Pa otovri temu o korporacijama ako si toliko zabrinut.animals wrote:Jel tebi jasno,kao i par ovdje humanitarni forumasa, da nisu problem izbjeglice..Connaisseur Karlin wrote:
Pa zasto se poreski baveznici ne pitaju zasto se njihov novac korsiti za rat u Siriji.
problem su, a ti ako zivis na zapadu,kao sto kazes, veliki koncerni, koji su stvarni gospodari nasi zivota,.
cisto sumnjam da to kontas..
Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
- Connaisseur Karlin
#2676 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
-
drastic
#2677 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
svijet se jebe a ti se muzafere kupajEdin H. wrote:Ti bas pricas besmislice, jako veliki broj djece se rodio u Sarajevu u ratu, valjda nagon za opstankom, potomstvom...tututuuuu wrote:Oni stancaju bebe kao da su u naponu zivota i kao da je sve normala.![]()
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/fotog ... /160313021
Zamisli ti te psihe praviti djecu u ovakvim uvjetima.
A uostalom izbjeglice koje imaju djecu su bolje tretirane iz prostog razloga sto se zakoni o pravima djece odnose na svu djecu, bez obzira odakle dolazi. Ne mogu djeca odgovarati za postupke roditelja.
- Sanjarko
#2678 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Jasta na socijali.animals wrote:Jel ti uopce rads,ili si na socijali i ti..pirmin wrote:Drug, ne pomaze pisanje.Vizionar 1985 wrote: Jarane ne valjaj svasta.
Kapitalizam danas.
Sve ce to oni sami finansirati.
Prije il kasnije.
Jednino da im se nacrta, mozda bi skontali. Poslije 107 strana rasprave.![]()
I sto je najjace malo ko od njih je vidio migranta/izbjeglicu uzivo, da ne pricamo o tome da nije imao problema sa njima.
Da nema drugih crko bi od gladi.
Da imam barem nest.
Zivim od danas do sutra a sutra mogu bit gladan il crknut od gladi.
Al hajd jb nas Sirotinju ukljucujuci i ove sto na temi spominjete
nek svi mi pocrkamo da drugi imaju vise.
Samo grabi vise i vise.
- animals
#2679 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ma ti ne vidis, dalje od nosa..Connaisseur Karlin wrote:Pa otovri temu o korporacijama ako si toliko zabrinut.animals wrote:Jel tebi jasno,kao i par ovdje humanitarni forumasa, da nisu problem izbjeglice..Connaisseur Karlin wrote:
Pa zasto se poreski baveznici ne pitaju zasto se njihov novac korsiti za rat u Siriji.
problem su, a ti ako zivis na zapadu,kao sto kazes, veliki koncerni, koji su stvarni gospodari nasi zivota,.
- tututuuuu
#2680 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Prije bi bilo da ti pricas besmislice jer ja nigdje nisam rekao da se po Sarajevu nisu radjala djeca za vrijeme rata, sto opet ne cini stvar nista normalnijom, ako mene pitas. Ako je u Sarajevu, mora da je normalno.Edin H. wrote:Ti bas pricas besmislice, jako veliki broj djece se rodio u Sarajevu u ratu, valjda nagon za opstankom, potomstvom...tututuuuu wrote:Oni stancaju bebe kao da su u naponu zivota i kao da je sve normala.![]()
A uostalom izbjeglice koje imaju djecu su bolje tretirane iz prostog razloga sto se zakoni o pravima djece odnose na svu djecu, bez obzira odakle dolazi. Ne mogu djeca odgovarati za postupke roditelja.
Drugo, jasno je meni zasto, bar neki od njih se sad odlucuju na dijete, i to je bas ovo sto si ti napisao. Sad, koliko je to moralno, normalno, kako je toj djeci, i na kraju krajeva sta to govori o tim ljudima sto tako manipuliraju ostavljam tebi da vidis.
- tututuuuu
#2681 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Istina. Al meni to nije normalno ni odgovorno. Za djecu, roditelje ko jebe.insomnia78 wrote:Pun kurac forumasa koji su zaceti i rodjeni u ratutututuuuu wrote:Oni stancaju bebe kao da su u naponu zivota i kao da je sve normala.![]()
- tututuuuu
#2682 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Tebi isti odgovor sto sam uputio iznad. Svako ko donosi djecu potpuno svjesno u ovakva govna je neodgovoran roditelj i osoba, Sarajevo u ratu ili ove izbjeglice/migranti, potpuno svejedno sto se mene tice.Vizionar 1985 wrote:Evo ti odgovor komentar sa tog clanka.tututuuuu wrote:Oni stancaju bebe kao da su u naponu zivota i kao da je sve normala.![]()
harishodzic80
prije 3 sata 19 min
+82
P...A li vam materina usrana kakve to komentare pisete, vec se zaboravilo nazalost da je i kod nas bio RAT i da su se djeca radjala, barem 60% vas koji komentarisete jeste Ratna generacija. Kako li vas nije stid i sram stoko jedna.Mi nismo nista bolje ni zasluzili treba nas u torove ko stoku utjerati, jer ocigledno nista drugo ni nismo. Ljep pozdrav
- Connaisseur Karlin
#2683 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Pazi,ukrast ce ti izbjelgice posao.Jao,mama mia!animals wrote:Ma ti ne vidis, dalje od nosa..Connaisseur Karlin wrote:Pa otovri temu o korporacijama ako si toliko zabrinut.animals wrote: Jel tebi jasno,kao i par ovdje humanitarni forumasa, da nisu problem izbjeglice..
- animals
#2684 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Koje jeftine floskule..Connaisseur Karlin wrote:
Pazi,ukrast ce ti izbjelgice posao.Jao,mama mia!
nisam ni ocekivao od tebe neku dublju misao
- Connaisseur Karlin
#2685 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Sad imas priliku da objasnis.animals wrote:Koje jeftine floskule..Connaisseur Karlin wrote:
- Sanjarko
#2686 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Pa dobro onda se ne cudite sto po Europi svi Narodi izumiru i stotututuuuu wrote:
Tebi isti odgovor sto sam uputio iznad. Svako ko donosi djecu potpuno svjesno u ovakva govna je neodgovoran roditelj i osoba, Sarajevo u ratu ili ove izbjeglice/migranti, potpuno svejedno sto se mene tice.
nece Sirotinja vise da stanca Djecu pa sada uvoze Djecu od druge Sirotinje.
- tututuuuu
#2687 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
pa ja se ne cudim. to je tako. sto veca sirotinja to vise djece stanca i vise sirotinje radi, tako je uvijek bilo. Neodgovornost i zato je tako kako je. Ali postavlja se pitanje, da tako rade i Europljani kome bi onda izbjeglice isle... Ja cu nastancati al ko ce izdrzavati.Vizionar 1985 wrote:Pa dobro onda se ne cudite sto po Europi svi Narodi izumiru i stotututuuuu wrote:
Tebi isti odgovor sto sam uputio iznad. Svako ko donosi djecu potpuno svjesno u ovakva govna je neodgovoran roditelj i osoba, Sarajevo u ratu ili ove izbjeglice/migranti, potpuno svejedno sto se mene tice.
- animals
#2688 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Jel po tebi rijesenje Azija..Vizionar 1985 wrote:Pa dobro onda se ne cudite sto po Europi svi Narodi izumiru i stotututuuuu wrote:
i njihovo neplansko stancanje ...
jel treba tu djecu hraniti onaj ko ih stanca ili onaj koji radi i planira..
- animals
#2689 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Pa jel tebi jasno, odkud da odjedanput, iz nicega milione ljudi se zaputi za Njemacku..Connaisseur Karlin wrote:Sad imas priliku da objasnis.animals wrote:Koje jeftine floskule..Connaisseur Karlin wrote:
i Nijemacka vlada to jos kao humana to podrzi..
danas su platili cijenu na izborima za to..
- Connaisseur Karlin
#2690 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Izbjelgice prelaze granice vec 4 godine.animals wrote:Pa jel tebi jasno, odkud da odjedanput, iz nicega milione ljudi se zaputi za Njemacku..Connaisseur Karlin wrote:Sad imas priliku da objasnis.animals wrote:
Koje jeftine floskule..
i Nijemacka vlada to jos kao humana to podrzi..
danas su platili cijenu na izborima za to..
- Sanjarko
#2691 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ovi sistemi nisu rjesenje.animals wrote:Jel po tebi rijesenje Azija..Vizionar 1985 wrote:Pa dobro onda se ne cudite sto po Europi svi Narodi izumiru i stotututuuuu wrote:
i njihovo neplansko stancanje ...
jel treba tu djecu hraniti onaj ko ih stanca ili onaj koji radi i planira..
Al Ja se ne pitam, pa uzivajte.
- animals
#2692 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Dilaju drogu po ulicama Evrope..Connaisseur Karlin wrote:
Izbjelgice prelaze granice vec 4 godine.Gdje su izbjeglice koje su otisle u svijet prije Markelinog poziva?
- Connaisseur Karlin
#2693 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Oteli su droga-biznis lokalcima,animals wrote:Dilaju drogu po ulicama Evrope..Connaisseur Karlin wrote:
Izbjelgice prelaze granice vec 4 godine.Gdje su izbjeglice koje su otisle u svijet prije Markelinog poziva?
- Sanjarko
#2694 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ma to nije pitanje.tututuuuu wrote:pa ja se ne cudim. to je tako. sto veca sirotinja to vise djece stanca i vise sirotinje radi, tako je uvijek bilo. Neodgovornost i zato je tako kako je. Ali postavlja se pitanje, da tako rade i Europljani kome bi onda izbjeglice isle... Ja cu nastancati al ko ce izdrzavati.Vizionar 1985 wrote:Pa dobro onda se ne cudite sto po Europi svi Narodi izumiru i stotututuuuu wrote:
Izumire Europa pa treba uvest zamjenu.
Ko u Fudbalu kad Mesi il Ronaldo odu treba nac i uvest novog Mesija il Ronalda.
Poslije Ronalda Ronaldo.
- animals
#2695 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Arapi u Evropi..
vratis jos Zidove i eto Bliskog istoka..
- Connaisseur Karlin
#2696 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Imas nesto protiv Jevreja!?animals wrote:Arapi u Evropi..
- animals
#2697 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
nemam..sto pitas..Connaisseur Karlin wrote:Imas nesto protiv Jevreja!?animals wrote:Arapi u Evropi..
- Connaisseur Karlin
#2698 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Pa u EUrpi zive Jevreji.animals wrote:nemam..sto pitas..Connaisseur Karlin wrote:Imas nesto protiv Jevreja!?animals wrote:Arapi u Evropi..
-
prog321
#2699 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ko je tebi dao za pravo da cijele narode nazivaš stokom ???
-
prog321
#2700 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Po tvom pisanju prije bih prepostavio da ti odgovaraš tom opisu. Kućni odgoj je vrijedna stvar. Pogotovo sto bi bio izbuban k'o vo u kupusu kad bi imao hrabrosti lično u lice nekome tako nešto reći