Kifla

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kiflina politicka buducnost nakon napustanja SDA?

Tankosava
62
55%
Imalmenetuj
29
26%
Akobogda
7
6%
Masala
14
13%

Total votes: 112

sahara1428

#2676 Re: Kifla mandatar

Post by sahara1428 »

Koalicioni partneri imaju većinu u SKS-u za Konakovićevu smjenu :run:

ing-ecc

#2677 Re: Kifla mandatar

Post by ing-ecc »

Toffee karamela wrote:
hadzinicasa wrote: i meni se cini
(ovo za Konakovica :)).
i ne samo to, nego i da je u prefriganom da je u zamahu....
Kalimero dokonih kucanica.
a visok
a lEp
a ima i skole.
oj mati mila.
:lol:
moram u svoje ime da izjavim da mi je uvijek bio ružan ko firaun s gorice al otkad je napustio SDA čini mi se da se proljepšo :D bljesno mu ten...ili je to iskrica poštenja zaiskrila konačno na prefriganoj mu faci :D
Ne daj ti Boze da se vrati u SDA :lol: Na sta bi onda licio :tooo:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2678 Re: Kifla mandatar

Post by Chmoljo »

ing-ecc wrote:
Toffee karamela wrote:
hadzinicasa wrote: i meni se cini
(ovo za Konakovica :)).
i ne samo to, nego i da je u prefriganom da je u zamahu....
Kalimero dokonih kucanica.
a visok
a lEp
a ima i skole.
oj mati mila.
moram u svoje ime da izjavim da mi je uvijek bio ružan ko firaun s gorice al otkad je napustio SDA čini mi se da se proljepšo :D bljesno mu ten...ili je to iskrica poštenja zaiskrila konačno na prefriganoj mu faci :D
Ne daj ti Boze da se vrati u SDA :lol: Na sta bi onda licio :tooo:
na Muharema Ceru.

vjerovatno jedini ružniji lik od željine postave iz '84.
Cherry-Cherry

#2679 Re: Kifla mandatar

Post by Cherry-Cherry »

Zlo uništava samo sebe. Jedini način da propadnu je da se iznutra raspadnu.
Roccohljup

#2680 Re: Kifla mandatar

Post by Roccohljup »

Hahahahha evo faRudin hoce da mu presudi :D

Vijesti BiH

Lider SBB-a Fahrudin Radončić: Konaković nije ispunio ključne obaveze prema građanima

Autor: Radio Sarajevo

prije 2 sata

A

A

A

62

Svaki premijer, bilo kojeg kantona ili vlade, mora biti rezultat političke volje koja ga je predložila, izjavio je za Radio Sarajevo Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, komentirajući moguću smjenu premijera KS Elmedina Konakovića. 

- Smatram da gospodin Elmedin Konaković nije ispunio nekoliko ključnih obaveza prema građanima Kantona Sarajevo, a to su prvenstveno izgradnja Prve transverzale kao i uspostavljanje redovnog vodosnabdijevanja u KS. Sarajevo ljeti nema vode usred turističke sezone i ljudi su nam, nažalost, žedni, izjavio je Radončić.

Radončić je naglasio da će SBB glasati za smjenu Konakovića, ne zato što je politički kadar SDA već zato što, prema njegovom mišljenju, nije ispunio očekivanja građana.
GandalfSivi

#2681 Re: Kifla mandatar

Post by GandalfSivi »

Roccohljup wrote:Hahahahha evo faRudin hoce da mu presudi :D

Vijesti BiH

Lider SBB-a Fahrudin Radončić: Konaković nije ispunio ključne obaveze prema građanima

prije 2 sata

A

A

A

62

Svaki premijer, bilo kojeg kantona ili vlade, mora biti rezultat političke volje koja ga je predložila, izjavio je za Radio Sarajevo Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, komentirajući moguću smjenu premijera KS Elmedina Konakovića. 

- Smatram da gospodin Elmedin Konaković nije ispunio nekoliko ključnih obaveza prema građanima Kantona Sarajevo, a to su prvenstveno izgradnja Prve transverzale kao i uspostavljanje redovnog vodosnabdijevanja u KS. Sarajevo ljeti nema vode usred turističke sezone i ljudi su nam, nažalost, žedni, izjavio je Radončić.

Radončić je naglasio da će SBB glasati za smjenu Konakovića, ne zato što je politički kadar SDA već zato što, prema njegovom mišljenju, nije ispunio očekivanja građana.
SBB je opozicija!!! Sve dok nije :)
mahalik

#2682 Re: Kifla mandatar

Post by mahalik »

ultima_palabra wrote:
madner wrote:Mozda ga mogu smjeniti, ali tesko da imaju rucice za novu vladu.

:D
To i ja kontam. Onda ovi ostaju u tehnickom mandatu :D Na cijoj su strani ministri?
Svi dobijaju
Konakovic će biti žrtva a iz pozicije tehničkog premijera lagano će voditi kampanju
Sbb će biti i vlast i opozicija
hadzinicasa

#2683 Re: Kifla mandatar

Post by hadzinicasa »

Ja sam citala do GOSPODIN Konakovic...
kamen spoticanja

#2684 Re: Kifla mandatar

Post by kamen spoticanja »

nesto kontam
ako kandidati za.predsjednistvo budu:
zvizdic,fahro,sepic,konakovic,becirovic,camil durakovic ko ce uzeti?
ako na izbore izadju sda,sepicevci,kiflini,fahrini,nerkini ko ce na kraju s kim u.koaliciju?
:wink:
pustopoljina

#2685 Re: Kifla mandatar

Post by pustopoljina »

Roccohljup wrote:Hahahahha evo faRudin hoce da mu presudi :D

Vijesti BiH

prije 2 sata

A

A

A

62

e ako sbb nekog smjenjuje, onda mi intuicija govori da tog valja podrzati :lol:
mahalik

#2686 Re: Kifla mandatar

Post by mahalik »

Hoće Radoncic prilaz objektu pa to ti je
kiligonzales

#2687 Re: Kifla mandatar

Post by kiligonzales »

uglavnom slijedi cirkus u KS :D

Obi Wan Bosnian

#2688 Re: Kifla mandatar

Post by Obi Wan Bosnian »

sahara1428 wrote:Nekad davno...

Image
Ljudi dragi jeste li vi ikada gledali neki njegov intervju? Čovjek je nevjerovatno inteligentan i elokventan. A ne radi se o pravnom ili medicinskom fakultetu pobogu :-)
Dr. Kuca

#2689 Re: Kifla mandatar

Post by Dr. Kuca »

Jest dobar govornik, ali kao i svaki politicar svi lijepo pricaju. Jedino sto se kifla bas unese, reko bi covjek ovaj aman zaman pamet strasna, a na stelu zavrsio i fakultet za nastavnika fizickog.
statixx

#2690 Re: Kifla mandatar

Post by statixx »

- Vidjet ćete kako zastave vežu oni koji se lažno svađaju u javnosti, vežu zastave radi interesa koji su jači čak i od njihove mržnje koju jedni prema drugim osjećaju. Taj nam je njihov interes neprijatelj. S merakom ću žrtvovati ne samo poziciju premijera za ovaj proces, žrtvovat ću i političku karijeru, a i mnogo više od toga ako zatreba.
Jasta ces... :D
Dr. Kuca

#2691 Re: Kifla mandatar

Post by Dr. Kuca »

Kaze vezu zastava a on pokusao polizati zicagu efendicu i onom iz hadzica, ali mu se isprdise u facu. Ali eto postujem ga sto je skonto da je pojeo govno i sto nastavlja. Osto je sam.
jefff

#2692 Re: Kifla mandatar

Post by jefff »

Mogo bi on i sa Memicem. Vidi him gloova
baxus

#2693 Re: Kifla mandatar

Post by baxus »

Bez obzira ima li on oraha u džepu ili ne ovo je savršeno pokazalo model po kojem nas karaju.

Sve politike se ujedinile da ga sjebu jer je odstupio od koncepta.

Nećemo mi sebi bolje ba, to je to.
Dr. Kuca

#2694 Re: Kifla mandatar

Post by Dr. Kuca »

Kifla ti bolje? :lol: Odstupio od koncepta htio krasti samo za sebe da ne mora stranci davati, slazem se da necemo sebi bolje.
kakotakonikako

#2695 Re: Kifla mandatar

Post by kakotakonikako »

Dr. Kuca wrote:Kifla ti bolje? :lol: Odstupio od koncepta htio krasti samo za sebe da ne mora stranci davati, slazem se da necemo sebi bolje.
Tebi Kifla kao da je ukrao trebu ili ti mlatio klempe ili loptu probacivao kroz noge, koliko ga mrzis. Ofirno je to.
Dr. Kuca

#2696 Re: Kifla mandatar

Post by Dr. Kuca »

kakotakonikako wrote:
Dr. Kuca wrote:Kifla ti bolje? :lol: Odstupio od koncepta htio krasti samo za sebe da ne mora stranci davati, slazem se da necemo sebi bolje.
Tebi Kifla kao da je ukrao trebu ili ti mlatio klempe ili loptu probacivao kroz noge, koliko ga mrzis. Ofirno je to.

Posteriziro me u mahali.
Drvosjeca iz Dejcica

#2697 Re: Kifla mandatar

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Evo jedna dobra za dobro jutro od Srđana Puhala... :mrgreen:
Isus nas je uvjerio da ima zivota posle smrti, Dino Konakovic ima tezi zadatak, treba da pokaze da ima zivota i posle napustanja partije!!!
sahara1428

#2698 Re: Kifla mandatar

Post by sahara1428 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedna dobra za dobro jutro od Srđana Puhala... :mrgreen:
Isus nas je uvjerio da ima zivota posle smrti, Dino Konakovic ima tezi zadatak, treba da pokaze da ima zivota i posle napustanja partije!!!
:lol: :lol: :lol:
kiligonzales

#2699 Re: Kifla mandatar

Post by kiligonzales »

baxus wrote:Bez obzira ima li on oraha u džepu ili ne ovo je savršeno pokazalo model po kojem nas karaju.

Sve politike se ujedinile da ga sjebu jer je odstupio od koncepta.

Nećemo mi sebi bolje ba, to je to.
O tome modelu ovdje na forumu su se tomovi napisali, njemu je trebala decenija u politici da bi to skontao. :lol:
baxus

#2700 Re: Kifla mandatar

Post by baxus »

Ti i takvi ko ti bi kao neku promjenu, da postanemo ko Japan već slijedeće sedmice i svako ko to ne može omogućiti je katastrofa.
Tebi su Zeljkovic i Konakovic isti.
Meni nisu.
Ti ili si zlonamjeran ili si glup.
Locked