Mislim RBiHchannel10 wrote:Mislis FBIH?!DrugaGimnazija wrote:Pa, ne bi trebalo biti drugacije. BiH bi napala RS.nemesisx wrote: U biti nas je Srbija napala zbog toga sto smo imali referendum da odemo iz Juge.
Zbog cega bi bilo to drugacije ako RS to pokusa sa Bosnom?
Novi rat
- DrugaGimnazija
#2676 Re: Novi rat
- tandmand
#2677 Re: Novi rat
Država ostaje onima koji je ne napuštaju; i to ne bilo kakva već Republika BiH. Valjda se sjećaš kako je to bilo u prošlom ratu, pa i hrvati HZHB osnovaše paradržavu a Republika BiH osta bez njihA.channel10 wrote:Mislis FBIH?!DrugaGimnazija wrote: Pa, ne bi trebalo biti drugacije. BiH bi napala RS.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2678 Re: Novi rat
што тебе либо туки за војковићеKikibombona wrote:
Vojkovici moraju pasti!
тамо нема курда
-
L u c i f e r
#2679 Re: Novi rat
Dobro si razumio.ins wrote:Ako sam dobro razumio, pitanje je zasto neko demokratsko sredstvo nije na raspolaganju onome ko je protjerao oko 40% populacije na teritoriji koju je kontrolisao, pri cemu je nenaoruzane civile zatvarao u konclogore, ubijao, mucio, koristio kao zivi stit, zene sistematski silovao, rusio sva obiljezja tog stanovnistva pocevsi od vjerskih objekata, spomenika, grobalja i ostalog, a one teritorije koje nije osvojio je napadao koristeci sva moguca sredstva, ukljucujuci ona zabranjena svim konvencijama? I na kraju, sve to "zacinio" genocidom u Srebrenici.nemesisx wrote:Imam jedno pitanje, koje mozda izgleda provokativno, ali zelim vasa misljenja.
Ako RS danas, sutra raspise referendum, sto bi vi bili protiv?
U biti nas je Srbija napala zbog toga sto smo imali referendum da odemo iz Juge.
Dakle "mi", zabranjujemo referendum narodu, a "mi" smo slican referendum imali 92.
Nemojte samo poruke "genocid" "sta ti znas" i tako te forumske furke.
Zelim cuti vasa misljenja.
![]()
Jel ti to ozbiljno?
Ko nema savjesti, nema ni obraza.
- Kikibombona
#2680 Re: Novi rat
Zaista ne znam, slabo pratim, tek ponesto usput potkacim... Cenga mi je zanimljiv nakon sto su ga Nadrealisti proslavili._BataZiv_0809 wrote:
Koji cirkusant Tito dragi![]()
Kad je ponovo zapalio za Tursku poslije ovoga?
Sta kaze, 'da ja nisam bio u Turskoj ti ne bi dobila hranu i oruzje...'
Karikatura!!
- japin_mutapi
#2681 Re: Novi rat
ahahahha .... nisi puno ofiran samo malosandromen wrote:
Jebo im sve zašta se toliko ulizuju tim Srbima? Započeli sve a ono ih podržava u negiranju krivnje i zločina.
Bojim se kako od vaših želja da nas u nekom sukobu oni budu podržali nema ništa.
Jedino Turska od NATA i Arapi s IRanom. Ko za proslog rata,
dobar si biće nešto od tebe imaš potencijala
samo nastavi tako trudi se i nikad se ne predaj
podrška od japina
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2682 Re: Novi rat
A sta je ova maskota bila u vladi RBiH? Koja funkcija?Kikibombona wrote:Zaista ne znam, slabo pratim, tek ponesto usput potkacim... Cenga mi je zanimljiv nakon sto su ga Nadrealisti proslavili._BataZiv_0809 wrote:
Koji cirkusant Tito dragi![]()
Kad je ponovo zapalio za Tursku poslije ovoga?![]()
Sta kaze, 'da ja nisam bio u Turskoj ti ne bi dobila hranu i oruzje...'![]()
![]()
Karikatura!!
-
L u c i f e r
#2683 Re: Novi rat
Pripadnici američke vojske sudjelovat će na vojnom mimohodu koji će se održati 4. kolovoza u Zagrebu u povodu 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. To je, kako javlja N1, potvrđeno iz veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. “Uz mene, kao veleposlanika Sjedinjenih Država, i našeg vojnog atašea, Sjedinjene Države na mimohod 4. kolovoza u Zagrebu planiraju poslati dva generala Sjedinjenih Država. Drago nam je što ćemo sudjelovati u obilježavanju ovog važnog dana za Hrvatsku”, kazao je američki veleposlanik Kenneth Merten. (D.Pav.)
- japin_mutapi
-
nemesisx
#2685 Re: Novi rat
Sve to stoji. Da li mislite da ce u ocima svijeta to nesto znaciti? Kad neko gugla skontat ce da smo jedni druge ubijali, i da je svak svakog protjerao sa svojih ognjista. Dodaj na to da smo i muslimani (kako ko).ins wrote: Ako sam dobro razumio, pitanje je zasto neko demokratsko sredstvo nije na raspolaganju onome ko je protjerao oko 40% populacije na teritoriji koju je kontrolisao, pri cemu je nenaoruzane civile zatvarao u konclogore, ubijao, mucio, koristio kao zivi stit, zene sistematski silovao, rusio sva obiljezja tog stanovnistva pocevsi od vjerskih objekata, spomenika, grobalja i ostalog, a one teritorije koje nije osvojio je napadao koristeci sva moguca sredstva, ukljucujuci ona zabranjena svim konvencijama? I na kraju, sve to "zacinio" genocidom u Srebrenici.
Jel ti to ozbiljno?
Sinoc sam napisao da sam gledao reportazu od Sefera, "Na Igmanu" ili nesto slicnog naziva.
Uglavnom tu se vidjelo kakvi smo mi borci i kakve komandate imamo.
Ne obezvrijedjujem niciju borbu, ali meni izgleda da nismo narod ratnika.
Sav taj sverc, medjusobna ubijanja, pljackanja. Ne znam, mozda nisam prevelik patriot kao vi,
ali ja bih pokusao malo racionalnije i smirenije prici ovom problemu.
- Kikibombona
#2686 Re: Novi rat
Ma jebes Vojkovice, prvi put cujem za tu zabit na ovom forumu...... Ni sada ne znam gdje se nalaze....japin_mutapi wrote:што тебе либо туки за војковићеKikibombona wrote:
Vojkovici moraju pasti!
тамо нема курда
Al eto, zaintrigiralo me kada je covjek napisao da ako padnu Vojkovici pada cijela istocna Bosna za kratko vrijeme. Kontam, majku mu, cijeli zivot u BiH a nisam cuo za mjesto od presudne vaznosti u slucaju novog, nadolazeceg, evo samo sto nije... rata...
- Kikibombona
#2687 Re: Novi rat
Nemoj mi vjerovati, al mi zvoni da je bio ambasador u Turskoj...._BataZiv_0809 wrote: A sta je ova maskota bila u vladi RBiH? Koja funkcija?
Bio je u vladi neka civija, al ne znam tacno...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2688 Re: Novi rat
Ma kad je mlinar bio logisticar, moze sve. Dobro smo citavi ko nam je sve radio o glaviKikibombona wrote:Nemoj mi vjerovati, al mi zvoni da je bio ambasador u Turskoj...._BataZiv_0809 wrote: A sta je ova maskota bila u vladi RBiH? Koja funkcija?
Bio je u vladi neka civija, al ne znam tacno...
- japin_mutapi
#2689 Re: Novi rat
ne pratiš kikiću ne pratišKikibombona wrote:Ma jebes Vojkovice, prvi put cujem za tu zabit na ovom forumu...... Ni sada ne znam gdje se nalaze....japin_mutapi wrote:што тебе либо туки за војковићеKikibombona wrote:
Vojkovici moraju pasti!
тамо нема курда
Al eto, zaintrigiralo me kada je covjek napisao da ako padnu Vojkovici pada cijela istocna Bosna za kratko vrijeme. Kontam, majku mu, cijeli zivot u BiH a nisam cuo za mjesto od presudne vaznosti u slucaju novog, nadolazeceg, evo samo sto nije... rata...
previše te sirija i kurdistan zaokupili
vojkovići su na prvoj liniji "odbrane" eresa
rezervna linija hrabre i poštene vojske eresa je iza drine ... pa ti sad skontaj šta se dešava kad pukne linija
-
channel10
#2690 Re: Novi rat
Slabo mislis. RS je dio BIH-ili RBIH-a. RS jedino moze FBIH napasti, nikako BIH. Slaba ta druga gimnazija.DrugaGimnazija wrote:Mislim RBiHchannel10 wrote:Mislis FBIH?!DrugaGimnazija wrote: U biti nas je Srbija napala zbog toga sto smo imali referendum da odemo iz Juge.
Pa, ne bi trebalo biti drugacije. BiH bi napala RS.
-
sandromen
#2691 Re: Novi rat
japin_mutapi wrote:ahahahha .... nisi puno ofiran samo malosandromen wrote:
Jebo im sve zašta se toliko ulizuju tim Srbima? Započeli sve a ono ih podržava u negiranju krivnje i zločina.
Bojim se kako od vaših želja da nas u nekom sukobu oni budu podržali nema ništa.
Jedino Turska od NATA i Arapi s IRanom. Ko za proslog rata,
dobar si biće nešto od tebe imaš potencijala
samo nastavi tako trudi se i nikad se ne predaj
podrška od japina
L u c i f e r wrote:Pripadnici američke vojske sudjelovat će na vojnom mimohodu koji će se održati 4. kolovoza u Zagrebu u povodu 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. To je, kako javlja N1, potvrđeno iz veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. “Uz mene, kao veleposlanika Sjedinjenih Država, i našeg vojnog atašea, Sjedinjene Države na mimohod 4. kolovoza u Zagrebu planiraju poslati dva generala Sjedinjenih Država. Drago nam je što ćemo sudjelovati u obilježavanju ovog važnog dana za Hrvatsku”, kazao je američki veleposlanik Kenneth Merten. (D.Pav.)
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1016509
Samo se vi zavaravajte u svom maštanju. Ovo su bile informacije prije obilježavanja Srebrenice i onog dolaska genocidaša Vučiča. On njima liže odavna **** a sad počeli i oni njemu."S obzirom da je reč o osetljivom spoljnopolitičkom pitanju za odnose u Jugoistočnoj Evropi koja je za Sloveniju od strateškog značaja, i uz informaciju da većina savezničkih država neće učestvovati sa pripadnicima svojih oružanih snaga na paradi 4.avgusta u Zagrebu, Vlada Slovenije je odlučila da neće učestvovati ni pripadnici Vojske Slovenije", saopštila je Vlada.
-
trocadero
#2692 Re: Novi rat
А тек на 1.18Kikibombona wrote:Povraca li se ikome dok gleda ovo?trocadero wrote:
Командант прве дијаспорско-пролетерске бригаде!
9.20
Oplakah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Прецједниће ми чули да сте ви отишли из Босне"
" Хе,Хе ...ја сам био отишао из Босне али сам ја по задатку био према томе нема овај... да би ја напустио вас"
6.04
" Кажу ја побјегао а видите да је лаж, ево мене међу вама. Сви они који сумљају у Мухамеда нису били у праву"
-
ins
#2693 Re: Novi rat
Sta je ovo, forum pun saljivdzija?nemesisx wrote:Sve to stoji. Da li mislite da ce u ocima svijeta to nesto znaciti? Kad neko gugla skontat ce da smo jedni druge ubijali, i da je svak svakog protjerao sa svojih ognjista. Dodaj na to da smo i muslimani (kako ko).ins wrote: Ako sam dobro razumio, pitanje je zasto neko demokratsko sredstvo nije na raspolaganju onome ko je protjerao oko 40% populacije na teritoriji koju je kontrolisao, pri cemu je nenaoruzane civile zatvarao u konclogore, ubijao, mucio, koristio kao zivi stit, zene sistematski silovao, rusio sva obiljezja tog stanovnistva pocevsi od vjerskih objekata, spomenika, grobalja i ostalog, a one teritorije koje nije osvojio je napadao koristeci sva moguca sredstva, ukljucujuci ona zabranjena svim konvencijama? I na kraju, sve to "zacinio" genocidom u Srebrenici.
Jel ti to ozbiljno?
Sinoc sam napisao da sam gledao reportazu od Sefera, "Na Igmanu" ili nesto slicnog naziva.
Uglavnom tu se vidjelo kakvi smo mi borci i kakve komandate imamo.
Ne obezvrijedjujem niciju borbu, ali meni izgleda da nismo narod ratnika.
Sav taj sverc, medjusobna ubijanja, pljackanja. Ne znam, mozda nisam prevelik patriot kao vi,
ali ja bih pokusao malo racionalnije i smirenije prici ovom problemu.
Jesi li se to registrovao na forum da bi nam rekao da si zabrinut za nase mogucnosti? Hvala ti, odavno se neko iz RS nije tako brinuo o nama, ganut sam
Imat cemo u vidu
- Kikibombona
#2694 Re: Novi rat
Ponekad procitam poneki komentar Dozera i PM na pdf. historija... strasno kakvi su ljudi vodili momke u akcije... Medjutim, to smo mi, strucnjaci za sve i svasta. Jebo majku, kod nas dodje Svabo, strucnjak samo takav (100 000 eura plata), moze se reci da zna sve vezano za posao, ali nece da dira ono sto mu nije uza specijalnost. Nas covjek bez problema 'preuzima odgovornost' i kvarta se u sve i svasta. Moze biti moler, elektricar, vodoinstalater, inzinjer, fudbalski strateg, oficir....._BataZiv_0809 wrote:
Ma kad je mlinar bio logisticar, moze sve. Dobro smo citavi ko nam je sve radio o glavi
Zato i jesmo u zescem sranju i dobro nam je kako ce biti.
-
nemesisx
#2695 Re: Novi rat
Nisam iz RS-a. Ima ljudi koji kritikuju svoj narod. Da znam, cudno zvuci.ins wrote:
Sta je ovo, forum pun saljivdzija?![]()
Jesi li se to registrovao na forum da bi nam rekao da si zabrinut za nase mogucnosti? Hvala ti, odavno se neko iz RS nije tako brinuo o nama, ganut sam
Imat cemo u vidu
-
archi_a
#2696 Re: Novi rat
Čuj,ko je Muhamed Čengić-čenga ???
Eeeee,dječice draga
-
trocadero
#2697 Re: Novi rat
Добро смо прошли могли су нас жииик.Боље правне законске мјере него осиромашени уранијум!archi_a wrote: Oni treba da omoguće Bosni i Hercegovini da ide putem kojim je krenula i kojim već ide, za koji su i oni rekli da su njemu posvećeni. A ako se to ne dogodi, onda ćemo svi mi, SAD i drugi naši partneri, morati poduzeti pravne zakonske mjere da bi se to riješilo. [/size]
![]()
- Kikibombona
#2698 Re: Novi rat
Kad pukne jedna linija valjda se formira druga?japin_mutapi wrote: ne pratiš kikiću ne pratiš
previše te sirija i kurdistan zaokupili
vojkovići su na prvoj liniji "odbrane" eresa
rezervna linija hrabre i poštene vojske eresa je iza drine ... pa ti sad skontaj šta se dešava kad pukne linija
Mada, iskreno ne znam... Nemam blage gdje su Vojkovici, pretpostavljam negdje prema Lukavici...!?
Neka PM i Dozer napisu da li padom Vojkovica pada sve od Trebinja do Bijeljine!?
- japin_mutapi
-
archi_a
#2700 Re: Novi rat
Heheheeh, ma ja.trocadero wrote:Добро смо прошли могли су нас жииик.Боље правне законске мјере него осиромашени уранијум!archi_a wrote: Oni treba da omoguće Bosni i Hercegovini da ide putem kojim je krenula i kojim već ide, za koji su i oni rekli da su njemu posvećeni. A ako se to ne dogodi, onda ćemo svi mi, SAD i drugi naši partneri, morati poduzeti pravne zakonske mjere da bi se to riješilo. [/size]
![]()
A američke "pravne zakonske mjere" su ????