 4:1. Toliko o tome.
Charuga
Globalni moderator

#2685 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Image
ProbuseniDolar

#2686 Re: FC Barcelona

Post by ProbuseniDolar »

Ljudi dragi, jel se ovaj Nijaz zajebava ili ovo on ozbiljno ... hahahha ... padoh sa stolice od njegovih komentara :D ... Inace gotivim Manchester, ali sto jest jest, Barsa je najbolji klub koji sam u zivotu gledao. Nemaju mane, a Messi je svemirac. Ne pamtim Pelea i Maradonu, ali ne mogu zamisliti boljeg od Messija :)
sumirprimus

#2687 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Gunners keep the faith,we"ll keep King Messi 8-)
Inace ko sto rekoh,pjevace se poslije tekme....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PVOlSR7A1ns&NR=1[/youtube]

:dance: ajmo ruke goreeee...mommaaaa put my guns in the ground...i cant shoot them anymoreee :dance: yeah,yeah,yeah,yeah....
Last edited by sumirprimus on 07/04/2010 08:32, edited 1 time in total.
nosara

#2688 Re: FC Barcelona

Post by nosara »

ProbuseniDolar wrote:Ljudi dragi, jel se ovaj Nijaz zajebava ili ovo on ozbiljno ... hahahha ... padoh sa stolice od njegovih komentara :D ... Inace gotivim Manchester, ali sto jest jest, Barsa je najbolji klub koji sam u zivotu gledao. Nemaju mane, a Messi je svemirac. Ne pamtim Pelea i Maradonu, ali ne mogu zamisliti boljeg od Messija :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najbolje da sutis...

Inace mali zvrk ima srece koliko je tezak... Sinoc je igrao protiv tima bez glave i repa, tima koji je uknjizio poraz prije izlaska na teren...
Charuga
Globalni moderator

#2689 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Arsene Wenger
"Messi je bez konkurencije najbolji na svijetu"

Briljantno izdanje Lionela Messija izbacilo je Arsenal iz Lige prvaka. Sjajni je Argentinac postigao sva četiri gola u 4-1 pobjedi Katalonaca protiv londonskih "topnika" u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Prvi je ogled timova, igran na Emiratesu, završen 2-2 uz izrazitu dominaciju španskog sastava. Na naplatu je sve došlo u uzvratu na Camp Nouu na kojem se nogometni svijet još jednom morao pokloniti umijeću argentinskog maga.

Naklonio se nakon susreta i menadžer "topnika", Francuz Arsene Wenger.

"Izgubili smo od ekipe koja je bolja od nas, ekipe koja u svojim redovima ima najboljeg nogometaša na svijetu. Ne samo da je Messi najbolji, on nema konkurencije. Kada je on 'unutra', raspoložen za igru, onda je nevjerovatno opasan, a kada krene ne može ga se zaustaviti.

"Mi smo imali svoje šanse, nekoliko njih bile su sjajne. Imali smo šansu i otići na 2-0 prilikom iz kontranapada, ali smo odbrambeno odigrali loše. A, kada Messi ima svoju večer onda to stiže na naplatu", zaključio je Wenger.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2690 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

veljaca

#2691 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

nosara wrote:
ProbuseniDolar wrote:Ljudi dragi, jel se ovaj Nijaz zajebava ili ovo on ozbiljno ... hahahha ... padoh sa stolice od njegovih komentara :D ... Inace gotivim Manchester, ali sto jest jest, Barsa je najbolji klub koji sam u zivotu gledao. Nemaju mane, a Messi je svemirac. Ne pamtim Pelea i Maradonu, ali ne mogu zamisliti boljeg od Messija :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najbolje da sutis...

Inace mali zvrk ima srece koliko je tezak... Sinoc je igrao protiv tima bez glave i repa, tima koji je uknjizio poraz prije izlaska na teren...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj majke te vise komentarisati da Messi ima srece koliko je tezak .....
Procitaj samo izjavu jednog od najboljih trenera Vengera ....
sumirprimus

#2692 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Bogami abidal 10 dana u autu,
"Abidal suffered a recurrence of the thigh injury he suffered in February as scar tissue ripped, and is expected to be out for up to 10 days after he limped off after 52 minutes of Tuesday’s game against Arsenal."...

Otpo definitivno za reala i depora,... :(
Fordas

#2693 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Meeesssiii, messsssssiiiiiiiii....

samo toliko :kravata:
LSD

#2694 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ma kakav Messi...izvikan igrac koji ne može dati gola u važnijim utakmicama...sinoc je imao ogromnu dozu srece , sve mu se lopte same odbijale ,Silvestre mu davao odlicne povratne 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2695 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Ma kakav Messi...izvikan igrac koji ne može dati gola u važnijim utakmicama...sinoc je imao ogromnu dozu srece , sve mu se lopte same odbijale ,Silvestre mu davao odlicne povratne 8-)
Silvestre...12. igrac Barce sinoc :mrgreen: dobio 8.5 za asistencije :thumbup:
Fordas

#2696 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

LSD wrote:Ma kakav Messi...izvikan igrac koji ne može dati gola u važnijim utakmicama...sinoc je imao ogromnu dozu srece , sve mu se lopte same odbijale ,Silvestre mu davao odlicne povratne 8-)
nadam se da je ovo samo sarkazam i da danas nije moj dan pa ne kontam najbolje :roll: :D
LSD

#2697 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Fordas wrote:
nadam se da je ovo samo sarkazam i da danas nije moj dan pa ne kontam najbolje :roll: :D
Zapravo,samo sam citirao najlegendarnijeg forumaša na cijelom Sa-X u i njegovo viđenje sinošnje utakmice 8-)
Ništa više...njegova rijec ima težinu.
Obuca9

#2698 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

LSD wrote:
Fordas wrote:
Zapravo,samo sam citirao najlegendarnijeg forumaša na cijelom Sa-X u i njegovo viđenje sinošnje utakmice 8-)
Ništa više...njegova rijec ima težinu.
Nije to to, ko kad Čiki napiše :D

A fali ti i neka dole poruka na maternjem engleskom jeziku, naravno boldirana :D
LSD

#2699 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ovako nešto sa potpisom :?: ...citat od prije dva dana sa ove iste teme (par stranica prije):

Simpaticno je voljeti svoj klub, ali treba biti realan i reci da je Arsenal za klasu kvalitetnija ekipa i da nece imati problema.
Nemoj nam sutra samo uteci.

Show them the fear, show them the pain!

Ciki se jednostavno mora respektovati :-) :D
LongDong

#2700 Re: FC Barcelona

Post by LongDong »

Nije mi jasno kad protivnik ima loptu, kako onako pokrivaju prostor i kako trče? K'o da ih ima 13-14 na terenu, takav imam osjećaj. Uglavnom čista magija pomiješana sa genijalnošću.
Post Reply