Ah, ko mi je kriv sto "bacam bisere pred svinje", zaboravi misu mali.Mis mekinjas wrote: A izvini o kakvom moralu pricamo?
Jedete li svinjetinu?
- LBVIEW
#2676 Re: Jedete li svinjetinu?
-
Fudo387
#2677 Re: Jedete li svinjetinu?
Sto si ti nekakva, skroz sexy...Nastasia wrote:Mene pitaš?insomnia78 wrote:Ne pomaze marihuana?
Ma jok, samo izbacim onaj crni šlajm sa pluća ,al' i dalje kašljem.
- Connaisseur Karlin
#2678 Re: Jedete li svinjetinu?
mast na prsaFudo387 wrote:To je drugo, i meni su, dobra je za bronhitis.HAVANA wrote:Ne znam ali znam da mi je mater stavljala svinjsku mast na prsa kad sam bio mali i bolestn.Mali havana kiho i kasljo.Puno.A mama ne jede svinjetinu.Jebo te, nisam to ni znao do pod stare dane.Nije nas nikad opterecavala sa tim stvarima, a mi jeli svi,stari,sestra,ja...
Mislim, pomogne, sta ja znam...al dje ces danas 2018 to mrljati po prsima pored svih mogucih i nemogucih terapija, lijekova, popijes jednu tabletu i bub, prestanes kasljati.
Zvali bi vatrogasce da djete posaljem u skolu namazan tim cudom...aj bizi.
Fudonja, da li si jeo hranu napravljenu sa Biljna Mrs , ja nisam, ali se sjecam, otvoris poklopac i zacepim nos
- HAVANA
#2679 Re: Jedete li svinjetinu?
Rakija ide na oblog i grlo.Na noge krompir...Sad je najbolje u grlo,i krompir i rakiju.jeza u ledja wrote:Jao vidi svi redom mumini mazali se klempom, a ja nikad za to nisam ni cuo.BarbaDue wrote:ni moja ne upijaFudo387 wrote:Ne upija.![]()
meni su takođe stavljali svinjsku mast na prsa ali moja koža to junački odbija.![]()
Hahaha kakve li ironije.![]()
Antimuslimanska zavera.![]()
![]()
PS: Mene su mazali rakijom.![]()
- HAVANA
#2680 Re: Jedete li svinjetinu?
Mudo od ovce s maslinama.insomnia78 wrote:Ima je i kod Francuza. Glaj jos s maslinama
- Nastasia
#2681 Re: Jedete li svinjetinu?
Je l' de??Fudo387 wrote:Sto si ti nekakva, skroz sexy...Nastasia wrote:Mene pitaš?insomnia78 wrote:Ne pomaze marihuana?
- HAVANA
#2682 Re: Jedete li svinjetinu?
Pa nemoj pusit.Uzmi cbd smolu 30 % .Nastasia wrote:Mene pitaš?insomnia78 wrote:Ne pomaze marihuana?
- animals
#2683 Re: Jedete li svinjetinu?
Znaci svugdje bilo isto..
krompir i sirce na noge, ode temperatura..
kad kasljes, mast na oslobodjenje pa na prsa..
najbolja medicina..
danas imas sve moguce, pa dijetetu ne mogu skinuti temperaturu po pet dana..
najbolja medicina..
- insomnia78
#2684 Re: Jedete li svinjetinu?
Ma ima sve

Slanina od ćurke

Slanina od ćurke
-
Fudo387
#2685 Re: Jedete li svinjetinu?
Ne znam ja sta je to.Connaisseur Karlin wrote:mast na prsaFudo387 wrote:To je drugo, i meni su, dobra je za bronhitis.HAVANA wrote:Ne znam ali znam da mi je mater stavljala svinjsku mast na prsa kad sam bio mali i bolestn.Mali havana kiho i kasljo.Puno.A mama ne jede svinjetinu.Jebo te, nisam to ni znao do pod stare dane.Nije nas nikad opterecavala sa tim stvarima, a mi jeli svi,stari,sestra,ja...
Mislim, pomogne, sta ja znam...al dje ces danas 2018 to mrljati po prsima pored svih mogucih i nemogucih terapija, lijekova, popijes jednu tabletu i bub, prestanes kasljati.
Zvali bi vatrogasce da djete posaljem u skolu namazan tim cudom...aj bizi.![]()
![]()
Fudonja, da li si jeo hranu napravljenu sa Biljna Mrs , ja nisam, ali se sjecam, otvoris poklopac i zacepim nos![]()
Sto si otvarala poklopac?
- Nastasia
#2686 Re: Jedete li svinjetinu?
Slanina od ćurke nije loša.
Vid' Francuza
Vid' Francuza
- Bloo
- Globalna šefica
#2687 Re: Jedete li svinjetinu?
Jedenj tih stvari koje nazivate slaninom i mortadelom, a to nisu je isto kao seks sa lutkom na napuhavanje.
She looks like the real thing
She tastes like the real thing
My fake plastic love
My fake plastic love
- HAVANA
#2688 Re: Jedete li svinjetinu?
Kod moje mame ti i dan danas tako.Rijetko ona tabletu uzme.A 82 godine.Kaze golica me u grlu i nosu,otvori lozu,izgargara grlo,naspe malo na dlan i usmrkne.animals wrote:Znaci svugdje bilo isto..
najbolja medicina..
- animals
#2689 Re: Jedete li svinjetinu?
Kad se izvuce poenta na kraju price...
fina gradska raja odrastala na maslinovom ulju, i speku od curke..
a fukara na masti i svinjetini..
fina gradska raja odrastala na maslinovom ulju, i speku od curke..
a fukara na masti i svinjetini..
- HAVANA
#2690 Re: Jedete li svinjetinu?
Vala bi ja i to probo.Treba sve probat.Bloo wrote:Jedenj tih stvari koje nazivate slaninom i mortadelom, a to nisu je isto kao seks sa lutkom na napuhavanje.
My fake plastic love
-
Fudo387
#2691 Re: Jedete li svinjetinu?
Imaju one zajebane japanske, izgledaju k’o prave.HAVANA wrote:Vala bi ja i to probo.Treba sve probat.Bloo wrote:Jedenj tih stvari koje nazivate slaninom i mortadelom, a to nisu je isto kao seks sa lutkom na napuhavanje.
My fake plastic love
Ma mozda i valjaju, haj mu znaj...sto kazes, ne bi joj cuna otpala da proba, sta sad...
- insomnia78
#2692 Re: Jedete li svinjetinu?
E vidis. Nikad lozu nisam probo smrkati.HAVANA wrote:Kod moje mame ti i dan danas tako.Rijetko ona tabletu uzme.A 82 godine.Kaze golica me u grlu i nosu,otvori lozu,izgargara grlo,naspe malo na dlan i usmrkne.animals wrote:Znaci svugdje bilo isto..
najbolja medicina..
danas imas sve moguce, pa dijetetu ne mogu skinuti temperaturu po pet dana..Kaze cim osjetis da pocinje, a ti vako.Poslije je kasno.
- jeza u ledja
#2693 Re: Jedete li svinjetinu?
A jel znas da curku Francuzi zovu "Indija", Amerikanci "Turska", Portugalci "Peru", Grci "Egipat", Indijci "Gvineja", Arapi "rimska kokoska", a Irci "francuska kokoska"?insomnia78 wrote:Ma ima sve
Slanina od ćurke
- Connaisseur Karlin
#2694 Re: Jedete li svinjetinu?
tamno zute bolje, tamnije od margarina ili od putera/maslaca ,a miris je grozanFudo387 wrote:Ne znam ja sta je to.Connaisseur Karlin wrote:
mast na prsa![]()
![]()
Fudonja, da li si jeo hranu napravljenu sa Biljna Mrs , ja nisam, ali se sjecam, otvoris poklopac i zacepim nos![]()
Sto si otvarala poklopac?

evo ovaj na fotki ima dzamiju sa 4 minareta

sad gledamm , ovo koriste sa bliskokg istoka , indijci i Balkan
- uglavnomja
#2695 Re: Jedete li svinjetinu?
ovo mi je zivot spasilo prije par godinaanimals wrote:Znaci svugdje bilo isto..
najbolja medicina..
kila lijekova - nista
sircetli carape - za sat vremena
a ima i neka caka sa jajima, namazu se noge, pa obuku carape ili se carape namazu jajima
- insomnia78
#2696 Re: Jedete li svinjetinu?
A znas da francuzi “francuski kljuc” zovu engleski?jeza u ledja wrote: A jel znas da curku Francuzi zovu "Indija", Amerikanci "Turska", Portugalci "Peru", Grci "Egipat", Indijci "Gvineja", Arapi "rimska kokoska", a Irci "francuska kokoska"?
- animals
#2697 Re: Jedete li svinjetinu?
Najbolje sirce od divljakuse..divlja jabuka..uglavnomja wrote:ovo mi je zivot spasilo prije par godinaanimals wrote:Znaci svugdje bilo isto..
najbolja medicina..
danas imas sve moguce, pa dijetetu ne mogu skinuti temperaturu po pet dana..![]()
kila lijekova - nista![]()
sircetli carape - za sat vremena![]()
a ima i neka caka sa jajima, namazu se noge, pa obuku carape ili se carape namazu jajimapa kad se skinu k'o gips
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2698 Re: Jedete li svinjetinu?
Meni jednom nije pomoglo ni sirce ni krompir. Neko staroj reče stavi senf. Ujutro nema temperature,ali noge opecene gdje je god senf bio. 5 dana ništa na noge nisam mogao obućiuglavnomja wrote:ovo mi je zivot spasilo prije par godinaanimals wrote:Znaci svugdje bilo isto..
najbolja medicina..
danas imas sve moguce, pa dijetetu ne mogu skinuti temperaturu po pet dana..![]()
kila lijekova - nista![]()
sircetli carape - za sat vremena![]()
a ima i neka caka sa jajima, namazu se noge, pa obuku carape ili se carape namazu jajimapa kad se skinu k'o gips
-
zrakomlat
#2699 Re: Jedete li svinjetinu?
ozbiljnojeza u ledja wrote:A jel znas da curku Francuzi zovu "Indija", Amerikanci "Turska", Portugalci "Peru", Grci "Egipat", Indijci "Gvineja", Arapi "rimska kokoska", a Irci "francuska kokoska"?insomnia78 wrote:Ma ima sve
Slanina od ćurke
jednom se ja potrefi na nekom događaju s nekom lokalnom nvo, nemam pojma, i gosti im nakvi francuzi. napravile žene svašta, domaći proizvodi ovo ono, i da se izloži i pojede, između ostalog i francusku salatu, muhajem zbog francuza.
I jedu francuzi, trpaju, sve OK, na kraju ih pita jedna gospođa jel im se svidjela francuska salata? Pita jedan koja je to, dje je. Pa evo ova sto ste jeli.
Kaže francuz, a to, pa mi to zovemo makedonska salata
-
Fudo387
#2700 Re: Jedete li svinjetinu?
Vi’s ti sta smo mi svjetskoj medicini podarili,
Svinjska mast, sirce, jaje na carapi...
Nek’ se jebu antibiotici i oni luj pasteri, obicni supci.
Svinjska mast, sirce, jaje na carapi...
Nek’ se jebu antibiotici i oni luj pasteri, obicni supci.