Sa - Zr 2-0
Zr - Sa 1-0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dojava ???Kemal Malovčić wrote:Čuvaj se zrinjski dominacije!
Sa - Zr 2-0
Zr - Sa 1-0
U drugoj utakmici 1:1.Kemal Malovčić wrote:Čuvaj se zrinjski dominacije!
Sa - Zr 2-0
Zr - Sa 1-0
Zasto se usporedjuju njih dvojica? Men se ne cini bas da je Jamak bio vas najistureniji veznjak, ce prije Svraka ili Tomic.Charuga wrote:
Zasto na temi liga sampiona vaze oni ciji klubovi ne mogu proci ni prtkolo pretkola pretkolinog :DPri tome ne mislim na BiH velikaneomega369 wrote:zasto na ovoj temi i dalje vaze oni ciji timovi nemaju vise veze sa Kupom BiH???![]()
![]()
pri tome ne moislim na vezire, naravno
Kakve veze ima Svraka sa Stojcevom, Svraka lijevo krilo igr'o!jeza u ledja wrote: Zasto se usporedjuju njih dvojica? Men se ne cini bas da je Jamak bio vas najistureniji veznjak, ce prije Svraka ili Tomic.
Nekako bi mi bilo logicnije porediti Svraku i Stojceva, a Jamaka i Jajala.
Fakat mi nije jasno zašto smurfovi još uvijek obitavaju na ovoj temi.Sa_u_srcu wrote:FK Sarajevo izbacilo zeljeznicar...kraj priche....ostavite ovu temu timovima sto su prosli dalje...
Cossack wrote: Fakat mi nije jasno zašto smurfovi još uvijek obitavaju na ovoj temi.
"The condition of jet lag may last several days until one is fully adjusted to the new time zone, and a recovery rate of one day per time zone crossed is a suggested guideline. The issue of jet lag is especially pronounced for airline pilots, crew, manijacKs and frequent travelers."Chisum wrote:Cossack wrote: Fakat mi nije jasno zašto smurfovi još uvijek obitavaju na ovoj temi.
![]()
![]()
![]()
Jet lag...
Sta ja znam brate tako sam upratio. Odgledao uz ekspertne komentare 65 minuta Vahidina i VlatkaBHF_Manijak wrote:Kakve veze ima Svraka sa Stojcevom, Svraka lijevo krilo igr'o!jeza u ledja wrote: Zasto se usporedjuju njih dvojica? Men se ne cini bas da je Jamak bio vas najistureniji veznjak, ce prije Svraka ili Tomic.
Nekako bi mi bilo logicnije porediti Svraku i Stojceva, a Jamaka i Jajala.![]()
![]()
Pa dobro, nije to bar tesko, jer inace nama glumi Svraka poziciju carobnjaka u timu. "Kako biti nevidljiv za 90 minuta".jeza u ledja wrote: Ne sjecam se pravo da ti kazem puno ni Svrake na lijevom krilu, a ni generalno se nije puno vidio.