grenoble-rennes x
dag&red-brentford 1
ebbsfleet-wrexham x
liverpool-arsenal oba daju go
evo dobtinog
koeficijent 67,20
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Liverpool - Arsenalschtab wrote:citam Arsenalu ne igraju Adebayor i Van Persie...znaci Liverpool ce imati laksi poso...danas jos dodati prolaz Leverkuzena, Real i Clivlend veceras
Arsenal bez van persie, adebayor, gallas i ebue
za fenerbahce nece igrati 8 standardnih igraca ; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Uğur, Alex, Emre, Semih....
Austria Vienna (Am) – FC AdmiraSto se tice utakmice Reims - Brest, rec je o utakmici koja je vec odigrana u 11. kolu. Brest je pobedio 1-0,ali se Reims zalio zbog toga sto u protokolu je bilo prijavljeno i nekih igraca koji nisu registrovani, pa je FS francuske odlucio da ponovi utakmicu mada 15. maja je jos jedno zasedanje,zbog zalbe Bresta, pa je vrlo moguce da ova utakmica bude i ponistena a bude uvazen rezultat one iz 11. kola. Reims je doveo novog trenera u ovoj polusezoni, koji je postao ljubimac navijaca, Luis Fernandeza. Brest je dobio u petak protiv Bastije i pobeda u ovom mecu bi znacila puno u borbi za opstanak. Reims je jaci po igrackom kadru (i trenerskom), bez sumnje, ali za ovu utakmicu vaze neka druga pravila (pravila registrovanih igraca u 11.kolu) Reims ne moze da racuna na 7 igraca, neke od njih kljucne u zadnje vreme, Faure, Sankhare i Kmaissoko, uz kapitena Tacalfreda koji je suspendovan tako da Brest sigurno nije bez sansi. Brest ne moze na racuna samo na jednog vaznog igraca,Traorea.
Za danasnju utakmicu, ekipa Austrije Am. ima na raspolaganju samo 13 igraca, od kojih su 2 golmana
rekoh ja gore prolaz leverkuzena...a kako su primili gol to je sramota...pogledajte u pregledu primjer fair play-a u negativnom smislu...kemo612 wrote:jbm li leverkusena nikad vise necu igrati, a i zeznuo me i yeovil uvijek ove nize engleske lige nepredvidive
aa, ma ja imam neki sistem prolazan, al tanko..stripiii wrote:Kad oduzmem ulog za danas oko stoje mada se nisam nadao da ce ovaj proci al' eto.Igrao sam i sistem gdje me je Odra povalila za par hiljada
kemo612 wrote:jbm li leverkusena nikad vise necu igrati, a i zeznuo me i yeovil uvijek ove nize engleske lige nepredvidive
Ajd' nek neko opsuje ovom Ilgauskasu nešto umjesto meneΑθήνα wrote:Liverpool - Arsenal - 1x
Portland-Houston - 1
Real Madrid - Getafe - 1
Zydrunas Ilgauskas preko 12 poena
Brandon Roy preko 22 poena
Leotar - Bosna - 2
Isner - Jenkins - 1
Panathinaikos - Iraklis - 1 (grčka odbojka)
Kvota 20
sretno mi