Haha, ma koristim naravno, mada sam nakupovala onih svijetlo bez art deco ne znam ni ja koliko i najsmjesnije je sto sam onda iskopala onu burjois koju sam imala i sad nju koristimZelena Carapa wrote:zali boze onih silnih sjena sto si nakupovalaNadinka wrote:JA nikad ne koristim smedju![]()
kiss to Michun
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Nadinka
#2676 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- Zelena Carapa
#2677 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ista sam ti, uglavnom idem na sigurno...a sad sam se nakacila na jedan karmin i ne popustam. Cekam onaj burjois sto je Michun postavila cini mi se da ce mi on biti novi favoriteNadinka wrote:Haha, ma koristim naravno, mada sam nakupovala onih svijetlo bez art deco ne znam ni ja koliko i najsmjesnije je sto sam onda iskopala onu burjois koju sam imala i sad nju koristimZelena Carapa wrote:zali boze onih silnih sjena sto si nakupovalaNadinka wrote:JA nikad ne koristim smedju![]()
kiss to Michun
prokleto zensko
- Zelena Carapa
#2678 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Lijepo su nasminkane ove lijepe zene 
Ne kontam ovaj sweep princip - to kao ja u jednom potezu postignem ono gore na prvoj slici?
Ne kontam ovaj sweep princip - to kao ja u jednom potezu postignem ono gore na prvoj slici?
- Nadinka
#2679 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mnogo dobor ove izgledaju
imala sma nekad dvije kombinacije ovih l'orealovih trostrukih, nemam pojma gdje su a nisu mi nesto nikad bas legle
- Partizzanka
#2680 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hehehe pa ne mora znaciti da su bile lijepe prije sminkanja i retusiranja
nego ovo sweep cudo ... to ti je kao novi nacin sminkanja (negdje sam citala) nalijepis ovu trakicu na oci i odlijepis i imas tu sminku
nego ovo sweep cudo ... to ti je kao novi nacin sminkanja (negdje sam citala) nalijepis ovu trakicu na oci i odlijepis i imas tu sminku
- Nadinka
#2681 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uf jes bas, mogu msiliti na sta bih licila kad bih kao to probalaZelena Carapa wrote:Lijepo su nasminkane ove lijepe zene
- Zelena Carapa
#2682 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
imala sam i jaNadinka wrote:Mnogo dobor ove izgledajuimala sma nekad dvije kombinacije ovih l'orealovih trostrukih, nemam pojma gdje su a nisu mi nesto nikad bas legle
- Nadinka
#2683 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cuuj?Partizzanka wrote:hehehe pa ne mora znaciti da su bile lijepe prije sminkanja i retusiranja![]()
- Zelena Carapa
#2684 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
stvarno?Partizzanka wrote:hehehe pa ne mora znaciti da su bile lijepe prije sminkanja i retusiranja![]()
nasla http://www.youtube.com/watch?v=rewwN1YjIns
- Partizzanka
#2685 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
da da citala sam
sad cu vam naci ...
sad cu vam naci ...
- Partizzanka
#2686 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
n emogu naci
ali prodaje se u italiji
ali prodaje se u italiji
- Zelena Carapa
#2687 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sad hoces i na italiju da nas navuces?Partizzanka wrote:n emogu naci
ali prodaje se u italiji
- Michun
#2688 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
alemaa wrote:Michun poslala sam
hvalaaaaa
-
debela
#2689 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
joj sta sve nece izmisliti da bi zaradili jos vise
nema sanse ali nikakve da bilo kakva naljepnica moze zamijeniti ljudsku ruku i cetkice ali hajde bar se mozemo zabavljati novotarijama 
-
Gospoda Ministarka
#2690 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zamislite ovu sa nekom sminkom koja malo ljepse odgovara njenom licu, tako da vjerujte mi da ne odgovarajuca sminka itekako moze ruzno izgledati.Zelena Carapa wrote:lijepa zena tesko moze izgledati truhlo
(i ova djeluje truhlo)

I otprilike ovako nesto samo ova djeluje jos malo "svjezije"

- Michun
#2691 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sto se tice boja da se oglasim...ono odredjivanje boja koje sam postala prije par stranica fakat ferecera. Probajte ako niste sigurne koji ste tip.
Tako da, osobi plavih ociju i tamne kose moze a i ne mora smedja da pase...kako garderoba tako i sminka.
Ja se jesam nekad prije xy god sminkala u smedje ali moda bila taka. Sad bar imamo izbor.
Ta sto si vidjela i primjetila da je ko truhla...mora da je ko ja, moj tip po bojama. Ne stoji i djaba.
Roze i crvena sjena...ako se neko zna dobro sminkat moze ali postoji mogucnost da izgledas uplakano ako ne znas kako treba.
Ova na slici prva teta...ta mint green boja je sad hit. Nek si stavila, nemam te sjene
Tako da, osobi plavih ociju i tamne kose moze a i ne mora smedja da pase...kako garderoba tako i sminka.
Ja se jesam nekad prije xy god sminkala u smedje ali moda bila taka. Sad bar imamo izbor.
Ta sto si vidjela i primjetila da je ko truhla...mora da je ko ja, moj tip po bojama. Ne stoji i djaba.
Roze i crvena sjena...ako se neko zna dobro sminkat moze ali postoji mogucnost da izgledas uplakano ako ne znas kako treba.
Ova na slici prva teta...ta mint green boja je sad hit. Nek si stavila, nemam te sjene
- neprilagodjena
#2692 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
alemaa wrote:vidi ove tete sto je fajn naminkana
Sjene od LOreal za plave oci
I kolika je cjena??
- Michun
#2693 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja sumnjam isto da nesto mozes brzinski staviti a da tako dobro izgleda.debela wrote:joj sta sve nece izmisliti da bi zaradili jos visenema sanse ali nikakve da bilo kakva naljepnica moze zamijeniti ljudsku ruku i cetkice ali hajde bar se mozemo zabavljati novotarijama
BTW-ja volim da se sminkam uz kafu ujutro ili kad se spremam izaci uz TV.
-
debela
#2694 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mozda naljepnica moze posluziti curama koje nisu vjeste kao osnova. stavis sjenu tako, a onda cetkicama dotjerujes. bezveze mi pade na pamet. ako ko proba neka nam javi 
- Partizzanka
#2695 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meee toooooooooo!
uz tv navece
ili prije dok sam ustajala ranije uz kafu - sad nabrzake trcim na sve strane
ali naaaaajdraze mi je dok ucim ... tj tad moram imati uz sebe lak za nokte i sminku ... i u pauzicama se sminkam
(kad ne jedem
)
uz tv navece
ili prije dok sam ustajala ranije uz kafu - sad nabrzake trcim na sve strane
ali naaaaajdraze mi je dok ucim ... tj tad moram imati uz sebe lak za nokte i sminku ... i u pauzicama se sminkam
(kad ne jedem
-
tamara96
#2696 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
gdje se ima kupiti NYX
- Michun
#2697 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja na ebay kupujem.tamara96 wrote:gdje se ima kupiti NYX
-
tamara96
#2698 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da li je iko probao catrice sjene
cula sam da su stvarno pigmentovane
cula sam da su stvarno pigmentovane
- respo
#2700 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kad bi se diskutantice sa ove teme sastale tipujem da bi kafu ispijale 7 dana i ne bi se rastajale dok sve ne ispricaju