Znas koliko se citera pojavilo pihhhrajv0sa wrote:Ma upravu je čovjek, grafika u pubg je smeće teško. Al ono ne igra se to zbog grafike nego zbog koncepta, mada sve manje se i i igra. Ja sam je do prije pola godine igrao svakodnenvno i onda mi se tako ogadila, da me odmah umor neki savlada čim pomislim na nju
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- soul_eclipse
#26726 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- House
#26727 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne bih igrao pbug, fortnite i sl. sranja da me neko puškom tjera
-
Ramsey8
- rolltroll
#26729 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i ja pomalao šutam ROE ali pored star citizena, sve ostalo je nepotrebno 
-
l33t
#26730 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sve BR igre su interesantne u pocetku, pa s vremenom dosade. Fortnite igrao 6-7 mjeseci konstantno, zavrsio ne mogu ga smislit
PUBG kako kad poigram mogu da ne igram i po par sedmica ako ima nesto drugo, sad je aktuelan RoE i dok on ne dosadi igrace se
tako ce biti i ako izadje neki drugi BR. A igre koje se uvijek mogu igrati su Rocket Leauge i Overwatch, one po mom misljenju se ne moraju brisati nikad 
-
super_bayern
#26731 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gubljenje vremena dok nađeš krampu, lopatu, tamo neko te već naciljao snajperom (znam da nije tako, ali je takav koncept, šta te potrefi), većina vremena provedenog u tim igrama je trčanje ili transport nekim vozilom...svako ima svoj merak.House wrote:ne bih igrao pbug, fortnite i sl. sranja da me neko puškom tjera
-
Ramsey8
#26732 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
l33t wrote:Sve BR igre su interesantne u pocetku, pa s vremenom dosade. Fortnite igrao 6-7 mjeseci konstantno, zavrsio ne mogu ga smislitPUBG kako kad poigram mogu da ne igram i po par sedmica ako ima nesto drugo, sad je aktuelan RoE i dok on ne dosadi igrace se
tako ce biti i ako izadje neki drugi BR. A igre koje se uvijek mogu igrati su Rocket Leauge i Overwatch, one po mom misljenju se ne moraju brisati nikad
-
l33t
#26733 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
recimo tu je RoE dobro balansiran, biras mjesto gdje ces sletjeti i svi imaju na pocetku pistolj / shotgun - to se zove balanssuper_bayern wrote:Gubljenje vremena dok nađeš krampu, lopatu, tamo neko te već naciljao snajperom (znam da nije tako, ali je takav koncept, šta te potrefi), većina vremena provedenog u tim igrama je trčanje ili transport nekim vozilom...svako ima svoj merak.House wrote:ne bih igrao pbug, fortnite i sl. sranja da me neko puškom tjera
dok u forti i pubgu uletis u praznu kucu sto kazes, frajko izleti na tebe sa full opremom i pucom
btw sve ti je RNG, ha jel u igri ili u zivotu isto ti dodje
- House
#26734 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
There's a new Alien game in the works (PC Gamer)
- diablobih
#26735 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Valjda nije po filmu predator 
- Averus
#26736 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Čmoljo hoćul' Witchera GOTY na SSD ili na HDD? 

edit:
daj nabacite koje modove da instaliram (naravno, glavni fokus je na grafiku, bugove itd.)

edit:
daj nabacite koje modove da instaliram (naravno, glavni fokus je na grafiku, bugove itd.)
- avaks
#26737 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ipak si odlučio steam verziju (malo skuplju)
Na HDD naravno, nema fule
Na HDD naravno, nema fule
- Averus
#26738 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ide na SSD, nemam prostora više na HDD-u
Lako je poslije uraditi move
Lako je poslije uraditi move
- SanskiBiser
#26739 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:Čmoljo hoćul' Witchera GOTY na SSD ili na HDD?
edit:
Ovaj prvi mod sto je TW3 developer radio i objavio ove godine zadnju verziju, nesluzbeno je to zadnji game balance patch samo preko moda:
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2788
HD Reworked ja ne koristim jer mi je bezveze razlika je tokom igranja neznatna a padaju performanse za 2-3 fps. Bitniji su mi neki drugi vise seksi

- ferratilis
#26740 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Open beta za 3 dana
- Averus
#26741 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SanskiBiser wrote:Averus wrote:Čmoljo hoćul' Witchera GOTY na SSD ili na HDD?
edit:
Ovaj prvi mod sto je TW3 developer radio i obijvio ove godine zadnju verziju, nesluzbeno je to zadnji game balance patch samo preko moda:
HD Reworked ja ne koristim jer mi je bezveze razlika je tokom igranja neznatna a padaju performanse za 2-3 fps. Bitniji su mi neki drugi vise seksimodovi...
Ja navaljao modova, ne mogu izvuci preko 55fps nikako
Nisam nista sexy (jos)
- SanskiBiser
#26742 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:SanskiBiser wrote:Averus wrote:Čmoljo hoćul' Witchera GOTY na SSD ili na HDD?
edit:
Ovaj prvi mod sto je TW3 developer radio i obijvio ove godine zadnju verziju, nesluzbeno je to zadnji game balance patch samo preko moda:
HD Reworked ja ne koristim jer mi je bezveze razlika je tokom igranja neznatna a padaju performanse za 2-3 fps. Bitniji su mi neki drugi vise seksimodovi...
Ja navaljao modova, ne mogu izvuci preko 55fps nikako
Nisam nista sexy (jos)
Cisto da znas ima mod da prostitutke u bordelima budu Triss, Yen, Ciri i ostale iz price.
- aditon
#26743 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nisam nikad se bačkao modovima pa ako nije problem da neko to malo pojasni...gdje se ti modovi skidaju i gdje instaliraju i da li se negdje može vidjeti razlika između originala i nekog moda koji želiš instalirati?
- SanskiBiser
#26744 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aditon wrote:nisam nikad se bačkao modovima pa ako nije problem da neko to malo pojasni...gdje se ti modovi skidaju i gdje instaliraju i da li se negdje može vidjeti razlika između originala i nekog moda koji želiš instalirati?
https://www.nexusmods.com/
Imas instrukcije na sajtu a mozes naci i na YT klipova kako se sta radi. Nista komplikovano. Imas Nexus Download Manager za modove, koji automatski instalira modove nakon sto nadje i sto mu das putanje gdje su igre instalirane, bitno je da imas account na Nexus i da se i na Download manager logujes, manager takodje prati i provjerava da li ima nekih updates za modove koje imas instalirane. Takodje preko manager se radi lako i activate i deactivate modova. Bitno je da pazis da ne instaliras modove koji su u konfliktu jedni s drugima, imas na svakom modu, na stranici tog moda, upute i naglaseno je ako nije kompatibilan s nekim drugim modom. Radi sve uredno i sa steam igrama.
- aditon
#26745 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SanskiBiser wrote:aditon wrote:nisam nikad se bačkao modovima pa ako nije problem da neko to malo pojasni...gdje se ti modovi skidaju i gdje instaliraju i da li se negdje može vidjeti razlika između originala i nekog moda koji želiš instalirati?
Imas instrukcije na sajtu a mozes naci i na YT klipova kako se sta radi. Nista komplikovano. Imas Nexus Download Manager za modove, koji automatski instalira modove nakon sto nadje i sto mu das putanje gdje su igre instalirane, bitno je da imas account na Nexus i da se i na Download manager logujes, manager takodje prati i provjerava da li ima nekih updates za modove koje imas instalirane. Takodje preko manager se radi lako i activate i deactivate modova. Bitno je da pazis da ne instaliras modove koji su u konfliktu jedni s drugima, imas na svakom modu, na stranici tog moda, upute i naglaseno je ako nije kompatibilan s nekim drugim modom. Radi sve uredno i sa steam igrama.
super, hvala ti
samo još jedna stvar...ovo važi za sve igre a ne samo za witcher i da li radi na narodnim verzijama igre ?
- SanskiBiser
#26746 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imas listu igara koje podrzava preko Manager kad startujes manager sam ih trazi a mozes mu i ti pomoci dati putanje gdje su igre, nebitno jel' narodna ili kupljena bitna je samo putanja da se da ispravna ako sam ne moze naci a ostalo manager odradjuje.aditon wrote:SanskiBiser wrote:aditon wrote:nisam nikad se bačkao modovima pa ako nije problem da neko to malo pojasni...gdje se ti modovi skidaju i gdje instaliraju i da li se negdje može vidjeti razlika između originala i nekog moda koji želiš instalirati?
super, hvala ti
samo još jedna stvar...ovo važi za sve igre a ne samo za witcher i da li radi na narodnim verzijama igre ?
- aditon
#26747 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo baš gledam malo ovaj sajt nexus, vidim da imaju modove i za najnovije naslove..definitivno moram probati...dođe mi da ponovo instaliram skyrim jer izgleda da za njega ima baš puno modova koji mijenjaju u potpunosti izgled igre.. hvala još jednom sanskiSanskiBiser wrote: Imas listu igara koje podrzava preko Manager kad startujes manager sam ih trazi a mozes mu i ti pomoci dati putanje gdje su igre, nebitno jel' narodna ili kupljena bitna je samo putanja da se da ispravna ako sam ne moze naci a ostalo manager odradjuje.
- typeOnegative
- SanskiBiser
#26749 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Just.Cause.4-CPY

- soul_eclipse
#26750 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cudi me da nema jos BF 5