irac300 wrote:Pa upravo ti stalno ponavljaš da se rajska zadovljstva ne mogu uspoređivati sa ovozemaljskim, i na kraju ispade da je sex najprivlačniji dio raja, još sa djevicama. Obećavanja nekakvog vječnog sexa sa djevicama je 1/1 primjer težnje za niskim strastima, kojima teže većina običnih smrtnika (čisto sumnjam da takvom načinu života teže Hugh Hefner ili Larry Flynt kojima se ona ženska stvar i zgadila koliko su ih mijenjali). Ali za ljude koji su živjeli u pustinjama u srednjem vijeku, gdje je za 99% lijepo žensko bila misaona imenica je sasvim odlična šarena laža da ih pridobiješ za svoje interese. Tako da njih razumijem, ali danas maštati o tome, jbg, meni to vuče na sexualnu devijaciju!
i na kraju ispade da je sex najprivlačniji dio raja, još sa djevicama.
ja jedno vi drugo, sex u raju nije najbolje uzivanje ima tu masa drugi stvari, sto su bolje, ali seks je tu prisutan jer je poboljsana verzija seksa sa zemlje.
Sta mislis da intezitet orgazma u Raju je 100 puta jaci nego na zemlji, ili sta mislis da je orgazam 5 minuta, ili 1 sahat ili vise a 100 puta jaci, sta onda mislis da je tako na zemlji, ljudi uopste nebi izlazi iz kuca
još sa djevicama
sto je naznaceno sa djevicama
pa zato sto inace kad je lijepa zena u dosta slucajeva ona je vec bila sa drugima prije braka, a to umanjuje vrijednost te zene ako cujes ova bio sa njim, ovo radila to i to, onom trecem radila to i to, i onda ti se stisne u dusi i nebi mozda bas htio da je ozenis, jer bojis se sta ce narod reci plus sam nisi zadovoljan u dusi da znas da se mlatarala sa nekim tvojim poznanicima.
Zena je poput dijamanta, ona se pokriva, cuva na finom mjesto, a ne da je otkrivena da je svako pipa kako mu se prohtije.
Zato je naznaceno djevica, jer je prelijepog izgleda koje pomucuje razum a jos iko nije nije dirao, to isto vazi i za zene sa ovoga svijeta koja koje udju u Raj, one ce sa novim tijelima postati mladje ljepse bez ikakvih mahana plus bit ce nevine isto kao sto ce muskarci biti neosuneceni jer ce se ponovnim stvaranjem na buducem svijetu sve iznova stvoriti.
Ali za ljude koji su živjeli u pustinjama u srednjem vijeku, gdje je za 99% lijepo žensko bila misaona imenica je sasvim odlična šarena laža da ih pridobiješ za svoje interese. Tako da njih razumijem, ali danas maštati o tome, jbg, meni to vuče na sexualnu devijaciju
ti stvarno kao da si operisan od stvarnosti kao da si sisao sa marsa, pa neznas trenutno stanje na zemlji
cuj za ljude koji su živjeli u pustinjama u srednjem vijeku, pa covjce zene sad su atraktivne i nema nista ljepse i izazovnije za muskarca za zene, nikakve kuce, vile u oblacima, bijesna auta , pare, nista se nemoze sporediti sa lijepom i atraktivnom zenom.
kako je njima bila draga zena u pustijnji tako je i nama sad muskarca draga zena u ovom vremenu, ma koliko ti sam sebe lagao, kad prodje pored tebe neka koja je izazovna do bola, same oci idu na nju htio ne htio
molim te te suplje price pricaj drugom a mene ne, ja sam musko a i ti si, i znas dobro sta pricam