Draško Stanivuković
-
DonieBrasco
#2676 Re: Draško Stanivuković
Ja mislim da je samo pitanje vremena kad ce ovaj mali da u Banja Luci otvori neki trg, park, neku instituciju prigodnog imena Ratko Mladic, Radovan Karadzic, ili tako nesto "srpskih heroja", "branioca otacbine", nesto u nacionalisticko-fasistickom stilu kakav taj narod gaji jos uvjek.
- banjaluka078
#2677 Re: Draško Stanivuković
Pa to jeste pomjereno, da su traženi jer su bogati. Naročito ovi nelijepi.Kikibombona wrote: ↑07/01/2021 13:34
Nista nije pomjereno. Uvijek su lijepi momci imali zena u izobilju, jos ako su bogati i popularni...
Evo šta baby-face kaže o tome koliko je tražen: https://www.bl-portal.com/banjaluka/jes ... djevojaka/
- banjaluka078
#2678 Re: Draško Stanivuković
Imamo već i ulicu heroja i branilaca i pilota, a čini mi se da nije prekrečen ni onaj natpis "ulica radovana karadžića" koji se nedavno pojavio na Starčevici.DonieBrasco wrote: ↑07/01/2021 14:41 Ja mislim da je samo pitanje vremena kad ce ovaj mali da u Banja Luci otvori neki trg, park, neku instituciju prigodnog imena Ratko Mladic, Radovan Karadzic, ili tako nesto "srpskih heroja", "branioca otacbine", nesto u nacionalisticko-fasistickom stilu kakav taj narod gaji jos uvjek.
- salik79
-
dzumandzic1
#2681 Re: Draško Stanivuković
Ovi Bosanski Srbi su toliko iritantni. Zasto ne priznaju da su
P.s. morat cemo ovdje pisati na cirilici uskoro posto Drasko neda da se pise latinica
P.s. morat cemo ovdje pisati na cirilici uskoro posto Drasko neda da se pise latinica
- visuljak
#2682 Re: Draško Stanivuković
3x su gori od hrvata.dzumandzic1 wrote: ↑07/01/2021 23:37 Ovi Bosanski Srbi su toliko iritantni. Zasto ne priznaju da su![]()
napravili su masakr u vukovaru i traze cirilicu a u b. luci su napravili etnicko ciscenje i ne dozvoljavaju latinicu.
- sagosen
#2683 Re: Draško Stanivuković
nE dOzvOljAvAju LaTiNiCu u BL 
- ugly duckling
- vatrogasac
#2687 Re: Draško Stanivuković
Neki se ne mogu odvojiti od svojih korena.
Hamdija Lipovača, voditelj ureda Isusovačke službe za izbjeglice u Bosni i Hercegovini.
“Misija Isusovačke službe za izbjeglice (JRS) je pratiti, služiti i zagovarati prava izbjeglica i drugih prisilno raseljenih osoba. Kao međunarodna katolička organizacija koju je utemeljila Družba Isusova, nastala je i djeluje na temelju ignacijevske duhovnosti. JRS je vođen primjerom Isusa, njegovim suosjećanjem i ljubavlju prema siromašnima i odbačenima”, navodi se na portalu Isusovačke službe za izbjeglice.
7. Januara 2021.
- Porodice Foht
#2688 Re: Draško Stanivuković
Aferim, Radosni, da imam twitter sad bih mu metno ovo tvoje.radostan dan wrote: ↑07/01/2021 00:58tvoji preci nisu išli da usijecaju badnjak.
badnjak se ne usijeca, lomi, presjeca, reže,...
usijeca se rijeka, lomi se kolač, presjeca vrpca, reže građa.
tvoji preci su išli - u badnjake, po badnjake.
no, išli PO ili išli U badnjake, svakako nisu išli na bečkom lipicaneru, nego pješke ili na kakvom brdskom đogatu.
aj uzdravlje gradonačelniče.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2689 Re: Draško Stanivuković
biatlon ko je veČi srBenda... krezuBice na Haparatima... stali ce Baja sad smisliti za deveti...
- General War
#2690 Re: Draško Stanivuković
radostan dan wrote: ↑07/01/2021 00:58tvoji preci nisu išli da usijecaju badnjak.
badnjak se ne usijeca, lomi, presjeca, reže,...
usijeca se rijeka, lomi se kolač, presjeca vrpca, reže građa.
tvoji preci su išli - u badnjake, po badnjake.
no, išli PO ili išli U badnjake, svakako nisu išli na bečkom lipicaneru, nego pješke ili na kakvom brdskom đogatu.
aj uzdravlje gradonačelniče.
Sve Becka gospoda
- vatrogasac
#2691 Re: Draško Stanivuković
Ne može kao fol ništa zbog pandemije pa se deveti odlaže na 28. juni ako se situacija popravi. Pustit će nam na RTRS premijeru igranog filma "Koridor". Kako je rs iz dva dela postala cela. Poslije ćeš taj film moći da gledaš na Pinku svaki dan odmah poslije Bitke na Kosovu.
- Kikibombona
#2692 Re: Draško Stanivuković
Ispravan stavbanjaluka078 wrote: ↑07/01/2021 21:10Pa to jeste pomjereno, da su traženi jer su bogati. Naročito ovi nelijepi.Kikibombona wrote: ↑07/01/2021 13:34
Nista nije pomjereno. Uvijek su lijepi momci imali zena u izobilju, jos ako su bogati i popularni...
Evo šta baby-face kaže o tome koliko je tražen: https://www.bl-portal.com/banjaluka/jes ... djevojaka/
Vala, dosta je vise bilo iskompleksiranih nakaza u politici. Nista nam dobro nisu donijeli. Ja uvijek glasam za zene. Ljepse za vidjeti a siguran sam da ne mogu biti lopovi kao muskarci.„Stiže mi mnogo poruka od djevojaka, ne krijem to, i uvijek na njih odgovorim. Ja sam lijepo vaspitan i kulturan, a i ne valja da čovjek bude nepristupačan.
-
88Sioux
#2693 Re: Draško Stanivuković
Očigledno da ni lepša polovina gospodina Bruna Seljaka nije odolela novom mlađanom seks simbolu.
Treba da pazi sa kim se dopisuje, zato što su nesigurnost, frustracija i bes najčešći uzroci nasilja nad ženama.
Treba da pazi sa kim se dopisuje, zato što su nesigurnost, frustracija i bes najčešći uzroci nasilja nad ženama.
-
swanfilter
#2694 Re: Draško Stanivuković
Znaci, mlađahni Obilic je tu samo zbog lepseg pola. Da nije njihovih poruka, on u ovu pricu ne bi isao.
A kod nas Bakir. Zarobljenik Sebije ...
A kod nas Bakir. Zarobljenik Sebije ...
-
statixx
#2695 Re: Draško Stanivuković
“Srećni sati” u Gradskoj upravi! Stanivuković se druži sa zaposlenima, i to svakog petka
Gradska uprava uvodi novu praksu druženja gradonačelnika i zaposlenih, i to svakog petka, na kraju radnog dana.
Nema vise ranije petkom, kafu s Draskom pa ici...
- Pismonosa
#2696 Re: Draško Stanivuković
...
Last edited by Pismonosa on 27/01/2021 15:43, edited 1 time in total.
-
nihadns
#2697 Re: Draško Stanivuković
To što održava svoju tradiciju je u redu, svako ima pravo na to. Po meni nije u redu u gradsku upravu i kabinet unositi badnjak jer je B Luka grad njenih građana koji nisu samo Srbi taman bilo 3 bošnjaka.
U Vojvodini gde zivim, gde sam rođen (otac mi je iz Kaknja) to gradonacelnik ne cini.
Medjutim ne vidim ni potrebu za tolkim pljuvanjem. Skinuli su sa vlasti lopove u gradu i da vidimo da li ce uspeti šta prromenuti za građane ?
To je bitno i poenta skinuti lopove. NI Bakir nije ništa bolji od Dodika što se lopovluka tice.
Narodu trebaju postene promene. Od badnjaka se ne zivi.
Mora se poštovati svacija religija.
U Vojvodini gde zivim, gde sam rođen (otac mi je iz Kaknja) to gradonacelnik ne cini.
Medjutim ne vidim ni potrebu za tolkim pljuvanjem. Skinuli su sa vlasti lopove u gradu i da vidimo da li ce uspeti šta prromenuti za građane ?
To je bitno i poenta skinuti lopove. NI Bakir nije ništa bolji od Dodika što se lopovluka tice.
Narodu trebaju postene promene. Od badnjaka se ne zivi.
Mora se poštovati svacija religija.
-
nihadns
#2698 Re: Draško Stanivuković
Za rzaliku od Vas zivim u Vojvodini - Srbiji, gde sam i rodjen. Otac mi je iz Kaknja, ovde je sluzio vojni rok, upoznao moju mamu a potom se vratio da studira. Uzeli su se i izrodili dvoje dece.banjaluka078 wrote: ↑04/01/2021 15:34Poražavajuće je to što zakone ne reguliše stepen obrazovanja potreban za načelničko mjesto.sagosen wrote: ↑04/01/2021 00:36 pa ok SSS gradonacelnik, kakve veze ima? sta je trebo zavrsit fakultet u travniku i jupii evo gradonacelnik sa fakultetom? izabran je na izborima, to je mogao biti izabran i covjek sa 4 razreda osnovne.
Edit: Evo procitao par strana unazad i mogu sa sigurnoscu reći da je ova tema najtoksicnija na klixu za sad. Sta kae ova legenda, zao mu nesrpskog stanovnistva u BL, ooooooooooooooooooooooo boze gospode hahahahah, sam se izudaraj. Znam xy bosnjaka i hrvata iz BL, zive ljudi zivot ko i svi..al jok, ma to ko jevreji u varsavi, ne smiju izaci![]()
I koliko sam skonto, Drasku je za sad najveci grijeh sto je poceo cirilicu koristit? A jbo sebe kakav fasista i cetnik, pa zamisli koristi to velikosrpsko pismo, kako se samo usuđujeA ovi postovi za zemljotres vrhunac idiotizma
![]()
Nije načelnik nekih Milića ili Sokoca, pa daj šta daš. On je na čelu najvećeg grada u ovom entitetu. Treblao bi da ima bar jednako škole koliko imaju i članovi njegovih timova. Solidna je gimnazija, ali ne može biti dorastao kao što bib io da je završio faks. Nije trebalo kupiti diplomu, mogao je diplomirati redovno na državnom još prije 3-4 godine, prije nego što se izlansirao u ozbiljniju politiku. Naročito ako se latio toga da sad proziva ljude za diplome i radi reviziju spreme u organizaciji na čijem je čelu.
Za ćirilicu sam objasnila, mogao si pročitati.
Za kvalitet života manjina ovdje, ma ljepota živa, milina, trče sa svih strana svijeta da žive u slobodarskoj BL. Ako ti se ne gade radovan i ratko sa svakog ćošeta, grafiti, parade, zastave, sitna podbadanja u razgovorima...sve super. Živim i ja, imam posao, prijatelje, vezu, poznanstva, mogu preko reda kojegdje, pa ipak, svake sekunde se osjećam svjesnom toga šta sam ja ovdje, okolina to ne da zaboraviti. Kao i dosta mojih prijatelja Srba koji ne misle kao većina, na kraju.
U vreme raspada sfrj bio sam tek punoletan, i u trecem razredu srednje skole.
Nisam imao provokacije. Bili su z opstanak Jugoslavije, Vukovar je pocinjao. U grad su pristizale u sestom i sedmom mesecu 1991 kolone izbeglica iz Vukovarskog regiona i ako još nije zapoceo sukob sa jna. U moju zgradu došlo je njih troje, zena sa dvoje dece kod svojih rodjaka.
Nije Vukovar bas onako kako Hrvati samo pricaju .
Tokom devedesetih , rata u BiH, ponekad bi otac i ja imali provokacije na ulici, ali to je bilo retko i uglavnom od nekih pripitih budala.
Moje drustvo i ljudi koje sam potom upoznavao ovde nikada mi nisu ni jednu ruznu rec saopstili ili sam necim trpeo zbog svoje Bošnjacke nacionalnosti.
Na poslu je gde god da sam radio sve bilo korektno.
Moja deca , jedno studira a drugo zavrsava srednju skolu, zive sasvim normalno i bez ikakvih problema. Sin ima Bošnjačko ime, EMin.
Da po ulicama bude svakakvih grafita, bivalo je i likova mladića i karadzica i njihovi murala, parola, i sta sve ne...
Imam prijatelje Bošnjake u Beogradu koji isto zive bez ikakvih problema.
Sad vidi , moze meni biti krivo kada vidim grafit sa ratkom mladicem ali isto tako je krivo i Srbima koji zive u Federaciji a gledaju kako u medijima neke po njima zlocince Sarajevska televizija naziva i smatra herojima.
To su cinjenice a mi mozemo ukoliko je to neizdrzivo i ako ne umemo preci preko zvrljotina po zidu ili parola klinaca i huligana da menjamo sredinu.
Kao manjina. Tako i Srbi u Federaciji gde sigurno ne cvetaju bas ruze za njih.
Zelim Vam prevashodno zdravlja, i srece, da Vas niko ne dira, i Vasu porodicu.
SVe ostalo prohujace sa vihorom.
- vatrogasac
#2699 Re: Draško Stanivuković
Ti nam iz prve ruke možeš reći da li planiraju pripojenje manjeg entiteta rs-a matici Srbiji? Odnos prema crnoj Gori je paternalistički ili su indiferentni šta se tamo dešava? Mislim, koliko se vole miješati u poslove susjednih država?nihadns wrote: ↑08/01/2021 17:14 Da po ulicama bude svakakvih grafita, bivalo je i likova mladića i karadzica i njihovi murala, parola, i sta sve ne...
Sad vidi , moze meni biti krivo kada vidim grafit sa ratkom mladicem ali isto tako je krivo i Srbima koji zive u Federaciji a gledaju kako u medijima neke po njima zlocince Sarajevska televizija naziva i smatra herojima.
- ugly duckling
#2700 Re: Draško Stanivuković
dobro nihade da se ne lažemo nije ti krivo,nihadns wrote: ↑08/01/2021 17:14Za rzaliku od Vas zivim u Vojvodini - Srbiji, gde sam i rodjen. Otac mi je iz Kaknja, ovde je sluzio vojni rok, upoznao moju mamu a potom se vratio da studira. Uzeli su se i izrodili dvoje dece.banjaluka078 wrote: ↑04/01/2021 15:34Poražavajuće je to što zakone ne reguliše stepen obrazovanja potreban za načelničko mjesto.sagosen wrote: ↑04/01/2021 00:36 pa ok SSS gradonacelnik, kakve veze ima? sta je trebo zavrsit fakultet u travniku i jupii evo gradonacelnik sa fakultetom? izabran je na izborima, to je mogao biti izabran i covjek sa 4 razreda osnovne.
Edit: Evo procitao par strana unazad i mogu sa sigurnoscu reći da je ova tema najtoksicnija na klixu za sad. Sta kae ova legenda, zao mu nesrpskog stanovnistva u BL, ooooooooooooooooooooooo boze gospode hahahahah, sam se izudaraj. Znam xy bosnjaka i hrvata iz BL, zive ljudi zivot ko i svi..al jok, ma to ko jevreji u varsavi, ne smiju izaci![]()
I koliko sam skonto, Drasku je za sad najveci grijeh sto je poceo cirilicu koristit? A jbo sebe kakav fasista i cetnik, pa zamisli koristi to velikosrpsko pismo, kako se samo usuđujeA ovi postovi za zemljotres vrhunac idiotizma
![]()
Nije načelnik nekih Milića ili Sokoca, pa daj šta daš. On je na čelu najvećeg grada u ovom entitetu. Treblao bi da ima bar jednako škole koliko imaju i članovi njegovih timova. Solidna je gimnazija, ali ne može biti dorastao kao što bib io da je završio faks. Nije trebalo kupiti diplomu, mogao je diplomirati redovno na državnom još prije 3-4 godine, prije nego što se izlansirao u ozbiljniju politiku. Naročito ako se latio toga da sad proziva ljude za diplome i radi reviziju spreme u organizaciji na čijem je čelu.
Za ćirilicu sam objasnila, mogao si pročitati.
Za kvalitet života manjina ovdje, ma ljepota živa, milina, trče sa svih strana svijeta da žive u slobodarskoj BL. Ako ti se ne gade radovan i ratko sa svakog ćošeta, grafiti, parade, zastave, sitna podbadanja u razgovorima...sve super. Živim i ja, imam posao, prijatelje, vezu, poznanstva, mogu preko reda kojegdje, pa ipak, svake sekunde se osjećam svjesnom toga šta sam ja ovdje, okolina to ne da zaboraviti. Kao i dosta mojih prijatelja Srba koji ne misle kao većina, na kraju.
U vreme raspada sfrj bio sam tek punoletan, i u trecem razredu srednje skole.
Nisam imao provokacije. Bili su z opstanak Jugoslavije, Vukovar je pocinjao. U grad su pristizale u sestom i sedmom mesecu 1991 kolone izbeglica iz Vukovarskog regiona i ako još nije zapoceo sukob sa jna. U moju zgradu došlo je njih troje, zena sa dvoje dece kod svojih rodjaka.
Nije Vukovar bas onako kako Hrvati samo pricaju .
Tokom devedesetih , rata u BiH, ponekad bi otac i ja imali provokacije na ulici, ali to je bilo retko i uglavnom od nekih pripitih budala.
Moje drustvo i ljudi koje sam potom upoznavao ovde nikada mi nisu ni jednu ruznu rec saopstili ili sam necim trpeo zbog svoje Bošnjacke nacionalnosti.
Na poslu je gde god da sam radio sve bilo korektno.
Moja deca , jedno studira a drugo zavrsava srednju skolu, zive sasvim normalno i bez ikakvih problema. Sin ima Bošnjačko ime, EMin.
Da po ulicama bude svakakvih grafita, bivalo je i likova mladića i karadzica i njihovi murala, parola, i sta sve ne...
To su cinjenice a mi mozemo ukoliko je to neizdrzivo i ako ne umemo preci preko zvrljotina po zidu ili parola klinaca i huligana da menjamo sredinu.
Kao manjina. Tako i Srbi u Federaciji gde sigurno ne cvetaju bas ruze za njih.
Zelim Vam prevashodno zdravlja, i srece, da Vas niko ne dira, i Vasu porodicu.
SVe ostalo prohujace sa vihorom.
al koje to zločince i koja Sarajevska tv naziva herojima