Smiješna strana izbora - all about
- Leverage
#2676 Re: Smiješna strana izbora - all about
U njegovoj izbornoj jedinici su Košarac i Prodanović, tako da čisto sumnjam da će ga ova egzibicija učiniti državnim parlamentarcem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2677 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jest te danas krenulo sa ovakvimcyprus wrote:
To da je Memo kralj i car mogu pisati isključivo SBB botovi, eventualno poneki zaluđeni fan Farme i Velikog brata, i apsolutno niko drugi... Pripisivanje takvih komentara tzv. FGR-u samo pokazuje koliko si ti operisan od BH stvarnosti...
A zadnja rečenica me baš zabezeknula sa tvoje strane... Koliko god da su neupućen ne možeš jebemu insinuirati da su neki tamo Memo i član predsjedništva jedne države i lider najveće stranke u toj državi ličnosti istog značaja![]()
![]()
i kada ovaj drugi izjavi besmislicu poput te, naravno da treba pisati kolumne o tome...
-
soha96
#2678 Re: Smiješna strana izbora - all about
Kako ga nije stid izaci na ulicu poslije ovoga 
-
The BEN10
#2680 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ajme, čega sve nema. 
- Control panel
#2681 Re: Smiješna strana izbora - all about
Hajde kad memo farma pravi cirkus ali kad jedna profesorica sebi dozvoli da se zavuce u fahrIN shupak e to je da se covjek zapita kuda sve ovo vodi.
Valjda mu ono IN (U) to znaci, da su mu svi u shupku.
Last edited by Control panel on 26/09/2018 08:45, edited 1 time in total.
- Vitezanin
#2682 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja jučer u Zenici, a neki SBB volonteri (nemaju 15-16 godina - smiju li oni uopće biti dio ovoga?!) idu od stola do stola i viču "Oš upaljač". Kad ljudi skuže da je stranka u pitanju i neće da uzmu, onda volonteri dodaju "Džaba je". A kad im ljudi kažu "Nosi to od mene", onda im ova djeca dobace "A uzete ćete od SDP-a, ha"?.
Tako malo, a tako mozgo-isprano. Djeco, idite se igrati u pijesku.
- shbc
#2683 Re: Smiješna strana izbora - all about
Zamisljam da je neko uzeo...Vitezanin wrote:Ja jučer u Zenici, a neki SBB volonteri (nemaju 15-16 godina - smiju li oni uopće biti dio ovoga?!) idu od stola do stola i viču "Oš upaljač". Kad ljudi skuže da je stranka u pitanju i neće da uzmu, onda volonteri dodaju "Džaba je". A kad im ljudi kažu "Nosi to od mene", onda im ova djeca dobace "A uzete ćete od SDP-a, ha"?.
"Os glasat za nas"
"Necu"
"Vrati upaljac"
- Vitezanin
#2684 Re: Smiješna strana izbora - all about
A možda im dobace: "Jeb... vam onda majku". Trebao sam uzeti pa vratiti da vidim kakva je reakcija.shbc wrote:Zamisljam da je neko uzeo...Vitezanin wrote:Ja jučer u Zenici, a neki SBB volonteri (nemaju 15-16 godina - smiju li oni uopće biti dio ovoga?!) idu od stola do stola i viču "Oš upaljač". Kad ljudi skuže da je stranka u pitanju i neće da uzmu, onda volonteri dodaju "Džaba je". A kad im ljudi kažu "Nosi to od mene", onda im ova djeca dobace "A uzete ćete od SDP-a, ha"?.
"Os glasat za nas"
"Necu"
"Vrati upaljac"
- holowey
#2685 Re: Smiješna strana izbora - all about
jeste li vi kad bili djeca? volontirali, ili dobili neku pinku da podijelite reklamne letke, anketne listice? i ta djeca za podjelu materijala imaju neku pinku, neka zarade, koja god da je stranka, sto prije podijele, prije ce kuci... ja prihvatim to sto nude, a onda prva kanta i rijesim se sranja...
-
El_comadante
#2686 Re: Smiješna strana izbora - all about
holowey wrote:jeste li vi kad bili djeca? volontirali, ili dobili neku pinku da podijelite reklamne letke, anketne listice? i ta djeca za podjelu materijala imaju neku pinku, neka zarade, koja god da je stranka, sto prije podijele, prije ce kuci... ja prihvatim to sto nude, a onda prva kanta i rijesim se sranja...
- shbc
#2687 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jesam, ali me bolila neka stvar za politiku. I da me neka stranka angazovala (sto se nije moglo desiti jer bi mi moji nekome j** majku sto me vrbuje u politicke svrhe u tim godinama) ne bih znao ni sta da dobacim ako neko ne uzme taj upaljac sto dijelim.holowey wrote:jeste li vi kad bili djeca? volontirali, ili dobili neku pinku da podijelite reklamne letke, anketne listice? i ta djeca za podjelu materijala imaju neku pinku, neka zarade, koja god da je stranka, sto prije podijele, prije ce kuci... ja prihvatim to sto nude, a onda prva kanta i rijesim se sranja...
- Vitezanin
#2688 Re: Smiješna strana izbora - all about
Pitanje je, imaju li stranke pravo, zakonski, djecu uopće angažirati na izborima pa makar da dijele letke? Ova djeca po Zenici nemaju više od 16 godina, nema šanse.holowey wrote:jeste li vi kad bili djeca? volontirali, ili dobili neku pinku da podijelite reklamne letke, anketne listice? i ta djeca za podjelu materijala imaju neku pinku, neka zarade, koja god da je stranka, sto prije podijele, prije ce kuci... ja prihvatim to sto nude, a onda prva kanta i rijesim se sranja...
- holowey
#2689 Re: Smiješna strana izbora - all about
minimum 15 godina, maksimalno 40 sati sedmicno... sve legalno...Vitezanin wrote:Pitanje je, imaju li stranke pravo, zakonski, djecu uopće angažirati na izborima pa makar da dijele letke? Ova djeca po Zenici nemaju više od 16 godina, nema šanse.holowey wrote:jeste li vi kad bili djeca? volontirali, ili dobili neku pinku da podijelite reklamne letke, anketne listice? i ta djeca za podjelu materijala imaju neku pinku, neka zarade, koja god da je stranka, sto prije podijele, prije ce kuci... ja prihvatim to sto nude, a onda prva kanta i rijesim se sranja...
- kmirsad
#2690 Re: Smiješna strana izbora - all about
shbc wrote:Zamisljam da je neko uzeo...Vitezanin wrote:Ja jučer u Zenici, a neki SBB volonteri (nemaju 15-16 godina - smiju li oni uopće biti dio ovoga?!) idu od stola do stola i viču "Oš upaljač". Kad ljudi skuže da je stranka u pitanju i neće da uzmu, onda volonteri dodaju "Džaba je". A kad im ljudi kažu "Nosi to od mene", onda im ova djeca dobace "A uzete ćete od SDP-a, ha"?.
"Os glasat za nas"
"Necu"
"Vrati upaljac"
- Leverage
#2691 Re: Smiješna strana izbora - all about
Pa budimo potpuno realni, evo nek pušači kažu da li bi im bilo ofirno u društvu pronosat' upaljač SBB-a. Nije baš takva katastrofa kao kad imaš upaljač SDA ili upaljač Justin Bieber, ali opet bi bili neki čudni pogledi, jazuk je to.
Ovako sa SDP-ovim upaljačem isto kao da imaš upaljač na kojem piše, šta ja znam, pivnica kod Borisa, ono sasvim regularan upaljač.
Ovako sa SDP-ovim upaljačem isto kao da imaš upaljač na kojem piše, šta ja znam, pivnica kod Borisa, ono sasvim regularan upaljač.
-
Akibh
#2692 Re: Smiješna strana izbora - all about
Regularni, ovo je tema ze tebe, ovdje da pisesLeverage wrote:Pa budimo potpuno realni, evo nek pušači kažu da li bi im bilo ofirno u društvu pronosat' upaljač SBB-a. Nije baš takva katastrofa kao kad imaš upaljač SDA ili upaljač Justin Bieber, ali opet bi bili neki čudni pogledi, jazuk je to.
- Leverage
#2693 Re: Smiješna strana izbora - all about
Šta je ovo danas, ova kiša pa narod nervozan
- Control panel
- dječak sa šibicama
#2695 Re: Smiješna strana izbora - all about
Koji pretenciozni kreten braco mila.Control panel wrote:https://www.facebook.com/sarajevograd.b ... 808664561/
Zbog ovakvih iz drzave ce uskoro bjezati i uhljebi.
- dječak sa šibicama
#2697 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ma kakva budala, lik je slikar ja gledao slike, nista ni sa cim, strucniji ljudi od mene ne znaju u koji ga smjer svrstati ali on njih stanca i prodaje.GandalfSivi wrote:Neka ba Meme, treba nama Memo. Lik je karikatura osobe koja se nada ogrebati od politiku i spreman je od sebe (svjesno ili nesvjesno) napraviti dvorsku ludu. Ono realno, 12ti je na listi za Kantonalnu skupstinu, sto znaci da nece uci ni pod razno, ali ovakav performans napravi, o tome se prica, donijet ce i nesta glasova u drzavi gdje su reality emisije popularnije od bilo cega drugog, izbori prodju, svako svojoj kuci, samo Memo dobije vise prostora gdje moze prodati svoja "velika platna".
Svi mi pametni, Memo budala, a Memo dobru pinku u dzep na kraju stavi...
Uzeo pobjedu na farmi, ulozio pare, raja iz Pivnice glasala, na kraju uzeo i Mitrovica na sudu i izvukao svojih 50.000 eura.
Lik je ogledni primjer mutljanera. Klasicni, sve na salu segu posalicu, a djepovi se pune. Uz sve to laze ko pas.
-
julisiz es grant
#2698 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovu temu preimenovati u Memo-all about. Kao da niste znali kakav je, pa vam sad smiješan.
Kad je neko očit debil koji misli da je pametan, to mi nije ni najmanje smiješno.
Kad je neko očit debil koji misli da je pametan, to mi nije ni najmanje smiješno.
- cyprus
#2699 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja na svom radnom mjestu zadnjih dana nosam olovku sa imenom Amera Jerlagića... I nije mi blamLeverage wrote:Pa budimo potpuno realni, evo nek pušači kažu da li bi im bilo ofirno u društvu pronosat' upaljač SBB-a. Nije baš takva katastrofa kao kad imaš upaljač SDA ili upaljač Justin Bieber, ali opet bi bili neki čudni pogledi, jazuk je to.
- Leverage
#2700 Re: Smiješna strana izbora - all about
Joj to je na granici mogu ti reć'cyprus wrote:Ja na svom radnom mjestu zadnjih dana nosam olovku sa imenom Amera Jerlagića... I nije mi blamLeverage wrote:Pa budimo potpuno realni, evo nek pušači kažu da li bi im bilo ofirno u društvu pronosat' upaljač SBB-a. Nije baš takva katastrofa kao kad imaš upaljač SDA ili upaljač Justin Bieber, ali opet bi bili neki čudni pogledi, jazuk je to.
Ovako sa SDP-ovim upaljačem isto kao da imaš upaljač na kojem piše, šta ja znam, pivnica kod Borisa, ono sasvim regularan upaljač.![]()