bleee_sa wrote:Đeš na ovoj temi mozak odmorit'
svaka ti za oskara
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bleee_sa wrote:Đeš na ovoj temi mozak odmorit'
Postujem.Tomahawk11 wrote:
Nisam.
Neću.
Dijelim ovo mišljenje.Paco wrote:Postujem.Tomahawk11 wrote:
Nisam.
Neću.
Ali vidi buraz, ne znam kako to ide ovdje i ne bih da se mijesam u uredjivacku politiku, samo da je potreban aktivni moderator na ovom pdf - potreban je. Ima smislenih tema koje se zachataju i onda vise ne mozes pohvatati ko koga, kad, gdje...a to je smisao ovog pdf, da svi sve znamo ko s kim, jelTe?![]()
Hajd' ozbiljno, mozete li Euridiku nekako ubaciti da bude moderator ovog pdf?
Šta znači aktivni moderator? Da neko visi na pdf-u i da čeka s lopatom gdje će začepiti?Paco wrote:Postujem.Tomahawk11 wrote:
Nisam.
Neću.
Ali vidi buraz, ne znam kako to ide ovdje i ne bih da se mijesam u uredjivacku politiku, samo da je potreban aktivni moderator na ovom pdf - potreban je. Ima smislenih tema koje se zachataju i onda vise ne mozes pohvatati ko koga, kad, gdje...a to je smisao ovog pdf, da svi sve znamo ko s kim, jelTe?![]()
Pod "aktivni moderator" mislio sam na forumasa/icu koji cesto posjecuje ovaj pdf i aktivno ucestvuje u temama, prije svega kvalitetnim i sadrzajnim postovima (u cemu je, po mom subjektivnom misljenju, Euridika za sada "prekucala"), te da je upucen u tok teme i da po potrebi reaguje (nisam mislio da se uvodi bilo kakva diktatura ili tome slicno).Tomahawk11 wrote:Šta znači aktivni moderator? Da neko visi na pdf-u i da čeka s lopatom gdje će začepiti?Paco wrote:Postujem.Tomahawk11 wrote:
Nisam.
Neću.
Teško. Svi admini/moderatori rade po sistemu ''kad sam tu, reagujem, ako nisam, kad dođem''.
Inače, što se tiče začatavanja, preporučujem prijavu posta/postova na uzvičnik koji za to služi, sigurno će neko reagovati.
Prvo se mora Euridika složiti s tim, a ako da, onda treba pitati čika Chmolju.
Slažem se, Euridika je prava osoba za ovaj podforumPaco wrote: Pod "aktivni moderator" mislio sam na forumasa/icu koji cesto posjecuje ovaj pdf i aktivno ucestvuje u temama, prije svega kvalitetnim i sadrzajnim postovima (u cemu je, po mom subjektivnom misljenju, Euridika za sada "prekucala"), te da je upucen u tok teme i da po potrebi reaguje (nisam mislio da se uvodi bilo kakva diktatura ili tome slicno).
Ovo je bio samo prijedlog i eto, ne bih dalje da ne zachatavamo temu u kojoj bi zene trebalo da, kao, nesto pitaju muskarce
zoomba wrote:Diko diko , dikice![]()
Od kud ti znas kolko sam ja starja sam mlad u dusi i izgledom
![]()
Neg ti si digla zidinu oko sebe ni alpinista ti ne moze pricinekd si previse ozbiljna , opusti malo, pa ces vidjeti da ima jos dobrih tema ..
Tomahawk11 wrote:Slažem se, Euridika je prava osoba za ovaj podforumPaco wrote: Pod "aktivni moderator" mislio sam na forumasa/icu koji cesto posjecuje ovaj pdf i aktivno ucestvuje u temama, prije svega kvalitetnim i sadrzajnim postovima (u cemu je, po mom subjektivnom misljenju, Euridika za sada "prekucala"), te da je upucen u tok teme i da po potrebi reaguje (nisam mislio da se uvodi bilo kakva diktatura ili tome slicno).
Ovo je bio samo prijedlog i eto, ne bih dalje da ne zachatavamo temu u kojoj bi zene trebalo da, kao, nesto pitaju muskarce![]()
Opet, ništa bez njenog mišljenja. To je polazna osnova za traženje tranše od Chmolje.
I insistEuridika wrote: If you insist... odnosno ako stvarno mislite da ima potrebe za moderatorom. Forum odavno nema aktivnog moderatora zato što nije bilo nekih velikih konflikata na ovo PDF. Ali zachatavanja jeste, toga svugdje ima.

Paco wrote:I insistEuridika wrote: If you insist... odnosno ako stvarno mislite da ima potrebe za moderatorom. Forum odavno nema aktivnog moderatora zato što nije bilo nekih velikih konflikata na ovo PDF. Ali zachatavanja jeste, toga svugdje ima.Or else...
Evo Paco je pokrenuo inicijativu, ja podržao, a mislim i da se dosta učesnika diskusije na ovom podforumu slaže s tim.Euridika wrote:![]()
If you insist... odnosno ako stvarno mislite da ima potrebe za moderatorom. Forum odavno nema aktivnog moderatora zato što nije bilo nekih velikih konflikata na ovom PDF. Ali zachatavanja jeste, toga svugdje ima.
Opet ništa ne kontam, a vjerovatno je i bolje takomedvjed23 wrote:
što se tiče ostalih komentara đe sam udrobljen, mogu samo reći: džimi, pazi da te glava ne zaboli
Ko ga proziva?Zejnep wrote:Nije fer da Jimmya ovako.proziva iko, to je sve.heat wrote:samo opuscano i veseloZejnep wrote: Čini ti se.
Tri riječi...i smajliZejnep wrote:Dijelim ovo mišljenje.Paco wrote:Postujem.Tomahawk11 wrote:
Nisam.
Neću.
ide, ideJimmy McNulty wrote:Ne ide to tako baš drugovi moji![]()
Mali offtopic:
Medo našo sam dobar kanal za nas dvojicu mada ti vjerovatno već znaš.![]()
https://www.youtube.com/user/Kurzgesagt/videos
Ima nekih dobrih videa za tebe. Valjda.