Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:A sta je fol sa sendvicem, vidim Kata ga stalno spominje, pa da ne propadne fol?
Stranacki podmladak je angazovan za branjenje i promicanje stranke na internetu u zamjnu za sendvic i sokic
Normalno u skladu ekonomske situacije u zemlji za razliku od malih zelenih koji za sve to budu nagradjeni diroktorskim pozicijama, ministarskim mjestima i kojim metrom blize u safu velikom vodji pa da se mogu slikati za Bajram. Mi pojedemo senvic i popijemo sok a vi unistite sve gdje se pojavite....ali boli vas kurac iskrena Kata navija za vas.
Sta se ti slepas tu sa 51 godinom?
Zar si to ZK okrenuo ledja?
vješalica wrote:Bolnice nisu restorani sa svedskim stolom vec sa onom hajmo reci najmizernijom hronm iliti splacinama i uvijek su bili takvi
Nije tako ni u Zanzibaru. Pacijenti plaćaju bolničkli tretman, plaćaju i hranu. Ne daje Sebija novac iz svog džepa za hranu bolesnicima, za splačine koje se ne daju ni kravama i svinjama.
Ma vidis da da je nekima to normala....doduse zaista to nije poteklo od Seke nego je tako bilo uvijek u nasim bolnicama sto ne znaci da je ispravno.
Da i ti nesto iskreno napises.
Da te "priupitam", kakav dorucak bi ti dao bolesniku u bolnici /raznih bolesti/. Bio si u prilici "deverati" sa bolesnicima.
KatarinaKosaca wrote:Kad dodjes u poziciju da "branis" Sebiju Izetbegovic, onda joj je predhpdnik.mogao samo.biti Sanko....Ima taj SDP I boljeg kadra u svim strukama Magazinovica, Sucura, Stevanovica, ali oni uvijek stave Hadzica, Niksica I slicne. O Sanki bespotrebno trositi rijeci @Edin H. Je opisao....
Zbog tebe sam ono i napisao, posto je @hrasno izgleda na Grbavici prespavao period prije rata.
@hrasno, nije se sve u zivotu vrtilo oko Zelje.
Da li je propisan "energetski" normativ u UKSC za hranu koja se daje pacijentima i osoblju Centra?
Ili je jedino bitna nabavna cijena proizvoda, zbog čega se u kuhinje UKSC isporučuje nekakva ko kreč bijela neukusna tjestenina, salame, procesuirani sirevi i sirni namazi, krcati aditivima i pojačivačima ukusa, i sl. dok je crveno meso misaona imenica. Je li bitnija forma ili suština?
Innovation wrote:Da i ti nesto iskreno napises.
Da te "priupitam", kakav dorucak bi ti dao bolesniku u bolnici /raznih bolesti/. Bio si u prilici "deverati" sa bolesnicima.
Pa pazi ne bi mu sigurno dao pire krompir iz kesice niti bi mu dao supu koja neodoljivo podsjeca na casu vode....sto se tice svega ostalog sve zavisi od bolesti do bolesti i od bolesnika do bolesnika. Nista to gore nije poslato od boga nego je poslato iz nasih dzepova svaki mjesec da bi bolesnici imali tretman kakav treba da imaju.
I da termin "iskrenost" varira od partijskih simpatija do nesimpatija. Kod mene je taj termin vezan iskljucivo pod No1 LJUDSKOT I NELJUDSKOST a pod No2 STRUCNOST ILI NESTRUCNOST......i zaboli me kurac da je moj babo ako ne valja onda ne valja.
hrasno38 wrote:
da se ne bi spustao na nivo gospodje Izetbegovic koja cupa grkljane po KCUS-u....
Vidis, ne nalijecu neki samo na tvoje podmetnute clanke, naleti i ti na neciji podmetnuti audio zapis.
jes jes jadna Seka svi joj podmecu...i sinoc joj podmetnuto sa "ekavicom" i sa onim "nije normalan" ona samo otvarala usta a podmetnuli je neciji drugi glas......kao sto ni Alija nije rekao borcima da ce jesti zlatnim kasikama....a prije toga "budite mirni rata nece biti"......
I da nije to moj clanak....nisam ga ja napisao....ja sam ga samo postavio!!!
KatarinaKosaca wrote:Kad dodjes u poziciju da "branis" Sebiju Izetbegovic, onda joj je predhpdnik.mogao samo.biti Sanko....Ima taj SDP I boljeg kadra u svim strukama Magazinovica, Sucura, Stevanovica, ali oni uvijek stave Hadzica, Niksica I slicne. O Sanki bespotrebno trositi rijeci @Edin H. Je opisao....
Zbog tebe sam ono i napisao, posto je @hrasno izgleda na Grbavici prespavao period prije rata.
Ajde me ziv bio ti prosvjetli sta je bilo prije rata....ajde evo sav treperim da mi napises nesto sto ne znam
Ajde me ziv bio ti prosvjetli sta je bilo prije rata....ajde evo sav treperim da mi napises nesto sto ne znam
Nema dovoljno serverskog prostora da se napise sve ono sto ti NE ZNAS
hrasno38 wrote:Avdo je za tebe i takve kao ti institucija!!!
mario001 wrote:
hocu al u kurcu....mada bi vi to voljeli da nema ko da vam ide u kontru i da mozete raditi sta hocete. Tako ste i ispraznili pola Sarajeva otjeravsi sve sto valja da bi uveli papke koji ce dizati ruke za vas......i osvojili "najvazniju" opstinu u BiH a po drugi put u 20 godina poklonili opstinu fasistima u kojoj je napravljen genocid.
Vec sam ti napisao, posto ti ocigledno nisi bio upoznat ili nisi zelio da budes upoznat sa situacijom na Medicinskom fakultetu prije rata, te ulogom familije Mesihovic, koje tako svesrdno branis. Je li ti stvarno ne razumijes da si i ti mogao trenirati Zelju da si na vrijeme dobio kick start ili vjetar u ledja i da ti je babo recimo bio Ivica?
hrasno38 wrote:
Netko ko napise "Imas li dokaz kako je Sanko upisao I zavrsio" ne zna ni "kletvu" Da Bog da te Sanko.lijecio....
hahahahha sad si Kato definitvno pala ali ono dibidus.......sta znaci ono sto ulica izjavi ja bi trebao da uzimam kao validan argument a kad ti napisem daj mi dokaze za nesto sto tvrdis to je kao van pameti. Bolan popucat cete kapilari koliki bijes prosipas na svakog iz SDp-a a ponavljam se ovdje se prodajes za nesto drugo. Znaci ako ja sad kazem "Dabogda te Zvizdic sa 3 interne lijecio....." to je validan argument da je Zvizdic karina a razlika izmedju njega i Sanke je nepostojeca.....naravno posto je to iz pordice tvojih miljenika tesko da ce vrijediti isti arsini!
hrasno38 wrote:
Netko ko napise "Imas li dokaz kako je Sanko upisao I zavrsio" ne zna ni "kletvu" Da Bog da te Sanko.lijecio....
hahahahha sad si Kato definitvno pala ali ono dibidus.......sta znaci ono sto ulica izjavi ja bi trebao da uzimam kao validan argument a kad ti napisem daj mi dokaze za nesto sto tvrdis to je kao van pameti. Bolan popucat cete kapilari koliki bijes prosipas na svakog iz SDp-a a ponavljam se ovdje se prodajes za nesto drugo. Znaci ako ja sad kazem "Dabogda te Zvizdic sa 3 interne lijecio....." to je validan argument da je Zvizdic karina a razlika izmedju njega i Sanke je nepostojeca.....naravno posto je to iz pordice tvojih miljenika tesko da ce vrijediti isti arsini!
Pa sve što ti pišeš i jeste sa ulice, kako te nije stid.