BAKIRE ODLAZI
- madner
#2676 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko je gledao debate, jedino je shvatio da je Bakir veca picka nego sto smo mislili.
- ultima_palabra
#2677 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko razumije, shvatit će - SDA 
- biske
#2678 Re: BAKIRE ODLAZI
znači, najveća predizborna laž!!!Bakir Izetbegović se u takvoj konstelaciji odnosa otkriva kao čovjek s realnim političkim iskustvom i vizijom te jedini, u oku objektivnog promatrača, ne upada u ovu stupicu. Svoju kampanju vodi tako što promovira svoju političku ideju (što potvrđuju sve njegove relevantne izjave), bez agresivnosti, konkretno i činjenično, svjesno se ne obazirući previše u sukobe s protukandidatima jer nije mu cilj njih osporiti već izložiti vlastiti politički stav.
- madner
#2679 Re: BAKIRE ODLAZI
Ima li neko da ovo prenese Bakiru, covjek nije bio dosad svjestan sta radi. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2680 Re: BAKIRE ODLAZI
SDA - mitovi i demagogija.ultima_palabra wrote:Ko razumije, shvatit će - SDA
- Banksy
#2681 Re: BAKIRE ODLAZI
Tačno, tačno tako. To je jedino što smo saznali iz tih debata (što baš nije plus ostalim kandidatima koji se nisu uspjeli nametnuti svojom idejom i porukom).madner wrote:
Ko je gledao debate, jedino je shvatio da je Bakir veca picka nego sto smo mislili.
Nije da smo mislili da je bogzna kako hrabar, ali ovo je zaista bilo iznenađenje.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2682 Re: BAKIRE ODLAZI
Sto mu je ujedno i jedini pametan potz. Prosuo bi e kao riza u debati, a ovako kupuje ankete, umrtvljuje biracki potncijal i izlazi iz konzerve. Samo ako smo svesni da svaku KUPLJENU anketu mozemo demantirati u nedjelju i moezmo nesto promijeniti. Ako ne neka svi budemo na birou, gladni ii pocjepani sem nekoliko familija. Bolje nismo ni zasluzilimadner wrote:Ima li neko da ovo prenese Bakiru, covjek nije bio dosad svjestan sta radi.
- madner
#2683 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma jasno je potpuno da namjerno izbjegava debate da ne dozivi potop kao 2010.
Mislio sam na ovaj ep o Bakiru koji ima viziju, ima plan. Kada bi mu neko sapno da je to neko tako protumacio sigurno bi mu popravio dan.
Mislio sam na ovaj ep o Bakiru koji ima viziju, ima plan. Kada bi mu neko sapno da je to neko tako protumacio sigurno bi mu popravio dan.
- Dr. Kuca
#2684 Re: BAKIRE ODLAZI
Inace se jezim na ove stvari o nekom nasem politicaru i strankom sa planom i vizijom.

-
proljeceudecembru
#2685 Re: BAKIRE ODLAZI
A pricajte vi sta hocete covjek ce pomesti sve na izborima, bez i jedne debate, jasne poruke, obecanja, plana....
I sta to govori???
Govori da su Bosnje debelo naslonjeni na svu ovu mehanizaciju koja je na vlasti i nema sanse da vecina hoce nesto promijeniti! Sa tim se stvarno treba pomiriti i ne gnjaviti vise Bakir ovakav, Bakir onakav, SDA lopovi i slicno.
Takvi smo u vecini u tacka vise!
I sta to govori???
Govori da su Bosnje debelo naslonjeni na svu ovu mehanizaciju koja je na vlasti i nema sanse da vecina hoce nesto promijeniti! Sa tim se stvarno treba pomiriti i ne gnjaviti vise Bakir ovakav, Bakir onakav, SDA lopovi i slicno.
- biske
#2686 Re: BAKIRE ODLAZI
zabluda.proljeceudecembru wrote:A pricajte vi sta hocete covjek ce pomesti sve na izborima, bez i jedne debate, jasne poruke, obecanja, plana....
I sta to govori???
-
zippoo87
#2687 Re: BAKIRE ODLAZI
SDAovci ovdje porucuju da vise vjerujemo Baketu i ovom nekom Bakeljupcu,nego vlastitim ocima,vlastitom mozgu,gladnom stomaku,redovima,cekanjima,biroima,neadekvatnoj zdravstvenoj zastiti,korupciji,mitu,nepotizmu,kriminalu,...itd 
nije da ste jadni,gadite mi se
nije da ste jadni,gadite mi se
- vee-jay
#2688 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja sam gledao debate svojim ocima i ono sto u njima nisam vidio je Bakir Izetbegovic.Innovation wrote:vee-jay wrote:meni je nezamislivo da uopste ima ljudi koji razmisljaju da glasaju za osobu koja se boji izaci u javni dijalog sa protukandidatima.Filip Mursel Begović:
Svi na jednog, Bakir za sve
Ko je gledao debate, shvatit ce.
U potpunosti je svejedno sta ljudi poput ovog Filipa pisu i koji ih razlozi vode u debela crijeva politicara na vlasti - upravo zato sto sami sopstvenim ocima gledamo - mi vidimo i shvatamo.
Btw. sjecam se slicnih tekstova o Srbiji i Milosevic, tipa: ako su svi protiv nas, mi smo dakle u pravu.
- Objektivitet
#2689 Re: BAKIRE ODLAZI
http://www.infobiro.ba/article/271240
Evo kako je Bakirgovorio u 2006-oj, ja ne vidjeh da se povukao
Evo kako je Bakirgovorio u 2006-oj, ja ne vidjeh da se povukao
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2690 Re: BAKIRE ODLAZI
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”sulejman1 wrote: Da ti znaš kakva je ljudina sa druge strane ne bi ti ublehašu ni pisnuo, tvoje ublehe nemaju granica, ovo pišem radi običnog svijeta koji čita šta to mi znamo i šta pišemo, ovo tvoje dovoljno govori o tebi i tvome znanju, haj živio ti, možda si i neka vlašina sa pala što me nebi čudilo
» sulejman1
-
Blizanac
#2691 Re: BAKIRE ODLAZI
Sa rodbinom i prijateljima sinoć sam na TV Hayat gledao izborno sučeljavanje kandidata za člana PBiH iz reda Bošnjaka. Bilo nas je ukupno 11, od kojih su četvero na prethodnim izborima glasali za Bakira I, dok mi ostali smo se za ove izbore dvoumuli i kod mnogih je u uži izbor ulazio i on. Međutim, nakon što se njegovog nepojavljivanja u ovakvim emisijama i ignorantskog odnosa prema gledateljima i narodu uopće, svi smo jednoglasno konstatovali da za njega definitivno nećemo glasati. Složili smo se, također, da njegovo ignorisanje može biti iz dva razloga:
1. Apsolutno je siguran u izbornu pobjedu pa se malo osilio i okuražio te otvreno ignoriše ovaj narod.
2. Nema petlju da se suoči sa svojim protukandidatima iz nekog razloga (nema argumenata, deficitaran vokabular, skromni intelektualni kapaciteti ili nešto drugo), te se plaši totalnog debakla i "šamaranja" pred brojnim gledateljstvom
Kako god, Bakir I. je sinoć definitivno izgubio 11 glasova, od kojih su 4 bila sigurna, a ostali vrlo vjerovatni, i to isključivo zbog takvog svog odnosa spram naroda.
1. Apsolutno je siguran u izbornu pobjedu pa se malo osilio i okuražio te otvreno ignoriše ovaj narod.
2. Nema petlju da se suoči sa svojim protukandidatima iz nekog razloga (nema argumenata, deficitaran vokabular, skromni intelektualni kapaciteti ili nešto drugo), te se plaši totalnog debakla i "šamaranja" pred brojnim gledateljstvom
Kako god, Bakir I. je sinoć definitivno izgubio 11 glasova, od kojih su 4 bila sigurna, a ostali vrlo vjerovatni, i to isključivo zbog takvog svog odnosa spram naroda.
-
racionalista
#2692 Re: BAKIRE ODLAZI
I nikom od vas 11 nije palo na pamet da je možda na nekom predizbornom skupu? Kakvu ti familiju i prijatelje imas kad zajedno gledate predizborne kampanjeBlizanac wrote:Sa rodbinom i prijateljima sinoć sam na TV Hayat gledao izborno sučeljavanje kandidata za člana PBiH iz reda Bošnjaka. Bilo nas je ukupno 11, od kojih su četvero na prethodnim izborima glasali za Bakira I, dok mi ostali smo se za ove izbore dvoumuli i kod mnogih je u uži izbor ulazio i on. Međutim, nakon što se njegovog nepojavljivanja u ovakvim emisijama i ignorantskog odnosa prema gledateljima i narodu uopće, svi smo jednoglasno konstatovali da za njega definitivno nećemo glasati. Složili smo se, također, da njegovo ignorisanje može biti iz dva razloga:
- OldMayor
#2693 Re: BAKIRE ODLAZI
Inace Bakir je uvijek na skupovima...racionalista wrote:I nikom od vas 11 nije palo na pamet da je možda na nekom predizbornom skupu? Kakvu ti familiju i prijatelje imas kad zajedno gledate predizborne kampanje
Pa kako nije uspio ni na jednu emisiju da stigne?
Ni na TV1, ni BHT, ni Hayat, ni FTV?
Smijesno, lik se boji da ne izgubi ionako tanak led na kojem je sad. Ja sam siguran da se pojavi u emisiji da bi hladno za 1h izgubio 10-20k glasova.
Prisjetimo se:
"Jeste li vi vidjeli neprijateljskog vojnika gospodine Komsicu" / pisi minus 30k glasova...
Ali haj pomogne tu malo i krizanje ispravnih listica, pa se navuce Baketu.
- KatarinaKosaca
#2694 Re: BAKIRE ODLAZI
Davno napisah da je Bakir prirodno neinteligentan, obrazovno nula, ali da nikako ne treba podcijeniti njegovu lisiciju pamet i lukavstinu. Bakir ne smije izgubiti izbore, jer ce u tom slucaju vremenom izaci na vidjelo od politickih ubojstava do kradja. Stoga je savjetnik za izbore odlucio odrijsiti kesu bomardirati dzambo i drugim plakatima , i naravno, platiti takozvane i samozvane ankete. Mi uopce nemamo neovisnu kompaniju za istrazivanje javnog mijenja. Imamo privatne marketinske kuce i pozive na 096...sto je sistem koliko para toliko muzike. Onda, sloganom ima se moze se, se otupljuje biracki potencijal ""Ionako ce Bakir pomesti zasto da izlazim"" ili "Onda cu i ja Baira drugi nemaju sanse"proljeceudecembru wrote:A pricajte vi sta hocete covjek ce pomesti sve na izborima, bez i jedne debate, jasne poruke, obecanja, plana....
I sta to govori???
- Adriatic
#2695 Re: BAKIRE ODLAZI
I ovdje tek neki nakon nepojavljivanja u emisiji odluče da ne glasaju za Bakira
Znači do sada je Bake bio ok ali kad se nije pojavio u emisiji e to mu je glavni grijeh
Znači do sada je Bake bio ok ali kad se nije pojavio u emisiji e to mu je glavni grijeh
- ultima_palabra
#2696 Re: BAKIRE ODLAZI
Isti Safet SušićKatarinaKosaca wrote:Davno napisah da je Bakir prirodno neinteligentan, obrazovno nula, ali da nikako ne treba podcijeniti njegovu lisiciju pamet i lukavstinu.
- KatarinaKosaca
#2697 Re: BAKIRE ODLAZI
Upravo, isti stilultima_palabra wrote:Isti Safet SušićKatarinaKosaca wrote:Davno napisah da je Bakir prirodno neinteligentan, obrazovno nula, ali da nikako ne treba podcijeniti njegovu lisiciju pamet i lukavstinu.
-
guruman
#2698 Re: BAKIRE ODLAZI
Koji glup naslov "Bakire odlazi".Treba Mrš,sikter i slićno.Nije ovo na personalnom nivou lično (nisam za tretiranje ličnih osobenosti niti podizanja na pijedestal bilo koga jer to treba zaslužiti),već na nivou identifikacije sa njegovim hordama utjelovljenim u sda beskičmenjacima koje je rasporedio uokolo svugdje kao stražu i koja udara najperfidnijim sredstvima na masu koja nije svjesna sebe i koja većim djelom zaudara na pokvarenost kopirajući svoje harambaše na svim nivoima kojih su se dokopali.Da bi se to počistilo treba privremeno ukinuti bilo kakvu demokratiju jer ovo sada i nije nikakva demokratija već lakrdija od demokratije,postaviti čvrstu ruku koja će za sva poniženja a posebno ogromne pljačke napuniti rešetkaste prostorije,rastjerati trutove koji srču med drsko i bezobrazno ne hajući za umorne ljude koji s mukom sve to gledaju,nemoćni pred naturenim sistemom tj.nazovi sistemom koji ih je ostavio bez gača.
Kada se ta trica i kućina od sistema i politike rastjera ,otvoriti puteve za normalne i zdrave ljude,zarad nas i naše djece posebno,jer prijetnja je ogromna i i evo već pokazuje rezultate nakon niza godina koje smo proveli u ovom ružnom getu,izolovani od svijeta današnjice koji nas mirno posmatra kako se valjamo u blatu.
Bog će nam pomoći kad pokušamo pomoći sami sebi.
Kada se ta trica i kućina od sistema i politike rastjera ,otvoriti puteve za normalne i zdrave ljude,zarad nas i naše djece posebno,jer prijetnja je ogromna i i evo već pokazuje rezultate nakon niza godina koje smo proveli u ovom ružnom getu,izolovani od svijeta današnjice koji nas mirno posmatra kako se valjamo u blatu.
Bog će nam pomoći kad pokušamo pomoći sami sebi.
- McMoy
#2699 Re: BAKIRE ODLAZI
Blizanac wrote:Sa rodbinom i prijateljima sinoć sam na TV Hayat gledao izborno sučeljavanje kandidata za člana PBiH iz reda Bošnjaka. Bilo nas je ukupno 11, od kojih su četvero na prethodnim izborima glasali za Bakira I, dok mi ostali smo se za ove izbore dvoumuli i kod mnogih je u uži izbor ulazio i on. Međutim, nakon što se njegovog nepojavljivanja u ovakvim emisijama i ignorantskog odnosa prema gledateljima i narodu uopće, svi smo jednoglasno konstatovali da za njega definitivno nećemo glasati. Složili smo se, također, da njegovo ignorisanje može biti iz dva razloga:
Dobar je Bakir, narod ne valja!
-
Blizanac
#2700 Re: BAKIRE ODLAZI
Imam potpuno normalnu i zdravu porodicu i familiju i ako ti nije teško da mi objasniš u čemu je problem kod zajedničkog gledanja, sa psihološkog i socijalnog aspekta?racionalista wrote:I nikom od vas 11 nije palo na pamet da je možda na nekom predizbornom skupu? Kakvu ti familiju i prijatelje imas kad zajedno gledate predizborne kampanjeBlizanac wrote:Sa rodbinom i prijateljima sinoć sam na TV Hayat gledao izborno sučeljavanje kandidata za člana PBiH iz reda Bošnjaka. Bilo nas je ukupno 11, od kojih su četvero na prethodnim izborima glasali za Bakira I, dok mi ostali smo se za ove izbore dvoumuli i kod mnogih je u uži izbor ulazio i on. Međutim, nakon što se njegovog nepojavljivanja u ovakvim emisijama i ignorantskog odnosa prema gledateljima i narodu uopće, svi smo jednoglasno konstatovali da za njega definitivno nećemo glasati. Složili smo se, također, da njegovo ignorisanje može biti iz dva razloga:
I nije ti čudno da 9 od 10 kandidata ima vremena a on nema?
I nije ti čudno da je uvijek na kampanji a ostali na TV-u?
I nije ti palo na pamet da emisija možda nije uživo?