Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
All Apologies

#2676 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by All Apologies »

Ne kontam ove labilce kao sto je njanjavi :-)
Ne kontam kako neko moze pola dana prespavati...
Ne kontam one starije cure koje po fb stavljaju samo neke ljubavne statuse i sl., a ni jedan momak im nije dobar i nije to ono sto su one trazile, neko savrsenstvo, sta li...
Ne kontam zene u tridesetim koje imaju djecu kod kuce, a jos im je furka da se olese vikendom i da se javno hvale tim...
Ne kontam zene koje se previse sminkaju i koje crtaju obrve ili ih cak tetoviraju, a ni one sto im obrve izgledaju kao dvije tanke linije izmedju kojih avion moze proci...
Ne kontam zene uopce, kako je tek muskarcima :lol:
Raigor Stonehoof

#2677 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Kad smo kod zena ja ne kontam one koje kao prate fudbal i kontaju da su kul :-)
Kinaski

#2678 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Kinaski »

Raigor Stonehoof wrote:Kad smo kod zena ja ne kontam one koje kao prate fudbal i kontaju da su kul :-)
i navijaju za barsu. mes que un club
Point.

#2679 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Raigor Stonehoof wrote:Kad smo kod zena ja ne kontam one koje kao prate fudbal i kontaju da su kul :-)
Vala bas. Ili kad zemsko kaze boli me qurac. Bas sega.
sha_ba

#2680 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sha_ba »

ima zena koje prate bez kao...
a kontam na sta si mislio
Saian

#2681 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Saian »

ne ulazeci u to sta ko konta, al ovo je bilo poprilicno kul po mojim arshinima kuLuka :D
Cistokrvan wrote:Malo realnije gledam na stvari. Nisam rekao niti mislim da ce to Barca lahko "otresti".
Al kakv bi navijac bio ako ne bih dao Barci makar 51-49 sanse
Raigor Stonehoof wrote:kakav bi navijac bio kad nikad u zivotu ne bi otisao na utakmicu kluba za koji "navijas"?
omar little wrote:
Raigor Stonehoof wrote:
omar little wrote:de ne seri, kako vam se vise da povracati jedno te isto po svim mogucim temama. imas temu za otvoreno hrakanje i pljuvanje ljudi koji navijaju za strane nogometne klubove, idi tamo pa lijeci frustracije. ne moras i ovu temu zagadjivati.
ne hracem ja, samo ih dozivam pameti. nisu to navijaci, to su gledaci na tvu (uoci razliku).
rekoh ti fino, imas temu koja se bavi time, idi tamo i drobi sta hoces. tvoje misljenje me ne zanima. tema je liga prvaka, tvoji stavovi u vezi navijaca veze s temom nemaju. vrlo jednostavno.

Image
Njanjavi

#2682 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

All Apologies wrote:Ne kontam ove labilce kao sto je njanjavi :-)
Ne kontam one starije cure koje po fb stavljaju samo neke ljubavne statuse i sl., a ni jedan momak im nije dobar i nije to ono sto su one trazile, neko savrsenstvo, sta li...
Ne kontam zene u tridesetim koje imaju djecu kod kuce, a jos im je furka da se olese vikendom i da se javno hvale tim...
Ne kontam zene koje se previse sminkaju i koje crtaju obrve ili ih cak tetoviraju, a ni one sto im obrve izgledaju kao dvije tanke linije izmedju kojih avion moze proci...
Meni se nekako ipak cini da ti ne razumijes definiciju labilca, haman tebi to kao neki uber cool shuk termin sa foruma o kojem ni ne kontas kad se upotrebljava.
Mislim ako malo seciramo situaciju, ti pokusha meni shuknut jer se ne slazem oko tvog izrecikliranog i neukusnog hejtanja selfija, i samo jedna moja opservacija te ponukala da ti se ego upali i pokusas mi shuknut neshta kao, i onda ja labilac.
Really, think about it for a while :D
cLo

#2683 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

ebeš karakter koji nije labilan :D
supercali

#2684 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Onda se molim franji titi ajatolahu da svaka koja mi se svidi ne bude labilna :mrgreen:
cLo

#2685 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

Što zračiš to privlačiš :D
Mali_Vuk

#2686 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

Žene koje prate fudbal su ful kul.

Čak i one što ga prate "kao" su kulje od onih što ga ne prate nikako :D
All Apologies

#2687 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by All Apologies »

Njanjavi wrote:
All Apologies wrote:Ne kontam ove labilce kao sto je njanjavi :-)
Meni se nekako ipak cini da ti ne razumijes definiciju labilca, haman tebi to kao neki uber cool shuk termin sa foruma o kojem ni ne kontas kad se upotrebljava.
Mislim ako malo seciramo situaciju, ti pokusha meni shuknut jer se ne slazem oko tvog izrecikliranog i neukusnog hejtanja selfija, i samo jedna moja opservacija te ponukala da ti se ego upali i pokusas mi shuknut neshta kao, i onda ja labilac.
Really, think about it for a while :D
O ti, vrsni ljubitelju sefija, sam si sebe tako nazvao opisujuci one koji su ludi za selfijem, a sudeci po tvom opsirnom odgovoru na moju jednu recenicu vidi se kome su i koliko upaljeni ego i zivci. Vjerujem da dnevno izbacis bar 10 selfija. Jesam li pogodila bolno mjesto samim spominjanjem takvog nacina slikanja ili se i ti slikas s kozama pa se nadje uvrijedjen? :lol:

Ne kontam ljude koji imaju pokvarene zube i nista ne cine po tom pitanju
Njanjavi

#2688 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ma fulas sestro kilometrima, nisam u zivotu tri selfija napravio, ruzan sam ja za toga :D
Samo mi ide na zivce kad na svakoj jbenoj stranici teme neko spomene jbene selfije kao da je aman zaman genocidna radnja ili nesta sto mjenja postulate ferceranja planete i gravitacije.
Pridaje se tome znacaj prevelik, i ponekad mi se cini da je samo poenta uprt prstom u onog drugog da bi sebe uzdigli nesta kao, eno onaj selfie debil a mi smo kao uber cool jer hejtamo selfije.
To je sva poenta mog posta ;-)
I samo da smo nacisto, ne volim ih pretjerano ni ja, ali nisu brate toliko bitni da ih spominjem na svakoj jbenoj stranici.
Ne pridajem znacaj toliki necemu tako bezazlenom.
I btw net profilisanje i dedukcija ti ide od ruke pravo :lol:
Raigor Stonehoof

#2689 Re: Popularne stvari koje ne kontam

E vidi ovih ljubitelja dlakavih zena :D nije ba zenstveno kad se zensko pocne gurat dje mu nije mjesto. Kad vidim na tvu da zensko vodi sportsku emisiju hoce mi nesto bit. Doduse i tu tacno mozes razlikovat one koje to rade po zadatku i one koje kontaju da su kul.
uglavnomja

#2690 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

.
Last edited by uglavnomja on 07/06/2015 12:06, edited 1 time in total.
uglavnomja

#2691 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

.
Last edited by uglavnomja on 07/06/2015 12:22, edited 1 time in total.
Aurelia Bronski

#2692 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Aurelia Bronski »

Njanjavi wrote:Opet selfi, pa kako vam ne dosadi fakat.
Sta tu ima toliko iritantno da jedna jbena stranica ne moze proc da neko ne spomene selfije.
Previse im dajete vaznosti bas vi koji ne kontate.
Relax ba i u cemu je problem uopste.
Ljudi se slikaju, halooo, blic blic, slika ko slika, sta tu ima toliko da se konta i hejta ne shvatam bgmi.
Sve mi se cini da na silu coporaski hejtate preko svake mjere to jer je kao cool se svrstat u hejtere selfija jerbo selfijasi su kao labilci a vi kao jaki, samosvjesni, cooleri ono jelte.
Jpo vas selfi vise, ko da je intergalakticko putovanje kolko ih spominjete i ne kontate.
BoGe :lol: :lol: :lol:
Njanjavi

#2693 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

oooo vid francuskinje :D
ja kontam bas juce jesil ti ziva :roll:
Mali_Vuk

#2694 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

Raigor Stonehoof wrote:E vidi ovih ljubitelja dlakavih zena :D nije ba zenstveno kad se zensko pocne gurat dje mu nije mjesto. Kad vidim na tvu da zensko vodi sportsku emisiju hoce mi nesto bit. Doduse i tu tacno mozes razlikovat one koje to rade po zadatku i one koje kontaju da su kul.
Što, meni baš fora kad ženska zna podatak da je sinoć Roma povela golom Iturbea u 64. minuti, naprimjer :lol:

Još kad je to baš ono od srca i neusiljeno..

A da ne govorimo o tome kako je dobro gledati na TV-u utakmicu sa malom koja konta ofsajd :D
uglavnomja

#2695 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

uglavnomja wrote:
uglavnomja wrote:
Raigor Stonehoof wrote:E vidi ovih ljubitelja dlakavih zena :D nije ba zenstveno kad se zensko pocne gurat dje mu nije mjesto. Kad vidim na tvu da zensko vodi sportsku emisiju hoce mi nesto bit. Doduse i tu tacno mozes razlikovat one koje to rade po zadatku i one koje kontaju da su kul.

a ja ne kontam ove sto misle da je njihovo balkansko misljenje o zenama nesto kao mjerodavano zapadno od turske, ukljucujuci dio bosne.

nemamo ni jednu jedinu ozbiljnu zensku reprezentaciju, nesto se kao kosarka koprca, i par pojedinacnih cura, karate i slicno.
najbolja rukometasica poklonjena crnoj groi (usput, ta cg sa 600.000 stanovnika je bila druga menscini na ep ili sp prije par godina)

sinoc pocelo svjetsko prvenstvo za zene u kanadi, sve isto kao na muskom sp :D
Mali_Vuk

#2696 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

I ne znam što mi baš Iturbe pade na pamet. Taj dadne gol svake prestupne godine :D
Mali_Vuk

#2697 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

uglavnomja wrote:

Al stvarno. Može se uživati u tekmama da Bog kaže :thumbup: :D

I još sve to cure poštenije i požrtvovanije odrade od muških.
uglavnomja

#2698 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

Mali_Vuk wrote:
uglavnomja wrote:

Al stvarno. Može se uživati u tekmama da Bog kaže :thumbup: :D

I još sve to cure poštenije i požrtvovanije odrade od muških.
a i ljepse :D

sinoc dade kanada kini go iz penala minut prije kraja, neki polu dzudo karate zahvat laktom, a kandjanka k'o ikar poletjela :lol: :lol:
Raigor Stonehoof

#2699 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ma nemam ja nista protiv zena koje se bave bilo kojim sportom, nego mi glupo kad se trude da se uguraju u musko drustvo tako sto kao prate fudbal :D

budi dama jebo te iturbe :-)
ho oponopono

#2700 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

Point. wrote:
Vala bas. Ili kad zemsko kaze boli me qurac. Bas sega.

...bo bo bo boliii me kita... :pusi2:
Post Reply