Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#2676 Re: Safet Sušić - Pape
Nažalost, nisam mogo gledati tekmu. Kako smo igrali ? 
-
Paul F.
#2677 Re: Safet Sušić - Pape
U isto vrijeme je PSG igro s petoligašem i dobio 1-0. Dijona je petoligaš izbacio iz kupa pa sad...Norman wrote:Naravno da je uspjeh, ne smije se omalovažavati ova velika pobjeda.BHF_Manijak wrote:Bas je uspjeh gutiti se sa petoligasem.![]()
Radi se o dva tima koja dijele isti stadion. Dakle, u pitanju je derbi, a svi znamo da su u derbijima sve opcije moguće. Nije bitna ni forma, ni vrijednost igrača, ni liga iz koje dolaze timovi.![]()
Ako se još uzme u obzir da stadion formalno-pravno pripada Annecy-ju, onda se može zaključiti da je pobjeda u derbiju izvojevana u gostima, što uspjeh čini još i većim.
Evo ga 1:4, mašallah.
-
teta marica druga
#2678 Re: Safet Sušić - Pape
Evian je igrao više nego dobro, a poslije utakmice je trener domaće ekipe pohvalio par igrača i posebno Sušića. U produžetcima me je Evian podsjetio na BIH iz najboljih dana predvođena Papetom kada smo demolirali Grčku (nekadašnjeg evropskog prvaka). A dokaz da je Evian igrao dobro jeste i taj što su se (što kaže Džeko) miševi povukli u rupe.Paul F. wrote:Nažalost, nisam mogo gledati tekmu. Kako smo igrali ?
-
Paul F.
#2679 Re: Safet Sušić - Pape
Hvala !teta marica druga wrote:Evian je igrao više nego dobro, a poslije utakmice je trener domaće ekipe pohvalio par igrača i posebno Sušića. U produžetcima me je Evian podsjetio na BIH iz najboljih dana predvođena Papetom kada smo demolirali Grčku (nekadašnjeg evropskog prvaka). A dokaz da je Evian igrao dobro jeste i taj što su se (što kaže Džeko) miševi povukli u rupe.Paul F. wrote:Nažalost, nisam mogo gledati tekmu. Kako smo igrali ?
-
Paul F.
#2680 Re: Safet Sušić - Pape
U petak na akšam igramo protiv Clermonta u okviru prvenstva druge lige. Oni su treći na tabeli. Ovo je uzvratna tekma. Prvu smo ih dobili i nakon tekme je ona ženska što ih trenira prilično srala protiv igrača. Rekla je da ne prate pažljivo video snimke koje im ona pušta. Mujica joj je tad savjetovao da koristi kasete. Vidjećemo da li je uvažila ovaj mudri savjet.
Last edited by Paul F. on 03/01/2016 22:27, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#2681 Re: Safet Sušić - Pape
Kakav lik, ne vjerujem.
Cestitke Saji na herojskom uspjehu, da ne bude da ne doprinosim temi kvalitetno.
Cestitke Saji na herojskom uspjehu, da ne bude da ne doprinosim temi kvalitetno.
- ultima_palabra
#2682 Re: Safet Sušić - Pape
Samo smetaš, pusti čovjeka da se dopisuje sam sa sobom. Naredni nik: čika Ivan Pavle trećiDead Man Walking wrote:Kakav lik, ne vjerujem.![]()
- Point.
#2683 Re: Safet Sušić - Pape
ultima_palabra wrote:Samo smetaš, pusti čovjeka da se dopisuje sam sa sobom. Naredni nik: čika Ivan Pavle trećiDead Man Walking wrote:Kakav lik, ne vjerujem.![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2684 Re: Safet Sušić - Pape
Paul F. wrote:U petak na akšam igramo protiv Clermonta u okviru prvenstva druge lige. Oni su treći na tabeli. Ovo je uzvratna tekma. Prvu smo ih dobili i nakon tekme je ona ženska što ih trenira prilično srala protiv igrača. Rekla je da ne prate pažljivo video snimke koje im ona pušta. Mujica joj je tad savjetovao da koristi kasete. Vidjećemo da li je uvažila ovaj mudri savjet.
ako neče kazete ja bi joj i dildo prepurućijo
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#2685 Re: Safet Sušić - Pape
Dvoznak protiv Eviana je kao što se i očekivalo lagano prošao
Da nije bilo sudije i guranja ekipe koja je 3 lige iznad, mogli su ovi amateri i do pobjede.
No idemo dalje, u petak je slijedeća sigurica. Samo me sikiraju ovi natpisi po francuskoj štampi, izgleda da su se igrači urotili protiv našeg Saje i pored ove veličanstvene pobjede, a šta se tada zna desiti, vidjeli smo kod Mourinha ...
Citat:
,, Evidence of the lack of ambient serenity, Barbosa went out walking and without greeting her coach, what we had never seen it done''
Oprostit ćete mi na google translatu, ko zna francuski, evo mu original, pošto ih ima ovdje koji će mi napisati da opet lagim
http://www.france-voisine.com/ynnews/news/view/31139
No idemo dalje, u petak je slijedeća sigurica. Samo me sikiraju ovi natpisi po francuskoj štampi, izgleda da su se igrači urotili protiv našeg Saje i pored ove veličanstvene pobjede, a šta se tada zna desiti, vidjeli smo kod Mourinha ...
Citat:
,, Evidence of the lack of ambient serenity, Barbosa went out walking and without greeting her coach, what we had never seen it done''
Oprostit ćete mi na google translatu, ko zna francuski, evo mu original, pošto ih ima ovdje koji će mi napisati da opet lagim
http://www.france-voisine.com/ynnews/news/view/31139
-
Paul F.
#2686 Re: Safet Sušić - Pape
Tačno je da to piše u tom članku. Malo sam pročačko i sazno da je Barbosa loše igro i navijači su mu zviždali. U 65 minuti ga Sajo mijenja sa Soaresom. Barbosa nije htio Soaresa pozdraviti i vjerovatno nikog drugog. To ovaj novinarčić preskače. Nisi lagio ovaj put.
-
Paul F.
#2687 Re: Safet Sušić - Pape
Barbosa je dugo u klubu i ima određene zasluge. Poznat je i po svom karakteru. Evo jedan članak iz 2014. U naslovu stoji: Barbosa poručuje svima da se jebu u du..
http://www.sports.fr/football/ligue-1/a ... n-1155730/
http://www.sports.fr/football/ligue-1/a ... n-1155730/
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2688 Re: Safet Sušić - Pape
mislim da bi se Real preporodio pod našim Sajketom...samo kažem
-
mfeed
#2689 Re: Safet Sušić - Pape
nesto ne vjerujem, previse je to takticki zahtjevan trener, mozda barca, eventualno bajern ali real tesko.
- luckylaka
#2690 Re: Safet Sušić - Pape
Ja mislim da Ibricic pokusava na sve nacine dovesti Safeta u Podgrmec da i mi vidimo Premier liguJoseMujica wrote:mislim da bi se Real preporodio pod našim Sajketom...samo kažem
-
Paul F.
#2691 Re: Safet Sušić - Pape
Kao što već rekoh, nisam gledo tekmu. Ovde neko napisa da je sudija šiljio za Evijan. Koliko sam ja upratio kod njih, Evijanu je čist go poništen. Penal je sviran nakon što je Anecijev igrač namjerno rukom spriječio loptu da uđe u go.
- Norman
#2692 Re: Safet Sušić - Pape
Otpustiše Beniteza, otpustiše Mourinha,... a Safet se još uvijek drži!
Ovo je samo po sebi veliki uspjeh, ne samo za Safeta lično, nego za bh fudbal u cjelini. Jer još uvijek nismo pronašli da postoji neki bh klupski trener koji trenira bolji klub u boljoj ligi.
Samo zahvaljujući Safetu, Bosna se još uvijek može pohvaliti da ima stručnjaka koji vodi jedan Evian u ligi kakva je Ligue 2.
Ovo je samo po sebi veliki uspjeh, ne samo za Safeta lično, nego za bh fudbal u cjelini. Jer još uvijek nismo pronašli da postoji neki bh klupski trener koji trenira bolji klub u boljoj ligi.
Samo zahvaljujući Safetu, Bosna se još uvijek može pohvaliti da ima stručnjaka koji vodi jedan Evian u ligi kakva je Ligue 2.
- agnostic_front
#2693 Re: Safet Sušić - Pape
maraccana wrote:
Znači Meša ti ublehaš i kriv što nas je uopšte doveo baraža, a ne Pape koji je prosipao bodove na početku protiv konobara i mesara, ma brao...
- maraccana
#2694 Re: Safet Sušić - Pape
Vamos Bejha...agnostic_front wrote:maraccana wrote:
Znači Meša ti ublehaš i kriv što nas je uopšte doveo baraža, a ne Pape koji je prosipao bodove na početku protiv konobara i mesara, ma brao...
![]()
![]()
jao avatara
![]()
svaka ti čast

- DonEmir
#2695 Re: Safet Sušić - Pape
Nova godina a sviraci isti, jos je bodova u igri
Papeljubci
pokvarene kasete, epizoda 2016 
Papeljubci
-
Paul F.
#2696 Re: Safet Sušić - Pape
Danas bilo izvlačenje za sljedeću tekmu kupa koja se igra oko dvadesetog. Ugošćujemo Monaco koji je drugoplasiran u prvoj ligi. Vjerujem da će Sajo pažljivo pripremiti momke za ovu tekmu.
- insomnia78
#2697 Re: Safet Sušić - Pape
Paul F. wrote:Danas bilo izvlačenje za sljedeću tekmu kupa koja se igra oko dvadesetog. Ugošćujemo Monaco koji je drugoplasiran u prvoj ligi. Vjerujem da će Sajo pažljivo pripremiti momke za ovu tekmu.
Pobjednik takmicenja 83-e Safet Susic se podsjetio 85-e kada su u finalu izgubili od Monaca. Bice to osveta za mene, nasmijao se...Vainqueur de l’épreuve en 1983, Safet Susic s’est souvenu aussi qu’il avait perdu une finale en 1985 contre l’ASM (1-0). « Ce sera une revanche pour moi » s’amuse-t-il…
Ka'e Sajo da su vec imali par iznenadjenja ove sezone i da ne vidi zasto ne bi mogli macnuti Monako
I Barbosa se slozio s njim, kaze da moraju biti mentalno jaki, da je Monako bolja ekipa, da ce biti super tesko ali da se ipak radi o utakmici kupa i da vjeruju u iznenadjenje
Jos se nasalio na kraju, kaze da su vec dobili jednu ekipu u crveno bijelim dresovima na ovom stadionu, u okviru kupa, pa ne vidi razlog da to ne ponove
-
Paul F.
#2698 Re: Safet Sušić - Pape
Ili kao što Barbosa voli reći, nek se jebe Monaco.
- insomnia78
#2699 Re: Safet Sušić - Pape
Nego, Sajo u maniru pravog viteza, kakav vec jeste, uci svoje djecake postovanju protivnika
Sportski pozdrav za porazenu ekipu iz "gradskog derbija"

Sportski pozdrav za porazenu ekipu iz "gradskog derbija"

-
Paul F.
#2700 Re: Safet Sušić - Pape
Gospodin vazda bio i osto. Beg, kako Ćiro kaže.