a sad: selam alejkum
i ja sam bila u Morića....
šta ima kod vas?
mogadoste li iftariti (ja obično odg na ovakvo pitanje. Jok ti si)
red387 wrote:Es-Selamu-Alejkum
Je l' ko za jednu večernju?
Jok,ne znam ja koji je njegov omiljeni sehur-iftaravicena wrote:Da nisi pravila sejh arzuhalov omiljeni sehur pa tako sustala? Zahmetli je to kako ja skontah, 2-3 u jednom. Ako jesi, mogu misliti kako ce se obradovati.giordania wrote: E bas vala da i ja odmorim uz jednu![]()

alejkumu selam medić,baš lijepomedaaa wrote:selamun alejkum narooooode, ev i ja tek s carsije, pa se premorila![]()
necu sijelit, moram na spavanje... ugodno vam druzenje i nafile
![]()
Alejkumu selam we rahmetullahi i merhaba, brate. Amin, ja Zel-dželali wel-ikram!Ahmmed wrote:
Molimo Uzvišenog Boga dž.š. da nam se smiluje....Molimo Ga, svim njegovim lijepim imenima, da nam srca umiri, da nam ih, Blagi i Samilosni, ispuni blagošću i samilošću....Molimo Ga da naša srca obraduje darom Svoje uzvišene Vjere....
„I nastojte da zaslužite oprost Gospodara svoga i Dženet prostran kao nebesa i Zemlja, pripremljen za one koji se Allaha boje, za one koji, i kada su u obilju i kada su u oskudici, udjeljuju, koji srdžbu savlađuju i ljudima praštaju – a Allah voli one koji dobra djela čine.“ (Alu Imran, 133-134)
hadzinice draga, i spavamo i spavamohadzinica wrote:radite li vi ista sem sto ispijate kafe, cajeve, jedete ove "gresne" slatkise, asikujte...
Jok jaSicily wrote:o, alejkumusselam arzuhal bey, nesto si nam okasnio veceras...da nisi i ti bio na kakvim "visinskim" pripremama
Kad preslušaš Gaševića, bujrumarzuhal wrote:Jok jaSicily wrote:o, alejkumusselam arzuhal bey, nesto si nam okasnio veceras...da nisi i ti bio na kakvim "visinskim" pripremama. Ev me slušam mevlud od Gaševića u mp3
Vidi nje,jos nije zaspalamedaaa wrote:hadzinice draga, i spavamo i spavamohadzinica wrote:radite li vi ista sem sto ispijate kafe, cajeve, jedete ove "gresne" slatkise, asikujte...![]()
![]()
Samo sam zrakno o čemu se radi, elhamdulillahAhmmed wrote:Kad preslušaš Gaševića, bujrumarzuhal wrote:Jok jaSicily wrote:o, alejkumusselam arzuhal bey, nesto si nam okasnio veceras...da nisi i ti bio na kakvim "visinskim" pripremama. Ev me slušam mevlud od Gaševića u mp3
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ULD2Mhck ... re=related
hadzinica wrote:ovo me podsjeti na onaj "bebasti" vic kad dvije bebe pricaju,( sta radis..jedem keks..daj meni jedan...pavam, pavam)medaaa wrote:hadzinice draga, i spavamo i spavamohadzinica wrote:radite li vi ista sem sto ispijate kafe, cajeve, jedete ove "gresne" slatkise, asikujte...![]()
![]()
odoh i ja , ova duga sijela uzimaju "danak" mom zdravlju, a djeca ujutro trebaju mamu pri "svijesti"![]()
selam drago drustvo
AminKwaheri wrote:selam dzematu...
Boze Milosni, olaksaj svakome u onome sto treba od Tebe
Boze Veliki, pomozi onima koji te mole za izbavljenje, i onima koji ne znaju da Te zamole
Boze Blagi, ublazi bol i daj hrabrosti svakom koji ceka da mu Ti derman das
Kwaheri wrote:selam dzematu...
Boze Veliki, pomozi onima koji te mole za izbavljenje, i onima koji ne znaju da Te zamole
I ne prepuštaj nas nikad nama samima, nego nas Ti uputiKwaheri wrote:selam dzematu...
arzuhal wrote:Evo skidoh mevlud snimljen '78 u Zagrebu. Uči hadži hafiz ef. Sokolović. Naježio sam se na njegovo učenje Kulidullah. Maša-Allah.
I gledamo filmovemedaaa wrote:hadzinice draga, i spavamo i spavamohadzinica wrote:radite li vi ista sem sto ispijate kafe, cajeve, jedete ove "gresne" slatkise, asikujte...![]()
![]()