Vala Kina i Južna Koreja nisu mjerilo. Prvi pogotovo, a i drugi su nikad lošiji. Inče, Srbija je bila pojam reprezentacije koja može dobiti Njemačku, a izgubiti od Kazahstana i da tu nema ništa čudno. Danas ipak mislim da bi teško razvalili nekog jačeg dobro od sebe, ali i kiksali mnogo na slabijem.
Stoga, njima za SP sve zavisi od ishoda tekme Peru-Novi Zeland, a onda od žrijeba. Ako Peru odradi posao kako Bog nalaže, iz prva dva šešira ih slijeduje neko od: Argentina, Brazil, Meksiko, Urugvaj, Kolumbija, Peru. Mislim da ovdje mogu samo Perua dobiti, a ostalo remi u vrh glave. Ako dobiju Perua, u prvom šeširu ih može od lakših zapasti Rusija, Poljska ili Portugal. Ostalo je dosta jače. A, ni drugi šešir im nije sreća, obzirom da tu mogu izvući Švicu ako bude sreće. Ostalo je sve jače. Dakle, najbolje kombinacije su: Rusija, Peru ili Portugal, Peru. Sve drugo je poteško. Pride, ni treći šešir nije jednostavan sa Senegalom, Egiptom, Kostarikom. Samo su Iran i Tunis nešto lakše opcije. Kako god, treba im hejbet sreće da bi se nečemu nadali.
Ja im priželjkujem: Argentina, Španija, Senegal, Srbija.