Pariz

Post Reply
Fudo Bosna

#2676 Re: Pariz

Post by Fudo Bosna »

It_is_a_Leclerc wrote:A je li onaj budalaš Marić objasnio ? :roll:

Čovjek puše u tikvu sa najgorom relativizatorskom facebook ruljom, širi neke svoje projekcije o gmazovima i masonima, i za sve mu to mi, građani FBiH moramo dati platu :roll:

Image

Jes, "vala baš", sve ga Marić nešto "lupeta", a evo neki je čojik fino došao na sastanak, sa predstavnicima tzv "islamske države", da im priprijeti :D
Arteta

#2677 Re: Pariz

Post by Arteta »

LSD wrote:
Fudo Bosna wrote:A ako neko misli da je ovim kvazibraniteljima islama, nešto sveto, ISIL-u, jer ako im nisu "sveti ", slični njima retardi,NUSRE i slični kozo..., taj je, ko to misli npr od nas muslimana, u velikoj zabludi? Ovi imaju veze sa ispravnim islamom/učenjem , i drže se propisa islama, koliko su i Staljin ili Čaušesku bili "demokrate", znači , niđe veze... :D

Zato su oni zlo , i za muslimane, i kršćane i ateiste i SVE ljude, i dok oni, veliki, koje gospodin Marić proziva da nisu baš nevini, ne odluče da ovo ZLO unište, jadni smo svi sa ovim kozoje...a pogotovu jadni narod Sirije i Iraka , a Bogme , nažalost i ostalog dijela svijeta...

Pariz, nažalost, najsvježiji primjer...
:thumbup: :thumbup:

ISIL nema apsolutno nikakve veze sa islamom, a da je paradoks veci oni sami za sebe kažu da su oni jedini pravi muslimani (što bi trebalo reci, da su ostali muslimani širom svijeta zglajzali u stranu).

Pa zašto taj isti ISIL, ti veliki samoproklamovani muslimani ne pomognu npr. palestincima u Izraelu :? gdje je tu neki džihad? NE, vec kažu da su palestinci= muslimanski otpad (baš tim rijecim) i da ce ih oni (to jest ISIL) satrati do zadnjeg , ukoliko taj posao ne završi Izrael.

Da li iko na svijetu zna (osim CIA I Mosada, naravno) ko je taj Bagdadi i ko mu je dao titulu šejha :lol: :lol: ko je taj covjek uopšte, osim što je sam sebe proglasio Halifom :pisnuo: :?: zna li iko to odgovoriti
Dva su razloga.
-Izrael ih ne napada kao Francuska pa nema potrebe za slanja ljudstva prema Izraelu pored tolikih neprijatelja
-za napad na Izrael trebaju muda poput vola
insomnia78

#2678 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Au, fotos ne ume da laze :lol: :lol: :lol:
Sta ka'e, Simon Eliot
LSD

#2679 Re: Pariz

Post by LSD »

Fudo Bosna wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:A je li onaj budalaš Marić objasnio ? :roll:

Čovjek puše u tikvu sa najgorom relativizatorskom facebook ruljom, širi neke svoje projekcije o gmazovima i masonima, i za sve mu to mi, građani FBiH moramo dati platu :roll:

Image

Jes, "vala baš", sve ga Marić nešto "lupeta", a evo neki je čojik fino došao na sastanak, sa predstavnicima tzv "islamske države", da im priprijeti :D
Nemoj tako....sad ce te klixovci uvjeriti da Simon Eliot, jevrejin iz Izraela i agent MOSAD-a - ne može nikako biti kozoyeb, a kamoli lider i vrhovni komadant ISIL-a ;-)
It_is_a_Leclerc

#2680 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

insomnia78 wrote:Au, fotos ne ume da laze :lol: :lol: :lol:
Sta ka'e, Simon Eliot
Ma jel mi vjeruješ da sam ovo krenuo da napišem.

Kao, mi bismo neku sliku ispod koje je u paintu napisano ko je ko, trebali prihvatiti kao neoboriv dokaz.

Marić je klasični tokmak. On je drukao za one budale iz Živog Zida što pričaju o chemtrailsima, na izborima u Hrvatskoj, a sad se uvlači u sfinktere relativizatorima sa ovim spominjanjem Palestine i sl.
TomANDJerry

#2681 Re: Pariz

Post by TomANDJerry »

Prvo , ja mogu postaviti sliku svoje komsinice i reci da je ona ISIL-ov bombas samoubica i da je ustvari agent MOSAD-a .... (nazalost uvijek ce biti budala koje ce povjerovati u to) .... ali treba dati i neke dokaze koji to potvrdjuju

Drugu , amerikanci se jesu sastajali sa ISIL-om (kao i mnogi drugi) da pokusaju pronaci mirno rjesenje (i mi smo se na pocetku rata sastajali sa Karadzicem i Mladicem) , kada su vidjeli o cemu se radi poceli su ih bombardovati (nazalost ne dovoljno)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2682 Re: Pariz

Post by hrasno38 »

oridjidji wrote:
hrasno38 wrote:
E vidis svaki pametni stanovnik BiH bio Bosnjo, Hrvatko, Srpko ili neko treci kao rezervnu varijantu svoje buducnosti vidi nastavak zivota na Zapadu a ne na istoku. Boga ti onako da te pitam iskreno jel ti svaki dan kad pogledas smrtovnice u Avazu ili Oslobodjenju ridas suze za nepoznatim ljudima ili za onima koje poznas ponekad pustis suzu. Evropa je jela govna u BiH od 92-95 ali ista ta Evropa je strahovito i pomogla BiH i na kraju krajeva zajedno sa USA prekinula cetverogodisnji rat. Za to vrijeme tvoja braca muslimani su grickali hurmice, ispijali cajeve po pustinji i drkali kurac u bogatstvima koje posjeduju. 1,2 miliona izbjeglica i od toga 3,800 u tim tvojim bratskim zemljama od cega u najbratskijoj Turskoj citavih 390!!!! Ili si se i ti nasekirao kad Boko haram napravi masakr, Tamilski Tigovi itd itd......ne zajebavaj LSD i ne pravi neku bratsku odstupnicu u kojoj sam sebe ocrnjujes bez veze. Za mene je rancuska, Njemacka, Italija, Austrijaq itd najblizi komsiluk a ovi dole oni na smrtovnicama....nepoznati kojima mogu samo pozeljeti rahmet dusama.....
POSJETA FRANCOISA MITTERRANDA OPKOLJENOM SARAJEVU NA VIDOVDAN ILI TI GA 28.jun 1992. godine

Miteran:"“Dok sam ja živ, čujte dobro, Francuska nikad neće ratovati protiv Srbije."
http://antidayton.com/events/posjeta-fr ... -sarajevu/

Jos je slicnih izjava dao na pitanje da li ce Francuska poduzeti ikakve akcije na sprecavanju rata u BiH protiv Srba i nijedna nije bila potvrdna.

Evropa je strasno pomogla, servirajuci nam mirovne planove za koje je Dejton dzamija sa dvije minare. Za to vrijeme jedna slabasna Turska je mirila nas i Hrvate u Ankari, napravila diplomatske napore koji su poslje Ameri nasili sebi Vasingtonskim sporazumom. Niz islamskih zemalja pomoglo je Armiju BiH, eto mi smo garant placali svoju odbranu, sve posljeratne velike afere BH politicara vezane su za novac Arapa koji su usisali kao pomoc, pa i onaj skandal u Becu gdje je nasima za trgovinu novca koji su dobili od TWRA organizacije cirka nekoliko stotina miliona dolara kojom se optuzivala SDA svita da su poslje to raspodjelili na privatne racune i nekih drugih jerAustrija nije tolerisala trgovinu oruzja na svome teritoriju, do Cengiceve afere u Mariboru, Silajdziceve u Pakistanu, Iranske pogorelice, odreda El Mudzahid i td.:
Afera Bec
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... /t223a.htm
Afera Maribor
http://opsadasarajeva.blogspot.no/2015/ ... ko-je.html

A bilo je tu jos mnogo drugih. Gdje su ostale organizacije Saudijski Komitet, Kuvajtski, Katarska organizacija za pomoc BiH, Bahreinska, Iranci, Malezijci i td. Svi su ovdje usisavali dobre novce, ali jok samo su zapadnjaci nama pomagali drugi nisu.

Sto se tice evropskih politicara nikakvo im dobro ne zelim, kao ni isilovoj stoci, jedino mogu zaliti civile zrtve nakaradnih politika koje ginu od Istoka do Zapada zbog njih. Napad u Parizu se ne moze otudjiti od more uzroka koji su doveli do toga da se neko sveti Francuzima zbog njihove politike, najgore sto rezultati isilovog napada nisu nista efikasniji od napada alijanse koja se bori protiv istih, samo prebrojavaju mrtve civile.
Aha super nista nisi pogresno citirao samo zaboravio si napisati ciji su ono avioni 95 godine bomardovali polozaje Srba oko Sarajeva i pomagali ofanzivna djelovanja A BiH u krajini!!! Jedno je pranje para preko donacija a drugo je davanje donacija od kojih je koristi imao narod i vojska. I na kraju krajeva kako sam i naveo cifra i raspored BH izbjeglica vise nego dovoljno govori a pranje para i uvoz vehabija u BiH preko TWRA je vec davno prezvakana prica koja nova obrise dobija zadnjih godina u malo drukcijem obliku Al Sihdija, Poljine Hillsa, Buroj Ozone u Trnovu itd itd koji sluze da ucvrscivanje novih polozaja arapa koji su puno puno blize Evropskim centrima.
Matzan

#2683 Re: Pariz

Post by Matzan »

It_is_a_Leclerc wrote:Na sutrašnjoj prijateljskoj utakmici Engleska - Francuska, organizator je odlučio da će Francusku himnu pjevati svi navijači. :thumbup:

Aux armes, citoyens!
Formez vos bataillons!
Marchons! Marchons!
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons!

:thumbup:

Ništa si ako ne budeš i ti pjevao.
Stojećki i iz sveg glasa.
It_is_a_Leclerc

#2684 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

Matzan wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Na sutrašnjoj prijateljskoj utakmici Engleska - Francuska, organizator je odlučio da će Francusku himnu pjevati svi navijači. :thumbup:

Aux armes, citoyens!
Formez vos bataillons!
Marchons! Marchons!
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons!

:thumbup:

Ništa si ako ne budeš i ti pjevao.
Pa šta fali i da pjevam ?

Marseljeza je univerzalna pjesma o slobodi.
Fudo Bosna

#2685 Re: Pariz

Post by Fudo Bosna »

Arteta wrote:
LSD wrote:
Fudo Bosna wrote:A ako neko misli da je ovim kvazibraniteljima islama, nešto sveto, ISIL-u, jer ako im nisu "sveti ", slični njima retardi,NUSRE i slični kozo..., taj je, ko to misli npr od nas muslimana, u velikoj zabludi? Ovi imaju veze sa ispravnim islamom/učenjem , i drže se propisa islama, koliko su i Staljin ili Čaušesku bili "demokrate", znači , niđe veze... :D

Zato su oni zlo , i za muslimane, i kršćane i ateiste i SVE ljude, i dok oni, veliki, koje gospodin Marić proziva da nisu baš nevini, ne odluče da ovo ZLO unište, jadni smo svi sa ovim kozoje...a pogotovu jadni narod Sirije i Iraka , a Bogme , nažalost i ostalog dijela svijeta...

Pariz, nažalost, najsvježiji primjer...
:thumbup: :thumbup:

ISIL nema apsolutno nikakve veze sa islamom, a da je paradoks veci oni sami za sebe kažu da su oni jedini pravi muslimani (što bi trebalo reci, da su ostali muslimani širom svijeta zglajzali u stranu).

Pa zašto taj isti ISIL, ti veliki samoproklamovani muslimani ne pomognu npr. palestincima u Izraelu :? gdje je tu neki džihad? NE, vec kažu da su palestinci= muslimanski otpad (baš tim rijecim) i da ce ih oni (to jest ISIL) satrati do zadnjeg , ukoliko taj posao ne završi Izrael.

Da li iko na svijetu zna (osim CIA I Mosada, naravno) ko je taj Bagdadi i ko mu je dao titulu šejha :lol: :lol: ko je taj covjek uopšte, osim što je sam sebe proglasio Halifom :pisnuo: :?: zna li iko to odgovoriti

Dva su razloga.
-Izrael ih ne napada kao Francuska pa nema potrebe za slanja ljudstva prema Izraelu pored tolikih neprijatelja
:D

Ili su možda saveznici sa Izraelom? Ma nisu, đe će , "gluho bilo", opet Marić i "teorije zavjere"... Ovaj kozoj.. sa prvog klipa "laže", a gospodin premijer ,na drugom klipu, samo "formalno", govori lijepo o Saudiiji
insomnia78

#2686 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Nestade meze, poce prica bezveze
Image
Vive la république et vive la France!!!
TomANDJerry

#2687 Re: Pariz

Post by TomANDJerry »

Fudo Bosna wrote:
Arteta wrote:
LSD wrote:

I sta si sada sa ovim zelio pokazati ... prvo govori neko (valjda neki pobunjenik u Siriji) kako nemaju problema sa Izraelom (a i zasto bi , sa Izraelom jedini problem imaju oni koji ih napadnu i nesretni Palestinci kao zrtva razgranicenja) , a drugo standardni odgovor bilo kog politicara na pitanja o nekoj drugoj zemlji

Dva su razloga.
:D

Ili su možda saveznici sa Izraelom? Ma nisu, đe će , "gluho bilo", opet Marić i "teorije zavjere"... Ovaj kozoj.. sa prvog klipa "laže", a gospodin premijer ,na drugom klipu, samo "formalno", govori lijepo o Saudiiji
i sta si sada pokazao sa ovim

Prvo govori neki borac (valjda pobunjenik u Siriji) kako nemaju problema sa Izraelom (a i zasto bih kada je to druga drzava , sa Izraelom probleme imaju jedino oni koji ih napadaju i nesretni Palestinci koji su zrtva neuspjesnog razgranicenja prije 50 godina)

Drugo je standardni odgovor bilo kojeg politicara na planeti kada ga pitaju za neku drugu zemlju i kakvi su medjusobni odnosi
Matzan

#2688 Re: Pariz

Post by Matzan »

insomnia78 wrote:Nestade meze, poce prica bezveze
Image
Vive la république et vive la France!!!

Jesi se to prep'o?
Spavaj mirno, neće tebe dirati.
Samo ove imigrante afro-azijskog porijekla. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2689 Re: Pariz

Post by Velkoski »

Matzan wrote:Ništa si ako ne budeš i ti pjevao.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BHCluster

#2690 Re: Pariz

Post by BHCluster »

Kako niste promijenili avatare u francusku zastavu? Sramotra!
Fudo Bosna

#2691 Re: Pariz

Post by Fudo Bosna »

TomANDJerry wrote:
Fudo Bosna wrote: I

Prvo govori neki borac (valjda pobunjenik u Siriji) kako nemaju problema sa Izraelom (a i zasto bih kada je to druga drzava , sa Izraelom probleme imaju jedino oni koji ih napadaju i nesretni Palestinci koji su zrtva neuspjesnog razgranicenja prije 50 godina)

Drugo je standardni odgovor bilo kojeg politicara na planeti kada ga pitaju za neku drugu zemlju i kakvi su medjusobni odnosi
[/quote]

Hajde recimo da ovi klipovi ništa ne znače, da se složimo sa tim , mada :-) , ali eto...

A šta kažeš na ovo, je li ovo "standardni odgovor/govor bilo kojeg politicara na planeti"?

Ja bih bio sretan da Marić, Mišak i David Icke i svi... , tzv. "teoretičari zavjera", griješe, i da se ovim zločincima u vidu ISIL-a i sličnim stane u kraj, a nisam baš siguran da im ni jedna svjetska vojna sila, ne može ništa, ali evo, sa ovim zadnjim zločinom u Parizu, valjda je sve prešlo mjeru i valjda će se veliki dogovoriti da ove zločince zaustave...

Sućut svim porodicama Pariških i ranijih nevinih žrtava !!!
VCorp

#2692 Re: Pariz

Post by VCorp »

tututuuuu wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
tututuuuu wrote:
cekaj, ja sam mislio da mi ovdje pricamo o "paralelama", a ti sad ipak o ustasama?
Jednog dana i ovom zlu ce doci kraj. Popusice ovi kozojebi lulu naopako uz akamativno odobravanje cijelog civiliziranog svijeta. I onda ce se za 50 -70 godina, kada polako izumru generacije koje se sjecaju njihovih zlocina, pojaviti relativizatori.

Deja vu.

I zapravo je vrlo intersantno vidjeti koji su se forumasi zalijepili na Blajburg :thumbup: ;-)
a eto ti se to kao sjecas ustaskih zlocina, a tako i Blaiburga? :-) interesantno je ko ovdje je uopce spomenuo taj Blaiburga, Jasenovac i ostalo... :wink:

ti migoljis. ja ne relativiziram nista. ustase su bili zlocinci. ja se samo hvatam za tvoju (apsurndu) paralelu koja nema logike. i koja uopce nije paralela, kako ti kazes, vec tvoja zelja da u temu ubacis ustase i ostalo. :wink: a razlika je da su na Blaiburgu se ljudi predali (i tu nisu bile samo ustase) i ti predani ljudi su pobijeni, bez sudjenja, bez utvrdjivanja ko je, i koliko je ko kriv. to je po definiciji ratni zlocin. Ovi se i dalje bore, odnosno masakriraju tako da tu nikakve paralele ne moze biti.
Te ustaše su radile zločine i nad našim narodom, na tlu naše zemlje koju su htjeli izbrisati i to kao saradnička ruka Hitleru čija je politika ubijala i provodila svoje metode mucenja po čitavoj Europi. Te ustaše su imale Jasenovac i Gradišku, tu su radili ljudima zla koja bi tebi sledila krv u žilama i uplakan bi se vratio nazad u mater kako bi se usrao. Nisam ni jugonostalgicar, i jebe mi se za Tita ali mu svaka čast na Blajburgu, ustaški i četnički šljam koji je isti kao ISIS je poslao tamo gdje mu je i mjesto. Zato smo imali i mir, koliko god mi se nije sviđala za Bosnu je Jugoslavija bila KURAC U SVIJETU.
Matzan

#2693 Re: Pariz

Post by Matzan »

BHCluster wrote:Kako niste promijenili avatare u francusku zastavu? Sramotra!

Nije klix tako jeftin pa da kopira fb.
TomANDJerry

#2694 Re: Pariz

Post by TomANDJerry »

Fudo Bosna wrote:
TomANDJerry wrote:
Fudo Bosna wrote: I

Hajde recimo da ovi klipovi ništa ne znače, da se složimo sa tim , mada :-) , ali eto...

A šta kažeš na ovo, je li ovo "standardni odgovor/govor bilo kojeg politicara na planeti"?

Ja bih bio sretan da Marić, Mišak i David Icke i svi... , tzv. "teoretičari zavjera", griješe, i da se ovim zločincima u vidu ISIL-a i sličnim stane u kraj, a nisam baš siguran da im ni jedna svjetska vojna sila, ne može ništa, ali evo, sa ovim zadnjim zločinom u Parizu, valjda je sve prešlo mjeru i valjda će se veliki dogovoriti da ove zločince zaustave...

Sućut svim porodicama Pariških i ranijih nevinih žrtava !!![/quote]

Za ovo svi mi znamo , Amerikanci su podrzavali talibane u Afganistanu ... to je bila jedna od cijena za zavrsetak hladnog rata i pad Sovjetskog Saveza , ne znam za tebe ali kada bi me vratili u vrijeme i postavili za Americkog predsjednika u to doba ja bih napravio isto (sve i da znam sta ce se kasnije desiti) jer radije bih se borio protiv terorista nego nastavio zivjeti na ivici nuklearnog rata izmedju SAD i SSSR koji bi znacio kraj cijelom covjecanstvu

P.S. naravno nije samo ovo bio uzrok kraju SSSR-u , ali jedan od njih jeste
Challenger__

#2695 Re: Pariz

Post by Challenger__ »

Ma jok. To je samo još jedan priglupi a zajednički mainstream/wahhabi mit.
Last edited by Challenger__ on 16/11/2015 01:25, edited 1 time in total.
Fudo Bosna

#2696 Re: Pariz

Post by Fudo Bosna »

TomANDJerry wrote:
Fudo Bosna wrote:

Za ovo svi mi znamo , Amerikanci su podrzavali talibane u Afganistanu ... to je bila jedna od cijena za zavrsetak hladnog rata i pad Sovjetskog Saveza , ne znam za tebe ali kada bi me vratili u vrijeme i postavili za Americkog predsjednika u to doba ja bih napravio isto (sve i da znam sta ce se kasnije desiti) jer radije bih se borio protiv terorista nego nastavio zivjeti na ivici nuklearnog rata izmedju SAD i SSSR koji bi znacio kraj cijelom covjecanstvu

Ko tebe baš kao u crtanom, "crno bijelo", ali dobro, lijepo je biti optimista, svi govore protiv kozoje.., da će ih uništiti i Turska i USA, i Saudija, i Britanci, i Francuzi, i..., a kada Rusi malo konkretnije "poradiše" , po tom pitanju, sva kuka i motika protiv Rusa :-) , ah ta čudna planeta...

Buraz, dok se ne ujedine svi, kozoj.. će, nažalost raditi i rade , zločine !!!
joint union

#2697 Re: Pariz

Post by joint union »

Blue1 wrote:

Joj kako glupo i provokativno pitanje...

Objasni i dokazi svoju pamet, o neprovokativni? Hocemo cekat' 1200?
TomANDJerry

#2698 Re: Pariz

Post by TomANDJerry »

Fudo Bosna wrote:
TomANDJerry wrote:
Fudo Bosna wrote:

Ko tebe baš kao u crtanom, "crno bijelo", ali dobro, lijepo je biti optimista, svi govore protiv kozoje.., da će ih uništiti i Turska i USA, i Saudija, i Britanci, i Francuzi, i..., a kada Rusi malo konkretnije "poradiše" , po tom pitanju, sva kuka i motika protiv Rusa :-) , ah ta čudna planeta...

Buraz, dok se ne ujedine svi, kozoj.. će, nažalost raditi i rade , zločine !!!
Nazalost , lako je nama kasnije govoriti sto su oni u to doba donijeli losu odluku , ali mi ne znamo da je alternativa bila jos gora

Jednom je neko objasnio da kada si predsjednik USA onda ne biras izmedju dobrih i losih odluka jer to moze bilo tko da uradi i za to postoje ljudi na nizim nivoima , kada si predsjednik USA (ali i svih vecih drzava) ti najcesce biras izmedju loseg i jos goreg .... Thruman je birao izmedju bombardovanja Japana atomskim oruzjem i nastavka rata ... nastavak rata bi znacio invaziju samog Japana , a to je najmanje milion mrtvih amerikanaca i desetine miliona mrtvih japanaca ... sta je on uradio , bacio je atomsku bombu i za 20-tak sekundi ubio 100.000 djece , zena , ljudi i ponovo to isto .... to samo pokazuje kakvi su to izbori i kako je tesko biti lider jedne takve drzave (nije to BiH gdje je najbitnije uhjebit svoje stranacke pijune i sebi osigurati novog audija)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2699 Re: Pariz

Post by _BataZiv_0809 »

Challenger__ wrote:
Ma jok. To je samo još jedan priglupi a zajednički mainstream/wahhabi mit.
Sta je uzrok? Perestrojka?
oridjidji

#2700 Re: Pariz

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:
Aha super nista nisi pogresno citirao samo zaboravio si napisati ciji su ono avioni 95 godine bomardovali polozaje Srba oko Sarajeva i pomagali ofanzivna djelovanja A BiH u krajini!!! Jedno je pranje para preko donacija a drugo je davanje donacija od kojih je koristi imao narod i vojska. I na kraju krajeva kako sam i naveo cifra i raspored BH izbjeglica vise nego dovoljno govori a pranje para i uvoz vehabija u BiH preko TWRA je vec davno prezvakana prica koja nova obrise dobija zadnjih godina u malo drukcijem obliku Al Sihdija, Poljine Hillsa, Buroj Ozone u Trnovu itd itd koji sluze da ucvrscivanje novih polozaja arapa koji su puno puno blize Evropskim centrima.

Bombardovali su ih oni koji su ih isto tako zaboravili ih bombardovati kada su krenuli na Srebrenicu i Zepu, precutno im dozvolili da naprave ono sto su napravili u julu 1995 godine u Srebrenici i Zepi, o cemu uveliko pise ovih dana Florence Hartmann. Prepisujuci cinjenice iz americkihvladinih dokumenata. Doduse avione nisu podigli ni kad je bila sprska ofanziva Sprzena zemlja u julu 1995 godine, a bome nisu ih ni zaustavili kad su atakovali na Gorazde. Treba biti objektivan. Isto tako treba se sjetiti ko ono priprijeti Armiji BiH bombardovanjem na 40-tak kilometara od Banja Luke kada su sa Hrvatima krenuli zajedno da osvajaju prostore Republike Srpske. Hvala im sto su pomogli da se rat zavrsi na nasu stetu i na nacin na koji nije trebao, pa eto i danas trpimo posljedice Dejtona. Omogucise nam da se izmirimo sa Hrvatima, oni odgulise Oluju do kraja, mi svoju zaustavismo na pola puta. To nije zapadnjacki dvostruki arsin prema BH muslimanima i Bosni i Hercegovini. Nemoj barem ti biti licemjeran i uzimati jedne argumente, a druge argumente odbacivati koji ti ne idu u prilog prici. Presuti ovo o Miteranu. Da ne dodje na vlast Sirak, svirali bi mi jos koznu frulu u BiH i prebrojavali svoje mrtve, dok bi cekali Francusku da reaguje.

Naravno da tebi ne pase cinjenica da su dobro muslimani drugih zemalja zapeli da pomognu ovome narodu jer je ovo momenat kad Turkee, Arape i neke druge muslimane nearape treba satanizirati. Kada su nam svi 1993 godine okrenuli ledja nakon sto smo odbili potpisivanje Oven Stoltenbergovog mirovnog plana, nasi prijatelji iz islamskih zemalja nisu. Na kraju su neki dosli ovdje i da se bore i izgubili zivote ovdje i nisu svi bili u sastavu odreda El Mudzahidin.

Clanci su dokaz da su Arapi pomagali ovaj narod, a to sto su neki zloupotrebili istu pomoc ide njima na cast. Dosta je ovdje oruzja Armija BiH kupila njihovim novcem za odbranu BiH. Isto tako dosta je pomoci ovaj narod dobio humanitarne od njih. Sami saudijski komitet u BiH je ulozio na stotine miliona dolara u ratu, kuvajtski komitet za pomoc, katarska organizacija za pomoc, bahreinska, jordanska, Islamic Relief i td. i da nije bilo 11.9.2001.godine vjerovatno i danas bi djelovale mnoge od njih koje su se zatvorile. Jedine organizacije koje nisu zatvorene ovdje bile su siitske. O cemu onda da pricamo?

Da vidimo koliko su BIH izbjeglica primili one koje ti hvalis... Pocecemo od Francuza, tek 6 hiljada. Wow. Koliko primi Turska 23 hiljade.

Image

Valjda je logicnije bilo iz BiH se ispaliti preko Hrvatske, Slovenije do prvih zapadnih zemalja, nego pokusati preko Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Grcke stizati do Turske ili nekih od arapskih zemalja.

Nek Arapi grade, mogu i drugi, pa se stede.
Post Reply