SDA-All about

MyTao

#26726 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

A sta reci za ovce koji ih podrzavaju? To je vec neka druga dijagnoza...
Mohamad Sissoko

#26727 Re: SDA-All about

Post by Mohamad Sissoko »

MyTao wrote:
Mohamad Sissoko wrote:
MyTao wrote:Znaci Alija je u ratu prodao Srebrenicu za neke vukojebine oko Sarajeva... Sin mu to uradio isto u miru. Fino je dovrsio posao mamu mu jebem u picku.
Radovan Karadžić likes this.
Da, ali moje amidze, rodjaci, komsije ne vole... oni ostali zaklani u Srebrenici da se Izetbegovici bogate, mamu im jebem u picku.
Skoro Dodo Milorad sa Galijasevicem na Cirlici istu pricu prica, ocekuj poziv od M.Marica.
Al Dodo Milorad doda prvo da su srebrenicani pobili 3500 Srba pa onda dodje do osvete Dahijama na ovim prostorima.
Platice oni tebi kartu Amerika-Bosna.

MyTao wrote:A sta reci za ovce koji ih podrzavaju? To je vec neka druga dijagnoza...
Sta tek reci kad zrtva podrzava pricu izvrsilaca genocida...koja je to dijagnoza?
Ah..da ima onaj grad u SveCkoj.
MyTao

#26728 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

Mohamad Sissoko wrote:
MyTao wrote:
Mohamad Sissoko wrote:
Da, ali moje amidze, rodjaci, komsije ne vole... oni ostali zaklani u Srebrenici da se Izetbegovici bogate, mamu im jebem u picku.
Skoro Dodo Milorad sa Galijasevicem na Cirlici istu pricu prica, ocekuj poziv od M.Marica.
Al Dodo Milorad doda prvo da su srebrenicani pobili 3500 Srba pa onda dodje do osvete Dahijama na ovim prostorima.
...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26729 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

MyTao wrote:A sta reci za ovce koji ih podrzavaju? To je vec neka druga dijagnoza...
Ne radi se o Bakiru, jebo njega. Nije ti amidze i dajidze (izvini sto ih spominjem, ali ti ih licitiras) ubijao Alija nego Mladic i njegove cetnicke horde. A dokaze o svakoj izdaji u Haag. Do tad je cisti Stokholmski sindrom, kad smo vec kod dijagnoza
MyTao

#26730 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

Mohamad Sissoko wrote: Skoro Dodo Milorad sa Galijasevicem na Cirlici istu pricu prica, ocekuj poziv od M.Marica.

Sta tek reci kad zrtva podrzava pricu izvrsilaca genocida...koja je to dijagnoza?
Ko podrzava izvrsioca genocida? jesi li ti bolestan? To sto se ne slazem sa jednim ne znaci da sam uz druge... haloooooo nije samo crno i bijelo pa ako izaberes jedno, nisi drugo :-) Znaci logical reasoning ti je NULA. Jako mi je tesko voditi pricu sa tobom jer jednpostavno nemas kapacitet da razmisljas kompleksnije od dvogodisnjaka.

Alija i njegovi su prodali srebrenicu onima koji su izvrsili genocide... jeli ti sad jasnije??
MyTao

#26731 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

KatarinaKosaca wrote:
Ne radi se o Bakiru, jebo njega. Nije ti amidze i dajidze (izvini sto ih spominjem, ali ti ih licitiras) ubijao Alija nego Mladic i njegove cetnicke horde. A dokaze o svakoj izdaji u Haag. Do tad je cisti Stokholmski sindrom, kad smo vec kod dijagnoza
Pa ko je rekao da je ih on licno ubijao? Ne moze pastir ostaviti ovce vukovima da sa njima vukovi rade sta zele i onda se vaditi na to da ih nije on poklao nego vuk... jebem ti logiku i kad postoji pa da i ja budem miran i smiren kao vi...
Mohamad Sissoko

#26732 Re: SDA-All about

Post by Mohamad Sissoko »

MyTao wrote:
Mohamad Sissoko wrote: Skoro Dodo Milorad sa Galijasevicem na Cirlici istu pricu prica, ocekuj poziv od M.Marica.

Ko podrzava izvrsioca genocida? jesi li ti bolestan? To sto se ne slazem sa jednim ne znaci da sam uz druge... haloooooo nije samo crno i bijelo pa ako izaberes jedno, nisi drugo :-) Znaci logical reasoning ti je NULA. Jako mi je tesko voditi pricu sa tobom jer jednpostavno nemas kapacitet da razmisljas kompleksnije od dvogodisnjaka.

Alija i njegovi su prodali srebrenicu onima koji su izvrsili genocide... jeli ti sad jasnije??
Uspjeli su.
Em sto su pobili tolike ljude, uspjeli su da dva protjerana lika na forumu se prepiru ko je" prodao Srebrenicu."
Svaka im cast.Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih.
Vozdra.
KatarinaKosaca

#26733 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

MyTao wrote: Alija i njegovi su prodali srebrenicu onima koji su izvrsili genocide... jeli ti sad jasnije??
UN je prodao Srebrenicu. «, Alija» nad njom i nije imao suverenitet. Tako lako pusite Kosovsku promidzbu da je to za nepovjerovat...
kamberovica polje

#26734 Re: SDA-All about

Post by kamberovica polje »

Jašta je, jedino su gori oni koji lafo ne glasaju za njih a na ovom ih forumu brane i skaču za oči onima koji ih kritikuju.
MyTao

#26735 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

KatarinaKosaca wrote:
MyTao wrote: Alija i njegovi su prodali srebrenicu onima koji su izvrsili genocide... jeli ti sad jasnije??
UN je prodao Srebrenicu. «, Alija» nad njom i nije imao suverenitet. Tako lako pusite Kosovsku promidzbu da je to za nepovjerovat...
A sad UN, sta bi sa price da podrzavam genocidase? gubis mi se malo... ako nisi u stanju da svatis poentu koju sam napravio prvi put, zasto mislis da je svatas sada?
Banksy

#26736 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Život nas je naučio da nema dijagnoza, samo interesa.
KatarinaKosaca

#26737 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

kamberovica polje wrote:
Jašta je, jedino su gori oni koji lafo ne glasaju za njih a na ovom ih forumu brane i skaču za oči onima koji ih kritikuju.
A sto to netko.krije da ih glasa? Jesu li zabranjena stranka? Jel to nesto ilegalno? Smijesni ste....
Last edited by KatarinaKosaca on 05/10/2016 13:45, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#26738 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

MyTao wrote:
KatarinaKosaca wrote:
A sad UN, sta bi sa price da podrzavam genocidase? gubis mi se malo... ako nisi u stanju da svatis poentu koju sam napravio prvi put, zasto mislis da je svatas sada?
ja tu formulaciju.nisam koristila. Citiraj...
MyTao

#26739 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

Mohamad Sissoko wrote: Uspjeli su.
Em sto su pobili tolike ljude, uspjeli su da dva protjerana lika na forumu se prepiru ko je" prodao Srebrenicu."
Svaka im cast.Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih.
Vozdra.
Ne prepiremo se mi, vec ja konj trosim energiju da ti objasnim poentu posta koju ti jos ne kontas... Nego dosao si meni drzati predavanje koje mene protjerao i pobio 10k ljudi, kao da ja to ne znam...
Altsa

#26740 Re: SDA-All about

Post by Altsa »

KatarinaKosaca wrote:
Altsa wrote:
BayrakTB wrote:Znači i tebi smeta što medicinsko osoblje ne smije pušiti na radnom mjestu i što moraju imati akreditaciju inače će snositi sankcije? :lol:
lako se zajebavati dok ti nedaj boze legnes na Kosevo. Onda cemo te pitati za druge stvari koje su od zivotne vaznosti. Kao npr. kako doktori ne mogu da rade jer nemaju sredstava koja im je vjestica sebija uskratila. Kako se odustaje od operacija jer su sredstva koja se koriste recimo kod anestezije loseg kvaliteta u odnosu na ranija sve zbog ustede. itd.itd. Ako rjesenje problema na Kosevu to sto ce doktori i osoblje nositi akreditacije dok najbolji ljekari odlaze zbog kucke bakirove onda ti svaka cast.
Bakir najavio povlacenje pogadajte ko ce ga naslijediti na celu SDA?
Sve se priprema da zajase Sebija.
Nemoj samo ovo molim te, jer vrijedjas necije mrtve. U doba Sanke i Aganovica falilo svega, doktori nisu htjeli pricat sa familijom pacijenta, koverte radile, sestre se derale na nemocne pacijente, kuca strave i uzasa , a ti nam sad pises da je teklo med i mlijeko i profesionalnost.
Ko to kaze. Ja kazem kako je sada. Tako da mi ne guras rijeci koje nisam rekao. I pored svega loseg sto si nabrojala barem si znao kome ces dat kovertu a sada nema doktora u koga mozes imati povjerenja jer je sve otjerala sto valja. . Daleko od toga da je bilo i prije dobro tako ne lupaj gluposti.
Last edited by Altsa on 05/10/2016 13:48, edited 1 time in total.
MyTao

#26741 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

Banksy wrote:
Život nas je naučio da nema dijagnoza, samo interesa.
Ja ipak mislim da je to neki mix, ne znam jeli 50-50 ali je definitivno mix... U suprotnom vecina bi imala neke koristi, a ovako samo elita se bogati a ovi sto su pod dijagnozom puse, a glasaju isto...
kamberovica polje

#26742 Re: SDA-All about

Post by kamberovica polje »

KatarinaKosaca wrote:
kamberovica polje wrote:
A sto to netko.krije da ih glasa? Jesu li zabranjena syranka? Jel to neato ilegalno? Smijesni ste....
Pokušavaju sačuvat obraz. Jer glasat za najveće izdajnike ove zemlje poslije onih koji su je rušile može samo kurčina od osobe i moralna nakaza. Hajde sad Kato da čujem još jednu racionalizaciju i odbranu u njihovo ime, nije da nismo navikli od tebe.
KatarinaKosaca

#26743 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Akp i prije nije valjalo i sad ne valja, gdje je Sebijin grijeh?
Altsa

#26744 Re: SDA-All about

Post by Altsa »

KatarinaKosaca wrote:Akp i prije nije valjalo i sad ne valja, gdje je Sebijin grijeh?
ti il se pravis glupa il se zajebavas. Pa jel dosla u KC da popravi situaciju ili sve sjebe. Ovo drugo sigurno.
Evo pa citaj., Ali ti to sve znas ali se pravis luda.
http://www.zurnal.info/novost/20050/zbo ... ne-licence
http://www.zurnal.info/novost/20038/seb ... zbog-utaje
http://www.zurnal.info/novost/19995/dob ... saopcenje-
MyTao

#26745 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

Altsa wrote:
KatarinaKosaca wrote:Akp i prije nije valjalo i sad ne valja, gdje je Sebijin grijeh?
ti il se pravis glupa il se zajebavas.
Dobro to ba... suti o tome. Srbima je u interesu da se mi prepiremo... zato bolje suti

suti.

Suti dok je te jebu sve jace i jace... trpi, bolje i to nego da se prepiremo izmedju sebe...

Suti dok te jebu...
KatarinaKosaca

#26746 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

kamberovica polje wrote: Pokušavaju sačuvat obraz. Jer glasat za najveće izdajnike ove zemlje poslije onih koji su je rušile može samo kurčina od osobe i moralna nakaza. Hajde sad Kato da čujem još jednu racionalizaciju i odbranu u njihovo ime, nije da nismo navikli od tebe.
Racionalizacija za svakog ko se blati, a ne kritizira. Evo, ja uopce ne mislim da su oni najveci izdajnici zemlje, mislim da je to Lagumdzija. Jednako da sad na listi nisu imali covjeka za kojeg sa peavom sumnjam da je Kosovac,a u Opcini svoju gradjevinsku mafiju, glasala bih ih. Kao sto branim Aliju uvijek i ne dam na njega. Ne furam se na dezertere. Kako puno.puta napisah, imaju oni dovoljno grijeha da im se izmisljaju. Bakira provlacite kroz sto tema za izjavu o Centru, dok ste ovdje horski godinama pjevali kako je crveni urban SDP glas bitniji od bilo kog seoskog. Na duplim arsinima se cuva obraz :wink:
KatarinaKosaca

#26747 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Altsa wrote:
ti il se pravis glupa il se zajebavas. Pa jel dosla u KC da popravi situaciju ili sve sjebe. Ovo drugo sigurno.
Evo pa citaj., Ali ti to sve znas ali se pravis luda.
Sraman je macin na koji.je zaposlena. Izjava njenog.muza poslibe toga za revoluciju. Ali stanje gore je godinama ocajno, ponizavajuce i morbidno. Ponavljam, provuklo se kroz.medije privatna praksa ili drzavna i otisli u privatnu. Politika tu vec godinama kolo.igra, a osoblje, cast izuzetcima zdere pitu po sobama dok pacijenti pate u bolovima.
MyTao

#26748 Re: SDA-All about

Post by MyTao »

Neki ljudi samo vide crno vs bijelo... ili si na jednoj strani ili na drugoj... za neke treca strana ili nedo bog cetvrta strana (od te matematike glava zaboli) ne postoji... :roll:
Banksy

#26749 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

I najvažnije, kadrovsko pretvaranje najveće državne zdravstvene ustanove u seosku ambulantu.

Trend odlazaka uglednih ljekara sa KCUS-a nastavit će se i u narednom periodu.
Do jula mjeseca:
Kliniku su napustili doc. dr. Alden Prcić (otišao ranije), subspecijalista urolog, dr. sci. Huida Hajjir Karčić, subspecijalista oftamolog, prim. dr. Suad Karčić, subspecijalista oftamolog, prof. dr. Senka Dinarević, subspecijalista dječiji kardiolog, prof. dr. Rusmir Mesihović, subspecijalista gastroenterolog, prof. dr. Nenad Vanis, subspecijalista gastroenterolog, prof. dr. Goran Akšamija, subspecijalista abdominalni hirurg, dr. Mubera Hasanović, pedijatar, dr. Sabina Kurtagić,subspecijalista pedijatrijski gastroenterolog, dr. sci. Selma Vanis, subspecijalista dječije anestezije, prof. dr. Nada Koluder, subspecijalista infektolog (ranije otišla u penziju), mr. dr. Sejfulah Perva, subspecijalista ginekolog (otišao prije), dr. Ivanka Hizar, subspecijalista neuropsihijatar, dr. Samra Šoškić, subspecijalista dermatolog, prof. dr. Nedžad Šehović, subspecijalista plastične hirurgije,prof. dr. Reuf Karabeg,subspecijalista plastične hirurgije,prof. dr. Mehmed Kulić, subspecijalista kardiolog (osposobljen za kateterizaciju srca – zlatni sat), dr. sci. Adnan Delić, subspecijalista kardiolog (osposobljen za kateterizaciju srca – zlatni sat), dr. Emina Kasumagić, subspecijalista dermatolog i dr. Almir Hadžić, subspecijalista infektolog.Navodno, UKCS će napustiti još nekoliko uglednih ljekara među kojima ima i šefova klinika na Univerzitetsko kliničkom centru u Sarajevu.
Altsa

#26750 Re: SDA-All about

Post by Altsa »

Post Reply